Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

wdr

<FCDH> schreef:

Je zou haast zeggen ze zijn ingehuurd door de club om tegengas te geven
Er zijn er een paar ja.
`Trainer vervangen werkt nooit`. En dan alle trainers die worden aangedragen meteen afschieten, want ze komen niet of zijn een lachertje. Of zeggen dat het wel goed komt, dat Steijn de boel gaat omkeren en dat het spel beter en beter wordt. Vorige week nog sprak iemand over de play-offs.
Ja, laten we vooral niets doen en niets blijven doen, want Steijn doet het goed en verandering werkt toch nooit. Dan zitten we over een jaar of twee allemaal op de Haaglandia shoutbox, ook gezellig.

Ik gun iedereen zijn mening, maar hoe groot kunnen je roze oogkleppen zijn zeg...
0
Maandag 23 december 2013 om 10:08 uur

wdr

<FCDH> schreef:

Het is toch te gek voor woorden dat supporters van Roda mvv en Helmond actie eisen en dat wij niks doen wat zijn we voor lammetjes geworden????
Ik ben in ieder geval blij dat wij geen idioten zoals bij MVV hebben die de trainer gaan bedreigen en slaan. Op een onbewoond eiland zetten die mafkezen.
0
Maandag 23 december 2013 om 09:13 uur

pajam

Aad schreef:

Ik heb na 1 seizoen Steijn (voor 4 seizoenen vast !) mij er bij neergelegd dat degradatie eens zou moeten komen.
het is toch ongelofelijk dat het zo moet lopen Aad?
Toen we met Adelaar degradeerden hadden we weliswaar ook een aardige selectie, maar budgetair waren we ook gewoon een degradatie kandidaat.

Nu zouden we op basis van onze begroting nooit meer in die situatie moeten terechtkomen!

als je meer geld te besteden heb dan 7 (!!) andere eredivisie ploegen, als je selectie op 3 spelers na intact gebleven is en je trainer voor het 3e jaar als hoofdtrainer en voor de 6e jaar in totaal (inclusief andere functies) op de bank zit. Heb je dus stabiliteit (zou je zeggen) en een fundering om op te bouwen.

Vervolgens mag TS ook 12 (!!) spelers halen.

Dat je te maken heb met blessures, schorsingen en gehaalde spelers die tegenvallen; daar heeft iedere club last van, het is juist de taak van TS om met de situatie om te gaan en de club er doorheen te loodsen.

Ik gebruik erg vaak Heracles als voorbeeld, omdat dit een kleine club, met kleine budget al jaren verbazingwekkende resultaten neerzet.
Juist zij worden jaarlijks leeggekocht, ook de trainer wisselt daar iedere 2 jaar.
En toch weten ze met veel minder dan een ADO Den Haag heeft (op ieder vlak!) betere resultaten te behalen en jaarlijks buiten degradatie gevaar te blijven.

Het bestuur zou zich eens moeten afvragen hoe dit dan wél kan in Almelo, Zwolle en Apeldoorn, maar met miljoenen meer niet in Den Haag?
0
Maandag 23 december 2013 om 08:37 uur

pajam

jajoh schreef:



Zullen we het woord "goedkomen" verbannen op de shout?? Aandoenlijk hoor je positiviteit tegen beter weten in... Als je serieus deze instelling nu nog steeds hebt geloof je ook nog in Sinterklaas!
het is vooral naief of zelfs gevaarlijk, het is helaas ook de gedachte kronkel van het bestuur...

Wat betekent degradatie voor ADO Den Haag?

Welke spelers zullen we kwijtraken
welke selectie kunnen we op de been brengen
kunnen we direct weer promoveren
hoever werpt het ons financieel terug
hoever werpt het ons sportief terug


een nieuw stadion, streng beleid mbt de supporters en bijna 10 jaar verder, wat heeft het ons gebracht?
we vechten als club nog altijd tegen degradatie, zelfs met de 11e begroting van de eredivisie kunnen we ons niet nestelen in de middenmoot!!

clubs als Heracles spelen al jaren eredivisie, zonder maar één keer zelfs nacompetitie gespeeld te hebben, maar hebben een fractie van onze begroting, kleinere stadion, maar zijn stabieler dan wij zijn.

