Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

DaveDH

Waarom geen aandelen uitgeven in een spelersfonds? Als er dan wat verdiend wordt heb je ook nog een beetje rendement
0
Donderdag 17 mei 2012 om 16:11 uur

marcellino

DaveDH schreef:

Je huilt voor je geslagen wordt en jij ziet nieuws in dingen die geen nieuws zijn, en het is niet dat ik alles door een roze bril zie maar de onredelijkheid die ik hier zie tegenoverstaande van speler die nog gekocht moeten worden vind ik verbazingwekkend. Bij ieder zuchtje nieuws trekken de negatievelingen conclusies die ze helemaal niet kunnen trekken aangezien het A een geruchjt is B zij/wij niet over de juiste informatie beschikken

Dat er veel SCC houders hebben opgezegd heeft ook bij ADO de alarmbellen doen rinkelen zie de actie met de spelers en zie hoe ze hun best hebben gedaan om een geldwolf al Bulykin naar binnen te halen.

Ik ben idd een positief mens, dat maakt het leven ook veel makkelijk dan als een azijnzeikert door het leven te stappen, ik heb er vertrouwen in dat ze bij ADO na dit seizoen hun lesje wel hebben geleerd en er alles aan zullen doen om een herhaling te voorkomen.

Ik kom overigens wel voor de sfeer en alles er om heen, dat maakt voor het voetbal juist leuk, maar ook ik kom voor ene goede pot voetbal (alsof het één niet met het ander kan) en ook ik vind dat we een kut seizoen hebben gehad.

Maar om nu op voorhand zonder dat er een transfer is geweest, zonder dat je weet wie er allemaal bij komt het nu alles al af te schieten zoals mensen als jij en Tankert, Roel, super fc den haag is mij nog veel te vroeg, ik wil graag eerst ALLE feiten hebben voor ik een conclusie trek.

Ik wacht het rustig af wat er aan versterkingen gaat komen, ik wordt niet hysterisch van elk zuchtje transfer nieuws op één van de 100 voetbal blogjes en als het straks niet goed genoeg is? Dan is er tijd zat om de boel tot op de grond toe af te zagen.

Voor mij is het nu nog veel te vroeg en blijf ik liever positief, want dat maakt zoals ik al eerdere zij het leven alleen maar makkelijker.... Tjakaaaaaa

Nog een fijne Hemelvaartsdag verder.










uit dit verhaal al ken ik je niet ben jij gewoon een nieuwe lichting supporter hoor wat je zegt ik schiet ze niet af na een jaar.

volgens mij is het al 30 jaar een drama.
ik weet niet waar jij 30 jaar lang heb gezeten????


ik ben ook een positief mens kijk bijna tot nooit negatief maar uit 30 jaar ado valt weinig positiefs te halen op vorig jaar na.

er is geen transfer geweest dat klopt maar aansprekende namen waar ze intresse in hebben willen niet of komen niet.
Ik weet niet of je goed kan lezen maar er wordt duidelijk gezegd ook door de grote manen van ado dat er geen geld is.
waar moeten ze het van halen dan.
tot nu toe hebben ze bewezen b-spelers te halen niets mis mee maar roep dan niet dat je in het linker rijtje wil voetballen.

dat jij bulykin als geld wolf ziet is jou probleem dan doe je net zo hard met speculeren mee wat wij ook doen dus je bent geen haar beter.

echter is het niet altijd speculeren en heb je ook mensen om je heen die wel dicht bij het vuur zitten en tuurlijk beslissen zij niet maar komen wel veel te weten.

dat jij bulykin als geld wolf ziet zegt te meer dat je alles uit de kranten moet halen ik ga het nog duidelijk zeggen
het is afgeketst op 1 jaar verlenging,en tuurlijk ga jij roepen kom met bewijzen die bewijzen komen snel want het echte verhaal komt echt wel uit bulykin zijn eigen mond.

en positeifs zijn omdat het je leven makkelijker maakt bullshit.
mijn gezin is ook positief maar door omstandigheden heb ik ook geleerd dat je niet altijd positeif kan zijn en waarom omdat mensen dan een loopje met je gaan nemen soms moet je er tegen in.

vind trouwens ook niet dat als je het ergens niet mee eens bent je negatief bent.
maar goed we gaan 12.000 davejes op de tribune zetten nou dan weet ik zeker dat er nul komma nul bij komt want de supporters blijven toch positief dus wat is het probleem,eerste divisie geen probleem de supporters blijven positief,verhoging van de kaartjes geen probleem want de supporters blijven positief.

drie spelers van bal op het dak 120 maar geen probleem de supporters blijven positief.
weet je ik ben blij dat ik niet jou baas ben zou gek van je worden als je alleen maar positief kan zijn en nooit een tegenstem kan geven

0
Donderdag 17 mei 2012 om 11:50 uur

DaveDH

marcellino schreef:

hier wordt ik dus helmaal niet goed van.
zijn ze nu allemaal zo dom of zitten er echt mensen al 30 jaar te slapen
we zijn er uit dat de kern van het probleem de spits positie is ongelooflijk
denk echt dat ik mijn laatste wedstrijd gezien heb in het forepark dit wordt gewoon niks met dit drama.


