Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

den haag

wat denken sommige nou hier met davids

ik vin dat we aan een centrum spits weinig hebben

we moeten een zsnelle techniese speler voorin etten ( ignacio ..? )

die voorin om de spits heen ken draaien met daar 8er op komende mensen

kees luijckx zou zeer welkom zijn de vraag is alleen waar  gaat ie staan

0
Zondag 5 juli 2009 om 23:53 uur

Aad

Ik begrijp al die drukte niet over de transfer van Elia.

Er is maar weinig mogelijkheid te frauderen. Ten eerste moeten de contracten aan de bond(en) worden voorgelegd omdat ook die met een transfer akkoord moeten gaan.
Ten tweede zijn er veel derden bij de transactie betrokken. Denk daarbij aan bankmedewerkers, accountants, etc.
En voor wie die denkt dat de transfersom ook in koffertjes contanten zou kunnen worden voldaan.
Nee dus. Een opname van zo`n bedrag wordt direct gemeld aan de fiscus (Meldpunt Ongebruikelijke Transacties) die onmiddellijk actie onderneemt.

ADO krijgt gewoon zijn 20 % van de genoemde 9 mio maar mogelijk voor een deel in de vorm van een speler (die wel moet willen).
0
Zondag 5 juli 2009 om 22:15 uur

MikeDH

<FCDH> schreef:

nou ik denk eerder omdat bodde ze kruisband scheurde want hij stond ophet punt verkocht te worden volgens mij?
Is denk ik ook van de reden dat er weinig clubs zijn die het risico nemen om hem voor meer dan 5 miljoen te kopen op dit moment.
Waarschijnlijk had dat wel anders geweest als hij geen gescheurde kruisband had opgelopen.
0
Zondag 5 juli 2009 om 21:44 uur

joop

Deep Throat schreef:

Er is geen geld klaar. ADO heeft ook afgelopen jaar een fors exploitaitietekort opgebouwd, dit vanwegen gebrek aan sponsor inkomsten. Mede doordat de stadionnaam niet is verkocht. De club kampt nog steeds met een negatieve imagovorming. Ook al gaat dat wel de goede kant op. Maar vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

Derhalve zal de club ook aankomend seizoen een beroep doen op huurspelers en contractlozen.
Doelstelling luidt ook dit jaar handhaving, maar men voelt zich ongemakkelijk door uitlatingen in de pers die toch te overmoedig bleken te zijn.

Wordt vervolgd.
Helemaal gelijk, het zal per jaar opgebouwd moeten worden. De kreten over spelers halen op deze shout zijn goed bedoeld maar er zal per jaar een stap vooruit gemaakt moeten worden (inderdaad te voet) alleen al voor bijvoorbeeld koevermans wil psv toch tussen de vijf en zes miljoen euro`s hebben (bijna de helft van onze jaar begroting) en hij verdiend op dit moment z`on dikke miljoen per jaar, en zal hier weinig op willen inleveren (drie maal zo veel als onze duurste groot verdiener) ik ben van mening dat er op dit moment helemaal geen slechte ploeg staat. We zullen het vaak op karakter en haagse bluf moeten doen waarbij het lezen van het spel een belangrijke taak zal zijn voor Atteveld.
0
Zondag 5 juli 2009 om 18:45 uur

kom terug man ;)

Janmaat: "Dit jaar moet mijn doorbraak worden"

Darryl Janmaat speelde afgelopen seizoen tien competitieduels voor sc Heerenveen. Te weinig voor de verdediger, zo vindt hij zelf. Dit jaar moet het jaar van zijn doorbraak worden, terwijl ook Geert-Arend Roorda hoopt op meer speelminuten.

"Ik wil niet nog een jaar op de bank zitten. Dit moet het jaar van mijn doorbraak worden: ik moet spelen", zei Janmaat na het oefenduel met AA Gent. Over de afgelopen trainingsweek is de voormalig ADO Den Haag-speler in ieder geval te spreken. "Het is een nuttige week waarin ik mijn conditie weer helemaal op pijl probeer te brengen."

Roorda speelde afgelopen seizoen vooral weinig door blessureleed. Komend jaar hoopt ook hij op speelminuten, hoewel hij weet dat de concurrentie groot is. "Er zijn veel jongens die strijden voor een plek op het middenveld. Maar concurrentie is goed; dat zal mijn niveau ook zeker omhoog brengen."
0
Zondag 5 juli 2009 om 11:36 uur

jajoh

En toch... schreef:

...blijven de meeste hier die kk krant lezen!
staat op headliner he! er zullen weinig zijn die de krant echt lezen!
0
Zaterdag 4 juli 2009 om 10:07 uur

Midden-Oost

super fc denhaag schreef:

ja, als je ergens niet tevreden over bent moet je het gewoon niet doen. ik geef munsterman gewoon gelijk.
Twente wil 9,8 miljoen hebben. ADO krijgt 30%, daarom vraagt Joop 14 miljoen, 70% van 14 miljoen is 9,8 miljoen. ADO ontvangt dan 4,2 miljoen.

