Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Moi

Negatievelingen, pessimisten en klagers

Negatievelingen, pessimisten en klagers zien overal problemen en bezwaren. Het zijn vaak angstige mensen met weinig zelfvertrouwen, die geloven dat de wereld vijandig is. Hun voortdurende ontmoedigingen en geklaag kan andere mensen tot wanhoop drijven. Ze zuigen alle energie uit je weg.
Sommige mensen vragen altijd om verlenging van hun deadline of verlaging van hun werklast. Ze zijn prikkelbaar. Ze vragen om gunsten: meer budget, met rust gelaten worden. Ze werken altijd tegen de deadline aan, of er overheen. Ze mopperen en klagen en ze voelen zich slachtoffer van de omstandigheden.
0
Maandag 27 juli 2009 om 19:53 uur

Hmmm

Me schreef:

Wij hebben scorende spitsen, die geen fatsoenlijke bal krijgen, die ze er in kunnen schoppen. 

Nou voor het eerst vandaag ben ik het deels met je eens. En dat is dat er weinig goede voorzetten komen. Maar als je dan een bal krijgt moet je wel scoren en dat hebben Powel en Milic niet veel gedaan helaas. ik heb vooral Powel echt veel ballen zien verprutsen afgelopen seizoen. Je moet af en toe ook kappen en draaien om jezelf vrij te spelen en dat doen onze "scorende spitsen" niet. met een middenveld met Buijs, Van den Bergh en straks Knopper moet er voldoende aanvoer komen, dus we zullen zien.

0
Maandag 27 juli 2009 om 13:46 uur

Peter Hoek

Peter Hoek schreef:

Met een 15e plek kan je zaakje beter opdoeken, daar komen de mensen echt niet voor hoor. Dat gaat snel vervelen al die nederlagen om te beginnen tegen NAC.

De club roept van alles maar doet helemaal niets. Oliedom om te bleren over linkerrijtje stappen maken, en een 2e ring. Ik kom pas 53 jaar maar jij zal het allemaal vast wel beter weten. Misschien kan jij me dan ook uitleggen waarom dat nieuwe stadion er moest komen, als je op de rand van de afgrond balanceert. Stappen maken we zeker met Wetzel aan het roer, maar wel 10 stappen achteruit.

En die v.d. Kallen geeft geen moer om de club, die had hij nodig om een aantal zaken met de gemeente te kunnen realiseren. Dat hebben er nog weinig in de gaten, maar dat komt vanzelf wel weer aan het licht.

 

Zoals iemand hier schreef. Binnenkort weer met de pet naar de gemeente. Erg jammer. Maar de tijden van van Ringelensteijn gaan herleven alleen heten ze nu anders.

0
Maandag 27 juli 2009 om 12:30 uur

Bert

We hebben problemen links en rechts achterin. Zeker als Ammi niet fit is.

We hebben een levensgroot keepersprobleem.
 
Van de vleugels komen geen goede voorzetten

We hebben geen goede spits voorin.

Ik vrees het ergste tegen Nac. Ja ik ben nu negatief maar ik zie toch weinig positiefs zo vlak voor de start vd competitie. Je kan vd talenten niet verwachten dat ze er al staan.
0
Zondag 26 juli 2009 om 13:34 uur

joop

Rob schreef:

Een speler die een aktie maakt hebben we niet in huis. Meric was de laatste. Als we dan toch een aanvaller gaan halen, dan graag een buitenspeler. We hebben nog een dikke maand om Verhoek aan Zwolle ofzo te verkopen.

Nee joh rob, voor weinig naar twente met een clausule dan kan hij in de toekomst ook naar hsv, we hadden toen net zoveel kommentaar op elia als nu op verhoek.
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 23:36 uur

Bert

Mike schreef:

Ik zie liever Stam dan die van vandaag. Die straalt tenminste nog wat uit en slechter kan gewoon niet (sorry hoor, ik snap ook wel dat dit niet goed voor die gozer zijn zelfvertrouwen is maar het was gewoon echt slecht)

We gaan toch niet met René Stam in de goal een wedstrijd spelen.

Die Christiaan wordt ook maar voor de leeuwen gegooid. Hoort natuurlijk nog niet in het eerste te staan.

We hebben veel te veel beloften en te  weinig eredivisiewaardige spelers.

Werk aan de winkel André
0
Zaterdag 25 juli 2009 om 22:52 uur

Aad

JS schreef:

Eens  Nuff`said.
Aangezien Atteveld en Wetzel een nieuwe aanvaller willen halen:
1. Wie willen we?
2. Moet het een vleugelaanvaller of een centrum spits zijn?
3. Gezien het budget, wat zullen de haalbare kandidaten zijn?

