Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Dannyy

Pieter Huistra ontslagen bij de Graafschap, tip : Zet €5 op Guus Hiddink als nieuwe trainer.
0
Dinsdag 24 december 2013 om 15:30 uur

<FCDH>

Ook Ernie Brands` ontslagen als trainer wegens slechte resultaten
0
Dinsdag 24 december 2013 om 11:15 uur

Haagse Roel

Kees schreef:

Wij zijn Haagse Roel en Rien en vinden het fantastisch om op de club en een aantal mede shouters af te geven. Met name als het slecht met de club gaat verschijnen we weer graag op de box en spuwen ons gal.

Ja, wij zijn alwetend en werkelijk aan elk nieuws weten we zo`n draai te geven dat het toch weer negatief uitgelegd kan worden.

We hebben het heel goed voor met de club enkel de laatste jaren zie je ons niet meer in het stadion. Pffff.

Oh ja, Rien en Roel: ik voel me hier steeds minder thuis en vind het oprecht jammer dat er steeds meer shouters afhaken. Bij onder meer Vincent is het jullie al gelukt en grote kans dat het jullie ook bij mij lukt. Gefeliciteerd.
Heerlijk ......Die Kees raakt al van de leg als er wat kritiek wordt geuit op het meneertje uit Voorburg.

Je kritiek op mij vind ik prima hoor. Mijn protest is dat ik niet meer kom idd.
Dat jij daar anders over denkt moet je zelf weten , ga maar lekker door om als klapvee te dienen voor wederom een ongebreideld voorbeeld van een kutbestuur ( nou ja bestuur ) en trainer.

Jij ook je lol , ff op je fietsje op en neer , ff weg van huis en niemand die er problemen mee heeft.

Ik hoef het nieuws geen negatieve draai te geven, dat doet ADO zelf al bijna 3 jaar lang dus dat zijn inkoppers. Je verwijt dat ik hier alleen kom als het slecht gaat raakt eveneens kant nog wal........als ADO wint ben ik ook op de box om te melden dat ik het prima vond. Dat dit weinig gebeurd kan je mij niet verwijten natuurlijk.

Kenmerkend voor jou en met name, je haalt hem erzelf bij , Vincent is dat jullie wel kunnen uitdelen , de afgelopen jaren structueel criticasters wegzetten voor alles en nog wat , maar zelf niets kunnen incasseren.

Weet wel waarom, er is geen munitie meer om op de criticasters te schieten.
Daarom is Vincent afgehaakt.
Hetgeen ik en anderen hier al een aantal jaren voor waarschuwen is de harde werkelijkheid gebleken. Niet leuk , zeker niet , sterker nog ...te triest voor woorden. Maar ja de werkelijkheid is niet altijd leuk Kees.......Met luchtkastelen bouwen komen we natuurlijk nooit in het linkerrijtje.

Het feit dat jij , in navolging van je vriend Vincent, hier je afscheid aankondigd zegt genoeg ......Wat verwacht je nu ?? Smeekbedes of je aub wil blijven.......Zullen er vast wel een paar komen hoor ........

Wens je oprecht fijne feestdagen daar in Spanje.
0
Dinsdag 24 december 2013 om 00:03 uur

K.B

Ernie Brandts ontslagen wordt zojuist gemeldt bij Voetbal International. Overigens gaat Steijn gewoon het seizoen afmaken. De hoop op een andere trainer hen ik opgegeven. Straks weer beelden van lachende spelers en een lachende Steijn in Marbella en dan weer een half seizoen van dramatische en beschamende vertoningen.
0
Maandag 23 december 2013 om 21:13 uur

tanker070

Steijn is de enige trainer in de eredivisie die meer bezig is met de 4e man en de scheidsrechter dan met zijn eigen elftal....
0
Maandag 23 december 2013 om 17:54 uur

Advertentie

R.E.

lulijzer schreef:

Gaat niks gebeuren en is ook zeer verstandig van de club. Laat Steijn maar schuiven, komt allemaal dik voor mekaar. Als we allemaal zo boelkloedig zouden zijn als die shouters hier...
Dus jij vindt dat Roda, dat het met een lagere begroting dan ADO nog altijd beter doet dan ADO, de trainer niet had moeten ontslaan?
0
Maandag 23 december 2013 om 17:11 uur

wdr

Edwin schreef:

Aparte manier van redeneren.... Omdat je Steyn niet helemaal met de grond gelijk maakt, ben je het eens met het hele beleid, dat gevoerd wordt....

