Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

GroenGeel

hjfff schreef:

Wij spelen leuk hebben 1 punt.
De rest speelt minder leuk maar pakt wel de puntjes
Wat een onzin.
We werken hard, maar spelen niet leuk. de rest doet dat wel.
We hebben gewoon te weinig kwaliteit. Versterkingen halen, en dan heb ik het niet alleen over een spits, dat is te weinig.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 17:58 uur

Ooievaar

Richard schreef:

En al helemaal als een trainer of en TD zegt : jammer , maar we hebben er wel voor gestreden.... Dan blijkt gewoon dat je veel kwaliteit tekort komt
Als Atteveld dat zou zeggen dat kan hij gelijk z`n biezen pakken. Hij is niet verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie dat is `het licht`

Maar wie je ook voor deze groep zou zetten, dat zou verrotte weinig uitmaken dit elftal is met name voorin veel en veel te licht. Men heeft geweigerd om te investeren en die zure vruchten gaan we nu plukken.

Nee, de mensen die komen niet meer in die grote getale alsdat ze kwamen de laatste vier wedstrijden van het afgelopen seizoen. Die laten zich niet blijvend beetnemen.

Als ik lees dat er bezuinigd dient te worden op de lunchpakketten en de maaltijden van het personeel duurder dienen te worden dan weet ik genoeg.

Wellicht is het een optie om die td weg te bezuinigen, misschien kunnen we met de opbrengst daarvan iemand huren. Op deze manier gaat het tussen RKC en ons met als inzet: rechtstreekse degradatie.

En dat met een negende begroting, hoe is die in vredesnaam opgebouwd of is dat ook een luchtkasteel net zoals die tweede ring.?
0
Zondag 16 augustus 2009 om 13:41 uur

rien1

kojak1 schreef:

heeft daar niets mee te maken rien.de mensen voor mij ,scc houders,zijn altijd met vijf man,maar nu maar twee,de rest had vakantie.ik denk dat dat ook een hoop supportyers scheelt,je zie het niet alleen bij ons maar bij bijna elke club.voetbal in vakantie tijd kost toeschouwers.
Ik heb dan ook maar even gekeken naar toeschouwers-aantallen van de andere wedstrijden.
Precies op de man ben ik vergeten, maar Sparta had er (eerlijk is eerlijk) inderdaad ook maar 9.700 in die buurt, waar ze normaal ook zo rond de 12.000 hebben. RKC 5700, dat is echt weinig. Daar zag ik gisteren al wat lege plekken bij Studio Sport, dus was zeker niet uitverkocht daar.
Nou ja, Heerenveen weten we wel  
Altijd over de 25.000 en stijf uitverkocht.
    
Al bij al dus geef ik toe dat je wel gelijk hebt, Kojak 
 Ik zit altijd voor de wedstrijd rustig op die hoge stoep tussen Henk Patat en de ingangen van het stadion. Tegen NAC op zondag stond daar toch steeds een aardige rij voor ingang en loketten, en gisteren oogde dat akelig stil. 
Kan ook te maken hebben met sneller werken natuurlijk.
Toch, als ADO ergens rond plek 10 zou spelen, zou het elke week zeker weten (vrijwel) uitverkocht zijn.
Zo werkt dat nu eenmaal.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 13:07 uur

rien1

Bert schreef:

Goedemorgen Rien,

Nog effe over het meegaan naar utwedstrijden tegen Fietstas kan ik niet Rkc ook niet (op vrijdagavond wie verzint dat) volgende dag moet ik die kleine naar het voetbal brengen. 

Dan tegen Ajakes daar ga ik ook niet naartoe ik erger me kapot aan die supporters daar. Ben niet agressief maar dan sta ik niet voor mezelf in. Weet ook niet of we daar al naartoe mogen.

Het is nog ver weg maar zondag 18 oktober wil ik wel mee naar NEC. Wellicht willen er dan meer shouters mee. Het is tenslotte gewoon lekker op de zondagmiddag.
 Altijd leuk als je meegaat, Bert. Ik hoor het dan wel!

Tegen RKC kan ik zelf ook niet want de rest van de familie Rien wil ook wel eens wat. Dat betekent voor mij een vrijdag tot vrijdag-weekje weg naar America. Let wel, met een "c" dus.  
Dat wordt dus nagel daar op de dag van die wedstrijd.

