Veel dank, Eagle!!

Deze keer gooide Fontein zeker niet met modder............
Graag gedaan Jan.

Hij loog wel. Je moet even allebei de stukken luisteren, hier nogmaals de shout van Jos Raaf met klik links ;-))

Het spraakmakende interview terug luisteren met MAARTEN FONTEIN (oud ADO Directeur vanaf 14 e minuut)

Interview met ONNO HANSUM als reactie op interview MAARTEN FONTEIN tweede uur vanaf 18e minuut

Dannyy schreef:

Ach, het is de FIFA, ik kijk er niet eens meer van op.. De supporters hebben toch de recht om te weten hoe lang het nog duurt, ik zie het probleem niet.
Heb ik je net proberen uit te leggen dat probleem ;-))
Als wij 1-0 voor staan en er is 3 minuten blessuretijd met druk op onze goal.........en de scheidsrechter laat na 93e minuut nog ff 30 sec doorspelen en tegenpartij scoort..........wat denk je dan dat er gebeurt bij de supporters?
kan uiteraard ook omgekeerd, maar ff een voorbeeldje.
Je weet heel goed dat dit overal tot een teringzooi zou leiden hehehehe.
Laterrrrrrrrrrr, ff eruit!
0
Donderdag 12 maart 2015 om 10:35 uur

LeoH

Madmax schreef:

Jol zegt dat Fontein in de 020 periode geroepen heeft "Ik HAAT ADO Den Haag".....en dat is de rede dat Jol niet meer met Fontein wilde samen werken bij ADO.
Is dat diezelfde Jol die zo stond te juichen toen hij met 020, tegen 10 man van ADO, en R v.d. Berg in het doel, in de 94e minuut scoorde en in de persconferentie doodleuk zei dat het verdiend was tegen ADO te winnen?
0
Woensdag 11 maart 2015 om 10:12 uur

Rob2002

En die keeper maar tijdrekken......Vanaf minuut 1 begonnen met het vertragen van het spel.
Topper Van de Kerkhof vond het ook niet nodig om hier tegen op te treden.
0
Zaterdag 7 maart 2015 om 23:58 uur

Adowoman

Heerenveen is verschrikkelijk zwak, profiteer er nou eens van!

Ps, mooi eerbetoon aan Royd in de 23ste minuut...

MTB

Mooi een minuut van respect voor Royd maar zouden mensen beseffen dat de 23e minuut op de 22 begint?