Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

;)

Basisplaats nieuwe doel van jonge Vicento

Officieel mag Charlton Vicento nog bij de junioren spelen, maar in de eerste seizoenshelft kwam hij al veertien keer in actie voor het eerste elftal van ADO Den Haag. De aanvaller is tevreden, maar stelt zijn doelstellingen steeds weer bij.

"Mijn ambitie is om uit te groeien tot een basisspeler", zegt de achttienjarige Vicento in gesprek met Voetbal Magazine. "Toen Raymond Atteveld mij bij de selectie haalde, was mijn doel om erbij te blijven. Daarna wilde ik een keer invallen en als dat zou lukken, wilde ik vaker en langer als wisselspeler in de ploeg komen." 



"Dat gebeurde allemaal en de volgende stap was een keer in de basis staan", vervolgt de in Zoetermeer geboren voetballer zijn verhaal. "Iedere keer als ik iets had bereikt, paste ik de doelstelling aan. Dat doe ik nu ook. De volgende stap is om basisspeler te worden."



Ook met de club zelf is Vicento ambitieus. De speler van Oranje onder 19, die dit seizoen eenmaal wist te scoren in de Eredivisie, mikt op een hoge positie van ADO Den Haag aan het einde van het seizoen. "We willen graag eindigen in het linkerrijtje. En mijn ambitie is om daar een rol in te spelen."
 

0
Zondag 10 januari 2010 om 12:32 uur

Ooievaar

Kees schreef:

Ik heb zojuist het gehele interview gelezen in het AD dat bijna een bladzijde beslaat. Werkelijk een prima interview, de juiste vragen (eindelijk) van Dennis Jansen en een Van der Kallen die overal een antwoord opgeeft.

 

Wel enige terughoudendheid over Wetzel en de bewuste drie miljoen maar dat is te verklaren.

 

Eveneens veel duidelijkheid over de reclamemasten voor het stadion zodat daar ook geen misverstanden over kunnen bestaan.

Goed stuk, klinkt veelbelovend, nu doorpakken.

 

Eeuwige held Lex wordt nu ook weer in ere hersteld. Erg triest dat de man slechts verantwoordelijk was voor de thee in de rust en dat bij de dames(...)

 

Die man heeft zoveel ervaring, expertise en een groot netwerk, die moet je een belangrijke adviserende rol geven in de technische staf maar dan door de hele club heen dus ook de jeugd en scouting. Denk dat hij prima contacten zou kunnen onderhouden met Fugllset, Berg, Perezak* e.d. Geweldige voetballer geweest, en met recht een clubicoon.

 

Als het mogelijk is dat er nog wat bijkomt dan zie ik het redelijk positief in. Maak me sterk dat de rust nu wederkeert omdat 'het licht' is verdwenen, die voor louter en alleen voor ellende zorgde. Mannen als Lex en Corrie Lems werden door hem afgeserveerd (...) 

 

Er is nog een lange weg te gaan, maar krijg stil aan het idee dat het zaakje nu echt in beweging gaat komen. Nogmaals de plannen voor scouting - op internationaal niveau d.m.v. oud spelers in het buitenland - en jeudopleiding spreken me zeer aan.

Dus dat jeugdtoernooi moet ook weer in ere worden hersteld

 

Ondanks slechts één thuisoverwinning draaien we met een gemiddelde van ruim 10.000 man, met dank aan het nieuwe stadion. Dus nu is het een zaak van de rust bewaren, luisteren naar de juiste mensen en als het kan de selectie versterken opdat we ons handhaven.

 

Atteveld verdient meer steun, deze selectie is matig, hem valt het niet te vewijten dat de resultaten niet in overerenstemming zijn met wat de leiding ons doen wilde laten geloven. Dus(...)

 

En dan volgend seizoen uitbouwen, want je kan niet keer op keer aankomen met het verhaal dat handhaven je hoogste doel is.

 

V..d. Kallen geeft aan dat de macht niet bij één persoon hoort te liggen, daar ben ik het roerend mee eens, de macht dient ten allen tijden te liggen bij de club zelf, bij de ledenraad dus. Maar zover is het nog niet.

 

Hopelijk voorzien de plannen van v.d. Kallen er ook in om de catering te verbeteren, en in eigen beheer te houden, dat men dan kan spreken van een win-win situatie. Betere snacks e.d. en de opbrengsten naar de club, ook verkoop merchandise en de organisatie van de opendag zijn voor verbetering vatbaar. Nu nog flink snijden in de overhead, komt de selectie ten goede.

