Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

den haag

Vloet wil Van den Bergh naar Nijmegen halen'
Woensdag, 18 november 2009 om 09:13
Ricky van den Bergh kan in de winterstop mogelijk de overgang naar NEC maken. De spelmaker van ADO Den Haag is niet meer nodig bij zijn huidige werkgever en kan ondanks een doorlopend contract vertrekken. Wiljan Vloet, de nieuwe trainer van NEC, wil graag van die situatie gebruik maken.

In AD/Sportwereld bevestigt Vloet dat hij al telefonisch contact had met Van den Bergh, maar hij ontkent dat er is gesproken over een samenwerking. Vloet en Van den Bergh kennen elkaar van hun gezamenlijke periode bij Sparta Rotterdam. Die periode is de trainer van NEC goed bevallen.

Van den Bergh kan niet samenwerken met ADO-trainer Raymond Atteveld en werd vorige week uit de selectie gezet. Hij moet tot de Kerst bij de beloften meetrainen en gaat vervolgens met Atteveld om tafel voor een verzoeningsgesprek. Volgens Voetbal International is het lot van Van den Bergh echter al bepaald en mag hij in de winter transfervrij vertrekken

0
Woensdag 18 november 2009 om 09:17 uur

Ooievaar

Ben bang dat v.d. Bergh z'n vrije trappen dadelijk doeltreffend afrond in de Goffert bij NEC. Het hele eieren eten is namelijk dat niet Atteveld maar 'het licht' het niet zit zitten in Ricky, want die is hem onder druk van Ricky, publiek en pers door de strot geduwd, en dat zint meneer niet. Dat is voor mij zo klaar als een klontje.

 

Er moest eerst eens pittig - lees op een belerende vernederende manier - gesproken worden, een gevoelsmens als Ricky klaarblijkelijk is werd voor z'n eerste training al opgezadeld met een TD die hem absoluut niet bliefte en z'n  kans greep toen v.d. Bergh z'n eerste rode prent pakte in de voorbereiding. Zou het één niet met het ander te maken hebben gehad? Ben bang dat de vraag stellen hem tevens beantwoorden is.

 

Hoe we het ook wenden of keren: deze TD is een prul hoe je ook ove de man mag denken, hij heeft een netwerk van niets. En heeft totaal geen visie, althans die weet hij verdraaid goed te verbergen, Hij laat geen gelegenheid gebruik om de pers - André Hekking- te halen, dat hij daar voor lul wordt gezet door Derksen cs mag de pret niet drukken. Hij schuttert overal opzichtig.

 

Zelf weglopen vier wedstrijden voor het einde, daarna een maand in het zwembad blijven liggen in de voorbereiding, voorts schermen met versterkingen, hogere begrotingen, maar per saldo met een mindere selectie de competitie aanvangen, getuigt van weinig klasse laat staan visie. Naar mijn smaak is dat pure volksverlakkerij.

 

Deze TD wordt geacht de rode draad te bewaken van de hele club, maar het enigste rode wat ik kan ontdekken is dat onder zijn leiding het 1e. 2e, A1 en B1 allen in de rode gevaren zone zitten. Dat is nog Ricky, nog Atteveld - met een gemankeerde kwaliteitsarme selectie - nog Midden Noord, v.d. Bergh of Luinge aan te rekenen. Maar er is er maar één die al die tijd opzichtig faalt, dat is deze TD met z'n broer en lichtgewicht vriendenclub die aan de knoppen zitten, maar er tevens voor zorgen dat de club op deze manier ook naar de knoppen wordt geholpen.

 

Dat v.d. Kallen totaal geen verstand van voetbal heeft is me inmiddels ruim bekend, maar dat hij een miljoenbedrijf als ADO zo slecht bestuurt dat geeft te denken(...)

 

Ik snak inmiddels naar een bestuur dat - net als vroeger - verstand van zaken koppelt met liefde voor de club, dan zijn we definitief verlost van dit soort gelukszoekers. Veel levert het niet op. Stoop, Ringeling of Kallen: We spelen ondanks het nieuwe stadion nog steeds degradatievoetbal.

 

v.d. Kallen zou er nog wat van kunnen maken door een visie te ontplooien, en geen lulverhalen over een vechtende meute om aan een kaartje te komen, en vervolgens niets doen. Maar ben bang dat die er niet gaat komen.

 

Ook de heren spelers mogen best wel eens de hand in eigen boezem steken, want ze lopen er bij als slappe dweilen, en dat met zulke salarissen dat is een schande te noemen. Als je niet bovenmatig getalenteerd bent, dan moet je werken voor je vreten, dan kan je altijd nog veriezen maar geef mij dan het idee dat je je best hebt gedaan.

