Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Jacco

super fc denhaag schreef:

wat ben jij voor een supporter dan?? alles is mooi, alles is mooi. 15e plek, wat is er aan de hand dan. alles is mooi. alles is mooi. nee ik hou me bril op. anders is alles niet meer zo mooi.
Als er echt van alles aan de hand zou zijn met de handelswijze van Vd Kallen, waarom is er dan nog geen rechter geweest die hem veroordeeld heeft? Niet in het faillissement van Thieme (bestuursaansprakelijlheid) en niet in de zaak tegen Volkert Cats (Mirado, die toevallig zelf niet helemaal de zaken op orde heeft) en net bij ADO ondanks de accountants die naar de stukken kijken ( zowel van de NV als van de gemeente).

Zou het dan toch wel meevallen met de handelswijze van MvdK en hebben zijn tegenstanders meer last van onderbuik gevoelens en persoonlijke rancune?

0
Zondag 24 juni 2012 om 11:14 uur

Thijs

Waarom gaan we hier bij elk herkauwde stukje weer dezelfde kansloze discussie zitten voeren?
Vdk is een klootzak, VDk is geen klootzak, zakkenvuller, geen zakkenvuller, reclamepalen, geen reclamepalen, geen club meer
, nog wel een club etc etc etc
Zo die discussie is weer gevoerd!

John v Zweden roept op twitter dat het vreemd is dat bodde hier gaat trainen. Iemand een idee waarom hij dat roept?
0
Zondag 24 juni 2012 om 10:24 uur

janjazz37

Gelezen het artikel in Den Haag Centraal.
Gelezen alle commentaren hier op de Box.

Het genoemde artikel bevat in feite niks nieuws, en heeft derhalve
geen enkele nieuwswaarde voor een krant die zich serieus acht.

Neem wel stelling tegen de kwalificatie aan het adres van Versteeg.
Hem een riooljournalist te noemen is apert onjuist; integendeel!!

Ben benieuwd waarom hij dan toch.......etc etc.
0
Zondag 24 juni 2012 om 00:21 uur

pajam

Beest schreef:

waarom nou weer onrust creeeren dit hele verhaal speelt zich op een podium af waar wij als gewone supporters toch geen grip en vat op hebben en een hoop zaken in het artikel zijn gewoon waar of je er nou aan wil of niet maar nogmaals dit is tussen de gemeente hem en andere investeerders en daar vallen wij toch buiten de boot jammer dat het artikel is gescheven maar je kan het die journalist ook niet aanrekenen dat ie een sammenvatting maakt van de situatie alle slechte dingen die worden gezegd over kallen gaat een verhaal aan vooraf had hij destijds anders gehandeld had je nu een ander artikel gelezen
je draait er omheen Beest, het waarom ontgaat me.

termen als "het is gewoon waar of je er nou aan wilt of niet" slaan als een lul op een drumstel.
Als het gewoon waar is, zie ik graag gewoon bewijs.

Juist als het zaken zijn waar buitenstaanders geen vat op hebben, heeft de club er geen baat bij als dit iedere keer weer naar buiten wordt gebracht.
Bovendien, welke extra rechten heeft deze journalist waardoor hij meer grip op de situatie en informatie heeft dan jij en ik?
Laat hem ook dit naar buiten brengen!

We kunnen een journalist wel degelijk aanrekenen dat hij zonder onderbouwing een samenvatting van grootmoeders roddels maakt en dit als een gegeven publiceert.

nogmaals Beest, ik heb geen baat bij het verdedigen van v/d Kallen, maar ik heb als supporter wel baat bij rust, zekerheid, integriteit en duidelijkheid rondom onz club.

Deze zogenaamde klokkenluiders zonder kerk zijn de werkelijke boosdoeners , zij leggen onze club op de pijnbank en niemand anders.

totdat er bewijs komt na al dit misselijkmakende gebler in de media, blijf ik erbij dat juist deze groep onze club kapot aan het maken is en naar beneden aan het schrijven is.

ADO Den Haag heeft een financieel zwakke historie dat teruggaat tot midden vorige eeuw, zeflde geldt voor zwakke sportieve prestaties en mismanagement. Niets nieuws onder de zon.

Wat wel nieuw is, is dat ADO Den Haag juist sinds de komst van v/d Kallen de kaas niet van onze brood laat eten (v/d Brom verkocht, doorverkoop percentage Elia, verkoop Wesley Verhoek, Lex Immers).
We halen talenten ipv grote namen die ons leegplukken en niets presteren, er wordt gesaneerd omdat dat simpelweg keihard nodig is.
Ik zie ook punten van kritiek, maar globaal zie ik geen schokkende zaken.

"they have nukes, look at this CIA satellite photo`s we have!!"
jaren later en niks nada noppes gevonden.

Zo willen we ook ADO en v/dKallen ten onder laten gaan, zonde!
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 20:15 uur

Beest

pajam schreef:

Liefhebber, zou jij het fijn vinden als ik jou beticht van allerlei zaken, de buren dit naschreeuwen, op een gegeven moment een of andere plaatselijke huis aan huis vod dit overneemt, andere buren het lezen en het weer naschreeuwen.
Ondertussen ben je al veroordeeld door de hele wijk, maar er is nog door niemand achterhaald waar die verhalen hun oorsprong nu werkelijk hebben en al helemaal geen bewijs laten zien.

dit is toch lachwekkend?
Als er inderdaad zoveel shit aan de knikker is, waardoor tig riool journalisten en anderen zich geroepen voelen om continu het stinkende lijk te porren en om te draaien, zou men dan ook eens met bewijzen willen komen zodat de club er ook baar bij heeft?

