Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

g

<FCDH> schreef:

wat ik een verkeerd beleid vind is dat ze spelers halen voor een half jaar?dus het nieuwe jaar moeten ze weer naar spelers zoeken dat vind ik geen goed beleid?

Dat heeft alles te maken met het feit dat er (ineens) aan het begin van het seizoen werd geroepen dat de selectie eredivisiewaardig was (ondanks het uitvallen van bv Ranko, Pique en Knopper) en er toen geen spelers zijn gehaald.

0
Woensdag 27 januari 2010 om 09:54 uur

Ooievaar

rien1 schreef:

Is dat effe schrikkuh!

"Er zijn 1465 shouts sinds je laatste bezoek". Oef....

 

 

Goeienavond allemaal. Ik zal het netjes houden zonder verdachtmakingen. Maar om maar meteen met de deur (en de rest) in huis te vallen, mij viel al gelijk op nadat Wetzel het stokje overgaf aan Atteveld dat Ammi in (ongeveer) de 10e minuut van wedstrijd 1 tegen Willem2-uit geblessseerd het veld uitging en dat er toen al behoorlijk gespeculeerd werd over het balen van Ammi en een vertrek naar VVV-Venlo. Ook is dit de thuisstad van Ammi waar zijn familie/ouders wonen. Weinig meer van vernomen, maar je moet voor de gein het nieuws rond Ammi maar eens volgen van die dag tot nu toe. Sinds Wetzel van het veld is is Ammi ook geen schim meer van de Ammi toen hij kwam.  Volgens mij wil Ammi liever gisteren dan vandaag nog naar Kerkrade. Er is alleen 1 probleempje. Saijs speelde volgens de berichten de pannen van het dak tegen Utrecht, en Roda zal zich zo al te horen was wel 2x bedenken voordat hij weg mag.

 

Pffff, ik heb zo lang niet getypt dat de toetsen gewoon vastzitten.   

Goed dat je er weer bent gooz Overigens heb je wel een punt.

 

Laten we ons allemaal richten op handhaving, en dat dan de club er eindelijk een keer voor zorgt dat bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen de selectie op de juiste sterkte is gebracht, hoef je ook geen noodverbanden aan te leggen, c.q. paniekaankopen te doen.

 

 

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 22:08 uur

Haguecityfirm

kojak1 schreef:

het afzeiken is weer begonnen hoor.vorig jaar was aw de sigaar,was atteveld de man voor ado en nu kan hij er weer niks van.milic was de voetballer voor ons volgens de meeste hier in het begin,kan er nou niks meer van.fout van wetzel vertelden we vorig seizoen om hem niet op te stellen en een vinding van atteveld om het wel te doen.de nieuwe jan koller hebben we in huis,kon niet op.een paar maanden later kan er helemaal niemand meer wat goeds doen.want daar zijn we heel erg goed in,iedereen afbranden.want super vdB moet er in.nou,ik heb hem op nog geen goeie wedstrijd kunnen betrappen,maar dat is mijn mening.

Van hoeft v/d bergh er niet in ,maar atteveld eruit ben ik wel voor,hij krijg ze niet aan het voetballen,zo slecht is de selectie niet.

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 20:27 uur

g

supporter-noord schreef:

Vind je ??? Dat moet je doen als je veilig staat, dan kan je dat doen. Niet nu, als je het moeilijk hebt, nu heb je ervaring nodig. 

Ik ben trouwens geen echte ricky fan maar ik vind het een speler die goeie kwaliteiten in zich heeft, die moet je niet op de bank zetten, dan ben je dom bezig. Hij kan nou eenmaal scoren, goed passen en vrije trappen nemen. Jammer datie niet met Atteveld kan opschieten, met of zonder Ricky zou zomaar het verschil kunnen zijn tussen wel of geen nacompetitie spelen, let maar op.

vdB wist dat Atteveld er was toen hij tekende.

vdB wist waar hij aan begon, toe hij ermee akkoord ging dat er aan de 'minder positieve' kanten van zijn karakter ging worden gewerkt.

vdB heeft zijn beste dagen gesleten bij Sparta, in de EERSTE divisie.

vdB gelooft, net als de blinde paarden van HCF, in het sprookje dat hij de Verlosser van ADO is, net zoals RH(oogendorp) dat een paar jaar geleden ook wel eventjes zou worden.