En wat de zondagmiddag betreft. Er zal wel meer achter zitten zoals het uitzenden van de wedstrijden, maar op zondagmiddag trekt ADO veel en veel meer publiek! Dat zag je de laatste wedstrijden van vorig seizoen al. En heel vreemd, maar de resultaten zijn over het algemeen ook beter. 8.819 toeschouwers gisteren tegen twente is gewoon weinig.
0
Zondag 16 augustus 2009 om 11:04 uur

tim_b

Kees schreef:

Wat stond er eigenlijk op het spandoek over Wetzel. Kon het van de overkant niet lezen.

Iemand schreef hier dat Milic zijn kopduels won. Nou mooi niet. De meeste verloor hij en aan de grond was hij 1 keer scherp met een steekpass. Nee MIlic vind ik helemaaaaaaaaaaaal niets en een vette misrekening van Wetzel.
er stond aan de onderkant `spreekverbod`.

verder ben ik het wel mee eens dat milic ondanks zijn lengte ind weinig kopduels won... wat dat betreft is powel toch wel wat slimmer, niet dat hij zo fantastisch speelde maar hij kreeg het wel vaker voor mekaar om die bal te hebben tegen die lange douglas....
zoniet dan zorgde hij wel dat hij een vrije trap meekreeg..
voor derest, gooeie eerste helft vicento, en immers buijs en derijck waren gister weer lekker fel
0
Zondag 16 augustus 2009 om 10:20 uur

GroenGeel

Toch naar m`n zin gehad vanavond ondanks verdiend verlies.
Want laten we gewoon realistisch blijven,zolang het 0-0 was, waren we kansloos.

Toch genoten, omdat de jongens gevochten hebben. Je kan het ze niet kwalijk nemen, er is gewoon te weinig kwaliteit
0
Zaterdag 15 augustus 2009 om 22:49 uur

Johannes

Aad schreef:

Zo triest is dat niet, Onze grote broer, F`noord, doet niets anders en er zijn diverse andere clubs die dat ook doen al is dat soms 1 persoon. Denk je dat van Seumeren bij Utrecht spelers koopt voor de kat zijn viool. En volgens mij gevoel geldt dat ook voor AZ (Dirk Scheringa Betaalt) en in het verleden Roda (Hendrix) en Heerenveen (van der Velde),

Die 25 % is natuurlijk van de meerwaarde wanneer een speler wordt doorverkocht maar dat betekent nog altijd 75 % voor de club.

Nee geen gek idee. Ik vraag mij alleen af hoeveel mensen / bedrijven je hiermee gek krijgt. Niet veel denk ik.
25% Rendement op je investering is erg hoog, dus aan de ene kant weet je dan al dat het risico ook hoog zal zijn maar aan de andere kant is het de moeite van de gok wel waard. Voor jongens met het vermogen van een Zegwaard of een Ringelenstein is een ton een relatief klein bedrag / zij hebben veel meer in investeringen zitten. Aan de ene kant kan je deze mensen vast zo ver krijgen om een paar aandelen te kopen vanwege de kans op een hoog rendement en aan de andere kant spreek je het clubgevoel van de rijkere supporters aan.

Een paar nadelen zijn er ook.
Wij zitten bijvoorbeeld te wachten op Koevermans. Die gaat vanuit het spelersfonds echter nooit gehaald worden omdat hij al wat ouder is en weinig restwaarde heeft+ laat staan dat hij veel meer waard zal worden. De kans op 25% rendement is voor oudere spelers heel erg klein. Van Seumeren legt een vermogen neer voor Van Wolfswinkel omdat de kans groot is dat die jongen straks voor veel meer verkocht kan worden, zo simpel is het.
Een voorbeeld: de situatie bij het fonds van NEC: daar hadden investeerders zelfs een eigen technisch adviseur in dienst genomen in de persoon van Hans Kraaij senior. Dat gaf gekke sitauties, waarbij de scouting en de TD van de club een bepaalde speler wilde kopen met geld uit het fonds, maar dat de technisch adviseur van het fonds daar niet van overtuigd was. Veel onrust en een bron van conflicten; volgens mij zijn ze er o.a. daarom en wegens uitblijven van rendement mee gestopt.
Een volgend nadeel is dat investeerders er veel belang bij hebben dat de spelers vanuit het fonds veel speelminuten krijgen. Het passeren van spelers door de trainer gaat onrust geven. In het voorbeeld van NEC: Barretto werd op de bank gezet en alle investeerders protesteerden.De trainer begreep er in hun ogen allemaal niks van, maar ondertussen dachten zij vooral aan het rendement van het fonds.

