Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vd Bergh weer bij selectie
Ricky van den Bergh is per direct terug bij de eerste selectie van ADO Den Haag. Dit is de uitkomst van het gesprek tussen de speler en trainer Raymond Atteveld.
Lees het nieuwsbericht
0
Donderdag 10 december 2009 om 13:11 uur

DJ

Ricky van den Bergh terug bij selectie
Op initiatief van ADO Den Haagtrainer Raymond Atteveld hebben aanvoerder Danny Buijs en Ricky van den Bergh elkaar vanmorgen uitvoerig gesproken. De conclusie was heel erg duidelijk: Ricky van den Bergh wil graag weer spelen voor ADO Den Haag en zowel de trainer als de aanvoerder willen hem weer graag bij de groep hebben.
Raymond Atteveld: ‘We zijn hier alledrie erg blij mee en ik denk ook heel ADO Den Haag. De club is het allerbelangrijkst en we kunnen alles gebruiken om ons team uit de huidige mindere reeks te trekken. In ons aller ogen kan Rick daar een bijdrage aan leveren.’

Ricky van den Bergh: ‘De afgelopen weken zijn zwaar geweest, ook doordat ik zelf fouten heb gemaakt. Ik heb te snel dingen naar buiten gebracht die vervolgens compleet uit zijn verband zijn getrokken. Impulsief heb ik verkeerd gereageerd, maar één ding is duidelijk, we willen allemaal het beste voor de club.’
Vanaf donderdagmiddag traint Ricky van den Bergh weer gewoon mee met de selectie van ADO Den Haag.


www.adodenhaag.nl

0
Donderdag 10 december 2009 om 12:19 uur

willem

Raymond Atteveld en Ricky van den Bergh gaan donderdagmiddag met elkaar praten over een mogelijk hernieuwde samenwerking. Dit nadat de supporters van ADO Den Haag een brief hadden gestuurd naar André Wetzel, waarin werd gevraagd om de spelmaker weer in genade aan te nemen. Wetzel beloofde de mogelijkheden te bekijken.

Van den Bergh werd vorige maand na zijn derde rode kaart van het seizoen uit de selectie gezet door Atteveld, waarna afgesproken werd dat de middenvelder tot de winterstop bij de beloften mee zou trainen. Aanvoerder Danny Buijs vond dit echter wel erg rigoureus en vond dat Van den Bergh een nieuwe kans verdiende.

De supporters hebben diezelfde mening en lieten dat in een brief weten aan Wetzel, die beloofde te gaan kijken wat er mogelijk is. Atteveld en Van den Bergh gaan nu al donderdag met elkaar om tafel om te praten over oplossingen, meldt AD/Sportwereld. Wanneer de spelmaker weer in genade wordt aangenomen, kan hij dit weekend al meespelen tegen zijn voormalig werkgever Heracles Almelo
 

0
Donderdag 10 december 2009 om 09:02 uur

marcellino

Beste mensen ricky heeft zeker nog niet gebracht wat hij wel kan brengen.

 

en of het terecht is als hij dalijk terug wordt gehaald voor de laatste twee wedstrijden voor de winterstop zal mij eerlijk gezegd een worst zijn.

 

we hebben nu eenmaal geen toppers in huis ,de eeuwige discussie of ricky wel of niet voldoet is onzinnig.

 

kijk naar je spelers matriaal en dan moeten we gewoon eerlijk constateren dat bosschaart,cornelisse,tillema,hulst en soltani niet voldoen of op dit moment niet voldoen op het middenveld.

 

als we dan niets beters hebben als ricky vind ik de discussie totaal zinloos.

 

of spelen we liever met opa bosschaard op het middenveld.

 

als we met den haag kans willen maken de laatste twee wedstrijden moeten we een selectie hebben die zo sterk mogelijk is en daar hoort ricky ook bij.

we hebben nou eenmaal geen selectie waar we uit 24 man kunnen kiezen.

 

dus nogmaals wie er tegen is begrijp ik niet echt.

