Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

marcellino

Zo  de eerste wedstrijd zit er op.

We wisten van te voren dat het geen gemakkelijke weddstrijd zou worden en dan hadden we ook nog de pech dat ranko uitviel.

Laten we eerst positief beginnen.
buijs ben blij dat hij gebleven is speelde gewoon goed.
Ricky daar aan tegen vond ik matig zijn spel voortzetting was goed maar het overzicht was zwak en was niet van het niveau  wat ik van hem gewend ben,ik denk toch dat hij teveel zenuwen had.

Nu het elftal algemeen.
Ik denk dat er tussen ons genoeg kenners zijn die nu wel hebben gezien en ook aan hebben gegeven dat we op de back posities en in de spits kwaliteit missen wat ons vandaag ook opgebroken heeft.
Natuurlijk waren er 4 bassis spelers niet maar dat wisten we al voor de competitie zou beginnen.
Daarom is dit ook een gemiste kans wat je dalijk op het einde op kan breken.

Er moert gewoon achter in en voor iets bij komen ,je doet niet onder voor vele ploegen maar trekt vaak aan het kortste eind en ik hoop toch wel dat we geleerd hebben van vorig jaar.

Positief vond ik opvallen 
dereijck,horvarth,verhoek,couthino,bosschaart,immers
en ammi

de tegen vallers ondanks ze wel hun best hebben gedaan.
pique,hese , soltani de laatste omdat hij veel te egoistisch is en weinig inzicht heeft. en toch ook wel ricky omdat ik er meer van verwacht had en het spel veel meer naar zich toe had moeten trekken.

al met al moeten we ons gewoon kunnen handhaven al hebben bepaalde ploegen mij aangenaam verrast vooral VVV
0
Zondag 2 augustus 2009 om 20:50 uur

Danny

Mijn idee schreef:

Probeer beiden maar te huren cq. te kopen. Beiden absoluut versterkingen.
En dan wil je Derijck wissel zetten? Dacht het ff niet.

Van der Velden is welkom. Luijks hebben we weinig aan. Ranko is aanvoerder dus die word geen wissel en Derijck is ook gewoon een talent!
0
Zaterdag 1 augustus 2009 om 17:28 uur

Gentlemen

Zie het als Arsenal en een aantal andere grote clubs. Wachten tot het laatste moment om zo sterkere spelers te halen die het niet zien zitten om op de bank te zitten en liever willen spelen. Marseille heeft ook die Hleb gehaald voor slechts 1,5 miljoen euro (2 jaar geleden heeft Madrid deze voor 12 miljoen gekocht). ADO zal niet dat kaliber halen maar het is even om een punt te maken. Ik weet niet hoeveel ADO eventueel kan investeren...

Mijn voorkeur is het laatste. Liever geduldig zijn dat spelers halen voor veel geld die weinig toevoegen (zie aankopen vorig jaar bijvoorbeeld).
0
Vrijdag 31 juli 2009 om 10:12 uur

Aad

Miljoenenverlies voor Eredivisieclubs 

De achttien clubs die afgelopen voetbalseizoen uitkwamen in de Eredivisie, hebben gezamenlijk 34 miljoen euro verloren.

Dat meldde het Financieele Dagblad (FD) vrijdag op gezag van de KNVB. In het seizoen 2007-2008 boekten de clubs nog een totale winst van 64 miljoen, een record dat volgens de KNVB goeddeels te danken was aan een aantal kostbare transfers van spelers naar het buitenland.

De voetbalbond noemt een stagnerende transfermarkt dan ook als een van de oorzaken van het verlies over het laatste seizoen.

De totale begroting van de gezamenlijke clubs blijft in 2009-2010 met circa 410 miljoen euro wel ongeveer even groot als in de voorgaande voetbaljaargang. Volgens de KNVB hebben de eredivisieclubs op sponsorgebied weinig te lijden van de economische crisis. 

AZ

Grootste groeier qua uitgaven is AZ. De begroting van de landskampioen groeit komend seizoen van 28 miljoen tot 40 miljoen euro. Daarmee streeft de club uit Alkmaar Feyenoord voorbij, dat van de traditionele topclubs het hardst moet snoeien.

De begroting van de Rotterdamse club daalt komend seizoen van 46 miljoen euro tot 37 miljoen.


