Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

angelo

ADO supporter Leidschenveen schreef:

We doen er een beetje lacherig om, maar als blijkt dat hij er echt bij betrokken is, dan zal Wetzel denk ik wel zijn contract ontbinden. Wat Postma in zijn slaapkamer deed is in de prive sfeer, maar ADO zal denk ik niet accepteren dat een speler op deze manier in contact komt met justitie.
Laten we eerst maar eens kijken hoe ver Coutinho er zelf bij betrokken is. Wel kut natuurlijk dat het precies nu gebeurt met al die keeper ellende.
het zijn maar planten,

de maatsschappij is hypocriet verkoop in coffeshop mag maar kweken niet,
weinig mensen hebben er problemen mee dat een ander een blowtje rookt ,de mensen die het roken worden rustig en ontspannen en zien de wereld als een roze wolk ,doen dus geen vlieg kwaad deze mensen legaliseren die handel,
overheid cq regering zorgen voor legale weedplantages,hiermee haal je het uit de ilegaliteit en valt er voor wiedkwekers niks meer te verdienen.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 13:41 uur

angelo

angelo schreef:

en voor ander halve kilo coke bij maradonna,
overigens weet ik nog een naam van iemand die zelfs in oranje heeft gespeelt in de coke zit en wat weinig of niemand weet.
0
Woensdag 5 augustus 2009 om 11:50 uur

rien1

Jensen schreef:

En Rien, ik denk dat Wetzel niet het achterste van de clubtong wil laten zien.
Als clubs weten dat je wat geld hebt, wordt de vraagprijs/huurprijs hoger.

Dat is inderdaad ook al een paar keer naar voren gebracht. Er zijn clubs waar het (althans dat lijkt zo) dat het veel slechter gaat, maar toch halen ze spelers of zijn ze druk aan het zoeken. 

Als ADO zijnde kan je vooral nu na de transfer van Elia en het binnenhengelen van veel geld beter niet zeggen dat je grote spelers gaat halen want dan kan je gelijk de hoofdprijs betalen. 
Dus dat zou de juiste tactiek zijn. 

Alles bij elkaar kan ik me niet voorstellen dat er niks meer kan.
Maar nogmaals, we horen nu eenmaal als supporters heel weinig over hoe het er echt voor staat.

0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 21:03 uur

DeHaagseHyena

Wat een stelletje kleine ** kinderen zeg!

Nou laat ik zelf ook maar ff wat schrijven,ben ik derest van de week klaar:P

Iedereen shout onder een naam en veel mensen weten van elkaar niet hoe diegene heet en waar ze wonen,maar ga dan niet als een stelletje ramdebielen op een ANONIEME shoutbox tegen elkaar lopen te kkeren.........en als jullie elkaar tegen komen zijn jullie weer grote vrienden!

Wetzel EN v/d kallen doen het goed anders waren we al failliet gegaan,einde verhaal!

Dit jaar hebben we een goed elftal,alleen veel blessures waardoor je 6 basisspelers mist momenteel en alles wat erbij komt is leuk.....ze hebben weinig aangekocht maar ze zijn als team veel beter gaan spelen en he in het laaste kwartier beter voetballen en geen goals tegen is een groot compliment.....Als team sterker worden is beter dan wat aankopen doen,want daar is nu geen geld voor en ze wachten lekker tot in de winterstop waarneer spelers inzien dat ze geen basisplaats krijgen!

Geef jullie nu de kans mij af te kraken,doe je best ik ben lekker buiten aan het voetballen,als iemand me zoekt,Voetbalcomplex Haaglandia om mijn skills te zien.....hmm...misschien wordt ik gescout door wetzel:P

Groetuh aan Ooievaar,Bert,Kees,Rien(1),<FCDH>,iemand vergeten jullie weten zelf,en andere shouters fuck jullie

