Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

Ruudje16 schreef:

Kees,

 

wanneer had jij voor het laatst een goed gevoel voor een wedstrijd........

Even serieus van mijn zijde dan. Ik heb zowat het hele seizoen al een slecht gevoel voor een wedstrijd behoudens bij RKC uit geloof ik.

 

Vanaf de zomerstop roep ik al dat deze selectie niet uitgebalanceerd is en we minimaal er 4 a 5 gerichte versterkingen bij hadden moeten hebben.

 

Eveneens roep ik vanaf de zomer of eerder dat Milic niet de spits voor ons is en absoluut niet aanvallend kan koppen. Dat is nl. een kunst op zich.

 

Ook roep ik al vanaf het prille begin dat we geen 4-3-3 moeten spelen in thuiswedstrijden.

 

Kijk mijn shouts er maar op na.

 

Wel vind ik dat er teveel op de persoon Atteveld gespeeld wordt. Ikzelf heb ook kritiek op hem maar aan de andere kant is hij opgescheept met een verwachtingspatroon door Wetzel en de RVC naar de supporters toe waar hij ook niets aan kan doen.

0
Vrijdag 29 januari 2010 om 21:24 uur

Jacco

dit staat op adodenhaag.nl, bij de voorbeschouwing:

 

Naar alle verwachting zit de Estse aankoop Andres Oper wel voor het eerst bij de Haagse selectie

0
Donderdag 28 januari 2010 om 22:44 uur

Kees

De spanning neemt toe naarmate het zaterdagavond wordt maar laten we het hier vooral gezellig houden.

 

Voel ik me ook op mijn gemak.

 

ps Overigens vind ook ik dat Atteveld de raarste capriolen uithaalt qua opstelling en wissels.

 

Maar hem verwijten dat we zo laag staan vind ik ook niet helemaal correct. Tenslotte is hij opgezadeld met een incomplete selectie en een RVC en TD die steeds maar weer riepen dat deze selectie voor een twaalfde plaats moest gaan.

 

Kortom:iedereen heeft hier gelijk maar ook ongelijk.

0
Donderdag 28 januari 2010 om 18:39 uur

Haagse Roel

pascal-070 schreef:

Daarvoor alle respect maar zijn opstellingen zijn de laatste tijd buitengewoon dom en niet te begrijpen. Minste goals na rkc en weer dezelfde voorhoede, als je de feiten ziet en je blijft als trainer zeggen dat de aanval potentie heeft dan denk ik dat je niks in deze wereld te zoeken heb.

Die kanttekening heb ik ook eerder gemaakt bij RA, vasthouden aan die vleugelspitsen met Milic als spits werkt niet en moet dus veranderen........ben ik met je eens. Ik ben geen blinde volgeling van RA  maar de 16e plaats nu volledig op zijn conto te schrijven vind ik niet terecht. Als Die Wetzel slim was geweest had die types als Luijkx , Oper en Wielaert v/d zomer gehaald, had je nu 10e gestaan. Maar nee, volgens "het licht " konden we met de selectie ( met geblesseerden als Knopper, Ranko , M. Pique ) makkelijk 12e worden . Dat is waar RA terecht z'n enstige bedenkingen over had.

 

Ook ik baal stevig over de preataties en realiseer mij best dat als het nog ff zo door gaat  het exit RA zal zijn.......zo werkt het in voetballerij.

 

Ik heb sterk de indruk dat de anti RA mensen hem weg willen hebben vanwege Ricky. Vandaar mijn eerdere shout over dat geneuzel dat alles maar Haags moet zijn binnen de club. Ik vind Ricky een leuke voetballer ( niet meer dan dat ) en als ie eens laat zien wat hij kan komt die vanzelf in de basis. Voorlopig heeft ie zich nog geen meerwaarde getoond en staat er terecht naast !!!

