Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

R.E.

Waht schreef:

Optie Steijn ontslaan kost geld en dat hebben we al niet veel.
Garantie dat vervanger het beter doet hebben we niet.
Buiten Jol zie ik geen geschikte kandidaten.
We gaan pas zwarte cijfers schrijven als we een speler goed verkopen.
Vier ton komen we nog te kort op de begroting. Ze hopen dit nog op te halen uit sponsoring zei Jansen. Nou ze staan in de rij dus van verkopen v spelers afhankelijk.
De enige manier om een sterker selectie te krijgen is spelers met grote sommen geld te verkopen en je scouting op orde hebben.
Van de 11 spelers die je gehaald hebt zijn er twee (Gerth en Zuuverloon ) die voldoen. Dat is zwaar onvoldoende.
Er moet nog zoveel verbeterd worden maar het ontbreekt aan geld en kennis.
Het zal allemaal wel, maar Roda heeft (net als talloze andere teams die boven ADO staan) een kleinere begroting dan ADO, staat nog altijd hoger dan ADO en aarzelt toch niet om de trainer weg te sturen. Degraderen levert immers nog veel meer financiële problemen op dan ingrijpen tijdens de competitie. Misschien hoeft het wegsturen (of wegpromoveren?) van Steijn trouwens niet enorm veel te kosten, want zou hij nou echt de geschiedenis willen ingaan als de trainer die ADO weer de Jupiler League en dus de vernieling in heeft geholpen?
0
Dinsdag 17 december 2013 om 18:56 uur

haagse-Dick

H@@GenEES schreef:

Is al eerder voorbij gekomen, lijkt mij niet handig om hem in de winterstop al te verkopen, hij is de enige waar je nog wat doelpunten kan van verwachten, ik heb eerder al gezegd, als je Mike nu verkoopt degradeer je 100% zeker.
Dus het hangt af van 1 speler die er tot nu toe 5 in het mandje heeft liggen net zo veel als gehrt een middenvelder in zijn eerste jaar. Mike is een prima spits mits hij op de juiste manier wordt gebruikt met een trainer die het ziet zitten in mike en hem het vertrouwen geeft op de spitsenpositie. Nu is dat van geen allen het geval dus daarom moet je hem nu verkopen voordat er geen club nog de bedragen uit zal geven die er vorig jaar werden genoemd. Maar ook met een nieuwe spits zal het niet goed gaan met steijn aan het roer dus weet niet of mike nu een degradatie zou kunnen voorkomen. Vanaf de zijkanten is mike zeer dreigend en gevaarlijk maar meer ook niet en ook levert het helaas geen doelpunten op. En van duinen had ook zelf aangegeven liever in de spits te spelen en dat maakt misschien ook uit of hij wilt blijven of niet want misschien is hij het zelf wel zat vanwege de beslissing van ome maurice!!
0
Dinsdag 17 december 2013 om 18:32 uur

TillValhall

H@@GenEES schreef:

Is al eerder voorbij gekomen, lijkt mij niet handig om hem in de winterstop al te verkopen, hij is de enige waar je nog wat doelpunten kan van verwachten, ik heb eerder al gezegd, als je Mike nu verkoopt degradeer je 100% zeker.
We gaan juist degraderen omdat we er zoveel tegen krijgen. Van Duinen mis je echt niet als je anders gaat spelen en de juiste mensen op de juiste positie zet. Verkoop moet geld opleeren voor een goede rcv. Na de winterstop is Kanon als het goed is speelgerechtigd. 4-4-2 ruit met Bakker in de punt naar achteren, Alberg in de punt naar voren, en Gehrt en Tira in de spits. Op de flanken Zuiverloon en Malone, en Supusepa en Meijers. Coutinho op doel bij gebrek aan beter. Hij blijft kwetsbaar bij hoge ballen maar met een beter centraal duo voor hem is het voor hem ook weer meer te behappen. Voetbal is en blijft een teamsport.
Van Duinen, Gouriye, Holla, Van Haaren, Wormgoor, Beugelsdijk en Zwinkels verkopen, en Cabral terugsturen als dat contractueel kan. Met het geld dat vrijkomt een hele goede rcv halen. Dat is op het veld de meest urgente prioriteit. Steijn en FrÀser de zak geven en zoeken naar een trainer van formaat die bereid is om het te gaan doen. Géén Hagenees, daar ligt alleen maar extra druk op. Niet doen. Doe maar een Ten Cate of Koster of zo. Vloet en Baan zijn wat mij betreft ook altijd welkom. Wat Den Haag moet doen is een Technisch Hart vormen zoals 020 heeft gedaan, zodat je continuïteit gegarandeerd is en niet alles meteen altijd weer als een kaatenhuis in elkaar zakt als de hoofdtrainer vertrekt.
0
Dinsdag 17 december 2013 om 18:30 uur

