Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

<FCDH>

ADO houdt zijn ogen open voor een spits

ADO Den Haag gaat zich in de resterende vijf weken van de transferperiode mogelijk nog op de markt begeven. Trainer Raymond Atteveld wil een extra aanvaller aan zijn selectie toevoegen.

Momenteel heeft ADO niet de ruimte om zich te versterken, maar daar kan verandering in komen als een externe financier de komst van een spits wil bekostigen. "Tot de mogelijkheden er zijn blijf ik aan de deur trekken", zei Atteveld na de oefenwedstrijd tegen Valencia (1-4).

De afgelopen weken werd met name Jhon van Beukering veelvuldig met ADO Den Haag in verband gebracht. De spits lijkt bij NEC op weinig speeltijd te kunnen rekenen door de komst van Bjorn Vleminckx (KV Mechelen) en Erton Fejzullahu (Mjällby).

"We houden alle spitsen die beschikbaar zijn in de gaten", reageerde Atteveld. "Het liefst heb ik er een aanvaller bij voor de eerste competitiewedstrijd, maar als het niet anders kan mag hij er ook later bijkomen."
0
Donderdag 23 juli 2009 om 09:34 uur

Max

kipc00rn schreef:

hahah je noemt bijna het hele elftal op XD

zijn nog weinig liedjes meer te maken
Acht van de achttien selectiespelers. En de meeste worden nog maar weinig gebruikt. Ging een paar jaar terug toch iets beter..
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:59 uur

kipc00rn

Max schreef:

Wanneer verzinnen we weer eens iets voor onze spelers? De enige met een eigen liedje zijn Pique, Kum, Buijs, Immers, Vd Bergh, Rankovic, Cornelisse en Verhoek (maar die is vier jaar geleden verzonnen). Een paar jaar terug had bijna elke speelr er een. En die van Kum wordt nu gebruikt als variant van oerwoudgeluiden? Zielig!
hahah je noemt bijna het hele elftal op XD

zijn nog weinig liedjes meer te maken
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:58 uur

FC Den Haag!

kipc000rn schreef:

levenslang is ook weer overdreven van fouten leer je..

maar ik vind het ook slapgelul dat mensen hier alleen de jongeren de schuld geven want ik zag genoeg `mannen` het hardst meedoen!!
Ik geef ook zeker niet alleen de jongeren de schuld.

En ze zeggen dat je van fouten leert maar daar zie ik heeeeeeeeel erg weinig van terug bij die gasten!
0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:57 uur

FC Den Haag!

Over de oerwoudgeluiden valt weinig te discussiëren! 

Iedereen die zich daaraan schuldig maakt een levenslang stadionverbod!

0
Woensdag 22 juli 2009 om 23:53 uur

Edwin

vind het schreef:

toch wel een beetje een afgang hoor, maar ach, met de 3e keeper kan je zoiets verwachten.
Lag niet direct aan de keeper, maar aan tussen de 1-1 en de 1-4 zaten 3 ballen, die niet helemaal onder controle waren en waar dus direct een Spanjaard mee vandoor ging omdat er te weinig rugdekking was.
0
Woensdag 22 juli 2009 om 22:20 uur

Hans

BLEISWIJK schreef:

Jongens,
Gewoon rustig blijven. Ik heb nog nergens gelezen dat er absoluut geen spelers meer bijkomen. Alleen de zin "in principe is de selectie rond", heeft Wetzel een keer laten vallen. En het verlagen van de wedstrijdpremies kan gewoon een manier zijn om weer wat geld vrij te maken voor nieuwe aankopen. Wat nou als hij tegen de grote namen (Rankovic, Buijs, Derijck, v.d. Berg etc.) gezegd heeft, met 2 echte versterkingen halen we een stuk meer punten en komen jullie evenredig op hetzelfde bedrag uit!

Wetzel is volgens mij alleen maar aan het herstellen wat met het positieve verhaal van Jagersma en de verkoop van Elia is beschadigd. Hij heeft zelf ook wel eens in een interview gezegd dat als men weet dat je geld hebt, spelers automatisch duurder worden.

