Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Kees

Aad schreef:

Laten we hier even het Nederlands elftal maar buiten de shouts. Er zijn al genoeg sites waar oranjefans hun frustraties kwijt kunnen.

Ik ben ADO-fan en daarover wil ik hier lezen. Of ik het er nu mee eens ben of niet.
U vraagt, wij draaien?

Aad, kun jij uitleggen waarom ADO die twee ton minus niet op een legale wijze heeft weggepoetst? Inkomsten eerder in de boeken opnemen of wat dan ook???

Zwarte cijfers staat toch leuker!
0
Donderdag 14 juni 2012 om 09:54 uur

Ron001

Bert schreef:

Inderdaad. Wat ook erg is dat de combinaties de laatste 20 minuten wel gingen lopen. maw het kan wel.
Van persie achter hunt!! Ik had Willems na de 1-0 gewisseld (alleen al om die jongen in bescherming te nemen! ). VErder hebben we zowiezo vind ik dat je mensen die rechts benig zijn op rechts moet zetten en links benige op links!!!! En waarom van die te veel opkomende backs!! Je zit verder ook dat je een echte spits mist!! Bij veel aanvallen zag je dat er niemand stond !!! Hoop dat die stijfkoppige gewoon afwijkt van zijn opstelling...
0
Donderdag 14 juni 2012 om 08:05 uur

marcellino

Jacco schreef:

2 dingen Ooievaar:

1. typisch dat je geen antwoord geeft op mijn vorige reactie op een eerdere shout van jou!
2. Klagen dat de selectie kwalitatief niet op orde is, maar laten de betere spelers (vb Bulykin) nou vrij duur te zijn! En gelijk ook klagen dat er een tekort in de begroting is! Hoe had dat tekort er uit gezien met die duurdere spelers en duurdere contracten?

Ben benieuwd of je nu wel antwoord
prachtig,prachtig!!!!!!

we worden om ons oren geslagen hoe goed het wel niet gaat met ado,dat ze goed naar de financieen kijken.
en dat het goed is na een top jaar om de inkomsten van de verkoop van spelers het verlies te dekken.
iedereen op enkele na wisten te melden dat ado zwarte cijfers zou schrijven met een uitgebreide analyse waarom dat zo was.

echter hebben heel veel shouters hier niet door dat je oude shouts terug kan halen.
hebben jullie nou echt zo een grote bord voor je kop om nu nog het lef te hebben om je gelijk te halen.

ongelooflijk een top jaar spelers verkocht,meer sponsors als we ado mogen geloven maar toch rode cijfers.
nee i.p.v je rust te bewaren als shouter en je ongelijk te bevestigen proberen jullie nog steeds je gelijk te halen.

volgend jaar als ik jullie dus mag geloven schrijven we wel zwarte cijfers
waar basseer je dat op want het is nu al zeker dat we juist verder de rode cijfers in gaan .
en als je een beetje je verdiept in ado weet je ook waarom
voor de mensen die ook daar een uitleg over willen hebben doe ik het graag.

nee misschien gewoon meer luisteren naar mensen die dicht bij ado betrokken zijn en niet je gek laten maken door mensen die een mooi verkoop plaatje verschotelen en daar nog niets van kan waar maken.
op mijn werk hebben ze daar een mooi wordt voor people managmet.
(iemand een veer in ze reet stekken die daar eigenlijk niet hoort)
0
Woensdag 13 juni 2012 om 20:21 uur

Ooievaar

Ties schreef:

Nou Ooievaar kom er maar in.........dit is koren op je molen. De reclamezuilen, het wagenpark, zelfverrijking, voor een dubbeltje op de eerste rij ......Ik ben je maar alvast voor. Sjezus dit moet een heerlijk bericht voor je zijn en wat zal je lekker slapen ! Haha
Wellicht kan je eens navraag doen hoe de cijfers van Riva BV er uit zien sinds de deal met ADO?

Kan je mij ook wellicht eens uitleggen waarom ADO als noodlijdende club overeind gehouden door de gemeente hoegenaamd niets verdiend aan de palen en boarding. En Mark van der Kallen wel. Wellicht vind jij dat de normaalste zaak van de wereld, maar resteert de vraag waarom die palen zijn neergezet en voor wie? niet voor ADO in elk geval. Tijd dat men op het Ijpaleis eens echt op onderzoek uitgaat.

Benieuwd of je dan ook zo lacht.
0
Woensdag 13 juni 2012 om 16:51 uur

BLEISWIJK-1

Ooievaar schreef:

Blijkbaar ben jij je eigen frustraties niet de baas door een ieder die jouw opgezwollen verwachtingspatroon niet deelt om deze op beledigende wijze weg te zetten.

De lijn omlaag wordt verder ingezet, dan kan jij hoog en laag springen. Immers is 2 klassen beter dan Holla, als ze die kreukelaar al binnen kunnen halen. En Kum is veel minder slecht dan houten klaas Wormoor.

Het stadion zal komend seizoen beduidend leger zijn dan het afgelopen seizoen en het seizoen daarvoor, dit doet ook zeker opgeld voor de business seats en sponsors die de wijk nemen.

Oorzaak wanbeleid door jouw held Mark van der Kallen. De mensen laten zich echt geen oor aannaaien.

Zelfs jij hebt kunnen lezen dat de gemeente de club met een miljoeneninjectie overeind heeft gehouden.

Komend seizoen zal in het teken staan om weg te blijven van de onderste drie plekken.

Dat is inderdaad nog eens stappen maken.

Gelukkig is die onbetrouwbare onbenul van een Steijn het eerste slachtoffer.
Maar die gasten, Wormgoor en Holla, zijn wel beter dan Immers en Kum van een paar jaar geleden.