0
Woensdag 9 december 2009 om 22:55 uur

Kees

anti td schreef:

Ook de raad van commissarissen hoopt dat het conflict snel uit de wereld is. "Het is absoluut niet aan de orde dat hij in de winterstop transfervrij mag vertrekken. Wat mij betreft worden de ego's opzij gezet en gaan Atteveld en Van den Bergh snel om tafel. In het belang van de club", aldus Marco Esser, lid van de raad.

 

Tis dus een kwestie van ego's en niet van clubbelang.

Als een lid van de RvC het zegt; is het dan wel waar?

 

 

Vergis je niet, AW wordt hier gewoon teruggefloten.

 

 

 

Tsja, maar een alinea verder in het AD wordt Esser door Jagersma teruggefloten.

 

Laten we hopen dat iedereen in het clubbelang gaat denken, ego's opzij, geen interne strubbelingen in welke geleding dan ook en alle neuzen (oh,sorry) weer de goede richting op en Ricky zondag a.s. of tegen AZ weer bij de A-selectie.

 

Moet je eens kijken in wat voor flow we dan geraken en dan klinkt het weer massaal van de tribune:

 

Wetzel, Wetzel we worden kampioen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0
Woensdag 9 december 2009 om 19:07 uur

JB

<FCDH> schreef:

ik vind atteveld het niet slecht doen maar dat juist hij over ricky valt? valt mij tegen hij is recordhouder qua rode kaarten in nederland maar het moet nu afgelopen zijn het moet weer rustig worden binnen de selectie en daarom moet ricky ook terug komen als danny buijs namens de selectie spreekt dat ricky terug moet komen vind ik dat wetzel en atteveld daar nooit omheen mogen gaan?

Atteveld als recordhouder kaarten oke.

 

Maar je moet wel kijken waarvoor die kaarten gegeven zijn.

In het geval van Atteveld niet voor het slaan van een tegenstander terwijl de bal niet in de buurt is (Valencia) of het maken van een nogal ondoordachte tackle op de rand van het strafschopgebied van de TEGENSTANDER.

 

Overigens ben ik van mening dat het niet zo zeer de rode kaarten op zichzelf zijn die de huidige problemen hebben veroorzaakt.

Een heel belangrijk aspect wat zeker niet vergeten mag worden is dat uit alle berichtgeving blijkt dat de club en met name Atteveld behoorlijk in RvdB geinvesteerd heeft, maar ook dat dat kennelijk niet geresulteerd heeft in een positieve houding bij RvdB.

In ieder geval niet in eerste instantie.

En dat is iets dat niet nieuw is als je de carriere van RvdB naloopt.

 

Uit de berichten over de wedstrijd van het tweede zou je misschien kunnen concluderen dat het kwartje nu wel gevallen is.

En in dat geval moet daar dan ook de consequentie van getrokken worden en moet RvdB dit weekeinde dus bij de selectie van het eerste zitten.

Als die ontwikkeling zich doorzet, dan moeten 2 personen daar de credits voor krijgen: Atteveld omdat hij dus kennelijk de juiste knoppen bij Ricky heeft ingedrukt en Ricky omdat hij als een kerel de handschoen heeft opgepakt en met succes met zichzelf aan de slag is gegaan.

 

Eind goed, al goed!

0
Woensdag 9 december 2009 om 16:06 uur

Advertentie

<FCDH>

ADO voor altijd schreef:

Ik vind het enorm dat supporters een brief hebben geschreven om Ricky eerder terug te halen en ik steun deze ook van harte.

 

Mijn mening is al enkele weken dat Atteveld moet verdwijnen. Hij presteert helemaal niet , behalve de paar eerste weken. Hoe meer ik hem bezig zie hoe meer ik ervan overtuigd ben dat hij er niets van kan. Ik denk dat er best betere trainers rondlopen (en vrij zijn) zolang het maar geen Aad de Mos of Mark Wotte is.

 

De kwestie waar ze zo boos op zijn wat Ricky betreft zou de orde kaarten zijn, dan mag Atteveld ook wel eens kijken naar Bosschaart en Soltani. Ook kaarten gehad die nutteloos waren. Geef Ricky je vertrouwen en je hebt een klasse speler aan hem. Atteveld maakt iedereen kapot, geeft aan andere kritiek maar kan er zelf niet tegen.