Het klopt, dat ik denk (verwacht) dat een trainerswissel niets oplevert, omdat het verleden dat aantoont. In een enkel geval heeft het een tijdje effect, maar meestal komt er eerst een nog grotere dip.

Natuurlijk mag je het met me oneens zijn, maar kom dan met dingen, die ik echt gezegd heb en niet met wat jij denkt, dat ik tussen de regels bedoel te zeggen.
Ik ben niet bezig met denken wat jij tussen de regels bedoelt te zeggen. Ik vind zelf dat als jij tegen vervanging van Steijn bent en elk idee in die richting gelijk afschiet, dat je dan eigenlijk achter het beleid van de club om Steijn aan te houden staat. Dat is hoe ik redeneer, en prima als jij dat apart vindt. Verder leg ik je geen dingen in de mond die je niet gezegd hebt, iedereen kan dat zien als hij jouw naam intypt in de zoekfunctie.

Volgens jou maakt het dus niet uit wie je voor de groep zet, of het nu Steijn is of Jol of Mourinho of jou of mij. Ik denk dat Steijn een incompetente trainer is en dat een competente trainer wel degelijk veel meer punten kan halen dan Steijn en ons dus kan redden van degradatie. Maar volgens jou werkt het niet zo. Prima.

0
Maandag 23 december 2013 om 13:16 uur

BLEISWIJK-1

troje schreef:

Ik hoop echt dat het bestuur de winterstop aangrijpt om veranderingen door te voeren in het technisch management. Gebeurt dat niet, dan ben ik er ook klaar mee, ik denk niet dat ik dan nog naar het stadion kom.
Ik heb liever een echte spits dan een nieuwe trainer. Of het moet echt een trainer van het kaliber Martin Jol zijn.
0
Maandag 23 december 2013 om 10:59 uur

wdr

Het is dus een hele domme langetermijnvisie om een beginnend trainer die nog nooit een resultaat heeft neergezet gelijk een contract voor vier jaar te geven, Kees. Dat is fout 1 van Kallen. Fout 2 is het niet ingrijpen als die langetermijnvisie een verkeerde visie blijkt te zijn. In het voetbal is het heel normaal om in te grijpen als het fout dreigt te gaan. Fout 1 maken is niet handig, fout 2 maken is pure gekte.
0
Maandag 23 december 2013 om 10:47 uur

<FCDH>

Scheidsrechter Van Sichem geeft Fraser rood na `respectloze` behandeling


DEN HAAG - Scheidsrechter Tom van Sichem voelde zich in de rust van de wedstrijd PSV - ADO Den Haag `respectloos` behandeld door ADO-trainer Henk Fraser waarna de arbiter de rechterhand van Maurice Steijn met rood naar de tribune liet vertrekken.
Dat laat de leidsman in gesprek met NUsport weten. `Hij meldde mij diverse keren dat ik een eng mannetje was`, zegt Van Sichem. Fraser was boos op de scheidsrechter nadat hij ADO-speler Aaron Meijers de gele kaart had gegeven vanwege het wegschieten van de bal toen het rustsignaal al had geklonken. `Binnen stond Fraser mij weer op te wachten. Ik zei dat hij weg moest gaan, omdat ik hem anders zou verwijderen. `Dan doe je dat maar`, was zijn antwoord. Het was respectloos zoals Fraser zich gedroeg`, vertelt Van Sichem.

Ook keeperstrainer Joop Hiele kreeg de rode kaart nadat hij zijn onvrede had kenbaar gemaakt. `Vorig jaar hebben we na de dood van amateurgrensrechter Van Nieuwenhuizen iets afgesproken. Heel jammer dat mensen van ADO zich dan zo gedragen. Ik vond het respectloos`, sluit Van Sichem af.
0
Maandag 23 december 2013 om 10:10 uur

Nu online

kojak1, Dannyy, FC Jeff, vakkiel, HaagseBlubberPens, GGH, grijze gek en 396 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2