D.H.H
0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 12:28 uur

Peco

We verliezen een keertje, we schieten 10 ballen op het doel van die rooie maaghond die alles eruit haalt en het ligt aan Wetzel.
Ik vind Wetzel de allerbeste TD van deze eeuw tot nu toe.
Hij legt Buys vast, zorgt dat Rankovic blijft, haalt torjager Powell binnen, haalt Milic binnen.... en zo kan ik nog wel even doorgaan.
Hij heeft een groengeel hart, is geen passant maar blijft gelukkig nog vier jaar hier (kan die niet gewoon levenslang tekenen?).
Ook zijn correctheid en goede verbale vermogens hebben ertoe bijgedragen dat we goed liggen in de pers en bij de sponsors en niet te vergeten bij de gemeente Den Haag (oh ja, we waren bijna failliet anderhalf jaar geleden, nou ja, lekkar boeiend, wanneer gaan we Europa in?).
Even denken waarom ik Wetzel nog meer OK vind.
Hij let op de centen... ook geen onbelangrijke eigenschap als je bij Den Haag zit want de gemeente Den Haag of een grote sponsor heeft geen resetknop waarop je gezellig kan drukken als je weer is een keertje een paar miljoen euros verKK hebt.
Waarom dat ongeduld over een nieuwe speler die moet komen?
We zijn nog geen anderhalf jaar geleden ontslagen van de intensive care en we gaan gewoon weer geld over de balk smijten, waarom?
Om die spits voor 6 ton binnen te halen die er 20 inschiet en alleen `s ochtends een minuut of vijf op je netvlies staat als je net je ODOL terug je broek terug knakt?
We hebben 2 spitsen.
Namelijk Milic en Powell.
En een aanwinst zou zeker VD Gun zijn, al is die 10 wedstrijden geblesseerd dan nog speelt die er 23 waarin die levensgevaarlijk is.
Ik denk trouwens dat je in onze Mickey Mouse Eredivisie de meeste punten binnenhaalt op MENTALITEIT en INZET en dat zit onder Atteveld wel goed.
A.s. zondag VVV uit, ik verbaas me over dat het clubblaadje van die snor doet alsof NAC hier verdient 3 punten heeft gehaald, en hij laat zien na 40 jaar nog weinig verstand van voetbal te hebben want hij zet een 1 neer voor VVV-ADO.
Ik zet een 1 neer als rapportcijfer voor zijn voetbalverstand.
Den Haag gaat winnen in Venlo als spelen er naast Honda nog Suzuki, Sushi en Toyota.
0
Dinsdag 4 augustus 2009 om 04:52 uur

Bert de Ooievaar

anti td schreef:

anti td is geen anti andre wetzel. AW had me geen hol geinteresseerd als hij niet bij ADO DH had gewerkt en zal dat ook niet meer doen zodra hij er weg is. Totaal mislukken als trainer maar zeggen dat je het eigenlijk hartstikke goed gedaan hebt geeft mij geen vertrouwen voor de toekomst. +alle andere punten die ik heb aangedragen maar waar bar weinig op ingegaan wordt. Jij hebt vertrouwen, ik niet. Jij mag dat wel zeggen van mij, ik en alle anderen die hun twijfels hebben over AW niet van jou. Ooievaar zegt waar het op staat en krijgt alle bagger over hem heen van Struisvogel 1 Struisvogel 2 Struisvogel 3 enz..... :)
Sorry weer vergeten in te loggen.

Je slaat de spijker op z\`n kop. Die hele André Wetzel had me ook geen moer geïnteresseerd als hij hier geen trainer/td was geworden. Was blij met z\`n aanstelling maar daar ben ik voorgoed van genezen. Voortschrijdend inzicht, maar dat schijnt niet iedereen te snappen.

Ik heb er geen moeite mee als iemand een ander standpunt inneemt als het mijne, heb het wèl als het anoniem en of beledigend van aard is.

Mijn aard is nu éénmaal dat ik moeilijk om zaken heen kan draaien, zou af en toe wel eens willen dat ik het wel kon. Ik maak me zorgen, en daarom trek ik m\`n mond open, dat de naam Wetzel vaak in mijn shouts voorkomt zit hem in het feit dat de man momenteel verantwoordelijk is voor het aankoopbeleid, of beter gezegd het gebrek er aan. Ook als trainer heeft hij me weinig kunnen overtuigen om een understatement te gebruiken...

Gisteren verloren van NAC en ik zie nu al huizenhoog op tegen de pot tegen VVV. Als maar de helft van de beloften waren nagekomen dan had ik nu zitten te nagenieten en zag ik reikhalzend uit naar VVV, een ploeg wat eigenlijk geen problemen zou moeten opleveren met of zonder Honda. Wie weet valt het mee, omdat ik vertrouw op Atteveld, heeft ons gered afgelopen seizoen met gedurfd en goed voetbal.

Maar ook Atteveld kan geen ijzer met handen breken, ook hij is afhankelijk van het materiaal wat hem ter beschikking staat. En voorzover ik dat kan overzien is niet hij verantwoordelijk voor de samenstelling van de selectie(...)