PSV en Ajax

PSV bezuinigt 4 miljoen euro en komt uit op 59 miljoen. De begroting van Ajax blijft met 65 miljoen euro even groot als afgelopen voetbalseizoen.

Nieuwkomers VVV-Venlo en RKC Waalwijk hebben de kleinste begroting in de eredivisie. VVV-Venlo doet het met 7 miljoen euro, RKC Waalwijk met 6,2 miljoen. Beide clubs hebben ook de stadions met de minste capaciteit, 7500 toeschouwers.

Dus wanneer wij iets groeien doet ons management (Wetzel - van der Kallen) het niet zo slecht en is direct de oorzaak aangegeven van het niet (kunnen) investeren in nieuwe spelers.

0
Vrijdag 31 juli 2009 om 07:54 uur

fcdh sassem

Edwin schreef:

Meric wilde zelf weg en had dat aan het einde van het seizoen ook gedaan zonder dat het een cent opleverde. Nu heb je nog iets verdiend aan een speler, die best een leuke actie kon maken, maar die acties later in het seizoen teveel doorvoerde en constant vastliep. Misschien was het wel een aangever voor Powel geweest, maar ik denk, dat hij daar te egoistisch voor was. 

In de periode, dat Meric speelde hebben we ook 7 wedstrijden achter elkaar verloren....

roept ook iedereen Meric wilde zelf weg? Heb je enig idee waarom? Die jongen kreeg geen vertrouwen WEtzel had al veel eerder met een voorstel van contractsverlenging kunnen komen maar dat deed hij niet daarnaast stelde hij hem te weinig op. Zou jij dan blijven.
0
Donderdag 30 juli 2009 om 08:49 uur

Advertentie

brian2

haha Groot Nieuws :D 


Lees 

Roda JC zegt "Danke, Bitte" vaarwel! 

Na zeer nuttig overleg met diverse sponsorgeledingen, het sponsorplatform en de drie supportersverenigingen heeft Roda JC het besluit genomen om zich in de toekomst meer te profileren als een Limburgse club. Daarmee komt er een definitief einde aan het "Danke, Bitte" na elk doelpunt. De Club Positioning Matrix (CPM) die jaarlijks onder andere het imago van elke club meet, toont aan dat Roda JC op dit gebied onvoldoende scoort. Uit dit onderzoek komt voort dat onze club een weinig sympathiek Duits imago kent. Het gevolg hiervan is dat Roda JC diverse plaatsen op deze ranglijst moet prijsgeven en hierdoor een belangrijk deel van de televisiegelden misloopt. Een aanzienlijk deel van de televisiegelden wordt namelijk verdeeld aan de hand van deze matrix.

Vanaf komend seizoen wil Roda JC samen met haar sponsoren en haar supporters gaan werken aan een imagoverbetering waarbij de Duitse inbreng definitief vaarwel wordt gezegd.

28-07-2009


Bron Www.rodajc.nl

0
Donderdag 30 juli 2009 om 00:08 uur

nee

JS schreef:

Nr`s 1 t/m 5 wel, maar 6t/m 9 niet.
Milic en powel vind ik tot nu toe regelrechte miskopen. Waterman geef ik het voordeel van de twijfel en Soltani kan me ook niet echt bekoren, want die heeft totaal geen passeerbeweging, hetgeen essentieel is voor een buitenspeler. Maar ik vind Caracciolo, De Meersman echt jammer. Volgens mij hadden die 2 meer kans moeten krijgen. Hoe kan het nou dat bijna alle spelers vorig jaar in het Fanzine zeiden dat De Meersman de beste speler was op trainingen en dat ie nooit 1 minuut heeft gespeeld!
Verder vraag ik me echt af hoe het kan dat wij geen professioneel scoutingsapparaat hebben. Daar valt of staat je elftal mee.
Pluspunt van Wetzel: hij heeft inderdaad ook een paar goede spelers over de streep getrokken, dus daarmee heeft ie wat krediet verdient.
ik vind Milic juist 1 van de goede aankopen en ik vind het feit dat ie zo weinig opgesteld is vorig seizoen de enige echte fout van Wetzel.
0
Woensdag 29 juli 2009 om 15:15 uur

hjfff

Milic, Powel en Caracciolo zijn alledrie spitsen die jarenlang in een 2 spitsensysteem hebben gespeeld.
En met succes. 
Powel in 06-07 36 wedstijden en 29(!) goals met De Graafschap in 1e divisie.
Caracciolo in 07-08 36 wedstrijden en 17 goals bij Eindhoven wat zo\`n 6 kansen per wedstrijd heeft. Vrije trappen gingen er regelmatig in.
Milic in 07-08 26 wedstrijden en 9 goals in de hoogste (toen nog) Servische competitie

