Tag: minuut

Pagina 110

Bolluhboeah

Effe voor de goed orde, ik sta liever met 100 homoseksuelen in een bezemkast, dan dat ik een Islamitische Staat aanhanger in een straal van 30 kilometer om mij heen heb wonen.

Ik weet niet of deze ontboezeming mij geheel ontslaat van enige verdenkingen, maar homofoob ben ik niet. Als we er in blijven geven H@@G en ik ieder lid van de Roze Reigahs een tongzoen van een minuut.
0
Woensdag 25 maart 2015 om 19:04 uur

Tommy

Dannyy schreef:

Voetballend gezien 5x zo goed als van Duinen. Alberg naast Kristensen (Bakker mist ritme) en Wilson - Kramer - Iakovenko voorin.
nou kristensen had zn dag niet.
Die penalty was verschrikkelijk slecht genomen en zn passing was ook triest op een paar ballen na.

Kramer die kreeg in de laatste minuut een kans helemaal alleen op de keeper af en toen wilde die om de keeper heen, speelde hij de bal veel te hard om de keeper en ging die maar liggen.
Hij was ook zwaar lui vandaag speelde een draak van een wedstrijd.

Schet hele goede voorzet bij de 3-1 op kasteneer.

Meiers weer verschrikkelijk in de fout bij de 1-1.
Aanvallend prima maar verdedigen ken die echt niet

Die Eubhi of hoe je het schrijft is nog veel te licht voor BVO 1.
Snap wel dat die nooit speelt.

Al met al was den haag wel veel beter dan telstar en was 3-1 echt wel een beetje te laag, maar ze zullen bij den haag toch echt beter moeten afwerken en voorzetten leren geven want het ging echt heel stroef.

Bij een aanval van den haag ging telstar gewoon met 11 man terug tot 35 meter van het doel en bij den haag blijven gewoon 5 man hangen rond de eigen middelijn ja dan is het ook niet zo gek dat je voorin mensen tekort komt.

Vlag in tas...CHECK

Nog 35 minuten en op de fiets naar de A4 !!!!
Excelsior kreeg ook de 1-0 in de 83e minuut tegen. Je weet hoe dat gaat tegen dit soort tegenstanders. In ieder geval goed voor het zelfvertrouwen, ongeacht de uitslag vandaag.

Idd morgen win je ook wat niemand verwacht
Hou jezelf voor de gek. Morgen loopt iedereen hier in de 15e minuut al te ouwehoeren over alles wat weer niet goed gaat. Nog drie wedstrijden voor punten. Willem II uit, Excelsior uit en Utrecht thuis. Realistisch gezien 5 punten, persoonlijke voorspelling 7 punten met 36 punten aan het eind van het seizoen.

Johannes

Harry heijnen , rouwbanden , uit bij Ajax , samenwerking met legia , Ajax. Zware wedstrijd vanavond waardoor ze 9 vd 10 keer slecht spelen de competitiewedstrijd erop, ik heb zo` n raar visioentje dat we weleens kunnen gaan winnen dit weekend in Amsterdam, dat zou ook echt typerend zijn voor dit seizoen , een smerige goal van Kramer en dat wordt ook gelijk de eindstand!!!
Schrap die samenwerking met dat Legiatuig en ik teken er voor! Misschien is het ook wel passend als we gewoon een keertje een onverdiende penalty mee krijgen. Ik hoor die ufo nu al fluiten...

Ik hoop ook op een mooie, eerbiedige minuut stilte. Officieel, voor de aftrap.

0
Donderdag 19 maart 2015 om 15:00 uur

Jordy

DHFC070 schreef:

Er hangen inderdaad meer DH vlaggen het was ook gechargeerd gezegd.
Nee ik ben nooit naar Legia geweest dat ging helaas niet door ivm omstandigheden hoezo? Ik vind het een mooie club met nog mooiere fans.
Verder maak ik me er ook niet druk over het was een voorbeeld van een discussie hier een aantal dagen geleden waardoor ik ookal naar de kerk mocht.
Ze hebben een grafitti voor Royd gemaakt, er stonden zondag 60 (+ Staruch, de leider met de microfoon bij de harde kern) in RIP Royd shirts, er hing een doek met RIP Royd en een fc den haag spandoek. Ook was er in de 23e minuut stilte. Snap je wat ik bedoel?
0
Woensdag 18 maart 2015 om 00:25 uur

Rob2002

Vanaf de eerste minuut geen 100% kunnen geven. Je hebt het een paar wedstrijden redelijk gedaan en nu weer gedacht om dit varkentje makkelijk te wassen.

Fraser heeft ze voor deze wedstrijd niet kunnen motiveren tegen een Heracles dat wel wist waar het om ging.

Kristensen aardig gespeeld. De rest slecht. Malone, Alberg en Zuiverloon een drama. Sjok, sjok.
0
Zondag 15 maart 2015 om 15:11 uur

Aad

Ik moest trainen met de honden dus geen minuut van de wedstrijd gezien en daarom geen mening daarover.

Ik heb mij de afgelopen dagen wel verbaasd over de shouters die dachten dat wij Heracles even onder de voet zouden lopen. Die waren even vergeten dat voetbal aan de onderkant van de eredivisie een andere mentaliteit vraagt dan die onze spelers kunnen en willen opbrengen. En daarbij genomen ook nog eens trainer die brult om versterking en die vervolgens op de bank zet.