NAC heeft al een aantal jaar financiele nood, nog nestelen ze zich regelmatig boven ons in de ranglijst.

We doen neerbuigend als onze spelers naar FC Groningen en FC Utrecht willen, maar beide teams spelen structureel op een hoger niveau dan wij doen.

3e stad van Nederland, relatief nieuwe stadion, redelijk wat zitplaatsen & skyboxen, supporters braver dan bij AZ, 11e begroting van de eredivisie, redelijk verdiend aan een handvol transfers, MAAR nog geen centimeter verder gekomen.

zoals het er nu naar uitziet blijft Steijn op de bank zitten, ook in de eerste uit wedstrijd na de winterstop en dan ben je al te laat om hem te vervangen, dan zeg ook ik dat het vervangen van de trainer geen nut (meer) heeft.

als dat gebeurt leg ik me neer bij degradatie.
0
Maandag 23 december 2013 om 08:09 uur

rien1

Haagse Roel schreef:

Van Sichem is natuurlijk een lul , staat buiten kijf , echter de grootste kwal in deze is die Fraser zelf. Heb die gast inhoudelijk nog nooit iets van waarde horen zeggen.Loopt weer als een klein kind, net zoals z`n baas, te bleren om de verantwoordelijk van de nederlaag en het dramatische spel op de scheids af te wentelen.
Al dat geschreeuw en al die beschimpingen en geruzie van Steijn en vooral Fraser duidt op onmacht. Dit is niet meer te keren. Het wordt degradatie of een trainer die ze aan het voetballen zet. Die bosmongool van een Fraser mag na vandaag al opkrassen.
0
Maandag 23 december 2013 om 00:30 uur

langepino

Haagse Roel schreef:

Lachwekkend potje.... De intentie van onze Maurice was wel duidelijk.
Hij zal dan ook zeer tevreden zijn met deze kleine nederlaag.

Wel diep triest dat je niet 1 !!! kans kan creeren ........alhoewel eigenlijk ook weer niet....als je met zo`n instelling het veld instapt ben je voorbaat kansloos. Neem daarbij dat dit PSV weer ouderwets liep te kloten en je had met een Haagse bluf instelling nog wat kunnen halen.

Dat je met 10 man komt te staan is misschien nog wel een zegen geweest....dat er hier nog mensen durven te shouten dat het anders was gelopen als we met 11 hadden blijven staan en we meer verdiend hadden is werkelijk hilarisch. Dit ADO , in alle geledingen , verdient helemaal niets !!!! en stevent volledig terecht af op directe degradatie.
Wie word onze nieuwe trainer??
0
Zondag 22 december 2013 om 23:37 uur

slash070

ggh.nl


Scheidsrechter Tom van Sichem hekelt het commentaar dat hij kreeg naar aanleiding van de strafschop die hij gaf aan PSV tijdens het duel met ADO Den Haag (2-0). De arbiter stuurde tevens doelman Gino Coutinho van het veld.
Assistent-trainer Henk Fräser maakte tijdens de rust zijn onvrede kenbaar. “Fräser meldde diverse keren dat ik een ‘heel eng mannetje’ was”, aldus Van Sichem tegenover NUsport. “Mensen van ADO Den Haag haalden hem wel weg, maar binnen stond Fräser mij weer op te wachten.”
“Ik heb toen gezegd dat hij weg moest gaan, omdat ik hem anders zou verwijderen. ‘Dan doe je dat maar’, was zijn antwoord. Ik was het daarna met m’n assistenten eens dat het respectloos was zoals Fräser zich gedroeg en heb hem verteld dat hij werd weggestuurd”, vervolgt van Sichem.
“Vorig jaar hebben we na de dood van amateurgrensrechter Nieuwenhuizen iets afgesproken. Voetballers, trainers en scheidsrechters hebben een manifest ondertekend. Heel jammer dat mensen van ADO zich dan toch zo gedragen. Ik vond het respectloos”, besluit de arbiter.
0
Zondag 22 december 2013 om 21:22 uur

