Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Mike

rien1 schreef:

Ach, je bent niet de enige, ik doe (deed) het ook. 
 En juist als je erop reageert hebben zij het naar hun zin.  
Dus hoe moeilijk ook, laat maar gaan.

24 uur de box in de gaten houden kan eenvoudig niet, dus zou iedereen even de moeite moeten nemen (dus ook de goedwillende niet-geregistreerden) om zich te registreren.  

Dat klopt, Ik negeer ook de berichten waarin vooral een hoop onzin wordt uitgekraamd maar dit vind ik gewoon beneden alle niveau en te ver gaan.
Er zullen hier weinig 020-fans zijn, ik ben er ook geen maar ik wil het wel graag op het sportieve gebied houden.
0
Woensdag 8 juli 2009 om 19:27 uur

<FCDH>

rien1 schreef:

Dat is nou juist steeds meer het probleem hier op deze juist zo leuke shoutbox, Mike. Het wordt steeds erger.
Kan max niet een shouter neerzetten die een ban kan uitdelen?want volgens mij is max er nooit op deze box tenminste erg weinig?
0
Woensdag 8 juli 2009 om 19:10 uur

Rob2002

Het is wel rustig op spelersfront. Weinig nieuws.

dus dan maar weer over Wetzel?
0
Woensdag 8 juli 2009 om 14:09 uur

MikeDH

Rob2002 schreef:

Als ze gaan plussen en minnen komen we nog steeds op een positief oordeel over Wetzel.

Fouten zullen er altijd gemaakt worden.

Maar als mensen liever terug willen naar bijv. een Adelaar, Jansen, Ringel, Pol, de Boer of nog verder naar De Stoop moet men dat zelf weten. Er was toen in ieder geval een hoop gezeik en een hoop rumoer.
Inderdaad.
Wetzel maakt fouten, Atteveld maakt fouten wie niet.

Leuk voorbeeld is van Gaal krijgt Nederland niet op het WK 2002, maar van Basten die als trainer weinig heeft gepresteerd komt er wel.

Ik ben mega blij met v.d Kallen(wie niet, want anders had de club niet bestaan meer)Wetzel en Atteveld :)
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 16:08 uur

Rob2002

fcdh sassem schreef:

Je moet niet kijken met wie het nog slechter ging maar onder wie het nog beter kan gaan. Wetzel zal hoop ik ongetwijfeld leren van zijn fouten en ik hoop dat hij topprestaties met den haag neer gaat zetten. De periode Stoop vond ik trouwens wel een mooie periode. Stoop is de meest kleurrijke figuur die we ooit binnen de club hebben gehad voor mij is hij een held. Als we echt stappen willen maken hebben we een zwaargewicht nodig op de functie van TD en figuren als Wetzel of Hofstede zijn dan te licht.
Ik snap je verhaal, maar het komt wel een beetje negatief over. 

Ik denk dat je niet moet vergeten waar we vandaan komen en waar je nu door welke mensen staat. 

Jij wilt erg snel naar de top als ik het even zo mag chargeren, maar dan moeten we ook een Sinterklaas als DSB binnen halen.

Als je te snel gaat, val je weer diep met alle ellende van dien. Dan zie ik de gestaakte wedstrijden al weer voor me en is het echt over met de club. 

Nu gaat het mijns inzien gewoon goed met de club, er is geen geouwehoer met supporters, de mensen komen graag naar het Forepark en bestuurlijk hoor je weinig wanklank. Hierdoor zit de club echt in de lift en komen de sponsors geleidelijk ook weer. 

Wetzel heeft hier mijns inzien een degelijk aandeel in en is op dit moment de juiste op de juiste plaats. Noem jij eens een betere!
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 15:47 uur

Peter Hoek

miq72 schreef:

Wat een negatievelingen hier zeg .Het gaat beter met de club als de laatste 15 jaar en maar negatief lopen te doen!!! 2 jaar geleden was het een droom dat een waterman .derijck ,buis en v/d bergh hier zouden komen te spelen en nog steeds vinden mensen het nodig de club af te zeiken en te beweren een supporter te zijn .Jammer dat deze supporters niet meegroeien met de club ,maar zijn blijven hangen in de 1e divisie.
Met een TD als Wetzel zou ik daar terdege rekening mee houden. Die man presteert helemaal niets en voert een warrig wanbeleid. Hij is leuk voor een 1e divisieclub niet voor ADO.

Vraag me in alle oprechtheid af wat de bedoeling is komend jaar.

2E ring?
kampioen rechterrijtje?
vechten om een kaartje?
stappen maken?
begroting omhoog?

Dan zul je daar wel je spelersmateriaal aan moeten passen. Anders kan het wel eens teleurstellend verlopen en krijgen we weer jongens met capuchons op het veld. Daar probeer ik alleen voor te waarschuwen. Die wedstrijd tegen Vitesse staat me nog helder voor ogen, en heeft ons veel kwaad gedaan.

