Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

pajam

Kees schreef:

Ik heb niet geklapt na de wedstrijd maar liever klappende supporters die komen dan supporters die niet komen .........
liever geen jongen van de club als trainer die punten pakt ......

kom op Kees, met het anti-voetbal van de afgelopen 2-3 seizoenen mag je van geluk spreken dat er uberhaupt nog gemiddelde toeschouwers aantallen van boven de 10.000 komen opdagen.

@ Bert: denk dat je gelijk hebt
0
Zondag 15 december 2013 om 11:16 uur

Bert

pajam schreef:

Esajas is inderdaad een miskoop, over Tira kan niemand dat vooralsnog zeggen; heeft amper een kans gehad, zelfde geldt in wezen voor Schet.

Faber heeft in ieder geval duidelijk laten zien bij Eindhoven met weinig middelen een team leuk te kunnen laten spelen, een beetje zoals v/d Brom.

Achterin schort het met name aan specifieke kwaliteiten; een CV die de verdediging neerzet en de opbouw vanuit achterin verzorgt. Daarnaast hebben we op een 2 goede Ammi jaren na, al jaren een probleem op RB en staat op LB een middenvelder (die het prima invult, wat mij erg verbaast).

Ervaring is er op zich wel achterin, Wormgoor heeft voldoende eredivisie wedstrijden op zijn naam staan, zelfde geldt voor Zuiverloon en Meijers. Beugelsdijk houdt zich als voorstopper goed staande, alleen Malone zakt zwaar door het ijs.

Coutinho spelt een slecht seizoen, maar dat is met zo`n verdediging voor hem natuurlijk geen wonder.

Je kan ervoor kiezen om gewoon zo door te blijven gaan, maar als je de punten tegen NAC (Gelukstreffer), FC Twente (strijd & indivduele actie van Duinen wat hij misschien 1x per seizoen zal hebben), FC Groningen uit niet had gepakt, stond je nu STIJF onderaan.
Juist tegen GAE/Cambuur/Heracles/NEC/NAC/RKC moet je de punten pakken en daar laten we het 80% afweten.

Nee Bert, als we niets doen degraderen we en dan is het maar de vraag of we binnen 1-2 seizoenen terugkomen of uberhaupt nog bestaan.....
Schet is ook een miskoop. Kwam bij Groningen regelmatig te laat op de training. Die boeren wilden hem op de trekker naar Den Haag brengen dat zegt denk ik al voldoende.

Zolas Ooievaar altijd schreef en ik herhaal het maar nog een keer. "Met het paard van de schillenboer win je niet de Concours Hippique"

Daar gaat een nieuwe trainer niks aan veranderen die loopt tegen dezelfde beperkingen aan.

Er zijn verkeerde aankopen gedaan dat kun je Steijn wel kwalijk nemen. Zuiverloon is redelijk, Gehrt is goed maar dat ziet een blinde ook. Gouriye speelt aan de verkeerde kant. Zet die nou eens neer waar die bij Heracles speelde.

Jij schrijft het ook al er is niet ingespeeld op het vertrek van Omeruo waardoor het achterin af en toe een gatenkaas is.

Esajas, Schet, Kanon (wat hebben we daaraan?), Tira?? Mooie namen maar in de praktijk heb je er geen klote aan.

Verliezen van Ajax kan. Maar thuis met 6-0 verliezen is natuurlijk belachelijk.
Dat mag gewoon niet dat staat het achterin niet goed.

We trekken dezelfde conclusie. Maar verschillen van inzicht over wat de beste oplossing is.
0
Zondag 15 december 2013 om 11:10 uur

Bert

H@@GenEES schreef:

Tira en Esajas zijn duidelijk voor de breedte/toekomst gehaald en Schet is al het hele seizoen geblesseerd, dat kun je als trainer ook niet van te voren weten.

Ik heb geen klachten over zijn aankopen, want die zelfde Steijn heeft ook Gerth en Kramer gehaald wat ik persoonlijk goede versterkingen vind. (en Gerth is een moneymaker voor de club straks)

Alleen gebruik hij ze verkeerd op dit moment, ook zet die de verdediging verkeerd neer, constant die idioot van een Wormgoor blijven opstellen, hoeveel punten heeft deze man de club nu al gekost?

Ik hoop dat ze Steijn TD maken want hij heeft wel kijk op de aankopen, en dan iemand anders voor de groep zetten, Faber zou de ideale kandidaat zijn, zit op een zinkend schip en volgens de VI was hij 2e keus als assistent.









