Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

BLEISWIJK-1

gillah schreef:

Is er nu nog iemand jalours op de daadkracht van Roda? Die gaan nu verder met Tomasson met 1 jaar ervaring bij Excelsior....
Lijkt me anders een prima trainer. Ervaring zegt niet alles.
0
Donderdag 26 december 2013 om 13:59 uur

Aad

OscarZ schreef:

Vd Kallen is er in gestapt omdat de Gemeente hem heeft gevraagd. Er zijn zakelijke deals gemaakt waar beide partijen mee konden leven. Op zich prima. Of en hoeveel geld hij in de club heeft gestopt is niet van belang.

Waar het nu om gaat dat hij geen extra geld in de club stopt om de simpele reden dat hij geen clubman is. Hij heeft gedaan wat hem gevraagd is t.w. dat de verliezen gestopt werden. En daar houdt het mee op.

Iedereen kan en mag vd Kallen waarderen voor wat hij voor de club heeft gedaan. En anderen juist niet om reden wat hij niet heeft gedaan.

De hamvraag hoe we vanaf dit punt verder moeten. We staan stil en dat is gelijk aan achteruitgang. Het gaat niet om de vraag hoeveel de club waard is maar hoeveel wil VDK er voor hebben en wat willen anderen er voor geven. Daarnaast zijn van invloed de plaats van de ranglijst, eventuele degradatie, aantal (niet) verkochte seizoenkaarten, teruglopend aantal business seats, idem skyboxen en overige sponsors. De sfeer in en rondom het stadion speelt ook een rol. Alle deskundigen van de wereld kunnen hier geen berekening van maken. Het is puur gevoel van eventuele kopers, hoe graag wil je je club redden ?

Ik hou me maar vast aan het gezegde "als de nood het hoogst is, is de redding nabij".
Dus hebben, omgekeerd geredeneerd, de optimisten dan toch gelijk?

Er is geen redding nabij dus de 16e plaats, abominabel voetbal, een regen aan rode en gele kaarten, een dolgedraaide trainer en een passief afwachtende clubleiding betekenen (in tegenstelling tot wat ik vind) geen hoge nood.

Wat moet er dan niet aan de hand zijn als de nood wel het allerhoogst is?
0
Donderdag 26 december 2013 om 09:35 uur

Bert

rien1 schreef:

zoiets ja

Daarom heb ik de laatste 26 wedstrijden even voor hem aan elkaar geknoopt. Maar zonder gekheid, ik zie het dan ook niet beter worden na de winterstop. Uiteraard hoop ik dat steijn blijft zitten en dat we de opgaande lijn gaan inzetten. Maar dat is tegen beter weten in. Als we zo doorgaan komen we er nooit meer bovenop en gaat het zowiezo veel en veel meer euro`s kosten voor ADO. Dan maar een andere trainer en/of spelers halen (ja, dat klinkt idioot) maar wat moet je anders.... We gaan het anders nooit redden in de eredivisie. Zeker in de wetenschap dat we alle onderste 4 clubs op plek 14, 15, (16 staan wij) 17, en 18 allemaal "uit" voor de kiezen krijgen.
Ik ben blij dat er hier nog supporters zijn die in het hier en nu leven en de realiteit onder ogen zien.

Als je het lijstje ziet is het gewoon verschrikkelijk. Natuurlijk moet er wat gebeuren. Of andere spelers of de trainer eruit of terug naar de eerste divisie. Dat zijn de opties voor Ado.
0
Donderdag 26 december 2013 om 01:16 uur

rien1

1905 schreef:

Hij ziet, aanknopingspunten, zei hij toch?
zoiets ja

Daarom heb ik de laatste 26 wedstrijden even voor hem aan elkaar geknoopt. Maar zonder gekheid, ik zie het dan ook niet beter worden na de winterstop. Uiteraard hoop ik dat steijn blijft zitten en dat we de opgaande lijn gaan inzetten. Maar dat is tegen beter weten in. Als we zo doorgaan komen we er nooit meer bovenop en gaat het zowiezo veel en veel meer euro`s kosten voor ADO. Dan maar een andere trainer en/of spelers halen (ja, dat klinkt idioot) maar wat moet je anders.... We gaan het anders nooit redden in de eredivisie. Zeker in de wetenschap dat we alle onderste 4 clubs op plek 14, 15, (16 staan wij) 17, en 18 allemaal "uit" voor de kiezen krijgen.
0
Donderdag 26 december 2013 om 00:59 uur

K.B

Trouwens belachelijk wat Steijn hier allemaal zeg met betrekking tot Tira. "Als je hem dan wegzet tegenover Gouriye, Cabral, Schet of Esajas, dan is hij er nog niet aan toe’’, laat de trainer weten aan Haaglanden Voetbal.

Tura behoort nu zeker niet in de basis, maar Schet, Esajas en Cabral doet hij zeker niet voor onder. Gouriye is op dit moment ongeacht uit vorm onze beste buitenspeler. Als Gouriye zijn vorm hervindt en van Duinen gaat de spits weer in, mag je Tira in combinatie met de eerder genoemde namen best wat minuten geven om te kijken wat voor niveau hij ten opzichte van de anderen haalt.
0
Woensdag 25 december 2013 om 10:30 uur

kako

Ooievaar schreef:

Ik wens een ieder hier zonder uitzondering goede feestdagen toe, en wens jullie allen een goed maar bovenal gezond 2014. Ik hoop dat een ieder hier om deze tijd nog steeds te bewonderen valt.