Het is inderdaad wel eens vervelend als de strontkar over je wordt uitgereden, blijkbaar heb ik wat meer ambities dan menig ander. Tot slot: het ego van Ringeling cs toen en Wetzel & co nu interesseert me niet. Heb geen aandelen in die klanten, indien wel dan had ik ze al lang en breed van de hand gedaan, desnoods met verlies, als ik er maar van verlost was.

Gegroet,

Ooievaar

p.s. binnenkort pak ik ook weer een uitwedstrijdje mee. M\`n schoonfamilie komt uit Waalwijk, dus ga ik gezellig tussen de brabo\`s zitten. Hoop vaak juichend op te veren.






0
Maandag 3 augustus 2009 om 21:43 uur

DannyV

Wat schreef:

ben jij knap en goed op de hoogte, zeurmens. Je weet niets en zult ook nooit wat weten, want je bent een verschrikkelijke zeurkous. 
Als je denkt dat we het met dit team halen, dat voor de helft langdurig in de lappenmand zit, DAN ben je wel heeeeeeeel erg naief.
Je hebt gewoon een elftal die het red in de eredivisie. En die 2 versterkingen komen ook nog wel. Nog tot 31 aug de tijd. Dan zijn ze stuk goedkoper als nu en den haag heeft nou eenmaal weinig te besteden. Uit het niets staan er straks weer 2 zoals dat noj buijs en derijck ook was. Dat hoorde je ook niet van te voren!
0
Maandag 3 augustus 2009 om 21:26 uur

anti td

MikeDH schreef:

Waarom telkens Wetzel als trainer er bij te halen? hij is nu TD en geen trainer meer., type oude koeien uit de sloot halen.

Trouwens jij laat duidelijk merken echt iets tegen Wetzel te hebben of hij het nou goed of slecht doet en je naam zeg al voldoende.

Even algemeen:

De meeste mensen vergeten waar we vandaan komen.
Wetzel kan je op dit moment totaal niet afrekenen op zijn werk als TD, net zoals zeggen dat het 100% geslaagd is met zijn aanpak.
Daarvoor is hij te kort 100% op deze positie.

Ik heb op dit moment vertrouwen in het beleid van, v.d Kallen,Wetzel en trainer Atteveld.
anti td is geen anti andre wetzel. AW had me geen hol geinteresseerd als hij niet bij ADO DH had gewerkt en zal dat ook niet meer doen zodra hij er weg is. Totaal mislukken als trainer maar zeggen dat je het eigenlijk hartstikke goed gedaan hebt geeft mij geen vertrouwen voor de toekomst. +alle andere punten die ik heb aangedragen maar waar bar weinig op ingegaan wordt. Jij hebt vertrouwen, ik niet. Jij mag dat wel zeggen van mij, ik en alle anderen die hun twijfels hebben over AW niet van jou. Ooievaar zegt waar het op staat en krijgt alle bagger over hem heen van Struisvogel 1 Struisvogel 2 Struisvogel 3 enz..... :)
0
Maandag 3 augustus 2009 om 20:18 uur

Advertentie

Moi/Voetbal-humor

• Van den Bergh na zijn eerste wedstrijd voor ADO: `André Wetzel had mij verteld dat ze hier hogere doelen hadden dan bij Heracles. Maar daar blijkt weinig van waar.`
Victor Hollink 

Bron: VI
0
Maandag 3 augustus 2009 om 18:05 uur

ries

super fc denhaag schreef:

en toch heb ik het gevoel dat van der kallen toch nog ff in zijn buidel gaat tasten. nu ranko er zeker voor een half jaar uit ligt. het zou stom zijn om niks te halen.
dus kom op vd kallen laat zien dat je een echte denhaag supporter bent.
Helemaal mee eens, van der Kallen heeft goede dingen gedaan voor Den Haag en heeft het nodige geld uitgegeven maar een voetbalclub is een dure `hobby`. 

Momenteel staat er te weinig kwaliteit op het veld en is de bank te magertjes bezet dus moet er geinvesteerd worden.  

Schrijft u even mee mijnheer van der Kallen, wij hebben nodig:

1. een doelpuntenmaker;
2. een controlerende middenvelder;
3. een vleugelverdediger die rechts en links uit de voeten kan.

0
Maandag 3 augustus 2009 om 17:21 uur

Nu online

GGordeau, zuiderwijk, ps070, Marcush, FC Jeff, Lellow, Marcie, pajam en 161 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4