Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

DeHaagseHyena

markdh schreef:

zeker dezelfde bron als de haagse hyena??

@Markdh

Wacht maar af.....Ken ik een puber van 15 jaar zijn,maar ik kreeg het gevoel toen ik las dat bruins en slory transfervrij wegmogen en feyenoord een grote schoonmaak doet,dus neit moeilijk gaat doen..en wetzel wilt de spelersgroep verjongen en met buijs en derreick (allebei afkomstig van feyenoord) en nu weer een jong duo binnenhalen is een goede kans om het team voor weinig geld te versterken toch, hoef je neit moeilijk te doen met oude spelers zoals Oper,Denneboom enzo.....Hebben jullie wel eens over Zijler van Willem 2 nagedacht...kan leuk op de vleugel spelen trouwens de wedstrijden die ik helemaal op eredivisielive heb gekeken dan.....

Groetuh D.H.H
0
Woensdag 24 juni 2009 om 11:15 uur

adodannyado

DeHaagseHyena schreef:

@>FCDH<

Je hebt gelijk...

Ben Sahar (Holon, 10 augustus 1989) is een Israëlisch voetballer die momenteel onder contract staat bij Espanyol. Eerder speelde Sahar onder meer voor Chelsea FC en De Graafschap. Hij wordt beschouwd als één van de grootste talenten van Israël. Op basis van zijn afkomst bezit hij ook de Poolse nationaliteit.

Groetuh D.H.H
zeker de enigste uit israel vind dat hij weinig kwaliteit heeft,goed voor de graafschap maar niet overdrijven
0
Dinsdag 23 juni 2009 om 14:32 uur

Helemaal waar

Wat wil je dan? schreef:

Powel heeft inderdaad meer wedstrijden gespeeld. Milic heeft ook zeker wel potentie maar zoveel goede/beslissende voorzetten heb ik niet gezien. 

Verder zie ik ook dat hij teveel wordt opgehemeld en Powel te veel wordt afgekraakt. De waarheid over de kwaliteiten van beiden zal misschien wel ergens in het midden liggen.......
Milic wordt onterecht zo opgehemeld. Ik heb Milic gezien in het 2e en daar bakte hij weinig van. Scoren in de eerste divisie is leuk. Hij moet het laten zien in de eredivisie en dat heeft hij nog niet gedaan.
0
Dinsdag 23 juni 2009 om 09:04 uur

yesyes

haguhnees87 schreef:

ik wil dt ze met nog meer van dat soort spelers gaan praten tot er 1 bij it die wel wilt dat je wel de zekerheid hebt nu blijft het maar afwachten en grijp je dalijk er naast heb je helemaal niks en dan is iedereen blij gemaakt met een dooie mus!
grote vriend hoe weet jij nou met wie en/of wat ze bezig zijn , zelfs de grootste "bronnen" van deze site (janusz) komen met onzin dingen.. van dat timmer geruild zou worden met zwinkels wat achteraf een grapje bleek van ze bron en dan kom jij wel ff uitleggen met welk soort spelers ze wel bezig zijn 

het feit dat alles zo lang duurt betekent alleen maar dat ze goed bezig zijn. En het leuke is dat veel clubs weinig kunnen uitgeven en wij juist een gezonde club zijn met een vd kallen die wel bereid is om wat geld te besteden en wij ook nog eens een leuke bonus van elia en bodde kunnen krijgen. Die crisis kan ons alleen maar goed want wij kunnen grote stappen omhoog maken en andere clubs moeten het rustig aan doen en blijven op hun niveau hangen.. en denk je nou serieus dat Wetzel er niet hetzelfde overdenkt ??
0
Maandag 22 juni 2009 om 23:38 uur

super fc denhaag.

Ties schreef:

Nou dat is dan lekker...........lees nl dat de blessure van Zwinkels misshien nog wel 4 maanden gaat duren. En jij zegt dus dat de twee namen die welkom zijn, De Vries en Mulder, dus minder zijn dan Zwinkels..........Ik hoop op een keeper die minstens even goed als Zwinkels is maar een keeper die beter is zou uiteraard nog beter zijn !
ik hoop dat dorus er wel oren naar heeft om terug te komen. want hier in nederland vind ik weinig keepers beter dan zwinkels. die transver vrij zijn dan. het is maar weer afwachten wat er de komende weken gaat gebeuren bij onze club. wie en wat er gaat komen pffffff.
0
Maandag 22 juni 2009 om 21:10 uur

Advertentie

john

Bert schreef:

Zie het ja. dus open dag 25 juli bij Ado.