 

Overigens netjes - en slim- van de man dat hij stelt dat ook de supporters medeverantwoordelijk zijn voor het betere imago wat de club heeft, die pluim kunnen we met recht op onze hoed steken.

 

En wat de 2e seizoenshelft betreft: Hopelijk gaat een fitte Knopper weer z'n rol van vorige seizoen herpakken, gaat Ricky z'n belofte - nu hij is verlost van z'n kwelgeest- inlossen, en komt er echt nog wat bij, dan hebben we een basis gelegd voor het komende seizoen.

 

Als de mensen wat te zien krijgen dan komen ze wel, dan zit die 2e ring er zo op. We zitten hier niet in een iglo, maar in de derde stad van het land. Natuurlijk kan het hier ook kwestie van beleid maken en uitvoeren. Randvoorwaarden zijn ruimschoots aanwezig.

 

Maar we zullen nu allemaal de klauwûh uit de mouwûh mottûh stekûh opdat we er in blèvûh!!!

 

* Dojo Perazic

 

 

 

0
Zaterdag 9 januari 2010 om 18:48 uur

Bert

Niks voor onze spelersgroep om de sfeer wat op te vijzelen 

Spelersgroep Cercle Brugge moet kerstverhaal naspelen
Donderdag, 7 januari 2010 om 09:47 | Wed € 50 euro gratis op wedstrijden
Glen de Boeck gaat wel heel erg ver om de onderlinge sfeer in de selectie van Cercle Brugge te verbeteren. De spelersgroep moet een toneelstuk instuderen en opvoeren in het centrum van het Belgische plaatsje Blankenberge, waar de nummer twaalf van de Jupiler Pro League op trainingskamp is.

Het betreft niet zomaar een toneelstuk, maar het kerstverhaal. De spelers kruipen in de huid van onder meer Jozef, Maria, drie Koningen, de ezel en de os. Cercle werkt op advies van coach De Boeck al een paar jaar samen met een psycholoog.

De spelers kregen de opdracht om zoveel mogelijk toeschouwers bij elkaar te krijgen. Via het digitale thuis van de Bruggelingen roept aanvoerder Denis Viane fans of belangstellenden op om massaal naar Blankenberge te komen om het toneelstuk te bekijken. Het tafereel vindt vanavond plaats om 20:45 uur.

 

0
Donderdag 7 januari 2010 om 10:18 uur

JB

<FCDH> schreef:

op adofans staat dat derby buijs wil huren ado heb nee gezegd ado wil alleen verkopen is buijs zo duur dan dat derby alleen kan huren??

Volgens de fansite van Derby hebben ze er vooral behoefte aan een rechtsback.

En aan wat spelers die de huidige selectie onder druk kunnen zetten.

Voor de breedte dus, zogezegd. (breedte = meestal bank)

 

Vandaar waarschijnlijk huren, een paar spelers die er al zitten nerveus maken en aan het eind van het seizoen zeggen, we hebben hem toch niet nodig gehad, jullie mogen hem weer terug hebben.

Of als hij echt wat klaar maakt daar, dan zeggen nu willen echt geld voor hem betalen.

 

Overigens wekken de supporters ook niet de indruk dat de bankrekening van Derby County overloopt. Integendeel.

De club trouwens ook niet, want alle nieuwe spelers dit seizoen zijn gehuurd.

0
Woensdag 6 januari 2010 om 19:14 uur

Kees

Naar verwachting zal Richard Knopper tijdens het trainingskamp zijn rentree maken in de Haagse selectie. ADO .

 

Tekst van de officiële site. Tsja, en dan is de vraag hoe snel is hij wedstrijdfit voor een minuut of 75. Wel goed nieuws natuurlijk.

0
Woensdag 6 januari 2010 om 17:31 uur

super fc denhaag

Haagsesjaak schreef:

Atteveld in de VI van deze week over Wetzel. Wie heeft  het gelezen??

hier een aantal vragen door vi aan raymond attevelt:  

 

wat klopt er aan het verhaal dat u luigi bruins van feyenoord naar ado wilt halen? hij komt onder mario been niet aan spelen toe en staat open voor een vertrek.

 

je hoort aan mijn stilte zeker wel dat ik nu mn wenkbrauwen frons. ik verbaas me over dit soort verhalen en hoe dit naar buiten komt. er word zoveel gesuggereerd en ik lees en hoor zoveel. ik snap wel hoe het werkt. de pers heeft een ander belang, jullie moeten bladen verkopen.

