Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

FC Den Haag!

BLEISWIJK-1 schreef:

Er zit wel tegenstrijdigheid in de tekst. Een speler moet wel willen. En ik denk dat het voor of na het weekend rond komt. Volgens mij komt het namelijk helemaal niet rond als die speler niet wil!

Volgens mij is Holla al rond. Groningen heeft op de officiele site al vermeld dat Holla weg mag. En Groningen heeft ook aangegeven er met ADO wel uit te komen.

Ik denk dat ADO500 daarom wel eens gelijk kan hebben, met dat ze aan het einde van de week (of begin volgende week) meerdere spelers presenteren.
Klopt, ik vind het ook een vaag verhaal. Waarom verwachten dat het rond komt als je niet weet of de betreffende speler wel wil. En wat betreft Holla is het toch inderdaad ook al duidelijk dat hij bij Groningen mag vertrekken.

Of het AD maakt er maar wat van of die Bijersbergen loopt zoals zovaak weer onzin uit te kramen.
0
Woensdag 23 mei 2012 om 08:30 uur

D.H.zuid-west

DaveDH schreef:

Precies.... beste stuurlui van FCDH zitten hier op de shout, (althans dat denken ze zelf ) allemaal betweters die van af de comfortabele zijkant roepen hoe het allemaal moet....

Nog voor er spelers zijn gehaald (behalve een paar voor de breedte) weten ze nu al hoe hert volgende seizoen er uit gaat zien, wat ik net al het glazen bol syndroom noemde..

Ik wacht het gewoon allemaal af, ik heb er namelijk wel vertrouwen dat ze bij het bestuur ook weten dat de club niet gediend is met nog zo`n seizoen, ook dat het zo stil blijft vind ik een goed teken.

Ik heb me oordeel klaar als ik de eerste training heb gezien en zelf kan aanschouwen wat er in de wei staat.


Pffff heb je een bak zand bij je ofzo? Je steekt echt constant je kop in het zand als er shouts komen waarom er nu geinvesteerd moet worden. (Zie de shout met vertrouwen door supporters / sponsoren e.d.)

De misplaatste arrogantie om te denken dat we nog wel wat toppers gaan halen snap ik al helemaal niet. Op welke gronden/motieven zie jij nu aanknopingspunten om te denken dat dat er straks opeens nog 3 tot 4 aankopen (nee niet voor de breedte maar echt direct voor het 1e) gaan komen?

Ik ben een klant van ADO dus is het zo gek dat ik me nu hardop afvraag wat er met mijn geld gebeurd?

0
Dinsdag 22 mei 2012 om 23:14 uur

DaveDH

Kees schreef:

Zijn karakter interesseert jou en mij toch geen ene ruk. Juist de betere voetballers zijn de lastigste jongens in de klas. Met lieve jongens gaan we het echt niet redden.

nb En denk er wel aan dat jij volgend jaar symbolisch op zijn rug in de Kuip meehobbelt
Nah het wordt wel een probleem als idd een negatieve invloed heeft op de groep en dan kan die nog zo goed zijn maar dan gaat het niet werken dat zag je wel in het begin van het seizoen....

Lex was dit seizoen de betere en vaak ook de beste maar dat lag ook meer aan de samenstelling van de groep, we moeten het ook niet dramatiseren want lex is gewoon een hele middelmatige middenvelder die alleen goed kan renderen als die kwaliteit spelers om zich heen heeft als Wesley en Bully...

Het is niet Messi die den haag verlaat maar gewoon Lex Immers een doorsnee middenvelder, ik denk ook dat dit de reden is waarom er zo lauw word gereageerd op zijn vertrek en ook waarom de meeste Feyenoorder supporters hem niet willen hebben...

Lex je leest het toch niet maar voor de vorm, bedankt voor één van de mooiste seizoenen uit mijn supporters carrière en het gaat je goed en veer succes verder.

De mazzel
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 20:36 uur

DaveDH

Kees schreef:

Dat is het hem nou juist. Lex is niet klaar. Zet Lex met twee uitstekende vleugelspitsen het gehele seizoen in de punt van de aanval en hij schopt er minimaal 15 of meer in.

We hebben goud in onze handen maar bijna niemand ziet het.
Kees, Lex wil zelf weg... als ze hem niet hadden laten gaan dan had je weer drie manden geen reet aan die jongen gehad omdat die "teleurgesteld"is.... net als aan een trainer zit er aan een middelmatige speler als Immers ook een houdbaarheidsdatum, hij wil lekker naar zijn nieuwe droomclub dus dan moet je hem lekker laten gaan, je krijgt nog wat knaken voor hem dat is ook mooi...

En bij 010 zitten ze niet op hem te wachten hoor, daar balen ze er van dat die komt dus ik hoop voor hem dat hij de forums niet leest en hij het daar gaat maken anders kan het wel eens heel snel zijn afgelopen met Immers.

