Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

JB

Wallace schreef:

Beste Jensen,

Wil even reageren op je shout. We zijn als publiek kritisch op Verhoek en vaak terecht zo is gebleken. Hij speelde de afgelopen twee weken al aardig, maar vandaag heeft hij zeer goed gespeeld. Op een na waren al zijn voorzetten dreigend. Hij speelt steeds slimmer.

Groet
Ik heb het idee dat Jensen 1 van die mensen is die het verschil tussen Verhoek en Soltani niet (willen?) zien.

Juist Soltani heb ik, met uitzondering van dat intikkertje, nadat hij al gewoon in 1 keer had moeten scoren, maar heel weinig goed zien doen.
Die kopbal van hem leek heel wat, maar dat is vooral vanwege de acrobatiek van Velthuizen, ook als hij een bal zoals deze keer recht op zich af krijgt.

Het viel mij op dat Verhoek niet alleen buitenom gaat en met rechts voorzet, maar nu ook regelmatig terugkapt en dan met links ook goede voorzetten geeft.
0
Zaterdag 22 augustus 2009 om 21:49 uur

Bert

Fans FC Utrecht niet welkom bij uitduel met ADO 

FC Utrecht moet het in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag op 20 september aanstaande stellen zonder de aanwezigheid van de eigen supporters. De burgemeester van Den Haag heeft daartoe besloten als straf voor de ongeregeldheden die vorig seizoen plaatsvonden tijdens de thuiswedstrijd van de Domstedelingen. 

De maatregel die het Haagse bestuur nu neemt is feitelijk een omgekeerde straf. De KNVB heeft ADO namelijk gestraft voor incidenten tijdens het duel in Utrecht, vorig seizoen. De straf houdt in dat ADO-supporters de wedstrijd tegen FC Utrecht in Stadion Galgenwaard dit seizoen, die gepland staat voor april volgend jaar, niet mogen bezoeken.

De gemeente Den Haag denkt dat het thuisduel van ADO tegen FC Utrecht op 20 september gelegenheid biedt voor wanordelijkheden. Fans uit Den Haag accepteren wellicht niet dat FC Utrecht wél mag afreizen met supporters, zo bericht FC Utrecht op de officiële website. Preses Jan-Willem van Dop uit zijn ongenoegen over de aankondiging.

“Wij hebben duidelijk laten weten dat wij het hier volstrekt niet mee eens zijn, maar kunnen weinig doen tegen dit besluit van de gemeente en moeten wij ons hierbij neerleggen”, aldus de voorzitter. “Als bestuur zijn we solidair met onze supporters en wij hebben besloten om zelf dan ook niet naar Den Haag te gaan op 20 september”. 
bron voetbalzone
0
Zaterdag 22 augustus 2009 om 12:17 uur

Kees

Raymond Atteveld verwacht spectaculaire wedstrijd tegen Vitesse
21 augustus 2009 om 23:37

Normaliter staat trainer Raymond Atteveld direct na de vrijdagtraining de pers te woord. Nu moest onze verslaggever ‘even wachten’. Natuurlijk was ook Haaglanden Voetbal.nl benieuwd naar het waarom!



Tekst: Rob Blankenstein



Trainer Raymond Atteveld ging namelijk nu – alvorens de pers te woord te staan – naar een andere ruimte voor een overleg met de spelersgroep, technisch directeur André Wetzel en Mark van der Kallen.



Raymond, zijn de wedstrijdpremies, die eerst naar beneden waren bijgesteld, toch weer verhoogd?



‘Nee hoor, het was iets wat al langer op de rol stond en spontaan gebeurde. Het zijn mensen, die allemaal hun betrokkenheid tonen bij de club en de ploeg een hart onder de riem willen steken. En dat is nu gebeurd.’



Dus niets verrassends?



‘Nee, ik wist dat dit ging gebeuren, dus dat is niet zo verrassend. Hij (Mark van der Kallen - red.) heeft dat vorig jaar ook gedaan. Het is gewoon een stuk van zijn betrokkenheid en zich willen laten zien en het geloof dat hij in de groep heeft, heeft hij nog een keer duidelijk willen maken en dat is alleen maar fijn.’