 

maar is het nu waar of niet waar?

 

ik zeg geen ja en zeg geen nee op jouw vraag of wij intresse hebben in bruins. als je mij op de man afvraagt: wil je versterkingen? dan zeg ik dat we altijd bezig zijn om ons te orienteren. maar ik heb vertrouwen in deze selectie. daarbij komt dat heel veel clubs het financieel heel lastig hebben en ook bij ado is geen geld. als wij wat willen doen op de transver markt, moeten we eerst ergens geld zien te vinden. afgezien daarvan, voor mij is het een rare situatie zonder andre wetzel.

 

er is veel gezegd en geschreven over zijn vertrek als td. alleen uw mening hebben we nog niet gehoord. wat vind u van zijn ontslag?

 

ik mis hem wel, ik vind het jammer dat hij is ontslagen. het gaat om mensen, he.ik weet zelf wat het isals je word ontslagen, het is mij destijds ook overkomen bij roda jc.

 

ado denhaag staat op de 16e plaats in de competitie met 14 punten, slechts 2 meer dan hekkensluiter rkc. een vertrek van danny buijs zou u slecht uitkomen?

 

dat is iets tussen ado en derby county. ze willen hem huren en daarop hebben wij gezegd: nee

 

maar als ze m echt graag willen hebben, leggen ze het benodigde geld op tafel en bent u 1 van uw beste spelers kwijt.

 

dat zijn hypothetische situaties. ik wil en kan daar niet op vooruit lopen. het is niet aan de orde. maar het is wel zo: ik zou gek zijn als ik danny buijs bij ado laat gaan. zeker in deze situatie waarin wij de punten hard nodig hebben en dus ook danny erbij moeten hebben. ik wil hem niet kwijt en de hele club wil hem ook niet kwijt.

 

maar ado is niet in de positie dat het spelers koste wat het kost kan behouden. de club zou met een miljoenen tekort kampen. daarom zijn ook de contract besprekingen met spelers in de ijskast gezet. als er een bod komt voor buijs, heeft u niet zoveel te willen.

 

nogmaals, ik ga er verder niet over speculeren. dat heeft toch geen zin. als het kan wil ik over dingen praten, mijn zegje doen, maar ik wil niet te veel reageren op zaken die door de buitenwacht als feiten worden afgespiegeld. de media neem ik niks kwalijk, daar gaat het niet om. waar het mij om gaat; je moet eerst je eigen straatje schoonvegen. er is onrust en het zou van stupiditeit getuigen als ik daaraan meewerk. ik heb maar 1 taak: zorgen dat we in de eredivisie blijven. dat is het allerbelangrijkste. wij zijn maandag met de training begonnen en gaan nu toewerken naar de tweede competitiehelft. komende zaterdag gaan we naar tunesie, we verblijven daar 4 dagen om te trainen en spelen er ook een oefen wedstrijd. die is waarschijnlijk komende zondag, tegen esperance sportive de tunis, de huidige kampioen van tunesie. daarna gaan we terug naar nederland en bereiden we ons verder hier voor op de competitie hervatting. die is voor ons op 24 jannuari met de uitwedstrijd tegen sparta rotterdam.

0
Woensdag 6 januari 2010 om 11:57 uur

;)

hjfff schreef:

El Kabir per direct transfervrij!!

 

Type Meric, rechtsbenig en kan links- en rechtsbuiten spelen.

Halen dus. Klasse beter dan Vicento, Hulst, Achterberg enz.

Die jongens zijn prima maar de toekomst maar het gaat om het NU!!

weet niet of dat verstandig is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

El Kabir en Tshibamba mogen vertrekken bij NEC

dinsdag 05 januari 2010 | 15:53
Tekstgrootte tekst verkleinentekst vergroten
Moestafa El Kabir (links) en Joël Tshibamba. Archieffoto: ANP

Moestafa El Kabir (links) en Joël Tshibamba. Archieffoto: ANP

NIJMEGEN - De carrières van Moestafa El Kabir en Joël Tshibamba bij NEC lijken voorbij. De twee aanvallers mogen de club deze transferperiode verlaten.

El Kabir en Tshibamba mogen beiden transfervrij op zoek naar een andere club, ook al hebben ze een doorlopende verbintenis in Nijmegen. Mochten ze komende maand tijdens de ‘transferwindow’ geen nieuwe club vinden, dan maken ze het seizoen af bij Jong NEC.