Den Bosch speelt met 2 spitsen en kijk;
FC Den Bosch - Bolton Wanderers (Eng) 1-2
Caracciolo                Ricketts, S. Davies 

1 wedstrijd zegt weinig maar hij heeft er in de voorbereiding toch 6 inleggen.

Bij DH stonden ze op het welbekende eiland als enigste groen-gele op de vijandige helft.
AW speelde liever met buitenspelers die nog nooit een achterlijn hebben gehaald.
Nu Fabio een seizoen verhuurd is en omdat ik in Milic een potentiele topper zie zal ik het zo doen;

                   Milic        Powel

                       vd Bergh
          
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 22:41 uur

TVT

Hallo allemaal, ik zit er nu nog (beetje laat) aan te denken om een seizoenskaart te nemen.
Het is nogal twijfelachtig of ik het doe omdat er weinig vrienden van me zijn die voor denhaag zijn en om nou in me eentje te gaan.

Maar zou die kaart dan binnen een week er zijn? of misschien al voor NAC? Of dan ik tegen NAC niet hoef te betalen omdat ik al voor de seizoenskaart heb betaalt.

weet iemand hier meer van?
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 17:54 uur

Vlakko

het gezicht van ado den haag schreef:

. meric is niet eredivisiewaardig
. atteveld moet nog wat stapjes maken met zijn peoplemanagement skills
. ricky is leuk voor op de koffie
. milic is mislukte aankoop zegt AW, 2 weken later stelt atteveld hem wel op. maar dat was precies de bedoeling van AW, volgens AW zelf
. toen arzbach, terecht, het contract van AW met ado dh niet wilde tekenen noemde hij hem een onwillig directeurtje in voetbal insite
. hofstede wordt gepiepeld
. hoogendorp wordt gepiepeld
. lems wordt gepiepeld
. supporters worden gepiepeld
. sponsor wordt gepiepeld
. crediteuren werden gepiepeld
. laf voetbal in vooral uitwedstrijden, spelers waren het zat voordat ik kwam, zei atteveld
. na de nederlaag tegen sparta, twente, de graafschap, groningen, roda jc  enz, enz moest iedereen nog stapjes maken behalve uiteraard AW zelf. 
. knopper is helemaal happy op zijn positie zegt hij in het overleg met supporters. een paar dagen  later zegt knopper in de media dat ie dat helemaal niet is
. bosschaert en teixeira zijn in overleg met de hele technische staf naar het tweede gezet volgens AW. Fraser weet van niks. . supporters hebben stapjes gemaakt aan de hand van ome andre. maar niet dankzij AW maar ondanks AW is de sfeer goed gebleven;  7 verloren wedstrijden, laf voetbal, rare uitspraken over alles en iedereen 

arrogant, leugenachtig, schuldafschuiven, eer opeisen van zaken waar hij geen of juist negatieve invloed op heeft gehad

en zo kan je nog heel lang doorgaan...

anti td = oke

Is Wetzel er met je vrouw vandoor gegaan? Of zit het dieper?

Tel eens uit waar we stonden toen de beste man kwam en wat we nu hebben. Op spelersgebied, scouting, jeugd en organisatorisch/structuur.

En vergeet niet dat hij wilde komen op een moment dat er maar heel weinig wilde komen, hij vocht ervoor om te komen. 

Bij elke club hoog tot laag gebeuren bovengenoemde dingen, niemand is foutloos. En je kan onmogelijk zeggen dat het voor de komst van Wetzel en v/d Kallen zo goed ging. Er gebeurt genoeg bij de club er is zelfs iets wat vooruitzien en op beleid lijkt.

Dat betekend niet dat je kritiekloos moet zijn naar hem of de club, maar dit afkraken gaat nergens meer over. Ondanks hem ... Hoe verzin je het.
0
Dinsdag 28 juli 2009 om 09:25 uur

Nu online

zuiderwijk, Marcie, FC Jeff, Kees, broodjebal070 en 106 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4