Terug naar vorige week, het duel tegen FC Twente, met een logische nederlaag. Sta je daar dan nog lang bij stil, juist omdat het een logische nederlaag was?



‘Ik vind het gemakkelijker te verteren dat je tegen een ploeg die gewoon het veel betere team was verliest, dan in een wedstrijd waar je vijftien kansen hebt zoals tegen NAC en VVV, waarin je de punten laat liggen. Dat duel tegen Twente is makkelijker te verteren, alleen ik vond dat wij te weinig kansen hebben gecreëerd, dus daar zijn wij wel mee bezig geweest.’



Collega Theo Bos van Vitesse bestempelde de wedstrijd van zaterdagavond al als een duel van de waarheid in de VI. Hoe zie jij dat?



‘Dat kan ik mij vanuit zijn positie wel voorstellen, omdat er bij Vitesse een veel hogere verwachting ligt dan bij een ploeg, die zich op de laatste speeldag heeft veilig gespeeld. Ook toen hebben wij tegen elkaar gespeeld en voor ons betekende dat het behoud van het eredivisieschap en voor Vitesse toen het mislopen van de play-offs voor Europees voetbal. Dus daar zit natuurlijk ook het grote verschil tussen de twee teams. Maar volgens mij - na vier wedstrijden - kun je nog niet zeggen van zus of zo.’



Voor beide ploegen is het uitgangspunt toch hetzelfde: één punt uit drie wedstrijden!



‘Ja, je wilt allemaal winnen, dus dat verandert er niks aan, maar dat klopt wel!’



Hoe schat jij dit huidige Vitesse in?



‘Ik vind het een goede ploeg die wel vecht, vergelijkbaar met ons, ook heel veel kansen creëert, maar geen wedstrijden heeft gewonnen. Ook goed gespeeld, met een uitzondering van de eerste helft tegen Willem II waarin het matig was en dat beaamt Theo Bos ook. Maar vorige week tegen Heerenveen heb ik ze toch weer aardig zien spelen en heel veel kansen zien missen, dus het is zeker een geduchte tegenstander waar wij het moeilijk tegen zullen krijgen.’



Wat voor soort wedstrijd verwacht jij?



‘Ik veracht een spectaculaire wedstrijd omdat er veel beweging bij beide teams aanwezig is en beide ook veel kansen creëren. Dus ik verwacht een wedstrijd die beslist niet saai zal zijn.’



Je speelt nu twee uitwedstrijden achter elkaar (na Vitesse, RKC Waalwijk - red.). Heb je de spelers nog iets meegegeven in de zin van, dat het belang steeds groter wordt en bij het uitblijven van de punten daardoor de druk ook?



‘Nee, ik ben het niet zo eens met die druk. Ik bedoel, wij moeten allemaal lekker normaal blijven doen en wij gewoon zorgen, dat wij in de eredivisie blijven en daar heb je punten voor nodig. De wedstrijden tot nu toe hebben wij goed gespeeld, zijn wij elke keer constant in de race geweest voor de punten, dus ik maak mij daarover niet zo’n zorgen. Wat overigens niet wil zeggen, dat ik het voor wat de stand betreft geen leuke situatie vind. Dat moge duidelijk zijn, maar op dit moment kijken wij vooral naar de wedstrijd tegen Vitesse en nog niet naar het duel tegen RKC Waalwijk, dat doen wij weer na Vitesse.’



Karim Soltani en Ricky van den Bergh zijn weer beschikbaar na hun schorsing. Opvallend was dat bij de laatste training Van den Bergh geen hesje droeg van de mogelijke basiself. Betekent dat iets?



Dat zou kunnen, maar dat is iets wat ik morgen (zaterdag - red.) met de groep bespreek. Wij hebben donderdag ook in een aantal formaties getraind en ook vandaag nog en wij wegen af wat wij het beste vinden voor onszelf en wat wij het beste vinden ten opzichte van de tegenstander van zaterdag.’



Hoe staat de vlag ervoor met Mitchel Piqué?



‘Hij heeft afgelopen maandag met Jong ADO meegespeeld tegen Jong Feyenoord/Excelsior en is in ieder geval negentig minuten aan de bak geweest. Dat is positief en voor de rest is het afwachten.’



