Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Edwin

Donnie schreef:

Weet je toevallig ook of het stevigere stoeltjes zijn of zijn het dezelfde van papier maché?
Even een technisch verhaal. De oude stoeltjes waren flexibel door weekmakers in het plastic. Die stoffen mogen niet meer gebruikt worden, dus de nieuwe stoeltjes zijn harder dan de oude. Er zijn nog weinig vervangers, dus voorlopig gewoon niet tegen de stoeltjes schoppen...
0
Maandag 20 juli 2009 om 19:13 uur

andy

CrazieD schreef:

Morgen allen... ff een vraagie tussendoor.. weet er iemand of je morgen bij primera nog kaarten voor Valancia kan halen..?

Gegroet D
Mits ze open zijn dan wel denk ik,,,maar geef je weinig kans vandaag. 

Maar er zijn nog zat kaarten joh morgen kan ook!
0
Zondag 19 juli 2009 om 13:28 uur

hmmmzz

ben ik nou de enige die het helemaal niet zo ziet zitten in denneboom??????????????????  Hij zal best redelijk kunnen voetballen maar ik vind hem nou niet bij ons passen,  geef mij liever maar een slory ondanks dat die een rel heeft veroorzaakt bij feyenoord en ondanks dat die weinig heeft gespeeld. Ik zie in hem wel potentie en heeft nog genoeg jaren te gaan
0
Zaterdag 18 juli 2009 om 18:15 uur

Yo

Been stuurt slaande Slory van Feyenoord-training 

Geschreven op vrijdag, 17 juli om 13:54

Feyenoord-trainer Mario Been heeft Andwele Slory van de training gestuurd. Op het trainingskamp in Portugal kwam de snelle aanvaller in aanvaring met Karim El Ahmadi, waarna Slory een vuistlag uitdeelde en zich verbaal misdroeg. Been nam meteen maatregelen en de speler kon vertrekken, zo meldt RTV Rijnmond. Been kende Slory al van hun gezamenlijke periode bij Excelsior. De 26-jarige aanvaller heeft door blessureleed nog niet zijn stempel kunnen drukken bij de Kuipbewoners. In twee seizoenen kwam de tweevoudig Oranje-international tot slechts 38 competitieduels en drie treffers. Eerder speelde de Heemskerker enkele jaren voor Telstar.

Met eerdere blessures van keeper Erwin Mulder en Tim de Cler heeft Feyenoord het tij vooralsnog niet mee in Portugal. De laatstgenoemde verliet de ochtendtraining vrijdagmorgen met naar het zich laat aanzien een hamstringblessure. Over de ernst van de blessure van de linkerverdediger is vooralsnog weinig bekend.
0
Vrijdag 17 juli 2009 om 14:07 uur

<FCDH>

Back schreef:

Is dus een snier richting Jagersma.

Die heeft de nieuwe begroting naar buiten gebracht en ons lekker gemaakt met "we denken aan een tweede ring".
wil weinig zeggen hoor maar volgens mij heeft wetzel het zelf ook gezegd over die 2e ring kijk maar het interview met de nos
0
Donderdag 16 juli 2009 om 12:08 uur

Advertentie

Brian2

Stadion ADO Den Haag model voor burcht van Cambuur

(tekst: Fred van Dijk en Wiebe Woudstra http://www.wiebewoudstra.com)

De Cammingha Burcht

Vrijgegeven zijn ze nog niet (er is wel een officiële brochure), maar duidelijk is al wel dat bij de eerste schetsen voor een nieuw Cambuurstadion wordt uitgegaan van een stadion volgens het voorbeeld ADO Den Haag. Het stadion van ADO Den Haag valt vooral op door de metalen beplating (aan de buitenzijde). Geen idee of het mogelijk is, maar als er dus gekozen wordt voor een ‘beplaat’ stadion, dan zouden wij graag een houten beplating voor willen stellen. Dat suggereert duurzaamheid en is (daarmee) wellicht de bron voor subsidies uit onverwachte hoek(en) en geeft meteen de gelegenheid om het karakter van een burcht te versterken. We horen u denken. ‘Leuk idee’. En het moet gezegd. Daarin heeft u helemaal gelijk. Voor de inrichting van de binnenkant zal Cambuur, zodra er groen licht is voor de daadwerkelijke bouw, in overleg treden met haar supporters.

Komkommertijd (4)

Het is komkommertijd. ‘Een periode van het jaar waarin weinig nieuws te melden valt omdat politici en veel anderen op vakantie zijn’ zo definieert internet encyclopedie Wikipedia en voor ons ook een periode die volgt op 7 (afgesloten) jaren van (sportieve) komkommer en kwel.
Weinig nieuws dus al zijn er wel wat korte mededelingen te doen. Te beginnen met – alweer - een mededeling over Shkodran Metaj. Gisteren kwam hij nog niet maar vandaag komt hij wel. Cambuur en Groningen zijn het namelijk alsnog eens geworden over een huurovereenkomst voor één jaar. Daarmee is de selectie van Cambuur nu zo goed als rond. De bodem van de schatkist is echter nog niet helemaal in zicht en er blijft ruimte voor nog 1 versterking; waarbij de voorkeur uit gaat naar een centrale verdediger.

