Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

<FCDH>

Degradatie degradatie komt weer stukje dichterbij je ziet gewoon dat ze niet winnen opbouw veels te traag RKC miste verschillende spelers en wij verliezen ervan wie heb er nou nog steeds geloof in deze trainer die ervoor gaat zorgen dat we degraderen
0
Zaterdag 14 december 2013 om 22:14 uur

supporter-noord

070 schreef:

Hoezo onbenul? Je hebt op zich wel gelijk dat onze staf uit onbenullen bestaat, maar juist deze uitspraak in de rust was niet zo gek gezien het aantal kansen in de eerste helft. Alleen hadden ze tien minuten na rust moeten inzien dat het ineens zo veel moeizamer ging dat er verschillende spelers gewisseld moesten worden.
pfff, kansen. Dit is gewoon een hele slechte ploeg met scorend vermogen. We zijn bijna de ploeg met het minste aantal doelpunten voor en ook bijna met de meeste tegen. Dit zegt toch alles al. Misschien kan die jandoedel nog ff 10 nieuwe spelers halen, die pas je zo in....toch ?
Lijkt net op NEC, die haalden er ook een dozijn geloof ik, even slecht.
Misschien kunnen ze de komende week de wedstrijd NEC-Roda dagelijks herhalen, misschien leren ze nog wat hoe je van een achterstand een voorsprong kan maken want dat is ADO dit seizoen nog geen enkele keer gelukt, zegt ook alles al, en ook over deze trainer trouwens.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:57 uur

070

marcellino schreef:

Ik weet niet welke wedstrijd jij gekeken hebt ja je creerd kansen ( en volgens mij kwamen deze van de flanken) maar hou veel ballen waren kut.
De tweede helft ga je iedere bal vanaf de middenlijn in de pot gooien en krijg je toevalsvoetbal.totaal geen rust meer in het elftal en totaall geen taktiek.
Ja we hebben kansen gehad maar is dat zo top tegen de in mijn ogen slechtste elftal van de eredivisie en ja wij verliesen ervan
En wie je wisseld maakt geen kut uit .je begint de wedstrij gewoon verkeerd en na 20 minuten weet je al dat je deze wedstrijd niet gaat winnen.
Nogmaals ik geef steijn bujna nooit de schuld maar hier heeft hij takties gevaald
Voor ado-begrippen vind ik zes prima kansen in de eerste helft erg bijzonder, ja. En dat die totstandkomen zonder echte vleugelspelers zegt ook wel iets. Namelijk dat de tactiek van de eerste helft prima was. De tweede helft was dat totaal anders. En wij hebben een trainer die niet bij machte is tactisch iets goed om te zetten tijdens een wedstrijd. Ik vond het eigenlijk al heel wat dat het in de eerste helft aardig stond. Maar goed, mag je eigenlijk wel iets verwachten van een trainer die wormgoor en malone opstelt? Jongens die bij fortuna sittard echt niet zouden opvallen.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:53 uur

070

De eerste helft creeer je meer kansen dan de rest van het seizoen bij elkaar. Wat een gelul over vleugelspelers hier zeg. Bovendien heb je geen vleugelspelers. Neemt niet weg dat de tweede helft weer ouderwets drama was. En dat onze trainer weer eens een bijzonder onhandige hand van wisselen had. Ik was nooit fan van Van Haaren, maar die jongen speelde echt een uitstekende eerste helft. En wie wordt er gewisseld?

Verder is dit hopelijk de laatste wedstrijd van Wormgoor geweest. Die jongen kan er echt geen klote van. Stapt te laat, kan niet aannemen, wint geen duel, opbouwend een drama etc etc
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:39 uur

H@@GenEES

marcellino schreef:

Ik snap dat steijn switsd naar 4-4-2 maar dat moet je juist tegen rkc niet doen want die gaan de hele wedstrijd achterin hangen en zal je het via de vlanken moeten doen en laten we nu juist vandaag geen vlanjen spelers hebben.
Ik geef niet vaak de schukd aan steijn maar nu ben je drie klasse beter maar verlies je de wedstrijd omdat je taktiech heb gevaald
Je verliest de wedstrijd omdat A er 3/4 100% kansen worden gemist, B er een smeerlap van een corrupte scheidsrechter staat te fluiten, en C door een persoonlijke fout van Wormgoor die voor de zoveelste keer niet staat op te letten.