Dan je keepers. Zwinkels is al weer bezig met keeperstrainer René Stam. Is er al zicht op wanneer hij weer beschikbaar is, bijvoorbeeld eind september?



‘Dat zou hij wel willen. Nee het is wel prachtig om te zien dat Robert weer op het veld staat, maar zoals het nu is, is het nog vrij geïsoleerd. Hij weet waar de bal moet komen en hij gaat stapje voor stapje vooruit en het ziet er wel heel erg goed uit met hem. Maar laten wij daar alsjeblieft geen druk opleggen en rustig blijven. Het is natuurlijk wel heerlijk om hem weer terug te zien.’



© Haaglanden Voetbal (TR Media)



Alle afbeeldingen

Terug naar overzicht
0
Zaterdag 22 augustus 2009 om 01:13 uur

marcellino

zo een tijdje weg geweest.

al die verhalen over bodde lekker belangrijk.
volgens mij is er toch al in kleine bewoording gezegd dat er weinig tot geen geld is om iets te halen.

ik denk dat we de eerste twee wedstrijden moeten afwachten halen we daar geen punten en ze halen nog niemand erbij dan weten we gelijk hoe het met den haag is gesteld en wordt het een moeilijk seizoen,en al dat gelul van dan halen we het in de winterstop "als het dan kan kan het nu ook"

Elke club heeft schulden en wij willen het braafste kindje van de klas zijn.

je moet in elk bedrijf risico`s nemen,ik zie al dat ik zeg tegen mijn baas nou het lukt nu niet maar over drie maanden wel.
 
We moeten gewoon constateren dat het helemaal nog niet zo goed gaat dan wat we twee maanden geleden via wetzel en v/d kallen beweerd werd.

nogmaals ik ben blij dat we nog in de eredivisie spelen en had ook geen hoge verwachtingen voor dit jaar (ik had al blij geweest met plek 15)
maar de toppers bij ado hadden mij hoop gegeven die ze binnen twee maanden weer af hebben gepakt en jammer genoeg is dat in de 36 jaar dat ik supporter ben al meerdere malen gebeurd.en ben het heel eerlijk een beetje zat aan het worden.

ik wil een klein beetje regelmaat en al is dat een plek van plaats 13 tot 15 dan vind ik dat ook best.

maar laten ze bij den haag nooit meer roepen dat er binnen twee jaar een tweede ring is en dat we spelers krijgen waar iedereen van zegt zooooo komt die naar den haag want dat soort l*l koek heb ik nu al duizend maal gehoord en heeft ons nog niet verder gebracht
0
Vrijdag 21 augustus 2009 om 21:39 uur

FC Den Haag!

Haagse Roel schreef:

tsja....Ricky naar het  midden, Bosschaart eruit  en Soltani erin..

Nou heb het een beetje gehad met die Soltani. Soms wel is een leuke opleving maar gaat verder toch weinig dreiging van uit. 

Van mij mogen ze Vicento een tijdje de kans geven als linksbuiten. Is nog niet top maar heeft wel de potentie om top te worden!

Verder dan Milic centraal voorin want in een 4-3-3 is hij beter als aanspeelpunt dan Powel.

Mijn opstelling:

                          Ditewig

Ammi         Derijck            Kum        Pique

                  Buijs              Bosschaart

                          R. v.d. Bergh

    Verhoek                                   Vicento

                              Milic

0
Vrijdag 21 augustus 2009 om 17:18 uur

Advertentie

Max

Ik hink een beetje op twee gedachtes. Aan de ene kant ben ik blij dat dit bestuur ons niet weer de financiele afgrond in helpt. Je kan geen geld uitgeven dat er niet is en ik heb echt geen zin in weer een demonstratie voor het stadhuis. Zelfs in Groningen moet worden bezuinigd en die hebben een klapper gemaakt met de verkoop van Berg.

Aan de andere kant: Degraderen kost nog meer geld. Een positieve exploitatie is gewoon niet mogelijk in de eerste divisie. En helaas deze selectie is te zwak om enige rol van betekenis te spelen. Er zitten wat leuke spelers bij, maar ik tel er hooguit negen, tien die echt wat toevoegen. Als er daar nog eens drie van geblesseerd zijn (wat echt niet veel is, elk seizoen heb je blessures), dan houd je gewoon te weinig over. Ik ben echt helemaal blij als we 15e worden. Veel meer zit er helaas niet in.