En ik zie dat de mannen die huilen voor ze geslagen worden al weer hard op hun toeter blazen, nog 34/35 dagen tot de eerste training lijkt mij tijd zat om spelers te halen... ik snap werkelijk niet waarom alles zo overhaast zou moeten gebeuren...

Geduld is een schone zaak en je kunt pas oordelen als de aankopen er zijn, maar sommige hier hebben toch stevig last van het glazen bollen syndroom, zij weten wel wat er gaat gebeuren, blah blah blah

Gewoon ff afwachten waar DH mee komt, we hebben dan een heel seizoen om weer lekker te kkren.





0
Dinsdag 22 mei 2012 om 20:10 uur

<FCDH>

Stillen 2 is net 5 tellen in de ere en ze hebben al vier nieuwe spelers binnen waarom gaat het bij andere clubs sneller?
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 18:42 uur

Poemba99

K.B schreef:

Lijkt me sterk dat ook Toornstra nog weggaat.
Zou je volgend seizoen en een totaal nieuw middenveld neer moeten zetten en een bijna totaal nieuwe voorhoede.
Ook achterin zullen er 3 plaatsen wijzigen.

Ja daar gaat het wel op lijken zo langzamer hand. Nu begrijp ik opk waarom maurice het zo druk heeft

Moet zo zoetjes aan een heel nieuw elftal neerzetten.

Afwachten maar wat ze gaan doen met die paar euries
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 14:16 uur

DaveDH

Dennis72 schreef:

Nou heb bruins leuke dingen zien doen op middenveld bij exelsior, zou hem graag zien met aalberg
Ja bij Excelsior waar het allemaal mocht en niet hoefde... bij 010 heeft die he-le-maal niets gepresteerd, hij heeft het nooit laten zien daar waarom zou die het bij Den Haag wel goed gaan doen, zeker met onze supporters die je na 2 slechte wedstrijden helemaal met de grond gelijk maken...
0
Dinsdag 22 mei 2012 om 11:45 uur

Advertentie

fcdenhaag75

He Dennis 72 waarom paats je een reactie bij mijn shouts en als ik dan iets terug shout reageer je niet?Plaats dan ook niks meer bij mij en zeker niet van die rare opmerkingen.Ik ken je trouwens niet eens van deze shoutbox dus ik snap zowiezo niet dat jij je bemoeit in een discussie tussen mij en Dave.U zijt gegroet.
0
Maandag 21 mei 2012 om 18:08 uur

Beest

fcdenhaag75 schreef:

Als je je seisoenskaart opzegt(wat ik nog niet gedaan heb) ben je een haagse Judas?Sorry hoor maar in deze tijden hebben sommige mensen geen geld genoeg voor een seizoenskaart.Zijn die dan gelijk verraders?Ik vind van niet.
Wat verwacht je dan met deze kut prestaties ben een jongen van de stad maar als er niks normaals aan spelers komt zeg k m ook op want om naar 15 verlieswedstrijden te kijken heb ik geen zin in en met mij velen anderen en degene die mij n judas wil noemen is van harte welkom en zal k ook zeker mn gepeperde mening krijgen want als ado zn beloftes niet nakomt waarom dan in godsnaam er geld aan uitgeven en het is een behoorlijk bedrag maar bij middelmatige resultaten heb ik het er voor over maar niet na zon vertoning als vorig jaar
0
Maandag 21 mei 2012 om 14:59 uur

DaveDH

Bert schreef:

Nee Dave DH deelt niet uit. Nee dat is zoete lieve gerritje hier op de shoutbox.

Ongelijk is een bult he Davie. Lees je eigen shouts nog eens terug man. Het is te erg voor woorden.

Dit was een leuke shoutbox maar sinds dat jij er bent is het een heel stuk minder.
Toch zal ik mij blijven verzetten tegen die figuren als jij die grootschreeuwers en denken dat ze op basis daarvan gelijk hebben.

Jij krijgt van mij nooit gelijk al prop je er nog 500 shouts achteraan.
Ohw ik deel zeker wel eens uit, maart dat doe jij ook, het verschil tussen jou en mij is dat ik niet ga zitten piepen als een klein kind als ik een tik om me oren krijg in tegenstelling tot jou (zie deze shout)

Maar als het allemaal zo erg is wat ik zeg tegen jou, waarom dien je dan niet een klacht in, als ik iets heb gedaan wat tegen de regels is dan wordt ik toch vanzelf verwijderd/geband?

Ik zou zeggen in de pen dan maar, als je dan een beetje mzzl heb ben ik morgen al weg Bert... hoe lekker zou dat zijn?

Doe je best hé, ik weet dat je het kunt.

Dag Bert.
0
Zondag 20 mei 2012 om 21:33 uur

Nu online

broodjebal070, Marcie, Aad, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, kevin, Bleek, wiegah070, Kees, Wippert en 188 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4