Daar kun je als trainer niet gek veel aan doen, het enige wat ik Steijn kwalijk neem is dat die Wormgoor blijft opstellen, die heeft nu wel bewezen dat die niet geschikt is op dit niveau.

Ben trouwens wel benieuwd hoelang het duurt voordat MR FC Den Haag weer onder zijn steen vandaan komt gekropen, er is immers weer verloren vandaag.
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:37 uur

supporter-noord

Al 4 keer niet kunnen winnen als trainer van een simpele kutploeg als RKC, en van Goahead, Zwolle, Roda, enz. Tegen wie wou die Steijn eigenlijk de punten pakken ? Tegen subtoppers of zo ?
Wegwezen man, je snapt er niks van
0
Zaterdag 14 december 2013 om 21:30 uur

Kees

Zes - nul voor ons! Of halen we de tien?

DEN HAAG – RKC Waalwijk kan zaterdagavond lang niet over de sterkst mogelijke selectie beschikken in het degradatieduel met ADO Den Haag.


Trainer Erwin Koeman zag afgelopen week tegen SC Cambuur maar liefst drie spelers afhaken in de eerste helft, van wie Romeo Castelen (ex-ADO) er zeker niet bij is in de Hofstad. Ook doelman Jan Seda is nog onzeker voor het treffen met ADO.

Evander Sno, de derde speler die zich al binnen de eerste 3 kwartier liet wisselen, is er zaterdag wel weer bij. Daar staat tegenover dat voormalig Rijnsburgse Boys-speler Damiano Schet geschorst is. Verder zijn Mart Lieder en Dennis Rommedahl nog geblesseerd.

Goede dienst

RKC (17de) kan zich zaterdag een goede dienst bewijzen tegen ADO (15de). De Waalwijkers staan maar 3 punten achter op de Hagenaars. In de wetenschap dat SC Cambuur, de nummer 16, zondag Ajax ontvangt, liggen er reële mogelijkheden voor RKC om de voorlaatste plaats te verlaten.

Ook ADO-trainer Maurice Steijn kan niet over zijn voltallige selectie beschikken. Kevin Jansen en doelman Robert Zwinkels zijn sowieso nog afwezig vanwege langslepende blessures. Daarnaast ontbreekt ook aanvoerder Danny Hol opnieuw.
0
Vrijdag 13 december 2013 om 17:03 uur

Advertentie

Ron001

<FCDH> schreef:

Als we zaterdag van RKC winnen zou ik zeggen massaal naar PSV toe die staan weer achter thuis die kunnen helemaal niks meer ADO maakt echt een kans daar
Yen, maar in onze competitie kan iedereen van iedereen winnen! Alleen het geluk moet wel je kant op vallen! Maar ook de poppetjes moeten goed staan.. Dat laatste moet een trainer doen, gezien de spelers heeft hij ze tegen grun goed gezet! Al met al KNALLEN MET DIE BALLEN!!!!
0
Vrijdag 13 december 2013 om 04:49 uur

H@@GenEES

Ik heb van mijn bron DD gehoord dat Jol de nieuwe trainer van PSV wordt
0
Donderdag 12 december 2013 om 21:18 uur

wdr

1905 schreef:

Heb je niet gezien
Nee, ik ben afgesneden door een limousine met kentekens van een Arabische golfstaat en die hebben de oude/nieuwe trainer en de oude Russische spits van me afgepakt en meegenomen.
0
Donderdag 12 december 2013 om 14:42 uur

Nu online

Momenteel geen shouters online en 302 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2