Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

rb

...danny...kroon... schreef:

mads junker wordt de opvolger van oper en oper vertrekt naar ado so simpel ligt het gwn want er is weinig interesse voor oper alleen van den haag
zegt genoeg dat er weinig interesse in oper is
0
Donderdag 18 juni 2009 om 22:05 uur

...danny...kroon...

mads junker wordt de opvolger van oper en oper vertrekt naar ado so simpel ligt het gwn want er is weinig interesse voor oper alleen van den haag
0
Donderdag 18 juni 2009 om 21:04 uur

Vincent

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Zo denk ik ook, de kans op Kolk wordt steeds kleiner als Junker ook weg gaat.
Beetje vaag als junker bij vitesse een grootverdiener is dat hij dan naar roda gaat.... 

Ondanks een contract tot medio 2010 heeft Junker weinig perspectief bij Vitesse. De Arnhemse club probeert de Deense aanvaller te slijten, zodat er ook meer ruimte komt voor versterkingen. De 27-jarige aanvaller is een van de grootverdieners in Arnhem. Vitesse neemt waarschijnlijk genoegen met een kleine afkoopsom.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 20:23 uur

Vincent

jaimysdg schreef:

drenthe naar ado is niet egt geloofwaardig de andere zouden kunnen maar drenthe geloof ik nie
`Zijn kwaliteiten zijn interessant voor ons, maar uit de praktijk is gebleken dat het beter is om zo weinig mogelijk over transfers te zeggen`, liet Aulas niet het achterste van zijn tong zien. 

letten jullie op jongens?
Dit zegt de voorzitter van olympique.. 
maar wij zijn ado en willen vandaag nieuwe aankopen zien! beetje teveel gevraagd en vooral onrealistisch.

Ik heb er nog steeds het volste vertrouwen in dat wetzel op de achtergrond geweldige dingen aan het regelen is.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 20:17 uur

markdh

<FCDH> schreef:

je bedoel zonder machteging maar contant betalen ?want je kan ook contant betalen weet ik nu ik heb laast nog gebeld met ticketing en die zeiden dat
voor 1 mei moest die opgezegd worden anders werd de scc automatisch verlengd. Deze 900 mensen die hem hadden opgezegd hadden waarschijnlijk weinig trouwen er meer in\"\"
0
Donderdag 18 juni 2009 om 13:59 uur

pietje

Ooievaar schreef:

Ja, ik heb emmers op. Ik heb vanavond diegenen gefeliciteerd die hun diploma behaald hebben.

Daar hoor jij zonder enige twijfel absoluut niet bij. Als ik jou naast een koe zet, dan valt de intelligente blik van dat beest me op.

Dag malle pietje...
heb je nu weer je gal mogen spugen,zijn ze je zat bij de hcf.daar heb je het niet zo lang uit kunnen houden natuurlijk.dat jij nog weet wat een koe is,je naam zegt al voldoende eigenlijk.of ben jij degene die is blijven zitten op school.grote snavel,alleen er komt weinig zinnigs uit.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:48 uur

Vador

Vitesse moet keuzes maken en ziet af van Snoyl

18/06/2009 09:05

Ondanks de verkoop van Nicky Kuiper en Ricky van Wolfswinkel moet Vitesse de hand op de knip houden. De club uit Arnhem richt zich op het aantrekken van een nieuwe spits en heeft daardoor geen geld voor Ferne Snoyl (foto).

Marc van Hintum erkent in het Algemeen Dagblad dat Vitesse belangstelling had voor Snoyl, die transfervrij kan vertrekken bij RKC Waalwijk. `Maar we zien van hem af`, aldus de technisch directeur. `Ook het aantrekken van een nieuwe aanvaller is afhankelijk van onze financiële situatie.`

Vitesse heeft weinig te besteden. De club moet in september nog geld overmaken naar AZ voor de transfers van Julian Jennner en Rogier Molhoek. `Daarnaast houden we wel geld over, hoor`, bezweert algemeen directeur Paul van der Kraan.

De financiële middelen zijn echter niet voldoende om alle wensen te vervullen. `We willen ook graag door met Nicky Hofs, die vorig seizoen werd gehuurd van Feyenoord`, zegt Van Hintum. `Op dit moment hebben we helaas absoluut niet de middelen hem definitief over te nemen.`

Als we dan toch een versterking moeten halen achterin en Luickx komt niet, vind ik Snoyl een goed alternatief. Heeft in de nacompetitie uitstekende indruk achtergelaten.
0
Donderdag 18 juni 2009 om 09:09 uur

Mike

Ooievaar schreef:

Allereerst: m`n oprechte compimenten en felicitaties aan de geslaagden of diegenen die een zoon of dochter heeft die is geslaagd. Hardstikke goed nieuws.

Veel minder ben ik te spreken over de gang van zaken bij de club. Het het idee dat ze van de voorjaarsvermoeidheid linea recta de winterslaap zijn ingetuimeld. Zie nu al op tegen het komende seizoen, ben bang dat het er weer ééntje wordt van billenknijpen en kijken naar ploegen als VVV, RKC en Heracles.

Ons `licht` Wetzel schetste een heel ander beeld. Dat was een plaatje van binnen 2 jaar naar het linkerrijtje, kortom een stevige middenmoter dus. Enig realiteitsbesef is de man blijkbaar vreemd.