Dannyy

troje schreef:

Al met al een waardeloze dag met rood voor Fraser en Coutinho, het vooruitzicht Coutinho te moeten missen tegen NEC, Gehrt met een blessure eraf, gemiste penalty, een scheids die in het nadeel van Den Haag fluit en de winterstop in moeten gaan op een NC plek. Maar waarom valt iedereen over van Sichem? Den Haag had tot dat moment met Coutinho niet 1 keer een speler met bal in de zestien van PSV gekregen. En met tien man de rest van de wedstrijd hebben we nauwelijks balbezit op de helft van PSV gehad! Het spel is gewoon ontzettend ruk! Spelers lopen er totaal niet gemotiveerd bij! Het probleem ligt toch echt bij de coach.
Als het 11 tegen 11 was had PSV niet gescoord. 100% zeker. Het had een wedstrijd als ADO - RKC geweest. Jammer genoeg zijn we in allebei de wedstrijden benadeeld. Dit neemt niet weg dat we slecht spelen, maar wat verwacht je met 8 van je spelers die niet in vorm zijn en een tactisch zwakke trainer.
0
Zondag 22 december 2013 om 20:25 uur

Advertentie

wdr

ADODENHAAG schreef:

Klinkt misschien raar dit moment. Maar ik zie ons dit seizoen 15e eindigen. Ik vind Cambuur, Roda en RKC aanmerkelijk slechter en NEC gelijkwaardig. Maar goed, 19 januari a.s. D-Day..
Maar de feiten wijzen uit dat we van RKC thuis verloren en dat die nu beginnen te draaien en dat we door Roda thuis vernederd werden. Ik vind op dit moment niemand slechter dan ons, maar denk wel dat deze ploegen om de laatste drie plaatsen gaan `strijden`. Roda zie ik juist als de beste van dit stel. Met een goede trainer zie ik ons een stukje boven de gevarenzone eindigen, misschien zelfs boven GAE en PEC die nu aan het instorten zijn (PEC dan, GAE niet).
0
Zondag 22 december 2013 om 20:06 uur

pajam

troje schreef:

Raar interview. Steijn lijkt enorm nerveus

http://foxsports.nl/video/180800-steijn-meijers-wordt-bijna-de-dug-out-in-geduwd.html
ik denk vooral ook kwaad.

2e seizoenshelft missen we direct Coutinho voor 1-2 wedstrijden en krijgen sowieso een lastige serie van 5 wedstrijden.
Heb je straks 23 gespeeld en 20 punten, dan moet je in de overige 11 wedstrijden 5 keer winnen en een keer of 2 gelijkspelen wil je je direct handhaven.

Daar hebben we nu 18 wedstrijden voor nodig gehad en daarin win je 3x sensationeel (topclubs), heb je minstens geluk tegen NAC en ga je 3-4 keer ruim de schip in.

Op papier, met thuiswedstrijden tegen GAE, NAC, FC Groningen, PEC, Utrecht en AZ moet er wel 3-4 gewonnen kunnen worden en als je dan ook uit o.a van Cambuur en RKC punten weet te pakken, speel je je wel veilig.

dus kan je eventueel met een andere TS nog net op tijd de tij keren.

maar degradatie wordt een serieuze mogelijkheid en doelstelling moet directe handhaving zijn, kijk naar Sparta die er ook in de laatste minuten via de nacompetitie er alsnog uitvloog.
En nu spelen ze geloof ik al 4 seizoenen JL en ieder seizoen een andere trainer.
0
Zondag 22 december 2013 om 19:59 uur

Nu online

FC Jeff, Jk23, James, MonkNL, kojak1, Dannyy, Marten en 327 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2