Kum en Immers hebben zich bij ADO ontwikkeld. Waarom kan dat niet bij Holla en Wormgoor? Ze zijn sowieso nog jonger dan Immers en Kum en hebben wat dat betreft de tijd.

En dat domme gelul over Immers is beter dan Holla. Voetbal blijft bovenal een teamsport. Wat dat betreft maken we met het vertrek van Immers ook stappen.

Maar waar jij het een schande vind om voor plek 10 te voetballen. Ik zou dat echter prima vinden. En daarom heb ik vertrouwen in de selectie voor het komende seizoen.

0
Woensdag 13 juni 2012 om 13:47 uur

BLEISWIJK-1

super fc denhaag schreef:

nou voor mij niet. wat heb je nog aan waarde in je elftal dan?? volgend jaar zit je met het zelfde probleem. we zijn heel hard opweg een stabiele jupiler ploeg te worden.
Nou, je hebt gewoon een hele negatieve kijk op zaken.

Qua tv gelden gaan we het komende jaar behoorlijk omhoog. Is in het nieuws geweest en kan je weten.

De gemeente neemt een gedeelte van het stadion over. Wat ons per jaar ook weer een paar ton oplevert.

Ook dit jaar hebben we met Immers en Max de Jong weer transfergelden binnen. Waarom kan dit niet structureel zijn? Misschien willen ze volgend jaar weer andere spelers van ons kopen.

Ik zie met Meijers, Holla, Wormgoor, Jansen, Poepon en Malone wel sportieve mogelijkheden. Wat ons t.o.v. het seizoen 2011/2012 wel geld op kan leveren.

En zo kan ik nog wel verder gaan......!

Je moet trouwens je ogen wel openen. Clubs als Utrecht, NAC, Zwolle, Willem II, RKC en Roda hebben helemaal geen cent te makken. Daar is het nog erger dan bij ons. Het is ook de tijd waar we in leven.

0
Woensdag 13 juni 2012 om 09:21 uur

Kees

Die twee ton nog in de rode cijfers kun je niet echt wakker van liggen. wat ik echter niet begrijp is waarom er niet een legale truc is uitgehaald om die twee ton ook weg te poetsen. Staat toch beter naar de buitenwereld. Wrs. zal ook daar een goede reden voor zijn.

Aad, vertel eens waarom??????
0
Woensdag 13 juni 2012 om 07:25 uur

BLEISWIJK-1

den haag schreef:

VVV-Venlo wil Ricky van Haaren naar Noord-Limburg halen. De gesprekken tussen de geel-zwarten en de Feyenoorder zijn gestart, meldt De Limburger.

"Ricky is inderdaad één van de kandidaten. We zijn momenteel in gesprek met zijn zaakwaarnemer wat er mogelijk is", aldus VVV-directeur Hans Soentjens. Van Haaren zal niet lang meer speler van Feyenoord zijn, want zijn contract loopt af.

VVV hoopt binnenkort Danny Holla permanent aan de selectie te kunnen toevoegen. De club heeft concurrentie van ADO Den Haag in de strijd om de middenvelder van FC Groningen, die afgelopen seizoen al op huurbasis bij VVV speelde. Soentjens rekent op Holla`s komst: "Wij zijn akkoord met FC Groningen over de transfersom, ADO niet. Daarnaast ligt er een driejarig contract voor hem klaar."

Eerder deze week lijfde VVV middenveler Oguzhan Türk van SC Cambuur in. Ook Guus Joppen, Niki Mäenpää en Jeffrey Altheer werden binnengehaald.
Het is alleen maar stoere taal van die directeur. Hij weet natuurlijk ook waarom spelers als Bruins en Holla niet bij VVV tekenen. Als je twee jaar achter elkaar met de hakken over de sloot in de eredivisie blijft. Dan staan goede eredivisie spelers niet in de rij om naar VVV te gaan.

En moet je kijken wat ze tot nu toe aangetrokken hebben. Allemaal Jupiler niveau. Misschien wil hij op deze manier van Haaren over de streep trekken. Ik ben er in iedergeval niet van onder de indruk.
0
Dinsdag 12 juni 2012 om 23:05 uur

Advertentie

tanker070

DaveDH schreef:

Helemaal mee eens wat betreft de jeugdopleiding (en ook de rest van je shout overigens), de jeugdopleiding levert bij lange na niet genoeg op voor het eerste 11tal.... echte talenten zijn voor ze bij ons doorbreken al weggehaald door de grotere clubs waardoor wij blijven zitten met spelers ala Beugelsdijk.

Stop dat geld in een goed functionerend scoutingsapparaat met daarboven een TD die verstand heeft van voetbal en stop met die geld verslindende jeugdopleiding, ik weet dat dit tegen de schenen is van veel supporters maar ik denk dat het runnen van een jeugdopleiding voor een kleine club als DH gewoon niet meer rendabel te krijgen is...
Goh, waarom lukt dat Sparta wel dan ?
0
Dinsdag 12 juni 2012 om 18:42 uur

oodh

ADODENHAAG schreef:

Holla, eindelijk??!
Stel dat Holla komt, dan heeft Steijn wel een mega-probleem. Wat moet hij dan met zijn Vissertje? Wordt het dan Holla én Rado op de bank? Wat hebben we trouwens aan drie spelers voor één plek?

En dan nog wat: Waarom wordt er geen werk gemaakt van een linksback, we hebben alleen Supusepa en in een noodgeval Beugelsdijk. Daar word je toch niet vrolijk van.
0
Dinsdag 12 juni 2012 om 09:34 uur

Nu online

Marcie, FC Jeff, zuiderwijk, Haago, Kees, broodjebal070 en 165 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4