 

Zondag vrees ik een kansloze missie. Er is niemand die de regie neemt, en dat gaat zich wreken.

 

 

 

 

 

 

 

0
Dinsdag 17 november 2009 om 18:20 uur

<FCDH>

Midden-Oost schreef:

FCDH wat moet Wetzel dan doen ? Opstappen omdat Ricky 3x rood krijgt ? Opstappen omdat het publiek zich misdraagt. We moeten eerlijk zijn, we missen een compleet IX aan spelers. Het is eigenlijk nog een wonder dat we zoveel punten hebben met dit spelersmateriaal. Vergeet ook niet dat we tot nu toe het hele linkerrijtje thuis hebben gehad. Na de winterstop gaan we echt wel puntjes thuis pakken als we ook een keertje compleet zijn.

We moeten ons niet laten opnaaien door Snor maar RA steunen. Zeg nou eerlijk, zou jij het bij oortje trekken houden als je dit zooitje maandag weer op de training tegenkomt. Laten we eerlijk zijn, de halve shoutbox zou het liefst die gasten minimaal een schop onder hun hol geeft na zo’n wanprestatie.

Kijken jullie wel eens naar West Coastal Customs, Ax-men, Dealiest Catch of Dirty Jobs ?? Das pas werken. Dan valt een beetje dollen met de trainer (en met zo’n salaris) toch in het niet ? We willen toch allemaal een Haagse trainer of willen we nou weer een Flip Fluitketel ?
 

ik heb ook veel minder moeite met atteveld ik heb nog steeds vertrouwen in hem sommige spelers hebben juist een schop nodig? maar ricky is daar niet van gediend in dit geval de oren en dat ben ik met hem eens tuurlijk ben ik het heus wel eens dat ricky na 3 keer rood goed aangesproken moet worden maar wetzel slaat in dit geval helemaal door om ricky publiekelijk aan de schandpaal te nagelen en dan nog op een zijspoor te zetten dat getuigd van zeer slechte leiderschap het is zo makkelijk om iemand uit de selectie te zetten wat een held die wetzel

0
Dinsdag 17 november 2009 om 17:09 uur

Haagse Roel

Midden-Oost schreef:

We hebben gewoon enorm veel pech dit jaar. Als we gewoon compleet waren geweest, was een 12e plek best realistisch geweest. Je mist wel al een heel seizoen Zwinkels, Waterman, Coutinho, Kum, Ranko, Piqué, vd Berg, Powel.

 

Dit jaar wordt de doelstelling gewoon weer handhaving en waarschijnlijk volgend jaar ook en dat jaar erop ook etc etc. Geen geld, geen spelers etc.. Het is helaas niet anders.

Nou Powel missen we niet hoor....... en met Ditewig hebben we een behoorlijke vervanger, Kum heeft ook nog gespeeld en je vergeet de belangrijkste : Knopper.

 

Dat we pech hebben klopt wel echter daar kan je ook op inspelen..vooraf was al bekend dat onze selectie "zeer krap"' was.

 

AW komt zijn beloftes niet na en zadelt RA op met een te hoog verwachtingspatroon. RA heeft hier terecht aanmerkingen op gemaakt maar dat deert Wetzel niet. Die raaskalt vrolijk door ......iedereen mag  vinden wat ie wil maar een TD die in Soltani & Verhoek spelers ziet die er toe bijdragen dat FCDH stapjes gaat maken is stekeblind.

0
Dinsdag 17 november 2009 om 16:31 uur

<FCDH>

'ADO wil af van lastpak Van den Bergh'
De toekomst van Ricky van den Bergh lijkt niet bij ADO Den Haag te liggen. De aanvaller is uit de selectie gezet en mag in de winterstop definitief vertrekken uit Den Haag, meldde Johan Derksen in Voetbal International.

Van den Bergh kwam afgelopen zomer nog met hoge verwachtingen over van Heracles Almelo. Sindsdien kwam hij echter diverse malen in aanvaring met trainer Raymond Atteveld en kreeg hij bovendien drie rode kaarten.

De rode kaart die hij, amper tien minuten na zijn entree, tegen PSV kreeg, lijkt de nekslag te zijn geweest voor Van den Bergh. De aanvallende middenvelder werd door Atteveld tot eind december naar de beloften verbannen en mag volgens Derksen in januari transfervrij op zoek naar een nieuwe club.



 

0
Dinsdag 17 november 2009 om 11:18 uur

Advertentie

Kees

<FCDH> schreef:

WETZEL IN VAK W ER KOMEN GEEN VERSTERKINGEN IN DE WINTERSTOP ER IS GEEN GELD

 

wel zou ado bezig zijn met een bedrijf voor de naam van het stadion volgens wetzel

Het klopt wat je schrijft maar kortgeleden werd er nog gezegd dat het geld dat de verhuur van Powel oplevert (alhoewel dat niet veel kan zijn) gebruikt wordt voor een nieuwe speler in de winterstop.