Esajas voor de toekomst? Die gozer is 25 jaar. Esajas is gewoon een miskoop.

Die wedstrijden dat die mee mocht doen of invallen heeft die helemaal niets laten zien. Dus terecht dat die niet speelt.

Tira heeft een paar leuke wedstrijden in het 2e gespeelt. Maar valt ook alweer terug. Dus ook terecht dat die niet speelt.

Faber als trainer heb ik ook mijn vraagtekens bij. Erg onervaren.

Even de wedstrijd van gisteren buiten beschouwing gelaten maar je mist achterin gewoon ervaring. Daar loopt een nieuwe trainer ook tegenaan. Komt bij dat Coutinho ook nog eens uit vorm is. Smeert die zijn handschoenen in met zeepsop of zo? Pakt dit seizoen geen bal meer klemvast.
0
Zondag 15 december 2013 om 10:40 uur

DHFC070

Dan lees je weer dat het aan de scheidsrechter ligt of het geluk ontbreekt....
Nee mensen dat horen we nu al 17 wedstrijden (of 2,5 seizoenen) lang. Het ligt gewoon aan kwaliteit en de trainer weet de spelers niet op de juiste manier te raken. Je staat gewoon op de plaats waar je hoort te staan.

Ik vraag me soms echt af wat er op trainingen bij Den Haag gebeurt? Want ook vanavond was er totaal geen lijn in het spel te ontdekken, zo fantasieloos / inspiratieloos en de bal in de 16 pompen naar 2 spelers die absoluut niet kunnen koppen.

Sinds het jaar onder vd Brom is het niet slechter gegaan maar zijn we bezig met een serieuze vrije val. Ik vraag me echt af hoe je als trainer nog slechter kunt presteren en wat je allemaal wel niet moet doen om weer assistent trainer te worden.
0
Zondag 15 december 2013 om 10:35 uur

yesyes

Bert schreef:

Hoezo belachelijk dat er applaus was? De spelers hebben er echt wel voor gevochten. Hoe kut het resultaat ook was.

We habben natuurlijk ook de tribune af kunnen breken. Maar ja een SV is duur tegenwoordig.

Mooie was nog bij dat volledig mislukte schot van Beugelsdijk in de 2e helft er applaus klonk. Als Cabral zo`n doelpoging had gedaan was die tot zijn enkels toe afgefikt. Over selectieve verontwaardigheid gesproken.

Ado en een goede serie neerzetten? Kan het mij niet heugen. Ja onder Rob Baan in de eerste divisie.

Ik schreef van de zomer al dat er andere trainer moest komen. Maar ja dat was onzin.... we waren negende geworden.

Laat Steijn maar zitten een behoorlijk alternatief is er niet. Koster, Pastoor noem maar op waarom denk je dat die geen werk hebben.
Bovendien brengt een tussentijdse trainerswissel veels te veel onrust.

Geen laatste worden en alles wat hoger is dan de 16e plaats is meegenomen.
Dan kan ik je op een briefje mee gaan geven wat wij gaan degraderen met de laatste plaats. Veel sterkte allemaal. Als steijn nog steeds trainer is na de winterstop ga ik geen wedstrijd meer kijken. Ik vind het erg om dit te moeten zeggen na meer dan 15 jaar bijna iedere wedstrijd gezien te hebben maar ik ben er helemaal klaar mee. Al eigenlijk vanaf de eerste maand dat hij trainer werd. Heel de club is dood. Mensen die gaan klappen na afloop, 2-0 achter en we love you denhaag zingen. Er is niks meer over van onze vroeger o zo mooie club.
0
Zondag 15 december 2013 om 10:26 uur

Bert

jajoh schreef:

Pffffff, ook zo`n dooddoener. Ook al winnen we per ongeluk volgende week, dan zijn degene die hier opeens weer hosanna shouts plaatsen echt niet van deze wereld. Als men nu nog niet inziet dat de weinige gewonnen wedstrijden meer toevalstreffers waren dan wijsheid dan neem je toch echt jezelf in de maling! Er staan 1 na laatste, hallo!!!!!! Kan mij het rotten aks we ban PSV winnen. Zolang er geen goede reeks en geen lijn in het spel te vinden zijn zijn overwinningen zoals tegen Groningen niks waard. Zoals marcelinno ook terecht shoutte, belachelijk dat er nog applaus was gisteren. Teken dat supporters ook niet meer in de realiteit leven en gelatenheid is dodelijk. Ook na de 0-2 zingen `we love you den haag`....... Ben je dan gek of niet??!! Waar is de echte kritische supporter gebleven? Vroeger..... Vroeger was alles beter
Hoezo belachelijk dat er applaus was? De spelers hebben er echt wel voor gevochten. Hoe kut het resultaat ook was.