 

Een trainer en een speler hoeven geen vriendjes met elkaar te zijn -zolang ze hun werk maar doen. vdB doet zijn werk niet goed, en in plaats van daar aan te gaan werken, gaat hij lopen zeiken en klagen, en zaait hij verdeeldheid in de selectie. Onprofessioneel gedrag, en als hij de club op die manier al helpt, is het van de wal in de sloot.

 

0
Dinsdag 26 januari 2010 om 11:01 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ben vanavond naar Jong ADO geweest, zover je van jong ADO kan spreken, want de halve eerste elftal selectie stond in het veld.

 

Ben positief verrast door Santy Hulst. Die jongen heeft diepte en snelheid in zijn spel.

0
Maandag 25 januari 2010 om 20:56 uur

Advertentie

krm

Vakkie-G schreef:

weet iemand hoeveel het staat bij Jong DH - Palingboertjes

Ik ben ook wel benieuwd. Speelt Oper mee? En nog meer spelers uit de 1e selectie?:D

0
Maandag 25 januari 2010 om 20:34 uur

Haguecityfirm

Johannes schreef:

Het hele punt is dat bepaalde spelers lekken naar bepaalde supporters over hun eigen kleine probleempjes en daar dan van maken dat 'de halve selctie vindt dat...'. Kunnen we nu echt niet gebruiken. Alles en iedereen die meehelpen om de onrust bij onze club te vergroten moet een halt toegeroepen worden. We are staying up.

Het probleem is de verdeeltheid in de selectie Johannes,en het slechte functioneren en communiseren van de trainer,en de voormalig TD.

0
Maandag 25 januari 2010 om 20:06 uur

Haguecityfirm

friuli schreef:

Goed van Atteveld dat hij jonge spelers de kans geeft!!!

Hij laat zich gelukkig niet beinvloeden door de ricky v.d Bergh supporters die nu bij elke nederlaag roepen dat atteveld weg moet.

 

100% achter de trainer !

100 % ?

Schandalig voetbal,de meest vreemde opstellingen,de meest vreemde en te late wissels,onenigheid in de selectie,veel te weinig punten,bij verschillende uit gekotst,turkije was een ramp enz enz.

Trainer doet het echt top,wekelijks ziet hij lichtpuntjes !

 

HAHA laat me niet lachen,we gaan op deze manier gewoon degraderen.

 

Den Haag zal altijd me club blijven,maar wederom gaat alles verkeert,en hebben ze ook op bestuurlijk nivo niets geleerd van het verleden.

0
Maandag 25 januari 2010 om 19:31 uur

Ooievaar

Waarom Atteveld de schuld dient te krijgen voor een selectie die niet in balans is, en daarvoor al in augustus waarschuwde begrijp ik niet. Ik heb gaan aandelen in Atteveld, maar vond z'n opstelling en z'n wissels gistereen niet onlogisch. Iedereen om me heen schreeuwde moord en brand toen Luijckx werd gewisseld, maar als die jongen niet meer verder kan dan houdt het op. Jij vind Sparta een elftal wat weinig voorstelt, dat is jouw mening. Voorlopig zou ik wensen dat wij jongens als Strootman, Valkenburg. Poepon Seliga, en Boaykye - al speelde die laatste gisteren gelukkig niet - hadden.

 

Die Toornstra die speelde een puike pot, die heeft die éne wedstrijd meer laten zien als Ricky tot nu toe in het hele seizoen. Ook in Ricky heb ik geen aandelen, feit is wel dat die jongen nog niets heeft laten zien, en een godsvermogen schijnt te verdienen. Ricky heeft ook bij z'n vorige clubs zelden een basisplaats - op eredivisienivo- gehad. Is dat ook de schuld van Atteveld?