Daar kunnen we vanuit gaan. 
\`Hersi wil FC Twente verlaten\`
Youssouf Hersi is zijn rol als reserve helemaal zat, meldt het Algemeen Dagblad. De middenvelder krijgt bij FC Twente weinig speeltijd en wil daarom de club verlaten.

De 26-jarige Hersi heeft in Enschede nog een doorlopend contract, maar is helemaal klaar met zijn rol op het tweede plan. Trainer Steve McClaren geeft de voorkeur aan Kenneth Perez en heeft met de komst van Nashat Akram bovendien al een nieuwe spelverdeler vastgelegd.

Hersi heeft inmiddels twee Twente-jaren achter de rug. Daarin kwam hij tot 46 wedstrijden en acht doelpunten. Daarvoor speelde Hersi voor Ajax, NAC, NEC, sc Heerenveen en Vitesse 

 is hersi niets voor ado?
0
Zaterdag 20 juni 2009 om 11:51 uur

haagse opoe

AD Sportwereld/19-06-09
KERKRADE/ADO Den Haag heeft serieuze gesprekken met Roda JC om de overgang van de onnodige Jan-Paul Seijs vast te stellen.Jan-Paul Seijs die het vorige halfjaar uit kwam voor het gedegradeerde Southampton zegt wel interresse te hebben voor de club waar hij jaren geleden voor uitkwam.De club uit de Hofstad wil ook nog jagen op voormalig Roda jc-speler Andres Oper, die ook nog kan tekenen bij Sparta Rotterdam. hij heeft ooit gezegd niet veel trek te hebben voor een transfer naar ADO. ADO,dat zich vooralsnog alleen heeft versterkt met Ricky van den Bergh,is ook opzoek naar een sponsor.

KORTOM:veel te melden,weinig waar

0
Vrijdag 19 juni 2009 om 17:52 uur

Aad02

MikeDH schreef:

Trouwens en we hebben al een erg groot bedrijf als sub-sponsor.(kumho tyres)
ja alleen merken we daar weinig van als het om de begroting gaat. Die staat gelijk aan die van vorig jaar..
0
Vrijdag 19 juni 2009 om 08:11 uur

yesyes

MikeDH schreef:

Langebach was bezig en goed, alleen hij had 1 probleem.
Het imago van DH wat hij niet beter kon maken.

En als mensen zoals Derksen en Kesler postief over DH gaan praten weet je hoelaat het is :)

Nu en zeker in de toekomst als DH het imago nog steviger is.
Dan is het eerder zo van DH de club waar het elke thuis wedstrijd een feest is, waar je opa met hun klein kinderen ziet staan, gewoon een club die gevrees wordt omdat we bijna niet te kloppen zijn thuis.
dus was hij juist niet goed toch, hij gaf de supporters geen ruimte en moest niks van middennoord hebben,  v/d kallen en wetzel juist wel, die begrijpen dat het belangrijk is die relatie , omdat wij denhaag zijn en niemand anders , koos zei het al mooi ergens: het is een wisselwerking tussen supporters en bestuur

we hebben weinig meer te en want alles gaat de goede kant op
0
Vrijdag 19 juni 2009 om 00:11 uur

Kees

MikeDH schreef:

Hoofdsponsor zal Shell denk ik niet worden.
Maar stadionsponsor past beter in het plaatje.

Maar we moeten op dit moment al blij zijn als bedrijven zoals Shell,KPN met DH willen praten.
DH komt uit een heel diep dal op alle fronten.
Bedrijven zoals Shell, KPN, Siemens zullen nooit hun naam aan een enkele (voetbal) club verbinden doch in de breedte sponsoren. Uitzonderingen zijn er geweest maar het is absoluut niet hun marketingstrategie.

Het probleem is dat er in Den Haag bijna geen middelgrote bedrijven zijn die passen bij onze club. Aegon, Nationale Nederlanden zijn (nog) een maatje te groot en daarvoor hebben we te weinig exposure. Ondanks dat we een grote stad zijn hebben we het niet voor het uitkiezen.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 22:50 uur

Nu online

kevin, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, Aad, Bleek, wiegah070, Marcie, Kees, Wippert en 154 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4