wdr

Ik laat mijn oordeel over de directie even afhangen van welke trainer er tijdens de eerste wedstrijd na de winterstop in de dugout zit / voor de dugout staat te schreeuwen...
0
Dinsdag 17 december 2013 om 17:06 uur

haagse-Dick

ADO-talent Bakker: "Ik kan de opbouw verzorgen"

ADO Den Haag had zaterdagavond dé kans om afstand te nemen van de gevarenzone. In eigen stadion verloor de ploeg echter van directe concurrent RKC Waalwijk (1-2), dat nu in punten gelijk komt met de club uit de Residentie.


Ten opzichte van het uitduel met FC Groningen, dat door de Hagenaars knap gewonnen werd, voerde trainer Maurice Steijn geen wijzigingen door in zijn basiselftal. Dat betekende een nieuwe basisplaats voor jongeling Danny Bakker, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft in de Eredivisie. “Ik ben nog tweede jaars A-junior en ik had dit seizoen voor mijzelf de doelstelling om tot zo veel mogelijk speelminuten te komen”, aldus de talentvolle linkspoot in gesprek met VoetbalPrimeur.

Maar door verschillende blessuregevallen en de daaruit voortvloeiende wijzigingen kreeg Bakker sneller de kans dan dat hij aanvankelijk had verwacht. “Ik heb dit seizoen hangend op links, als middenvelder en als centrale verdediger gespeeld”, vervolgt hij. “Ja, ik denk dat ik de opbouw goed kan verzorgen, want ik ben een voetballende verdediger. Maar liever speel ik op het middenveld, dicht bij het doel van de tegenstander. Of ik vind dat er op dit moment te weinig voetbal zit in onze verdediging? Nee, ik denk dat bijvoorbeeld Vito Wormgoor ook prima de opbouw kan verzorgen.”

Bakker tekende in juli zijn eerste profcontract, maar ontwikkelt snel. “Het is zeker niet zo dat ik voor een flesje sportdrank voetbal hoor. Ik heb gewoon een volwaardig contract voor twee seizoenen, met een optie aan beide kanten. Mijn doel voor de komende wedstrijden is gewoon zoveel mogelijk basisplaatsen afdwingen en mijzelf in de kijker blijven spelen bij de trainer.”
0
Dinsdag 17 december 2013 om 14:31 uur

haagse-Dick

Voetbalbond KNVB doet dinsdagavond om 20.00 uur uitspraak in de beroepszaak van ADO Den Haag tegen de schorsing van Michiel Kramer.
De spits van ADO deelde op 1 december een elleboogstoot uit aan Ajax-keeper Jasper Cillessen. Dat kwam Kramer tijdens het duel op een gele kaart te staan, maar de tuchtcommissie van de KNVB schorste hem daarbovenop nog voor vier wedstrijden. Kramer erkende zelf dat hij een rode kaart had moeten krijgen.

Omdat ADO tegen de straf in beroep ging, was hij de laatste twee competitieduels nog speelgerechtigd. In de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-2) wist Kramer te scoren, dat lukte afgelopen zondag niet in het verloren thuisduel met RKC Waalwijk: 1-2. ADO-trainer Maurice Steijn verwacht niet dat Kramer vrijgesproken zal worden.
0
Dinsdag 17 december 2013 om 14:23 uur

haagse-Dick

Na 150 berichten kom ik met regelmaat iets tegen over een nieuwe spits, heel gek want een paar dagen terug was ik niet goed bij me hoofd en was mike ons meest scorende spits. Gewoon verkopen want de prijs daalt onder steijn!!