Ik weet niet zeker of ik er voor of tegen ben. Ik denk voor, mits de afspraken allemaal erg duidelijk zijn en de technische staf van de club altijd de baas blijft.
0
Zaterdag 15 augustus 2009 om 15:16 uur

Advertentie

ADOFLEVO

Morge DenHaag,

Groet van een zonnige Flevopolder.
Wij hebben er weer zin in vanavond.
Ik zou zeggen 3-1.

Gisteravond naar Omniworld Volendam geweest.
eindstand 2-1.  van volendam is weinig meer over.
Bij Omniwordl spelen trouwens wel een paar leuke vleugelspitsen. Snel behendig en vol passie.

Maar goed,
Vanmidag weer met 3 Groen gele auto`s vanuit de polder naar Ado. A6 en dan jaja de A10, altijd leuk als je 020 ziet kijken!!

groet   VAK R
0
Zaterdag 15 augustus 2009 om 11:30 uur

<FCDH>

za 15 aug 2009, 07:40 ADO wil spelersfonds DEN HAAG
AMSTERDAM - ADO Den Haag onderzoekt de mogelijkheid om te komen tot een spelersfonds. Bedrijven en vermogende supporters hebben een brief ontvangen met daarin het verzoek om een minimale storting te doen van 50.000 euro, waarmee de technisch-directeur en trainer op zoek gaan naar versterking. De club stelt een rendement van 25% voor.


bron teleneus
is er zo weinig geld dat ze dit moeten doen?
0
Zaterdag 15 augustus 2009 om 07:45 uur

JB

Of we gaan natuurlijk hiervoor: zijn ook 3 transfervrije spelers........

RBC staat vertrek drietal niet in de weg 

Mels van Driel, Nicky Hayen en Filip Chlup mogen wanneer er een club zich voor hen meldt vertrekken bij RBC Roosendaal. Dit liet trainer Rini Coolen weten aan BN/De Stem. Hun salarissen drukken te zwaar op de begroting van de club.


Het drietal moét niet vertrekken bij de club uit Brabant, maar wanneer een club zich in Roosendaal meldt en de spelers zelf brood zien in een overstap dan zal RBC hen niet tegenwerken. "Als er een club komt waar die jongens naar toe willen, zullen wij daar volledig aan meewerken", aldus Coolen.

Hayen (28) mag vertrekken bij de club omdat hij voor RBC-begrippen een riant salaris ontvangt. Daar wil de club graag vanaf. "Hoge contracten sluiten wij in de toekomst niet meer af", aldus Coolen, die aangeeft graag met een jonge spelersgroep te willen werken.

De Belgische verdediger heeft nog een éénjarig contract bij de club. "Dergelijke overeenkomsten zijn voor ons niet meer te bekostigen. Daarom zou het niet eerlijk zijn Nicky nu een jaar lang te laten knokken voor zijn plek, terwijl hij daarna toch weg moet. Als hij de kans krijgt, mag hij nu al gaan."

De manier waarop Van Driel afgelopen week met zijn rol als wisselspeler omging stelde de club teleur. Ook hij mag, ondanks dat hij onlangs zijn contract met twee jaar verlengde en recent nog aanvoerder van de ploeg was, vertrekken uit Roosendaal.

Chlup (24) valt al langer buiten de boot bij RBC. De Tsjech mocht afgelopen seizoen Roosendaal ook al verlaten. "Filip komt als buitenlandse speler hier te weinig aanspelen toe", zegt Coolen. Een transfersom hoeft de club, ondanks de doorlopende contracten, niet te ontvangen voor het drietal.


0
Vrijdag 14 augustus 2009 om 12:05 uur

Nu online

Bhattoe 74, zuiderwijk, KvR, Theovanes, Kees, Heino en 180 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4