El Kabir (21) was in november al tijdelijk teruggezet naar het beloftenteam. Directe aanleiding was toen een te hoog vetpercentage. Het was niet de eerste keer dat de buitenspeler in opspraak raakte in de afgelopen twee seizoenen. Vorig seizoen botste het ook al met toenmalig toenmalig trainer Mario Been, die hem ook al eens uit de selectie zette. Bij NEC verwachten ze geen verbetering in houding en gedrag van El Kabir, waarop besloten is dat hij mag uitzien naar een andere club.

Datzelfde geldt feitelijk voor Joël Tshibamba. De 21-jarige spits voetbalde dit seizoen op huurbasis voor eerstedivisionist FC Oss. De Brabanders stuurden Tshibamba in begin december terug naar Nijmegen, wegens aanhoudend wangedrag. Ook hij was al verscheidene keren gewezen op zijn gedrag.

0
Dinsdag 5 januari 2010 om 19:28 uur

Aad

Ik heb bij de enquete "geen van drieën" gestemd. Niet omdat ik ze niet zou willen zien komen maar omdat mij dat onmogelijk lijkt.

Volgens een bij F'noord ingewijde zou Bruins een salaris hebben van 3 ton per jaar.

Voor Lindgren schat ik het dubbele in en voor Wielaert het driedubbele. Dat is voor ADO niet op te brengen en zou dat wel kunnen dan zou dat de verhoudingen binnen de selectie volledig schaaf trekken.
 Met een opdonder voor de sfeer als gevolg.

Want zeg nou zelf: Zou je het accepteren daat een collega van je voor hetzelfde werk het dubbele zou verdienen?

0
Maandag 4 januari 2010 om 21:04 uur

Advertentie

<FCDH>

Beste wensen van de selectie
De terugkeer op de bevroren velden na het 'Kerstreces' brengt een aantal gevoelens naar boven: De wil om alles te geven in de tweede seizoenshelft, de hunkering naar geweldige thuiswedstrijden, de prestatiedrang op zoek naar punten, kortom, de selectie maakt zich klaar voor de herstart van de competitie.
Alle spelers, trainers, maar ook alle personeelsleden, directeuren en andere betrokkenen bij ADO Den Haag realiseren zich heel goed dat dit maar op één manier gaat lukken en dat is SAMEN!

Dus, wenst de gehele selectie iedere supporter van ADO Den Haag, hoe groot of klein ook, een:

Subliem, eervol, succesvol, geweldig, fantastisch, sfeervol, gezond, gelukkig, euforisch, lekker, smaakvol, liefdevol, spannend, energiek, creatief en bovenal Groen-Geel 2010!

 

0
Maandag 4 januari 2010 om 20:17 uur

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwe peiling op Club Achter de Duinen:

Wie zie jij het liefste komen?
- Rob Wielaert
- Rasmus Lindgren
- Luigi Bruins
- Geen van drieën

Stem mee, rechts op het scherm!

Indien spelers van dit soort kaliber zouden komen dan kunnen we gerust spreken van echte versterkingen, en is het Kallen - de rest zit er als opvulling -  dus inderdaad ernst om er in te blijven.

 

Dit soort jongens zijn natuurlijk echte versterkingen dat hoeft verder geen betoog. Hopelijk worden er nu spijkers met koppen geslagen, dan is het spulletje voor het traininigskamp rond.

 

Blijkbaar ziet men nu in dat deze selectie nooit aan de competitie had mogen beginnen, maar beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald.

 

Een middenveld met een fitte Knopper, een mentaal frisse v.d. Bergh, Lindgren en/of Immers/ Bruins, - dat laatste hangt van de situatie af pressen of verdedigen -  lijkt me prima in evenwicht, en kan je aardig voor de dag komen, en zou het gemis van Buijs opgevangen moeten kunnen worden.

 

Achterin zou ik ook J.P. er graag nog bij hebben, goed opkomen, en sterk met de kop.

 

Voorin blijft het echter te licht.

 

Maar handhaven is nu het devies, daar valt of staat werkelijk alles mee. Hopelijk gaat het nu echt ergens toe leiden!!!

 

Na de zomer echt doorpakken!!

0
Maandag 4 januari 2010 om 15:42 uur

Nu online

Marcie, Bleek, Aad, Tante Wil, zuiderwijk, FC Jeff, ADO73, Rob2002, GroenGeelHart070, Appie, Max, opper en 301 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4