 


 

0
Donderdag 28 januari 2010 om 16:31 uur

<FCDH>

Eén training donderdag in stadion
De huidige temperaturen nopen de selectie ertoe om haar toevlucht te nemen tot andere velden dan het vaste trainingsveld in het Zuiderpark. Zodoende worden de twee trainingen die op donderdag gepland stonden, samen gebracht in één training op donderdagmiddag in het ADO Den Haag Stadion.
Door de veldverwarming kan daar wel getraind worden. De training is openbaar, dus u mag gewoon op de tribune plaats nemen.

We houden u op de hoogte over de mogelijk wisselende trainingslocaties van de komende dagen.


 

0
Donderdag 28 januari 2010 om 10:14 uur

Advertentie

Ooievaar

anti-beleid schreef:

Aandelen in Atteveld? In het begin stond ADO 8e met dezelfde jongens als nu. Ze staan heden op een degradatie play offpositie. Iedere supporter verwachtte dat ADO rond de 14e plaats zouden eindigen. VEERTIEN wedstrijden geen overwinning en jij blijft hem het hand boven het hoofd houden. Na sc Heerenveen 15e wedstrijd zonder overwinning. Er wordt mooi verscholen achter de woorden het is mijn team niet en dat het niet reëel is. Hij dekt zichzelf mooi in.

Ik probeer realistisch naar de zaak te kijken, twee leuke wedstrijden maken nog geen leuk seizoen. Daar heb je een behoorlijke selectie voor nodig. Dat laatste gaat nu stukje bij beetje gestalte krijgen. Rijkelijk laat dus. Probleem is nu wèl dat je lopende het seizoen pas aan de voorbereiding kan gaan beginnen, ook dat kan ik de trainer niet aanrekenen. Is geen kwestie van pro zus en anti zo, maar ook dat is een feit(...)

 

Maar ieder z'n eigen mening. I rest my case

0
Woensdag 27 januari 2010 om 22:13 uur

Ooievaar

Wat mij betreft worden de rijen gesloten. Deze maanden is er maar één doel en dat is handhaving.

 

Niet de trainer maar de beleidsbepalers hebben zich afgelopen zomer schromelijk verkeken op de -vermeende- sterkte van de selectie, mede gezien de langdurige blessuregevallen en het uitblijven van aankopen.

 

Hierdoor werd het voor Atteveld vanaf de start al een moeilijk verhaal om het schip drijvende te houden. Diezelfde beleidsbepalers zijn  nu blijkbaar wakker geschrokken en halen nu alsnog versterkingen om de zaak alsnog vlot te trekken.

 

Jongens als Oper, Luijckx, Knopper, Wielaert of Saeijs in deze vorm zijn natuurlijk versterkingen t.o.v. wat er op die posities rondliep. Had je deze jongens vanaf de voorbereiding gehad dan had je er een stuk beter voorgestaan, dat is voor mij zo klaar als een klontje.

 

We moeten gewoon zorgen dat we er in blijven, daar valt of staat alles bij. En of dat met Jantje of Pietje zal zijn dat laat me helemaal koud.

 

We mogen trotse supporters zijn en blijven, maar moeten wel realistisch blijven. We zijn nog niet zover als dat we met z'n allen zouden willen zijn, en dat is een middenmoter. Maar heb er wel alle vertrouwen in dat wel op weg zijn om dat te worden. Met dank aan het stadion met mogelijkheid tot uitbouw!!

 

Dus laat dit een goede les zijn geweest voor RvC incl. Kallen. Met lulverhalen in de krant krijg je geen eredivisiewaardige selectie bij elkaar.

 

Laat de RvC zich in stilte bezighouden met wat ze moeten doen, dat is de club besturen, een stadionsponsor binnenhalen, en snijden in de overhead. Maar laat ze tegelijkertijd ook luisteren naar de technische staf, en of het hoofd daarvan nu Atteveld, De Mos of Brands heet ook dat laat me siberisch. Maar als er uit die hoek wordt aangegeven dat het verwachtingspatroon getemperd dient te worden dan is het niet snugger om te bleren dat we minimaal twaalfde dienen te worden, want daar komt natuurlijk onrust van.