Versterkt wordt ook de organisatie van Cambuur. Dat gebeurt met ingang van 01 augustus van dit jaar. Dan treedt een even opvallende als logische naam in dienst als financieel directeur. Het enthousiasme in Cambuurkringen over de betreffende persoon is begrijpelijk. Vrijgegeven wordt de naam voorlopig nog niet.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 21:40 uur

Bert

rien1 schreef:

Hij gaat lekker. 4-1 tegen FC Oss alweer.
Zit je bij Laakkwartier Rien?
Ik heb het niet gered. te weinig tijd. Helaas had hooguit de tweede helft kunnen zien. Zat allemaal een beetje tegen.

Ben maar niet gegaan. Tegen Valencia uiteraard wel weer. Welk vak ga jij zitten?
0
Woensdag 15 juli 2009 om 21:10 uur

Kaya

Kahya: `Ik ben dit seizoen kansloos geweest`
Geschreven op woensdag, 15 juli om 08:04

De terugkeer naar zijn geboortestad Den Haag is voor Ekrem Kahya uitgelopen tot een grote teleurstelling. De middenvelder kon vorig jaar zijn contract bij VVV-Venlo met twee jaar verlengen, maar koos voor een rentree bij ADO Den Haag. Kahya mocht echter slechts één keer in de basis starten en heeft inmiddels overschrijving naar de amateurs aangevraagd. Dit tot grote teleurstelling van de speler zelf. Na het weinig succesvolle jaar stonden de clubs immers niet in de rij voor Kahya, die enkel in de uitwedstrijd tegen NEC in december mocht beginnen. In negen andere duels verscheen hij als invaller binnen de lijnen. “Ik heb dus niet kunnen laten zien of ik het Eredivisieniveau aangekund zou hebben”, zegt de 31-jarige Kahya in AD/Sportwereld. “Ik ben dit seizoen gewoon kansloos geweest."

Het feest na de handhaving ging dan ook aan hem voorbij. Terwijl zijn ploeggenoten champagne dronken, zocht Kahya naar een nieuwe club. "Maar dat viel niet mee. Je denkt: ‘het zal toch niet zo zijn dat er geen club meer is?’ Een club vinden was niet eens zo moeilijk, maar je moet er ook een goed gevoel bij hebben. Kijk, mijn vrouw werkt ook, onze familie en vrienden hebben we dicht bij ons. We hebben het goed in Den Haag en gaan dat ook weer niet zomaar verruilen voor zomaar een club in het buitenland."

Na zijn vakantie in Turkije was hij zodoende een werkloze voetballer. “Een hard gelag. Ik had mijn afscheid anders voorgesteld. Vooral de manier waarop mijn carrière is geëindigd is wrang", treurt Kahya. Hij speelde dertien jaar betaald voetbal voor ADO, Denizlispor, Go Ahead Eagles, FC Dordrecht, VVV Venlo en opnieuw ADO. De middenvelder kwam tot 257 duels, waarin hij negen keer scoorde. 

bron voetbalzone
0
Woensdag 15 juli 2009 om 08:15 uur

fcdh sassem

fuck for free schreef:

Ik dacht dat er vorig jaar werd gezegt dat er geen rood vlak meer op het shirt zou komen. Want vorig jaar konden ze dat niet meer veranderen omdat ze weinig tijd hadden en dan nu gewoon weer het zelfde doen.

Dat kk fff denkt echt dat we een kort termijn geheugen hebben. beter is het uit shirt wel goed dan koop ik die wel. graflijers

Inderdaad hoofdsponsor heeft vorig jaar gezegd dat ze niet anders meer konden ivm gebrek aan tijd etc. Ze tonen nu weinig respect voor de supporters door weer met dat rood witte vlak te komen.
0
Woensdag 15 juli 2009 om 01:10 uur

fuck for free

Ik dacht dat er vorig jaar werd gezegt dat er geen rood vlak meer op het shirt zou komen. Want vorig jaar konden ze dat niet meer veranderen omdat ze weinig tijd hadden en dan nu gewoon weer het zelfde doen.

Dat kk fff denkt echt dat we een kort termijn geheugen hebben. beter is het uit shirt wel goed dan koop ik die wel. graflijers

0
Woensdag 15 juli 2009 om 00:21 uur

Nu online

Swaber, zuiderwijk, KickOff, Lellow, Twa, FC Jeff, Vakkie-G, guru, Sapperderflap en 172 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4