Tag: var

Pagina 11

Bollie74

marcellino schreef:

Nogmaals heb niks tegen kramer. Maar wat ik tijdens de wedstrijd riep geeft hij ook zelf toe ,hij heeft daar niks te zoeken.

Ik zou met besuijen en ayekande spelen of ayekande / kishna .en mocht het niet lukken de laatste 20 minuten kramer er in en de bal er in pompen.

En ik wil pinas wel een keer op het middenveld zien het liefst tegen rkc
Ik geef je helemaal gelijk. Het zag er aardig uit de 1e helft alleen rond de 16 werd alles ingeleverd. Combinaties die volledig misliepen. Inspeel passen die totaal niet aankwamen. Kramer liet helaas weer teveel van zijn voet schieten waardoor je niet tot een kans kwam.

Gelukkig krijgt hij een penalty mee. Maar wat je eerder zei is terecht. Alleen jammer dat de VAR Mulder niet even naar het scherm riep. Dan krijg je vlak voor rust de kans op 0-1 en was het echt een andere wedstrijd geworden.

En ik vind (als keeper) terecht dat die 1-0 wordt afgekeurd. Vreselijk irritant dat keeper dekken bij een corner en die Wriedt raakt Fraisl aan in de 5 meter en dus een goede beslissing van de grensrechter.
0
Woensdag 24 februari 2021 om 22:41 uur

Rob2002

Bollie74 schreef:

Ik vind dit dus echt schandalig. Die VAR moet ook lekker weer gaan fluiten in de reserve 8e klasse in september. Anders kom je 0-1 voor en blijf je met 11 man staan. Ik denk echt dat je dan had gewonnen want Willem II is echt nog slechter dan ons.
Ik vond dat die goal van Willem 2 ook onterecht afgekeurd werd. Normaal wordt hier niet voor gefloten. Reken je alles mee wordt het 2-2.
Arbitrage is een drama tegenwoordig. Al zet je 4 VAR`s neer, weten ze het nog niet. Laat oud-voetballers fluiten ipv dit getijsem.
0
Woensdag 24 februari 2021 om 20:37 uur

Bollie74

Tommy schreef:

Zelfs met een var krijgen we niet waar we recht op hebben.
Ongeloofelijk
0
Woensdag 24 februari 2021 om 20:34 uur

Rob2002

Die VAR is een groot drama. Volledige willekeur.
0
Woensdag 24 februari 2021 om 20:26 uur

Tommy

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Mulder door het stof over Kishna-moment
Scheidsrechter Siemen Mulder verscheen na de wedstrijd voor de camera om uitleg te geven.
Lees het nieuwsbericht
0
Woensdag 24 februari 2021 om 20:10 uur

Bolskie

harryk schreef:

Die klootzak van mulder geeft toe dat kishna een penalty had moeten krijgen
Maar was er deze wedstrijd geen Var bij ons? Of was de verbinding weer plat.
0
Woensdag 24 februari 2021 om 19:36 uur

Mr.070

KR96 schreef:

Ja dit snap ik dus ook niet. Echt ongelooflijk dat die kneuzen in de caravan niet ingrijpen.
Had je eerst een scheids die de wedstrijd kon vergallen is er nu de var bijgekomen. Mensen die beelden moeten bekijken, zet er 100 man neer: 80 ja 20 oordelen nee. Ik ga nog liever ten onder zonder var dan met, kan mij niet herinneren dat we doormiddel van dit golera systeem maar één keer profijt eruit hebben gehaald.

Orkestbak schreef:

Deze scheids, deze ploegen en Koert maakt wel de meest pijnlijke 90 minuten die er te bedenken zijn. Alles slecht