We habben natuurlijk ook de tribune af kunnen breken. Maar ja een SV is duur tegenwoordig.

Mooie was nog bij dat volledig mislukte schot van Beugelsdijk in de 2e helft er applaus klonk. Als Cabral zo`n doelpoging had gedaan was die tot zijn enkels toe afgefikt. Over selectieve verontwaardigheid gesproken.

Ado en een goede serie neerzetten? Kan het mij niet heugen. Ja onder Rob Baan in de eerste divisie.

Ik schreef van de zomer al dat er andere trainer moest komen. Maar ja dat was onzin.... we waren negende geworden.

Laat Steijn maar zitten een behoorlijk alternatief is er niet. Koster, Pastoor noem maar op waarom denk je dat die geen werk hebben.
Bovendien brengt een tussentijdse trainerswissel veels te veel onrust.

Geen laatste worden en alles wat hoger is dan de 16e plaats is meegenomen.
0
Zondag 15 december 2013 om 10:18 uur

yesyes

Aad schreef:

Het lijkt mij een goed plan wanneer de supporters (overigens veel waardering voor) die trouw elke uitwedstrijd bezoeken alvast alle adressen van de JL-clubs in hun TomTom zetten.
Want daar spelen we volgend seizoen.

Gisteren niet alleen de schuld van Steijn. Er is gewoon geen kwaliteit. Met de benen gaat het bij de meesten wel maar onder de schedel zit het niet goed. Geen voetbalslimheid, geen eigen initiatief om het eens anders te proberen, geen leiderskwaliteiten. Het is een onsamenhangend zooitje.

Ik heb bijna geen schot uit de tweede lijn gezien en de enige vent die een fatsoenlijke vrije trap kan nemen wordt gewisseld.
Mensen die maar beweren dat er geen kwaliteit is, schei daar toch eens mee uit. Zijn jullie nou echt zo achterlijk of lijkt het maar zo? Met vDuinen,Gehrt,Alberg,Meijers,Zuiverloon,Holla heb je al 6 spelers die makkelijk in de middenmoot eredivisie mee kunnen draaien. Cabral,Gouriye,Malone,vanHaaren,Jansen zijn ook spelers die mits in ze vorm zijn ook makkelijk mee moeten kunnen draaien in middenmoot eredivisie.

Dan heb je nog een keeper in het goal die vorig seizoen en dat jaar ervoor een verademing voor ons was en die er eigenlijk medeverantwoordelijk voor is dat Steijn nog trainer is. Want hoeveel punten heeft hij wel niet voor ons gepakt de 2 voorgaande seizoen. Nu kost die ons gek genoeg alleen maar punten omdat ook hij zwaar uit vorm is. Na 2,5 jaar is er gewoon tijd voor een frisse wind. Spelers hebben 0,0 vertrouwen meer en het geloof in de trainer hebben ze schijnbaar ook verloren. Niemand maar dan ook echt niemand heeft progressie gemaakt in de 2,5 jaar dat hij trainer is. Sterker nog iedereen wordt met de week slechter en slechter.

Ik ben er heilig van overtuigd dat je als je met een nieuwe trainer voor de groep begint na de winterstop je gewoon een hele leuk ploeg gaat hebben die meer dan genoeg punten gaat halen.
0
Zondag 15 december 2013 om 10:08 uur

Advertentie

H@@GenEES

kako schreef:

Dat bedoel ik juist, als je die gasten koopt en nooit gebruikt dan is het toch weggegooid geld, je zegt zelf dat ze noit een echte kans hebben gehad, waarom heeft hij ze dan gehaald??
Tira en Esajas zijn duidelijk voor de breedte/toekomst gehaald en Schet is al het hele seizoen geblesseerd, dat kun je als trainer ook niet van te voren weten.

Ik heb geen klachten over zijn aankopen, want die zelfde Steijn heeft ook Gerth en Kramer gehaald wat ik persoonlijk goede versterkingen vind. (en Gerth is een moneymaker voor de club straks)

Alleen gebruik hij ze verkeerd op dit moment, ook zet die de verdediging verkeerd neer, constant die idioot van een Wormgoor blijven opstellen, hoeveel punten heeft deze man de club nu al gekost?

