Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

tim_b

070 schreef:

`Gaat goed komen` getuigt vaak van een goede instelling, maar wordt nu geuit door shouters die te graag positief willen worden gevonden. Tuurlijk gaat het goed komen, ooit, maar niet onder Steijn.
tja wat moet je hier op zeggen...

welk jaar gaat het nu wel eens goed met ado??
Volgens mij is het bijna altijd een drama met ons ploegje... zelfs in de jupiler league hadden we het nog moeilijk..(enkele toevallige goed draaiende seizoenen uitgesloten)

Begrijp mij niet verkeerd hoor, ik wil ook eens een keetje doorpakken met ons team en meerdere seizoenen goed draaien maar een trainer ontslaan is dat de oplossing? misschien wel , misschien niet.. ik weet niet...een nieuwe kijk op het spel, het zou kunnen helpen, en we zouden ons kunnen veilig spelen, dat zou natuurlijk super positief zijn... maar als de nieuwe trainer het ook niet aan het draaien krijgt?? dan is het einde en vertrouwen volledig weg..
Ik begrijp er nu uit dat de band tussen spelers/trainer/staf op dit moment heel goed is en onder mekaar nog wel vertrouwen is?!
Hier komt nog bij.. doen we het nu echt zo slecht als we puur kijken hoeveel punten er gehaald zijn... en ja we hebben nog onnodig punten laten liggen en het spel is ook regelmatig bedroevend maar normaal zou je met 34 punten de onderste 3 plekken ontlopen.. het lijkt nu misschien nu nog erger omdat iedereen punten pakt... (lijkt maar ff vervangen door is)

oke ik kijk misschien niet zo negatief en ik heb me oordeel nog niet zo overduidelijk klaar maar dit komt omdat ik aan alles nog zowel voor- als nadelen kan vinden..
Met 1 ding ben ik eens, zoals iedere den haag supporter hier op de box: het doet pijn om ons ploegje zo laag te zien staan en dit zal nooit wennen!!
0
Zaterdag 28 december 2013 om 18:06 uur

wdr

Victor schreef:

Er is toch al ingegrepen. Er is afgestapt van het 433 systeem omdat de buitenspelers ondanks het gekregen vertrouwen niet functioneerden.
Dat je de onderste ploegen nog uit krijgt hoeft geen nadeel te zijn. Thuis moet een ploeg eerder het spel maken. Daar kan dit team met goede counters op reageren. Er zijn makkelijk 8 clubs op te noemen die slechter spelen dan wij. een Utrecht bijvoorbeeld staat veel hoger , maar speelt niet beter. eerder wat slimmer. Nog een paar punten erbij en onze jongens krijgen weer wat meer vertrouwen. Iedereen heeft dan ook weer wat meer ervaring op het hoogste niveau. Gaat gewoon goed komen.
Die ingreep heeft niet geholpen, getuige de thuisnederlaag tegen RKC en de 16e plaats. Ik pleit voor de ingreep ontslag van Steijn en een goede trainer aanstellen. `Gaat gewoon goed komen` daar geloof ik niet zo in, want het gaat al sinds het begin van het jaar slecht en sinds het begin zien Steijn en een aantal shouters lichtpuntjes en verbetering in het spel en dat het goed gaat komen en dat we misschien zelfs voor de play-offs gaan spelen en de realiteit blijft onveranderd dat we heel veel wedstrijden verliezen, dat de resultaten geen enkele verbetering laten zien en dat we meestal onder de degradatiestreep staan. Dus die koop ik niet meer. Steijn heeft twee en een half jaar de tijd gehad en zijn eigen selectie kunnen samenstellen. Wat kregen we daarvoor? Een paar honderd excuses, slecht spel en een plek onder de degradatiestreep. Het is klaar voor mij. Maar gelukkig voor Steijn en zijn aanhangers is het nog niet klaar voor het bestuur. We wachten rustig af waar we aan het eind van het seizoen staan en of we gaan degraderen of niet. Zal mij benieuwen.
0
Zaterdag 28 december 2013 om 17:38 uur