"De eerste prioriteit van ADO gaat uit naar vinden van een nieuwe spits"


ADO Den Haag zal in de zomerstop haar pijlen richten op het aantrekken van een nieuwe spits. Dat maakte commissaris Paul Beyersbergen bekend. De club was afgelopen seizoen na degradanten De Graafschap en Excelsior de minst scorende ploeg in de Eredivisie.

"We zijn het intern erover eens dat daar dit seizoen de kern van het probleem heeft gezeten", vertelde Beyersberg tegen Voetbal International. "Daarom ligt onze prioriteit nu bij het vinden van een nieuwe spits, iemand die heeft bewezen dat hij kan scoren."

Doordat ADO momenteel krap bij kas zit, lijkt het halen van AZ-spits Ruud Boymans niet mogelijk. Tevens werd Rydell Poepon genoemd als nieuwe aanvalsleider, maar ook zijn komst lijkt er niet in te zitten: "Wij hebben nu begrepen dat de voorkeur van Poepon naar het buitenland uitgaat."

Verder lijkt een terugkeer van Dmitry Bulykin niet aan de orde, omdat de salariseisen van de Rus te gortig zijn voor ADO. Wel behoord Goran Karanovic tot de lijst met mogelijke nieuwe spitsen. De 24-jarige aanvaller speelt momenteel bij Servette FC, dat op de rand van de financiële afgrond staat: "Als daar meer duidelijkheid over komt, weten wij waar we aan toe zijn", aldus Beyersbergen

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/155921/De_eerste_prioriteit_van_ADO_gaat_uit_naar_vinden_van_een_nieuwe_spits#ixzz1v40FEN5F
Waarom reageer je zo hysterisch nu op een stukje van soccernews.nl? die sites vertellen niets nieuws man, ze verdraaien oude artikelen in nieuwe content voor hun website, want die moet ook elke dag gevuld worden, en dan nog wat, wat denk je nu als ADO zegt, joh we hebben een volle beurs en we gaan is lekker op spitsen jacht.... dan worden alle spitsen waar ze interesse in hebben ineens 10 tot 30 procent duurder omdat ze weten van de volle beurs.

Gewoon en vriendschappelijke tip: ontspan en neem een biertje of een goede whiskey en draai niet zo door van voetbal websites zoals soccernews.nl, voetbalprimeur en dat soort baggersites, het zijn allemaal artikelen die ze van de "normale" media`stelen en dan zelf een draai aan geven.

0
Woensdag 16 mei 2012 om 22:05 uur

DHFC070

Waarom zitten we niet in categorie 3?
We waren toch zwarte cijfers aan het schrijven?

Wordt langzaam echt een beetje moe van alles rondom Ado. Al dat Bulykin geouwehoer je bent toch gestoord als je een spits van 33 jaar voor 2 jaar gaat vastleggen voor meer dan een miljoen? Dat is gewoon een te groot risico en valt niet meer onder ondernemersrisico.

Hij komt wel, hij komt niet, we wachten wel even, de deur is nog niet gesloten enz. Aan het eind van het verhaal zitten we weer opgescheept met een pauperelftal en hebben ze niet verder rondgekeken omdat ze alleen maar met die Rus bezig zijn. Wij moeten shoppen bij JL clubs en oude afdankertjes terwijl alle andere clubs in de eredivisie jaarslijks zich wel met eredivisiewaardige spelers weten te versterken. Wat gaat er fout?
0
Woensdag 16 mei 2012 om 16:31 uur

Haagse_Aad

B1905 schreef:

Hmmpp was het niet gisteren dat ADO nog ontkende dat er interesse was in bulykin????? Iemand zit hier zwaar te liegen of heeft zich voorbijgepraat
Dat ontkennen kwam via TV West... die zitten er 9 van de 10 keer naast.. dus blijkbaar ook dit keer..

Ik vind overigens dat als Bulykin uiteindelijk niet voor ADO kiest ADO gewoon eens moet laten weten wat die superaanbieding was.. denk dat veel supporters dan ADO misschien wel snappen waarom ze niet verder gaan voor Bulykin..