 

Wegwezen met die man !!!!!!

ik vind atteveld het niet slecht doen maar dat juist hij over ricky valt? valt mij tegen hij is recordhouder qua rode kaarten in nederland maar het moet nu afgelopen zijn het moet weer rustig worden binnen de selectie en daarom moet ricky ook terug komen als danny buijs namens de selectie spreekt dat ricky terug moet komen vind ik dat wetzel en atteveld daar nooit omheen mogen gaan?

0
Woensdag 9 december 2009 om 13:37 uur

den haag

Fans dringen aan op terugkeer Van den Bergh
De supporters van ADO Den Haag zien Ricky van den Bergh liever vandaag dan morgen terugkeren in de selectie. De supportersvereniging heeft technisch directeur André Wetzel in een brief verzocht om de aanvaller eerder te laten instromen.

Van den Bergh werd onlangs tot de winterstop verbannen naar de beloften. Meerdere rode kaarten en een aanvaring met trainer Raymond Atteveld zouden daarvan de oorzaak zijn.

Dennis de Bruijn, voorzitter van de supportersvereniging, heeft inmiddels antwoord gehad van Wetzel. "Die zei dat hij zou onderzoeken of een vervroegd gesprek tussen Atteveld en Van den Bergh mogelijk zou zijn. We hopen dat dat gauw gebeurt, zodat we weer kunnen genieten van zijn vrije trappen", aldus de preses in het Algemeen Dagblad.

Ook de raad van commissarissen hoopt dat het conflict snel uit de wereld is. "Het is absoluut niet aan de orde dat hij in de winterstop transfervrij mag vertrekken. Wat mij betreft worden de ego's opzij gezet en gaan Atteveld en Van den Bergh snel om tafel. In het belang van de club", aldus Marco Esser, lid van de raad.

0
Woensdag 9 december 2009 om 09:12 uur

krm

Fans ADO schrijven brief aan Wetzel voor terugkeer Van den Bergh
Woensdag, 9 december 2009 om 08:44

De supporters van ADO Den Haag willen Ricky van den Bergh zo snel mogelijk terug bij het eerste elftal zien. De spelmaker werd tot de winterstop geschorst na een aanvaring met Raymond Atteveld, maar de fans vinden dat Van den Bergh een nieuwe kans verdient. André Wetzel belooft de mogelijkheden te bekijken.
/

Dennis de Bruijn, voorzitter van de supportersvereniging, meldt in AD/Sportwereld dat de technisch directeur een brief heeft ontvangen. “André antwoordde dat hij zou onderzoeken of een vervroegd gesprek tussen Raymond Atteveld en Ricky van den Bergh mogelijk zou zijn”, zei De Bruijn. “We hopen dat dit gauw gebeurt, zodat we weer kunnen genieten van zijn vrije trappen.''

Ook de Raad van Commissarissen van ADO ziet het conflict tussen trainer en speler liever vandaag dan morgen opgelost worden: “Wat mij betreft worden de ego's opzij gezet en gaan Atteveld en Van den Bergh snel om tafel. In het belang van de club'', meldde Marco Esser, lid van de RvC. Eerder pleitte aanvoerder Danny Buijs al voor een nieuwe kans voor Van den Bergh.

Het is echter maar de vraag of Atteveld hierop zit te wachten. Het is geen geheim dat de coach en speler niet met elkaar door één deur kunnen en na de derde rode kaart van dit seizoen voor Van den Bergh zette Atteveld zijn spelmaker uit de selectie. Afgesproken werd dat beide partijen vlak voor de jaarwisseling weer met elkaar om tafel zouden gaan. Als het aan de fans ligt wordt dat gesprek naar voren gehaald.

0
Woensdag 9 december 2009 om 08:48 uur

Kees

Martin schreef:

Dan zou je het ook moeten melden als iemand als Koksal geschorst is. Hij zit ook niet bij de selectie.

Daar heb jij weer gelijk in. Van der Bergh maakt op het moment geen deel van de A-selectie uit. Door mij over het hoofd gezien.:/

0
Dinsdag 8 december 2009 om 17:08 uur

Nu online

Max, zuiderwijk, BigMac, wiegah070, Tuurke63 en 309 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4