Op deze manier komt daar dus geen donder van terecht. Het is me kompleet een raadsel wat de man uitvoert. Hij ontpopt zich in een zuivere lijn van een falende coach tot een falende T.D.

Ik - en ik neem zomaar aan - velen met mij, hadden toch wel andere ideeën van het aanstaande seizoen toen ze hun seizoenskaart verlengden. 

Ben benieuwd wat het nieuws excuus is: We hadden al wachten op het nieuwe stadion, de loopplankfinanciering, de degradatie, en de niet verwachte promotie(...)

 Maar kreeg toch de stellige indruk dat als we er nu - afgelopen seizoen dus- in zouden blijven we eindelijk omhoog zouden gaan. Stappen maken volgens `het licht` Aan de publieke belangstelling kan het niet hebben gelegen.

Er staat inderdaad een aardig elftal wat niet laatste zal worden, maar het spulletje moet wèl en heel en schorsingsvrij blijven, anders zijn de rapen gaar.

Op moment van schrijven zijn we er per saldo op achteruit gegaan, Onze beste man ligt er tot de winterstop uit, en onze reserve keeper gaat naar Cambuur. Ricky v.d. Bergh vind ik een uitstekende aankoop, maar helaas is hij wèl blesuregevoelig.

Ja het komt allemaal wel goed. Wanneer dan? Dat degradatievoetbal komt me neus en oren uit. Ik zou wel eens echt omhoog willen. En dan moet je wèl wat doen en niet aankomen met lulverhalen als: er gebeurt haast nergens wat, nou en?

Je weet toch wat je wilt? Of valt en staat alles met vermeende interesse van een paar AZ spelers?

Nogmaals mijn vertrouwen in Wetzel als TD is tot het nulpunt gedaald. De man heeft vrees ik een netwerk wat niet verder rijkt dan VVV en gelijksoortige jupiler clubjes en vriendjes van HVV en Quck. Denk dat jongens als Derijck en Buijs niet dankzij maar ondanks Wetzel zijn gekomen.

Ik biind de kat maar weer eens de bel aan. Op deze manier wordt het weer een waardeloos seizoen. 
Ik ben nu niet meer tevreden met een plek ver onder middenmoot. Mag het? We gaan weer beginnen maandag met een onvolledige selectie. Wordt weer het bekende duiventil gebeuren met allerlei proefspelers.

Ja ja ik vind Wetzel een nette man, maar als trainer volstrekt ongeschikt en als TD schopt hij ook nog geen krant van tafel af. En met dat enthousiasme van v.d. Kallen schijnt het ook nog al mee te vallen, zeker gezien als je het afzet tegen de baas bij Utrecht. Als je als club toch dan in handen van een particulier moet vallen - eeuwig zonde trouwens - dan maar iemand die er behoorlijk voor gaat.

Dus kom eens in beweging of ben ik gewoon in de maling genomen omdat er geen geld is? Dit is volkomen kut met peren. Althans als je een beetje ambities hebt, en wat verder kijkt dan kritiekloos volgen.

p.s. Ja; zal wel weer naar Ajax, AZ of PSV moeten verkassen. Mochten we willen dat we die prestaties hier hadden. 

gegroet,

Ooievaar

Wat een haast heb jij zeg. Noem eens 1 club die een fatsoenlijke versterking heeft binnengehaald? Ja, de eerste divisie clubs hebben zich versterkt met eredivisie-afdankertjes.
Ook ik ben er van overtuigd dat er wel wat bij moet komen maar ik heb wel vertrouwen dat binnen alle grenzen (en die zijn er, want erg veel geld zal er nog niet zijn) zorgvuldig omgegaan zal worden met aankopen.
Je kunt nu wel je beschikbare geld gaan uitgeven aan een afdankertje terwijl je over 2 weken ineens 2 1/2 miljoen meer te besteden hebt door de Elia-transfer.

Die situatie is hier nu al een pagina of 30 bespoken dus mag ik best zeggen dat als je dat nog niet snapt, of in ieder geval in je kritiek wilt afwegen, je er erg weinig van begrepen hebt.

En een beetje spanning tot de laatste wedstrijden zorgt wel voor uitvekochtte wedstrijden. Dat was echt genieten....
0
Donderdag 18 juni 2009 om 00:12 uur

Advertentie

haguhnees87

het is zo stil rond de club dat er nog niet eens geruchten zijn en alleen aar bout verhalen dat amper over voetbal gaat! elke dag hoop je weer als je de computer aanzet maar nee hoor word weinig dit jaar denk ik
0
Woensdag 17 juni 2009 om 18:33 uur

Mike

pascal-070 schreef:

elia,gaat pas wel als er 12 miljoen wordt geboden. Ado krijgt 20 procent dus dat is dan 2.400.000. euro en bodde schijnt voor 3.000.000 naar wigan te gaan. Klopt het dat 50 procent daarvan voor den haag is? In dat geval kan den haag maximaal 3.9 miljoen ophalen.
Als niemand 12 miljoen voor Elia wil neerleggen laat Twente hem gerust voor minder gaan anders loopt ie straks voor niks of weinig die grolsch-arena uit. En 3 miljoen voor Bodde??? IK heb wel ergens 1 miljoen gelezen
0
Dinsdag 16 juni 2009 om 22:56 uur

Nu online

Bleek, LeoH, Marcie, Aad, broodjebal070, zuiderwijk, Alle ballen op Jort, kevin, FC Jeff, wiegah070 en 189 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4