En over een nieuwe trainer, misschien moeten we maar een keer een buitenlandse trainer gaan nemen als jol niet lukt of komt.
0
Dinsdag 17 december 2013 om 12:16 uur

Advertentie

wdr

jajoh schreef:

precies... maar geloof me het is echt al te laat want er gaat 100% niet ingegrepen worden door bestuur. Die wachten en wachten want het mag allemaal niets kosten. Ik ben blij dat het bijna winterstop is want ik en vele anderen hebben echt ff een break nodig na al die ellende.
Anders ik wel. Ik vind het heel pijnlijk om mijn favoriete club te zien afglijden onder een incompetent bestuur en een incompetente trainer die doen alsof er niets aan de hand is. En dan wordt er door sommigen hier nog gepraat over het goede spel, na een thuisnederlaag tegen RKC B. Dat kan toch niet mensen, ADO moet zo`n wedstrijd toch gewoon winnen... 6-1 tegen PEC Zwolle notabene, dat kan toch niet mensen... 0-4 thuis tegen Roda JC, dat kan toch niet... allemaal onder leiding van Steijn, en nu staan we twee punten boven de laatste plek met een uitwedstrijd tegen PSV voor de boeg. Er zijn in de huidige situatie toch geen lichtpunten te zien, behalve de hoop op een nieuwe capabele trainer en eventueel versterkingen...

*pakt wandelstok om naar de keuken te schuifelen voor drie tabletjes prozac en een glaasje water*
0
Dinsdag 17 december 2013 om 11:16 uur

wdr

H@@GenEES schreef:

Sorry hoor, maar wat ben jij toch ongelooflijk simpel zeg , ja het is heel erg belangrijk wat andere van je denken als je sponsoren binnen wilt halen.

En nogmaals Feyenoord en Ajax hebben internationale uitstraling omdat die elk jaar Europees voetbal spelen, dus daar pikken de sponsoren meer van dan van een kutclubje als DH

Maar goed blijf jij maar geloven dat het er allemaal niets mee te maken heeft en dat alles aan Steijn ligt en dat Jol de oplossing is voor alle problemen.

Niet alles ligt aan Steijn, ook het bestuur en de spelers hebben schuld. Maar Steijn is de hoofdverantwoordelijke voor het spel en de resultaten. Steijn kan helemaal niet goed trainen, de resultaten zijn zwaar onder de maat. Ook het zogenaamde Steijn-linkerrijtje jaar kenmerkte zich door een ineenstorting aan het eind van het seizoen, 9 overwinningen en 12 nederlagen en een sterk negatief doelsaldo. Steijn kan het niet, je moet volledig blind zijn, een religieuze volgeling of een familielid van Steijn om dat nog niet door te hebben.

Jol is niet de oplossing van alle problemen. Hij is wel een bewezen goede trainer die ons zeer vermoedelijk uit de degradatiezone kan halen. Ik denk echter niet dat hij of Adriaanse gaan komen, al zal ik een dansje maken en de voorzienigheid danken als dat wel gebeurt.
0
Dinsdag 17 december 2013 om 11:10 uur

Een oudere supporter

harryk schreef:

Los van de gemiste kansen in de eerste helft ,vond ik ons gewoon erg goed voetballen tegen een luizen ploeg .Als je daar zoveel kansen tegen creert dan
heb je beslist goed gespeeld
Maar die luizenploeg won wel! En zo`n luizenploeg vond ik het ook weer niet. Ze hadden de pionnetjes op de goede plek staan.
Bij vlagen zag ik onze spelers het koppie al laten hangen na het eerste tegendoelpunt. En niets staan te doen in plaats van op te letten waar de bal was.

Nee, niet zoals de trainer steeds maar denken dat we het zo goed doen en we zoveel kansen missen en alles tegen zit. Onzin!
0
Dinsdag 17 december 2013 om 09:28 uur

Nu online

wijstaanboven, Marcie, Rooie91, ADO079 en 223 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2