 

Die hele Ricky discussie komt me onderhand neus en oren uit. Als je goed genoeg bent dan speel je, anders niet. Nou hoop ik van harte dat Ricky zich dusdanig opstelt en laat zien dat hij in de basis hoort te staan, maar daar is hij toch zelf verantwoordelijk voor door z'n prestaties op de training, z'n houding en wedstrijden in het 2e. Daar zouden we allemaal wijzer van worden. Ik vind het dus in potentie nog steeds een prima voetballer, maar het wordt zo zoetjes aan toch wel tijd dat hij dat eens laat zien. En lulverhalen van: de trainer heeft de pik op me vind ik nergens op slaan. Atteveld en Ricky zijn allebei prof. Of ze mekaar mogen is niet zo interessant wel dat je je professioneel opstelt.

 

Inderdaad moet je blij zijn als je op de zestiende plek staat dat er een volwassen sponsor z'n naam het stadion wil verbinden. Wellicht heeft dat een aanzuigende werking, en kan je afspreken dat als de prestaties beter worden de bijdrage hoger wordt. Hadden we nu nog in het Zuiderpark gezeten dan hadden we hooguit een kopieermachine van Kyocera gehad.

 

Wordt liever ook 14e dan 15e maar Atteveld heeft vanaf dag één een realistisch beeld neergezet in de media, dat 'het licht' en de RvC ons anders doen wilden laten geloven wil niet zeggen dat dat de waarheid geen geweld heeft aangedaan.

 

Nogmaals: spreek alleen voor mezelf, maar ik knijp m'n handen dich als we ons zonder nc handhaven. Dat krijg je er van als je je selectie pas op orde brengt als het alle hens aan dek is.

Mag je anders over denken, maar dat veranderd de feiten niet.

 

Was het met je eens geweest als Atteveld met deze selectie was begonnen bj de start van het seizoen en dan nu zestiende had gestaan, dan was hij duidelijk tekort geschoten.

0
Maandag 25 januari 2010 om 17:46 uur

Haagse Roel

miq72 schreef:

Zoals wel vaker de laatste tijd  Aad , zeer zinvolle shout .Als wij echter dit jaar in de eredivisie blijven kan er volgend jaar doorgegeselecteerd worden en kunnen veel te dure krachten die de heer wetzel heeft binnengehaald geloosd worden en kan er eindelijk aan een sterk elftal gebouwd  worden .De heren Waterman ,Bosschaart , v/d Bergh en vooral onze groete ster Milic verdienen een godsvermogen terwijl ze of niet spelen of lang niet hun salaris waard zijn .Ook ammi en Soltani zijn geen toegevoegde waarde .Zwinkels ,derijck ,kum ,m.pique ,knopper ,toornstra , oper,verhoek en Buijs ?? aangevuld met gerichte aankopen en everntueel nog wat spelers uit eigen kweek en je kan richting linkerrijtje .Ik moet overigens zeggen dat ik zeer content ben met de namen die er al zijn en worden genoemd in deze transferperiode  .Oper  ,luicks ,shouf en Wielaart zijn of zouden prima aankopen zijn geweest .Al met al heb ik er vertrouwen in dat we er in blijven .

Over zinvolle shouts gesproken....ben het helmaal met je eens.

Je laatste stukje over het aantrekken van spelers is helemaal juist. Voor huidige FCDH niveau prima spelers.......ben benieuwd waar AW mee was aangekomen.......vrees het ergste gezien het feit dat hij tot 2x toe Soltani een verbeterde aanbieding deed

 

Is er ergens een site ( vast wel ) waar te vinden is hoelang contracten van de selectie nog doorlopen ???? Weet alleen dat "Kees" Booschaart z'n contract afloopt

 

0
Maandag 25 januari 2010 om 17:00 uur

Nu online

zuiderwijk, ps070, FC Jeff, opper, Kees, CashD070 en 218 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4