Ik hoop dat ze Steijn TD maken want hij heeft wel kijk op de aankopen, en dan iemand anders voor de groep zetten, Faber zou de ideale kandidaat zijn, zit op een zinkend schip en volgens de VI was hij 2e keus als assistent.









0
Zondag 15 december 2013 om 10:06 uur

pajam

D.H.zuid-west schreef:

Hij staat niet alleen, Adowoman gaat ook, net als wij met 5 man ook gaan.

Vandaag begon je met de juiste opstelling, in tegenstelling tot wat somige hier roepen. Scoor je zelf 1 van de kansen dan hoor je niemand want daarna had er meer ruimte gekomen en had je makkelijker kunnen gaan vetballen.

In de 2e helft zie dat het aanvallend minder wordt, dat was het moment geweest om naar 4-2-4 over te stappen met 2 vleugelspelers en Kramer/v. Duinen als spitsenduo. 2 controlerende midenvelders (v. Haaren en Bakker) had samen met 4 verdedigers meer dan genoeg geweest. Maar het is natuurlijk makkelijk praten achteraf. Je miste vandaag wat geluk en hebt met Wormgoor gewoon pech (dat hij niet kan voetballen).

Rkc kreeg een terechte penalty, wij hadden er ook 1 moeten hebben maar op dit punt verlies je niet de wedstrijd, kansen afmaken lijkt een probleem te zijn en met Kramer straks een aantal weken op de bank krijgt Tira wellicht een kans om de hooggespannen verwachtingen waar te maken....... ik ben benieuwd.

volledig mee eens.

Eerste helft naar mijn mening één van de leukste 45 minuten gezien dit seizoen. Drang naar voren, veelal goede combinaties en een RKC dat voor en na die ene doelpunt er eigenlijk helemaal niet aan te pas komt.

Alleen Kramer zéér ongelukkig in de afronding, zo ook van Duinen.
Vond Meijers, van Haaren en Zuiverloon juist lekker spelen eerste helft.

Tweede helft zakte het helaas al snel in elkaar en dit kon je met 3 wissels toch zeker wel beinvloeden als trainer?

Uiteindelijk verlies je de wedstrijd doordat je maar geen kansen afmaakt en een scheidsrechter floot die een extra bonus verdiend heeft gisteravond.

zie ook: http://www.whoscored.com/Matches/719631/MatchReport

In plaats van de kans te pakken om buiten degradatie gevaar de winterstop in te gaan, sta je straks 17e.

Het is nu 5 over 12 en zaak dat er de komende weken snel een oplossing komt om degradatie én nacomp. af te wenden.
We hebben meer dan genoeg kwaliteit in de selectie om ons direct te handhaven, vraag is of de TS de juiste kwaliteiten bezit om dit eruit te krijgen?

0
Zondag 15 december 2013 om 09:42 uur

H@@GenEES

kako schreef:

Wat denk je van onnodig geld uit hebben gegeven door MS....Cabral, Gouriye, Schet, Essajas, Tira.......In een wedstrijd dat je juist 433 moet spelen wisselt hij weer als een beginnende stumper, snap niet dat er nog mensen positief kunnen zijn, je gaat niet via de NC er uit je vliegt er gewoon rechtstreeks uit, bestuur wakker worden. MS, JE MAAKT DE CLUB KAPOT!!!
Sorry hoor maar nu overdrijf je wel een beetje, Schet, Essajas, Tira hebben nooit een echte kans gehad dus je kunt helemaal niet weten of dat wel of niet weggegooid geld is

Wat betreft Cabral heb je wel gelijk, onbegrijpelijk dat die gehaald is en bij Gouriye dachten we allemaal dat we een goeie binnen hadden gehaald, zelfs hier op de box werd zijn komst toe gejuicht, elke trainer heeft elk jaar wel 1 of 2 miskopen, zelfs Jol.

Wat ik veel erger vind is dat die van 4-4-3 naar 4-4-2 is gegaan, daar zijn die gasten helemaal niet op ingespeeld, die spelen het hele jaar een 4-3-3 systeem en juist tegen RKC waar het veld breed gehouden moet worden stapt die over, en breek me de bek niet open over zijn wissels.

0
Zondag 15 december 2013 om 09:16 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 237 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2