Waht

Steijn zegt dat onze club een bepaalde weg is ingeslagen.
Welke weg is duidelijk. Bezuinigen met daarbij de selectie elk jaar iets sterker maken. Dat we daarbij toch spelers halen die niet het nivo hebben rijmt niet. Esajas, Cabral, Tira en van Haren zijnabsoluut geen versterkingen gebleken maar dat had vooraf al bekend moeten zijn.
Gourije heb je dik voor betaald maar krijgt geen vertrouwen van de trainer.
Als Kanon een versterking blijkt kan je het redden.
Volgend seizoen moet er weer doorgeselecteerd worden door een nieuwe keeper, linksback, en een buitenspeler te scouten. Dus hooguit 4 spelers halen die kwaliteit hebben.
Maar goed eerst maar afwachten of we uit die degradatie zone kunnen komen. Als het elftal zo wisselvallig blijft spelen wordt het nog een lang seizoen voor iedereen.
0
Vrijdag 27 december 2013 om 19:16 uur

wdr

pajam schreef:

er zijn al 12 spelers gehaald, nog geen 4-5 maanden geleden.
nóg meer versterkingen is niet het antwoord, dan gaat Steijn waarschijnlijk aangeven dat we gedegradeerd zijn omdat hij 2-3 spelers in de winterstop moest inpassen
Deze eenzame en depressieve shouter is het met je eens.
De versterking die ik wil zien is een nieuwe trainer, die maakt het verschil en niet Kanon of Tira of drie nieuwe Steijn-transfers. Maar als er toch spelers gaan komen, dan wil ik best Derijck hier weer zien. Ik ben verder overtuigd dat veel spelers ineens wél gaan renderen onder een kundige trainer, en daarom denk ik dat we op een versterking van de verdediging na geen nieuwe spelers nodig hebben.
0
Vrijdag 27 december 2013 om 11:16 uur

Haagse Kelt

Bert schreef:

Ik zou proberen Manolev erbij te halen. (Bespaar mij de VD Gijp verhalen in Den Hoorn hebben we ook tv) ,. En Derreijk of Kum in het centrum.

Anco Jansen of Parzyszek erbij in de aanval.

Cabral, Gouriye en Supusepa kunnen wat mij betreft verhuurd of verkocht worden.

14 e plaats zal dan mogelijk moeten worden.
Vind ik een goede suggestie!
En wellicht zinvoller dan een dure trainerswissel met een andere trainer die weer tig versterkingen wil...
0
Vrijdag 27 december 2013 om 10:49 uur

Advertentie

Richard

wdr schreef:

Ja, ik ben jaloers op hun daadkracht. Het gaat niet verder met Steijn want hij kan het niet, dat ziet 90% van de mensen hier. Het is natuurlijk wel van belang om een goede vervanger te halen. Maar ik denk dat veel trainers het beter kunnen dan de incapabele Steijn.
Anti Steijn ben ik al helemaal niet, maar dat het er gewoon niet uit komt met Steijn is een duidelijke zaak. Als we willen overleven zal er gewoon een ervaren trainer voor dit zooitje moeten staan. Kwaliteit is er genoeg, maar motivatie en vechtlust heb ik dit jaar zelden gezien. Steijn een goeie functie geven dat heeft ie echt wel verdiend, want het is totaal geen slechte vent.
0
Donderdag 26 december 2013 om 16:23 uur

gillah

En van de Brom was drie jaar trainer van AGOVV en presteerde elk jaar beter. Dat lijkt me geen vergelijking.
0
Donderdag 26 december 2013 om 15:35 uur

gillah

BLEISWIJK-1 schreef:

Lijkt me anders een prima trainer. Ervaring zegt niet alles.
Het zou best een goede trainer kunnen zijn maar dat kan je toch niet zeker weten op basis van een half seizoen? Dit lijkt me gewoon een gok. Eerlijk gezegd lijkt mij de kans groter met Brood om erin te blijven.
0
Donderdag 26 december 2013 om 15:24 uur

BLEISWIJK-1

En als er bij ons nog een nieuwe trainer komt dan moet dat zijn voordat ze op trainingskamp gaan. Dat moet dan binnen nu en een week gebeuren.
0
Donderdag 26 december 2013 om 14:16 uur

ADODENHAAG

BLEISWIJK-1 schreef:

Lijkt me anders een prima trainer. Ervaring zegt niet alles.
Prima trainer? Eindigde vorig jaar ook gewoon laatste of 1 na laatste met Excelsior. Nee, die had ik echt niet graag bij ons gezien.
0
Donderdag 26 december 2013 om 14:00 uur

Nu online

FC Jeff, vakkiel, HaagseBlubberPens, GGH, grijze gek, Bleek, ypenburg070 en 324 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2