Voor ADO zie ik het somber in, het is wachten op het definitieve einde.
Die zakenman ziet het als een BV die hij op zijn tijd laat klappen, de gemeente, club en - merendeel - der supporters in vertwijfeling achterlatend.
Hij trekt dadelijk de winst er uit, en zadelt zijn paard om weg te rijden, voorgoed.

In het Zuiderpark hadden we ook degradatievoetbal kunnen spelen, met als afsluiting een neergang naar de juup. De zoveelste. Jammer van die tientallen miljoenen. Maar de gemeente zal het blijkbaar nooit leren. Die weigert de club goed aan te laten sturen, door mensen met verstand van zaken en hart voor de club. Steijn blijft zitten want dat is de goedkoopste oplossing. Die tramlul zal wel weer met een ronkend verhaal komen over, nieuwe kansen, minder pech, goede sfeer, aankopen moeten tot wasdom komen, bestuur staat er achter en meer van dat soort flauwekul. Dit ingeven door zijn baas. Sommigen zetten blijkbaar al hun principes overboord om maar even op het pluche te mogen plakken, en daar louter wartaal uit te slaan.

Vind wat je er van vindt. Mij om het even. Maar in weerwil van al die lulverhalen over 5. 10 en 50 jarenplannen donderen we weer bijna uit de krant. Omdat het zo goed gaat...

Hoe dan ook, al het goede. En dat is ook maar zonder een zweem van sarcasme.

Gegroet,

Ooievaar








Ooievaar, gelukkig heb je nog wat aan de shoutbox toegevoegd zo tegen het eind van 2013, zonder jou is de box niet meer wat het geweest is. Voor IEDEREEN, fijne dagen, we hebben tenslotte allemaal dezelfde groen gele hobby. Voor ado wordt het een bar jaar, ongelooflijk dat bij MVV, De Graafschap, Sparta, Nec en Roda de trainer wel de zak krijgt, bij ADO kan deze drol gewoon blijven zitten, zal Kallen een worst zijn blijkbaar wat er op het veld gebeurd. In 2014 zal onze hobby langzaam maar zeker verder wegzakken, het einde van al deze ellende is echt nog niet in zicht.
0
Woensdag 25 december 2013 om 09:12 uur

ADODENHAAG

<FCDH> schreef:

De graafschap ontslaat Pieter huistra
Dat lijkt me ook een waardeloze trainer. Ik hoorde vanmiddag iemand in de Bogaard over Maaskant. Daar knappen we niet van op ben ik bang.
0
Dinsdag 24 december 2013 om 23:10 uur

Advertentie

derput

wdr schreef:

Ja, Roda, Sparta en de Graafschap: daar grijpen ze wél in als het niet loopt.
en AZ en NEC, daar schoppen ze ook de trainer er uit. Ernie Brands word zelfs ontslagen omdat ze een oefenwedstrijd verliezen. Ja dan grijp je als bestuur kranig in.
0
Dinsdag 24 december 2013 om 18:44 uur

Bert

Steijn vreest niet voor baan bij ADO Den Haag


Maurice Steijn verwacht niet dat hij binnenkort ontslagen zal worden bij ADO Den Haag. Ondanks dat de club op de zestiende plek staat in de Eredivisie, maakt de trainer van de club uit Den Haag zich nog geen zorgen over zijn positie.

"Ik vrees niet voor mijn baan", tekende Haaglanden Voetbal op uit de mond van Steijn. "Ik zie zat aanknopingspunten aan alle kanten om er het beste van te maken. We hebben heel bewust met z’n allen deze weg ingeslagen."

Dat het nog niet volledig loopt zoals de oefenmeester graag had gezien, kan hij tevens begrijpen. "We hebben bewust spelers verkocht om de schuldenlast te verlichten. De realiteit is dat de spelers die we ervoor in de plaats hebben gehaald nog niet hebben gegeven wat we er van hadden verwacht. Dat is ook voor een groot deel mijn verantwoordelijkheid, maar er is vanuit deze staf heel veel vertrouwen in de spelersgroep over en weer", zo besloot Steijn, die verwacht dat de resultaten na de winterstop beter zullen zijn.

0
Dinsdag 24 december 2013 om 18:43 uur

wdr

BLEISWIJK-1 schreef:

Even serieus. Wat is Sparta er tot nu toe mee opgeschoten?
Ze hebben de trainer een paar weken geleden ontslagen en nog geen vervanger aangesteld. Als ADO tijdens deze winterstop direct handelt en Steijn ontslaat en een goede opvolger aanstelt, staat er direct na de winterstop direct een heel ander team.
0
Dinsdag 24 december 2013 om 16:36 uur

Nu online

tjapi01, FC Jeff, Jk23, Wahter, Steef070, Rooie91, Marcie en 366 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2