 

Kortom: wederom een Zwetsel die vooruit loopt op de feiten. Wanneer krijgt die man eens een mediatraining en leert hij zijn waffel te houden.

 

Ook zijn onzinnige opmerking over de sterkte van de selectie van vorig seizoen en heden werd gelukkig door Kooijman gepareerd.

0
Vrijdag 13 november 2009 om 20:10 uur

kojak1

hjfff schreef:

Ricky van den Bergh is pas na de winterstop weer welkom bij de trainingen van het eerste elftal van ADO Den Haag. Dat is de uitkomst van een gesprek dat de middenvelder vrijdag voerde met technisch directeur André Wetzel.

Van den Bergh liep afgelopen zondag tegen PSV (5-1 nederlaag) kort nadat hij was ingevallen tegen een rode kaart aan. Voor ADO was dat de druppel die de emmer deed overlopen. De afgelopen zomer van Heracles Almelo overgekomen middenvelder lag dit seizoen al vaker in de clinch met trainer Raymond Atteveld.

Aanvankelijk werd Van den Bergh voor vijf dagen geschorst, maar tijdens een gesprek op vrijdag bleken de verhoudingen dusdanig verstoord dat Van den Bergh tot Kerst niet meer welkom is. De speler moet bovendien een fikse boete betalen. In december gaan beide partijen opnieuw rond de tafel zitten om een eventuele terugkeer in de selectie te bespreken.

hij traint in ieder geval weer mee,al is het in het tweede.is toch nog een uitkomst mogelijk,voor het eerste is hij toch al geschorst.nou weer rust in de tent en opla naar willem2 de drie punten halen.ook een gevoel dat knopper er snel weer bij komt,en ranco.kum en waterman er bij heb je toch een prima selectie.dat hij een boete betaald is niet erg,komt ie wel overheen,wij betalen al zoveel om hem niet te zien.hopelijk gaat het vanaf nu snel weer de goeie kant op.prettig weekend allemaal,ik ga me vanavond even vol laten lopen hier in leiden.;)

0
Vrijdag 13 november 2009 om 15:15 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vd Bergh naar het tweede
Ricky van den Bergh speelt tot het einde van het jaar niet meer met de eerste selectie meer. Dit is de uitkomst van het gesprek tussen de middenvelder en de club van vandaag.
Lees het nieuwsbericht
0
Vrijdag 13 november 2009 om 14:54 uur

hjfff

Ricky van den Bergh is pas na de winterstop weer welkom bij de trainingen van het eerste elftal van ADO Den Haag. Dat is de uitkomst van een gesprek dat de middenvelder vrijdag voerde met technisch directeur André Wetzel.

Van den Bergh liep afgelopen zondag tegen PSV (5-1 nederlaag) kort nadat hij was ingevallen tegen een rode kaart aan. Voor ADO was dat de druppel die de emmer deed overlopen. De afgelopen zomer van Heracles Almelo overgekomen middenvelder lag dit seizoen al vaker in de clinch met trainer Raymond Atteveld.

Aanvankelijk werd Van den Bergh voor vijf dagen geschorst, maar tijdens een gesprek op vrijdag bleken de verhoudingen dusdanig verstoord dat Van den Bergh tot Kerst niet meer welkom is. De speler moet bovendien een fikse boete betalen. In december gaan beide partijen opnieuw rond de tafel zitten om een eventuele terugkeer in de selectie te bespreken.

0
Vrijdag 13 november 2009 om 14:48 uur

Johannes

Ik vind het mooi dat het verslag zo snel op internet staat! Bedankt daarvoor. Positieve berichten wat mij betreft. Wat ik lees is dat de eenheid weer terug aan het komen is, in elk geval binnen de selectie. Dan hangt het er nu vanaf wat Ricky nou echt tegen VI gezegd heeft, als ik Rankovic goed begrijp. Duidelijke taal van bestuur, trainer, spelers en supporters. Zeer positief dat iedereen aan tafel zat en noog meer waardering voor Ranko gekregen. Laten we heel hard hopen dat we met z'n allen een mooi resultaat neerzetten in Tilburg en daarna samen een feestje verdienen na Feyenoord thuis.

0
Vrijdag 13 november 2009 om 14:33 uur

Nu online

GroenGeelHart070, Bleek, Aad, Swaber, rh_vakm, wiegah070, morley, Bollie74, ADO079, Bhattoe 74 en 180 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4