Er is geen 3 miljoen beschikbaar vanwege investeringen in de organisatie (stadion etc.), maar er komen zeker 1 of 2 speler bij. Daar ben ik van overtuigd!
Wat een sprookjesverteller ben jij zeg. Dat meen je toch niet serieus van die spelers die duurder worden door dergelijke verhaaltjes. En dat geklets over verlaagde premies waarvan 2 nieuwe spelers kunnen worden gekocht? Denk je soms dat wij supporters allemaal simpel zijn? De markt zit echt anders in elkaar hoor. Of je moet het van de  krant hebben! 
Veel beloven en weinig geven....
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 23:25 uur

Aad

VI schreef:

Ook ADO Den Haag gaat korten op spelerspremies
21/07/2009 13:56

In navolging van Feyenoord gaat ook ADO Den Haag flink snijden in de spelerspremies. Volgens technisch directeur André Wetzel (foto) is de maatregel noodzakelijk om financiële problemen in de toekomst te voorkomen.

`ADO is gezond, maar moet wel gezond blijven. We kunnen niet voorbijgaan aan de economische malaise. Zoals alle clubs hebben ook wij te maken met tegenvallende sponsorinkomsten. Als we nu niet ingrijpen, dan zitten we over een tijdje met de narigheid`, reageerde Wetzel tegenover Voetbal International.

`Feyenoord is ons met deze maatregel al voorgegaan en ik verwacht dat nog veel clubs zullen volgen. Op de salarissen van spelers kun je niet korten en je mag ook niet zomaar aan hun auto`s zitten. Als club kun je alleen snoeien op gebied van wedstrijdkosten of premies. Het gaat echt om een forse korting die wij willen doorvoeren.`

Vanochtend had Wetzel een gesprek met aanvoerder Aleksandar Rankovic over dit onderwerp. `Die was natuurlijk niet blij, maar hij toonde wel enig begrip. Donderdag gaan we verder praten. We leggen dit voor aan de spelers, zij mogen reageren. Maar in feite valt er niet zoveel te reageren. Deze stap is gewoon nodig.`
Misschien wel nodig maar er lijkt mij weinig wervingskracht vanuit te gaan wanneer de ere-divisie BV dit niet gezamenlijk beslist en uitvoert.
De meeste spelers kiezen immers voor geld en niet voor een club.
Ook gaat dit vast leiden tot hogere salariseisen in de toekomst.

Beter was geweest de inkomsten te koppelen aan de prestaties. Veel punten = veel inkomsten, weinig punten = weinig inkomsten.
Maar gezien de lopende contracten zal DAT niet mogelijk zijn geweest en de aanpassing van de premies wel.
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 14:54 uur

Advertentie

haha

ADO voor altijd schreef:

Ik kom al van af 1961 bij ADO in zowel de uit als thuis wedstrijden, ook in de periode dat er maar 1000 man op de trubune zaten. denk dus niet dat je over supporters mag praten die alleen maar komen als het goed gaat. 
nulletje te weinig? ADO heeft nooit voor 1000 toeschouwers gespeeld
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 09:35 uur

JB

????????? schreef:

met dit stuk bevestig je alleen maar ze verhaal

ben t helemaal die pfff eens , is niks meer van onze haagse volksclub over. Een commercieel tfus zooitje met allemaal jaknikkers op de tribune en het zal alleen maar erger worden

ik ben blij dat het goed gaat maar niet ten koste van wat dh is
Ik bevestig zijn verhaal helemaal niet.

VMBO drop out met een bomberjackie zijn (zullen we eens lekker terug generaliseren?) is en was nooit een voorwaarde om ADO supporter te zijn.
Zelfs niet om fanatiek ADO supporter te zijn.

Tenzij je fanatiek verwart met crimineel.
Beverwijkse toestanden hebben niks met fanatiek te maken, alleen met zwakzinnigheid.
Zo was de enige keer dat ik, in alle jaren dat ik er uit en thuis bij was, een steen voor m\`n donder kreeg gewoon op Midden-Noord zelf, omdat daar een paar idioten op hun eigen medesupporters begonnen te gooien.
En dat is nu precies de reden dat er niet nu maar al jaren weinig tot niets over was van ADO. Eerst het geld van Stoop en later het geld van Ringelenstein konden de gaten dat jullie soort "supporters" geslagen hadden niet dichten.

Veel mensen met een goede opleiding en een goede baan voldoen nog steeds aan wat jullie "volks" noemen.
Hooguit kijken ze net iets verder voorbij het puntje van hun neus.

Een volksclub zijn heeft overigens helemaal niks te maken met rellen, oerwoudgeluiden, Hamas liedjes of clubhuizen affikken.
0
Dinsdag 21 juli 2009 om 01:15 uur

Nu online

zuiderwijk, ps070, Rob2002, FC Jeff, haagse chick, TheMariner, wiegah070, Haraldberg1 en 276 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4