 

Nu geldt: handhaving. En het zou een goede zaak zijn als we allemaal schouder aan schouder zouden staan als supporters om dit te bewerkstelligen, delen we na het seizoen de zwarte pieten wel uit.

 

0
Woensdag 27 januari 2010 om 21:19 uur

yesyes

miq72 schreef:

Deze onzinnigge shout lijkt erg op de belachelijke shout die hier eerder werden geplaatst door iemand die zich anti-td noemde .

 

Als je in vele wedstrijden een beroep moet doen op spelers als Dittewig ,Horvath ,L.Pique ,van Hese ,Shwiebbe ,Vicentio ,Milic en Soltani en daarbij ook nog het tegenvallende spel van derijck ,buijs en Immers mag je niet verwachten dat je hoger staat als plekkie 16 .Zeker niet als je de blessures van de keepers ,M.Pique ,ammi ,rankovic en knopper in ogenschouw neemt , om nog maar te zwijgen van de idiote kronkels in het hoofd van ons aller Ricky .

 

Als Atteveld Ado desondanks nog in de eredivisie weet te houden zou dat een prestatie van formaat zijn!!Als je dan zelfs nog iets negatiefs weet te vermelden over het aantrekken van Luijcks en Oper die vandaag gewoon volop meetrainde begrijp je er erg weinig van .

 

De onenigheid die is ontstaan bij ado zijn voor het grootste deel aan een speler te wijten die 3 stomme rode kaarten pakt ,geen doelpunt heeft gemaakt ,te zwaar is en het nodig vond allerlei dingen in de pers te roepen .

 

Dat de spelers niet meer voor Atteveld willen werken is ook volslagen onzin .Wel is het zo dat steeds meer spelers zich ergeren aan de zichzelf schromelijk overschattende Ricky v/d Bergh .

 

Maar ja ga jij maar lekker je eigen verzinsels op de shoutbox vermelden .Ik heb vertrouwen in RA en verheug me op zaterdag waar ik weer net als zondag naar een jonge middenvelder ga kijken die zich de longen uit zijn lijf loopt en daar naast ook nog goed kan voetballen .Ook sterallurres zijn hem vreemd .Ik ken een gewezen Haagse held die daar een voorbeeld aan kan nemen.

joh pleur toch op man kijk de selecties eens van plaats 9 tot 18  en dan zie je dat ze allemaal heel weinig kwaliteit hebben en dat wij het eigenlijk heel slecht doen. atteveld is gewoon een laffe stink jood die er weinig van begrijpt, iedere andere trainer had minimaal 14de gestaan met deze selectie

0
Woensdag 27 januari 2010 om 20:01 uur

g

Kees schreef:

Dertien wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. Immers in de spits, Vicento in de spits en de meest rare wissels.

 

Ik ben absoluut geen voorstander om trainers eruit te knikkeren maar soms moet je rationeel denken.

 

Let op de gevleugelde en gepikte uitspraak van Atteveld van deze week:

 

niemand is groter dan de club.

Veel mensen blijven eraan voorbijgaan dat Atteveld het moet doen met een selectie die niet in balans is/was. Als spelers (vdB, Immers) dan ook nog op hun strepen gaan staan (die ze bij ons in ieder geval nog niet hebben verdiend), wordt die on-balans alleen maar groter, en de onrust binnen het team dus ook. Gelukkig hebben we de HCF, die nooit te beroerd is om binnenbrandjes nog even lekker op te stoken zodat het binnen de kortste keren een uitslaande brand is, en de onrust zich vrolijk uitbreidt over de club -en de nationale pers.

0
Woensdag 27 januari 2010 om 10:02 uur

g

<FCDH> schreef:

Oper

Was 'n geintje. Volgens mij duurt het nog even voordat hij kan spelen. Hij zat in ieder geval nog niet (eens) bij de selectie van de beloften...

0
Woensdag 27 januari 2010 om 09:56 uur

Nu online

opper, FC Jeff, zuiderwijk, ps070, Kees, CashD070, S.upporter en 129 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4