Als Ajax dan met 8 miljoen komt, is dat (veelste) te weinig. Helaas pindakaas voor Elia. Sterker, dubbelpech want nu zit-ie er tot 2013 aan vast. Intelligent contract.
0
Vrijdag 3 juli 2009 om 12:39 uur

victor

Ik lach me gek als ik dag in dag uit. Hier al die reacties lees. We hebben geen td en trainer nodig. Zij die dagelijks met spelers trainen, hebben er zgn veel minder verstand van dan de kenners hier op de site. Powel heeft wat aanpassingsproblemen, wat eerder regel dan uitzondering is voor spelers bij een nieuwe club en wordt nu al de tribune op of naar een andere club geschreven. Verhoek kan er ook niks van, terwijl hij het niet veel slechter doet dan Elia toen hij nog hier speelde. Voorhoedespelers zijn gewoon heel erg afhankelijk van meddespelers daarom ziet de technische staf dingen die de kenners hier niet zien. Immers werd op deze site eerst ook helemaal afgebrand en heeft nu eindelijk Deen beetje respect gewonnen. De mensen hier beseffen te weinig dat de druk van spelen bij een ( nog) degradatiekandidaat met de potentie van een subtopper enorm is met een super kritisch publiek. Neem bijvoorbeeld een waterman die op moest rotten. Een beetje vertrouwen en hij blijkt het best hoed te doen. Laten we nu eens het bestuur vertrouwen geven en spelers die het moeilijk hebben, steunen. Want niks is erger wanneer een speler weg wordt gepest en bij zijn volgende club de sterren van de hemel speelt.
0
Donderdag 2 juli 2009 om 10:09 uur

Advertentie

mark

Promovendus VVV kende weinig moeite met Team VVCS, dat een dag eerder nog met 4-0 had gewonnen van ADO Den Haag. De ploeg uit Venlo zegevierde met 5-1. 

Tja , moet je daar nu van denken .

Bron AD

0
Donderdag 2 juli 2009 om 07:53 uur

Bert de Ooievaar

fcdh sassem schreef:

DAt zegt hij niet. Als er een echte versterking bij kan komen dan zal hij dat doen. spelers voor de breedte wordn niet gehaald.
Denk anders dat je met v. Beukering aardig de breedte ingaat(...) 

Een tandem Powel van Beukering lijkt me weinig ideaal. Zo vlug als dikke stront. Ja ze deden het zo leuk bij De Graafschap. Zeker, maar dat was wel een aantal jaren en 30 kg geleden in de jupiler liga. Vond in het verleden van Beukering wel een aardige spits, maar dat is wel een tijdje geleden. Nu heeft hij wel wat weg van Dusbaba in z\\\\`n NAC periode.

Heb een donkerbruin vermoeden dat de paniek al aardig aan het toeslaan is, als dit als serieuze optie wordt gezien. Weet niet wat ze onder een kwaliteitsimpuls verstaan van Beukering? en ze waren ook nog bezig met Wevers(...)

Ik denk dat Oper tot z\\\\`n liezen in het gips nog doelgerichter is als v. Beukering en Powel bij elkaar. En Gentenaar geblinddoekt een betrouwbaardere sluitpost is dan Wevers en ook - ooh als dat maar goed gaat - Waterman.

De oefencampagne raakt op deze manier al aardig op streek, en het maakt weinig uit of de \\\\`sterren\\\\` nu stralen of er met de pet naar gooien, want ze weten in negen van de tien gevallen dat ze toch wel spelen, omdat er domweg geen bruikbare alternatieven voorhanden zijn.

Erg \\\\`bijdehand \\\\`ook van onze Henk om trots rond te toeteren dat de begroting met 3 miljoen zal stijgen, zullen ze in b.v. Alkmaar en wie weet Nijmegen ongetwijfeld erg verheugd op reageren.

Lijkt me vooralsnog weinig zinvol om Atteveld de zwarte piet toe te schuiven, hij dient te roeien met de riemen die hem ter beschikking staan. Ben - nogmaals - bang dat dit spanningen gaat opleveren, omdat er nog al wat discrapantie zit tussen het verwachtingspatroon: stappen maken, 2e ring en meer van dat soort ketelmuziek, en de realiteit. En dat is een veel te smalle selectie, niet overmatig getalenteerd - de veruit beste man is er tot de winterstop uit - en blijkbaar toch weinig budget. Huren, transfervrij. What\\\\`s new...

Om bovenvermelde reden zie ik van Beukering niet komen want NEC verwacht een afkoopsom. En Wetzel denkt dat AZ Waterman met geld toe naar ADO laat vertrekken.

Deze selectie is veel te smal, en dat gaat zich wreken. Ik vrees dezelfde taferelen en afloop als het laatste jaar onder Adelaar. Tenzij...

Men dus inziet dat de kost voor de baat uitgaat. 

Gegroet,

Ooievaar






0
Donderdag 2 juli 2009 om 01:31 uur

Nu online

Vakkie-G, Lellow, guru, FC Jeff, Sapperderflap, zuiderwijk, ton, slash070, Max en 133 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4