En Wetzel kan weinig aan de situatie doen, maar er zijn hem denk ik twee dingen te verwijten: Dit had hij moeten zien aankopen en meer breedtespelers moeten kopen. En daarnaast had hij echt niet moeten roepen dat we voor een 12e plek gaan. Totaal onrealistisch. Dat soort praatjes passen meer bij de verkopers van de Nederlandse Energiemaatschappij.

Ook Jagersma speelt te veel mooi weer, met zijn doorbouwen op het vorige seizoen. Dat gaat natuurlijk niet lukken als je zes contracten niet verlengd en er een speler voor terug haalt. 

Dat spelersfonds gaat ons trouwens echt niet helpen of de bedrijven meten het echt alleen uit clubliefde doen. Een spelersfonds heeft nog geen enkele club verder geholpen.
0
Woensdag 19 augustus 2009 om 10:39 uur

<FCDH>

he gasten is ie spits van volendam niks voor ons die melvin kost weinig en die schiet ze er ook in ?
0
Maandag 17 augustus 2009 om 20:49 uur

JB

Den Haag For Life schreef:

en wetzel ken ik toch echt alleen van dat ie kampioen werd met vvv. daarvoor had ik nog nooit van hem gehoord.

Je komt dan zeker niet 27 jaar bij de club als je hem niet eens kende. Zo simpel ben je dan.
Op zich kan dat wel kloppen.
27 jaar geleden = 1982
Toen was Wetzel al weer een hele poos weg naar Telstar, (misschien zelfs al wel gestopt met voetballen) nadat hij 2 seizoenen in het Zuiderpark had gevoetbald en vooral het 2e seizoen niet echt veel indruk had gemaakt. Was er volgens mij toen ook nog een tijdje uit vanwege een auto ongeluk.
Maar ... even lang dus als Atteveld dat een kleine 20 jaar later deed.
Vervolgens zijn beiden nog even assistent / jeugdtrainer geweest bij ADO voordat ze allebei via een omweg door het Limburgse land hier weer terug gekomen zijn.

Dus qua ADO-gehalte ontlopen ze elkaar maar heel weinig.
0
Maandag 17 augustus 2009 om 20:39 uur

Edwin

Drama schreef:

Natuurlijk ik zal voor jou plezier even alles terug lezen

Je zegt hetzelf al  

Een mening KUN je onderbouwen

Een mening zonder onderbouwing daar kun je weinig mee. We zijn nieuwsgierig naar de argumenten... Waarom denk je dat?
0
Maandag 17 augustus 2009 om 15:56 uur

Bert

rien1 schreef:

En reken er maar op dat daar wel snel een nieuwe "Berg" komt.
Bij ons komt er ook wat bij dat is beloofd.

Ik heb weer diverse elleboogstoten gezien. Bij Pisvee-020 liet Vink de wedstrijd gewoon escaleren. Zijn we wel van hem gewend. Veel te weinig kaarten.
 
Wij moeten aantoonbaar minder overtredingen maken willen we die KNJB niet tegen ons hebben.

Luinge is een uitzondering. Die fluit wel fair.

Zag vandaag die Isaksson weer eens stunten nou wees maar blij dat wij die niet hebben. Met die Coutinho, Dietewieg, Waterman en Zwinkels beschikken we in ieder geval over behoorlijke keepers zeker op Ado niveau.

Achterin zijn we kwetsbaar maar gisteren stond het goed. Pique komt daar nog bij. 

Middenveld is goed genoeg. Je kan het je zelfs permitteren om Cornelisse en Schwiebbe op de bank te houden.

Aanval nu vertrouwen aan Verhoek blijven geven. Je hebt daar nog 2 talenten bij voor op de vleugels. Zou gewoon Vincento weer een basisplaats geven. Soltani moet zijn vorm terug zien te krijgen.

Er moet dus een afmaker bij ik verwacht ook dat die er komt. Bij Ado zijn ze ook niet gek. 

0
Zondag 16 augustus 2009 om 20:10 uur

Nu online

Heino, zuiderwijk, GroenGeelHart070, Aad, KvR, Jurriƫn, malle eppie en 170 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4