Nu veroorzaak je alleen maar onrust en negatieve tendens om de club heen, je schrikt potentiele spelers, trainers, sponsoren en supporters af.
Wie is hier dan de winnaar? In ieder geval niet club ADO Den Haag.
Juist degene die deze onzin (zolang er geen bewijzen zijn, keiharde bewijzen en geen ingevingen) iedere keer weer in de ether gooien zijn de boemannen met blijkbaar een eigen agenda.
waarom nou weer onrust creeeren dit hele verhaal speelt zich op een podium af waar wij als gewone supporters toch geen grip en vat op hebben en een hoop zaken in het artikel zijn gewoon waar of je er nou aan wil of niet maar nogmaals dit is tussen de gemeente hem en andere investeerders en daar vallen wij toch buiten de boot jammer dat het artikel is gescheven maar je kan het die journalist ook niet aanrekenen dat ie een sammenvatting maakt van de situatie alle slechte dingen die worden gezegd over kallen gaat een verhaal aan vooraf had hij destijds anders gehandeld had je nu een ander artikel gelezen
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 20:06 uur

pajam

liefhebber schreef:

Informeer eerst voordat je deze journalist afbrand Pajam. Je doet nu hetzelfde zonder kennis van zaken. Of zijn jouw bronnen overtuigd van riooljournalistiek ? Denk het niet.
waarom moet ik me informeren beste liefhebber?
Met alle respect, maar we hebben het geluk om in een democratische staat te leven, 1 waarin je onschuldig bent totdat het tegendeel bewezen is.

Dit vodje perst oude worden tot nieuwe wijn, zonder bewijs, laat de beste man met onderbouwing komen en dan zal hij ook niet van riooljournalistiek beticht worden!

draai de werkelijkheid niet om, dit is een gevaarlijke gang van zaken in onze samenleving die steeds verder doordringt in onze levens; wijzen, roepen en dan hetgeen tot waarheid bestempelen.

Wie benadeelt je club op dit moment, wie brengt negativiteit zonder oplossing, zonder onderbouwing en zonder hoor en wederhoor in de media?
Wat heeft onze club aan deze populistische artikelen?
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 20:04 uur

Advertentie

dirk

Onbegrijpelijk dat een man, die zo lang meeloopt in de journalistiek, een lang verleden heeft bij de Haagsche Courant en die na het opslokken van die krant door het AD een eigen krantje is begonnen, zich verlaagt tot broddelwerk van onderbuikniveau. In de herfst van zijn carrière harkt hij wat geruchten bijelkaar en schrijft een verhaal dat in geen enkel opzicht beantwoordt aan het aloude journalistieke principe wie, wat, waar en waarom. Wat ik tevens mis in zijn opstel is het commentaar van Van der Kallen. Uit niets blijkt dat hij zelfs maar een poging heeft gedaan om de door hem gewraakte Van der Kallen om commentaar te vragen. Ik ben absoluut geen adept van Van der Kallen, maar een hoofdredacteur van een krant(je) hoort anders te werk te gaan dan een Sjakie die vanuit een bepaalde (invals)hoek zijn proza toevertrouwt aan een fansite.
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 19:54 uur

pajam

Ronaldo schreef:

Kees, ik heb de stukken van HCF nooit gelezen maar dit stuk doet mij wel nadenken over hoe en wat. Als het stuk niet waar is dan is het zeker misselijk makend. Maar als er wel waarheden in zitten dan is ADO zo goed als verleden tijd. We hebben er weer een discussie bij.
kernwoord in jou verhaal: als
niet om jou te pakken, maar omdat dat nu juist een feit is; als

deze riool journalist doet niets anders dan allerlei roddels die her en der al tig keer nagekauwd zijn en nergens bewezen zijn, nog eens af te stoffen en in het spotlight te plaatsen.

waarom zeg je? zulke riool stukken vreet men als warme broodjes , komt zijn naam ook eens in de aandacht.

Journalisten zijn niet meer vakbekwaam en vergeten hun erecode!
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 19:18 uur

Kees

pajam schreef:

Zo, nacht doorgereden en wazig back home!

Mooie aankopen bevestigd gezien.

Als je dan weet dat clubs als FC Utrecht, NAC, Heracles, VVV, RKC, Willem II en FC Zwolle niet tot meer in staat zijn (financieel), moeten we ons direct kunnen handhaven.

Ik hoop nog wel op het vertrek van Toornstra en een rechtsbuiten erbij halen.
Welkom terug in het zonnige en warme Nederland. Waar was je in Spanje? Waarom hoop je op het vertrek van Toornstra?
0
Zaterdag 23 juni 2012 om 11:37 uur

ADODENHAAG

bakker schreef:

die nadir is een soort gomez
weinig aan de bal maar scoort meestal wel
dat was iedergeval zo toen hij in de c1 van ado speelde
wordt wel lastig denk met van duinen en poepom
willen ze nadir iets bieden
lijkt me
Als die Nadir zo goed is vraag ik me af waarom die niet eerder is teruggehaald.. ben benieuwd. Of hij zomaar beter is dan v Duinen en Poepon lijkt me wat makkelijk gezegd
0
Vrijdag 22 juni 2012 om 20:22 uur

Nu online

Law, Wahter, FC Jeff, KR96, ADO73, zuiderwijk, Vakkie-G en 307 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4