Maar goed lijkt er dus op dat als ADO hem een 2 jarig contract aanbied we hem binnen hebben..
0
Woensdag 16 mei 2012 om 08:35 uur

oodh

Ik geloof dat het Bleiswijk was. Groningen krijgt een nieuwe trainer. Die gaat tegen Holla zeggen: "Tuurlijk krijg je een eerlijke kans". Resultaat: Holla kunnen we vergeten.
Had ook verwacht dat Toornstra en Kum al ergens anders onder de pannen waren. Zo te zien is dat niet zo, want er is niets te beleven qua transfers. In dat geval moeten we ons echt zorgen maken, want dan komt er ook niet echt goeds binnen. Het is pas op de plaats: Wormgoor en Meijers en wat er nu nog is.
Over Wormgoor verbaas ik me wel. Iedereen vindt hem niks. Tegen ons speelde hij aardig, toen was hij weer oké. Na afgelopen weekend was hij weer niks..
Maar zoals ik eerder heb gemeld: Je kan wel spelers willen, Sno e.d. Maar waarom zouden die voor ons kiezen? Zie het niet gebeuren met alle gevolgen. Zal wel negatief zijn maar ik vermoed een kwalitatief zwak team en over de trainer die ermee moet werken heb ik al genoeg gezegd. Wordt weer een moeizaam seizoen.
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 23:32 uur

Advertentie

Gast

Thijs schreef:

Hahaha ja Bert want jou feiten zijn dat we volgend jaar degraderen

Ach ja, je vraagt je af waarom bepaalde shouters nog supporter zjn van FCDH. Moet soms denken aan die reclame van die gefrustreerde uoders langs de lijn, deze shouters projecteren hun frustraties niet op hun kinderen maar reagaren zich af op FCDH.

Een supporter staat achter zijn club en brandt niet dagelijks zijn cluppie af. En in plaats van de huidige spelers af te branden hebben ze een nieuwe hobby; potentiele spelers afbranden.

Wat een loosers, blijf dan lekker weg..
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 22:17 uur

BLEISWIJK-1

Even weer over voetbal!

Ik zal wel een depressieve lul gevonden worden. Lekker belangrijk!Maar de kans dat Holla nog komt schat ik heel gering in. Gewoon omdat ik denk dat Groningen met een goede trainer gaat komen. En waarom zou hij dan nog naar ADO gaan. Is geen financiele en geen sportieve verbetering voor hem.

Nou wil Steyn een middenvelder met uitstraling. Als Holla het niet wordt, wie dan wel? Sno valt in mijn beleving af. Die gaat volgens mij naar Roda.

0
Dinsdag 15 mei 2012 om 21:58 uur

Ronaldo

rien1 schreef:

Argumenten heb je blijkbaar niet.
Waarom zou ik argumenten moeten aangeven?
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 21:06 uur

DaveDH

super fc denhaag schreef:

had het ook liever positief gezien(mag ik je bril ff lenen). maar noem nu is 1 ding wat positief is tot nu toe. behalve dat je vriend steijn door mag gaan met de club naar de afgrond te brengen.
De club heeft er nog nooit beter voorgestaan dan nu, het is jammer dat we een bout seizoen hebben gehad want anders hadden we deze discussie niet eens gehad.

Is het allemaal perfect, nee zeker niet maar er is geen moment die ik me kan heugen dat de club er vooral financieel (ja dat vind ik erg belangrijk) goed voor staat en dat we ondanks een kut seizoen toch vaak een volle bak hadden...

Ja op het voetbal gebied kun je gewoon niets positiefs zeggen, het was gewoon een zaad seizoen, maar daar hebben de heren (verwacht ik) wel van geleerd, dat je het niet alleen met J-liek spelertjes gaat redden... Ik verwacht ook gewoon goede aankopen , zeker na de storm aan opzeggingen van SCC houders....

Ook vind ik het positief dat Bully niet komt, ik blijf er bij dat zijn salaris belachelijk is voor ADO maatstaven, wij zijn geen subtopper en kunnen ook nog niet die salarissen betalen... Daar kun je een heel middenveld van betalen

Verder vind ik de aankopen van Wormgoor en Meijers positief, ik vind het ook positief dat de boodschap van de SCC houders is overgekomen

Ik weet dat vind jij allemaal kut, en het is allemaal slecht en het is allemaal bagger... ik vraag me af als je het dan allemaal zo kut en bagger vind waarom blijf je dan nog supporter... begrijp me niet verkeerd van mij mag je doen wat je wilt natuurlijk, maar ik vraag me echt af waarom doe je dit jezelf aan?

Als je er geen heil meer in ziet... je heb al eens gezegd dat je liever ziet dat de club failliet ziet gaan dan weer de J-liek in.

Als het nu allemaal waar is wat jij hier shout, over v/d Kallen en over Steijn etc etc, waarom blijf je dan supporter?

Dan moet je iets zien dat positief is of je bent een sadomasochist, dat kan ook natuurlijk maar als ik zo de pest aan iets had als jij aan ADO heb (en ik ga gewoon af op je shouts) dan zou ik echt een andere hobby zoeken...
0
Dinsdag 15 mei 2012 om 18:41 uur

Nu online

Ronaldo, zuiderwijk, wiegah070, ruudje, Kees, Vakkie-G en 167 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4