Maar door een clubleiding die van alles beloofd maar niets laat blijken hiervan kan je wachten tot de ellende wederom uitbreekt. Ze zouden er slimmer aan hebben gedaan om niet zo hoog van de toren te blazen. Voorlopig is het op alle fronten zeer ondermaats.

Of zou het toch zo zijn dat: Veel beloven en weinig geven doet de gek in vreugde doet leven.



0
Dinsdag 7 juli 2009 om 12:58 uur

Midden-Oost

Misschien schreef:

een idee om je scc in te leveren want een supporter ben je niet
Ik kan Peter niet geheel ongelijk geven. Op voorhand niet juichen voor niet behaalde successen is weinig mis mee lijkt mij. Vorig jaar hebben we het in de laatste wedstrijd van het seizoen net gered. Aangezien er niemand is bijgekomen maar wel onze 2 beste spelers tot de Kerst niet meedoen, lijkt mij dat een dikke verbetering er niet inzit.

Of geloof jij dat Yuri, Bosschaart, Powel, Miliç, Verhoek nu opeens wel goed kunnen voetballen en vaste waardes worden ? Vanaf dag 1 moeten we gewoon weer ouderwets kijken wat VVV, RKC, Heracles en Roda ook doen.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 11:49 uur

Advertentie

Hans

<FCDH> schreef:

de 2e ring krijg 15.000 zitplaatsen hoor ik weet niet hoe jij erbij kom met 3000?
Is bij de bouwvergunning vastgelegd. Kijk in je krantenarchief. Stadion ligt in/bij woonwijk. Infrastructuur (wegen, parkeren enz.)  is nu al hoogstens  toereikend voor 15.000 bezoekers. 
Omhoog gaan betekent tegelijk uitbreiding om het stadion heen. Daarvoor is te weinig ruimte. Veiligheid, brandweer, eisen, vergunningen, logisch toch? Een kind met Legoverstand kan het je duidelijk maken.
0
Dinsdag 7 juli 2009 om 10:15 uur

Jacco

fcdh sassem schreef:

Omdat die Elia en die Schouten den haag zo uitvoerig bedanken omdat ze zich zo fantastisch hebben opgesteld heb ik eerlijk gezegd toch mijn twijffels of wij wel die volledige 2 miljoen in termijnen krijgen. Waarom zou hsv den haag anders bij een volgende transfer weer een deel betalen.Ik denk eerlijk gezegd dat de deal is dat wij nu de helft krijgen en bij een volgende tansfer weer een percentage. Ik zie niet in waarom HSV anders mee zou werken aan deze constructie ze zijn dan wel een grote dief van hun eigen portemonee. Deze club heeft namelijk zoveel geld dat ze echt wel in een keer dat bedrag op tafel kunnen liggen. Hoe het precies zit weten alleen Wetzel en vd kallen. Laten we hopen dat de allmighty zich niet heeft laten piepelen en dat er inderdaad een goede deal is afgesloten voor ons cluppie

Wat begrijp je er nou niet aan???

Elia wordt verkocht aan HSV, HSV moet ca. € 10 mln betalen en vraagt of ze dat in 2 termijnen mogen betalen? Twente gaat akkoord maar ook Den Haag heeft wat te zeggen die krijgen nl ca. 2 mln.

Twente zegt, we gaan alleen akkoord als Den Haag akkoord gaat want ander moeten we van de 1e termijn 2 mln betalen aan DH en houden we weinig van de 1e termijn over.

DH gaat akkoord met 2 termijnen maar wil als compensatie een percentage bij doorverkoop binnen 5 jaar (zie dat als rentevergoeding).

 

Maar ja je kan natuurlijk van alles proberen te bedenken om Wetzel cq bestuur onderuit te kunnen halen.

 

WETZEL PRIMA GEDAAN!!!!

0
Dinsdag 7 juli 2009 om 09:33 uur

marcellino

miq72 schreef:

hoi marcellino ,nog nieuws?
nee weinig het is echt afwachten.

ik bel rick gek maar hij weet het op dit moment ook niet.

als we niet uit kijken grijpen we dalijk overal naast.
en eerlijk gezegd begin ik het ook wel een beetje zat te worden voor woensdag moeten bepaalde spelers laten weten of ze komen.

Ik denk dat daarna besloten word wat den haag verder gaat doen.

Ik vraag mij af ondanks ik koevermans en luikcx versterkingen vind of we er wel goed aan doen je ziet het aan powel wil liever niet hier voetballen maar den haag was zijn laatste keus ik denk maar hoop het niet dat het met deze twee ook zo zal gaan.

of je wil graag voor den haag uitkomen of niet
0
Maandag 6 juli 2009 om 21:57 uur

Nu online

guru, pitbull, Lellow, zuiderwijk, twaalfdespeler, Swaber, KickOff, Max, Twa en 164 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4