Aangezien ik vind dat we 4-4-2 moeten spelen, omdat we geen echte vleugelaanvallers hebben, zou mijn voorkeur uitgaan naar een snelle centrumspits, die behendig is en een mannetje kan uitspelen. Koevermans zou ik er natuurlijk heel graag bij willen hebben, maar ik denk dat die financieel niet haalbaar is. Bovendien is dat in mijn ogen niet de speler die we nodig hebben. Ik denk aan een Sergio Zijler van Willem 2, Hadouir van Roda, Yulu Matondo van Roda.
Eigenlijk een type Vicento of Ignacio, maar dan wat ervarener. Ik denk overigens dat we van de ruwe diamanten Vicento en Ignacio nog veel plezier gaan beleven!
Ze zeggen wel eens "wat goed is komt snel" en misschien geldt dat wel voor een van de twee (of beide) "ruwe" diamantjes.

Bovendien vond ik het woensdag best aardig lopen voorin. Atteveld heeft Verhoek beter aan het voetballen gekregen dan hij de laatste 2 seizoenen deed en op termijn komt Knopper er weer aan.

Het geld kan beter naar een goede centrale verdediger. Ik ben mij rot geschrokken van (de vorm van) Rankovic en in Kum heb ik ook niet alle vertrouwen. Horvath vond ik daarentegen aardig spelen en zou ik laten staan.
Derijcke zou ik net als woensdag als verdedigende middenvelder opstellen dus er blijft centraal achterin weinig keus over.

En een goede stand-in voor de oudste Pique is ook niet overbodig. De jonge Pique speelde tegen Valencia zo redelijk dat hij volgens mij op eredivisie-niveau gemakkelijk meekan. Wel als reserve voor Amni dan.
0
Vrijdag 24 juli 2009 om 09:31 uur

Kees

marcellino schreef:

hese wordt heus wel een voetballer die mee kan in de eredivisie.

Maar we moeten toch gewoon constateren dAT hese en ook pique nog tekort komen voor de plekken links en rechtsback,zelfs kum vind ik met de druk die den haag elke wedstrijd heeft nog niet rijp.

we hebben het hier maar over een spits erbij en atteveld zegt dat ook maar koop gewoon een goede back ik zou drost nemen ervaren ,snel en je komt hem bijna niet voorbij hij kan ook in het centrum van de verdedeging spelen.
Kijk Marcellino, drie alinea`s en met elke ben ik het eens.

Hese komt nu absoluut tekort maar hij heeft wel iets speciaals dat je tegenwoordig niet meer bij de meeste verdedigers ziet. Hij wil het voetballend oplossen en heeft een sterke drang naar voren. Echter zijn momenten kiest hij nog regelmatig verkeerd. Zodra Buijs bij hem in de buurt liep ging het stukken beter, met name door het coachen van Danny.

Kum en Pique zijn er ook nog lang niet maar ook bij die twee heb ik vertrouwen dat ze het redden.

Wat mij betreft naast de gewenste aanvaller nog een verdediger a la Drost. Deze selectie is nog te smal en zo weinig blessures/schorsingen zoals vorig seizoen overkomt je niet meer. Enkel met Pique, Zwinkels en Ammi hadden we pech. En op het laatst met Knopper. Dat is relatief erg weinig.

Die lange tweelingbroer van Milic bij Valencia had echt de motoriek van een zwanger nijlpaard.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 20:41 uur

Advertentie

HJF

ben jij nou zo dom? schreef:

hoe jong is hij nou helemaal? voorlopig weet hij het verder te schoppen dan jij

HJF tja voelen zich altijd stoer
Als is hij 29, ken het gewoon niet aan.
Intresseert me weinig als hij het verder schopt dan mij. Hij speelt bij DH, ik niet.
Dus niemand mag meer commentaar geven op een speler omdat zij het verder hebben geschopt als ons?

Voelen zich stoer? Daar ga ik niet eens op in pielemoos. Heeft hier weinig mee te maken ;)
0
Donderdag 23 juli 2009 om 17:33 uur

super fc denhaag

martin schreef:

wie weet hoe die lorenzo pique en die vicento speelde
lorenzo pique speelde slecht vond ik. liet zn man elke x lopen. en daar kwam ook de eerste goal van valencia van af. doordat ie m liet lopen en valencia een goeie voorzet kon geven. vicento kan ik weinig over zeggen. ik vond buis heel erg goed gisteren.
0
Donderdag 23 juli 2009 om 12:59 uur

Nu online

GGordeau, zuiderwijk, ps070, Marcush, FC Jeff, Lellow, Marcie, pajam en 160 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4