Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Vincent

Kees schreef:

Ik zal het navragen. Wist het echt niet. Volgens mij zijn er ook nog souvenirs van de Amerika reis van ADO en andere relekwiëen. Maar die zijn dan voor het ADO DEn Haag museum.

Was het eigenlijk alweer vergeten.
nee alleen speldjes is goed. lekker compact, nemen weinig ruimte in enzo..
0
Vrijdag 12 juni 2009 om 19:48 uur

Thijs

Komt er nou nog eens goed nieuws? Tot nu toe alleen maar een hoop gescheer maar weinig wol.

0
Vrijdag 12 juni 2009 om 12:54 uur

pascal-070

Dus.... schreef:

Is dat de variant zonder keeper, of vind je dat het publiek de twaalfde man is?
hoe bedoel je,doel je op de spelers wissel van zwinkels met az voor bijvoorbeeld lens. Met een spelers wissel zal het den haag geen tot weinig geld kosten waardoor er nog keeper kan worden aangetrokken.
0
Donderdag 11 juni 2009 om 17:20 uur

ADO voor altijd

\als zwinkels naar AZ zou gaan (om op de bank te zitten) dan denk ik dat we beter een flinke vergoeding kunnen vragen. 2 miljoen is volgens mij te weinig. En niet ruilen met een speler(s) van AZ. Haal dan voor dat geld Gentenaar en Mulder en een Oper. Geen Oost (waardeloos) en aan luycks heb je niets , je hebt genoeg centrale verdedigers b.v. dereyck, horvath, kum en rancovic. We hebben veel meer behoefte aan extra back`s.
0
Donderdag 11 juni 2009 om 13:40 uur

DEHAAGSEHYENA00

<FCDH> schreef:

zou gentenaar dan toch komen?want hij en vvv komen er niet uit
Beste <FCDH>

Aangezien ze er met Mulder naar mijn mening al bijna uit zijn, denk ik persoonlijk niet dat Gentenaar haalbaar is...Zwinkels wordt geruild tegen Luijckx en Didulica, maar Didulica die ligt nog met een hersenbeschadiging met het duel met Suarez na die penalty en hij heeft al een keer zoiets gehad en was een paar jaar uit het voetbal,dus het wordt dat of misschien Verhoeven (volgens mijn bron hebben verschillende eredivisieclubs intresse in hem getoond maar in ieder geval geen VVV of Sparta dus dan blijft er weinig over, dit geldt ook voor Platje)

Met Vriendelijke Groeten DeHaagseHyena
0
Donderdag 11 juni 2009 om 13:29 uur

DEHAAGSEHYENA00

8800insideoutside0088 schreef:

en hoelang gaan we dat blijven (mis)bruiken als redenering boor wanbeleid?

kom op zeg! met een begroting van 10-12 miljoen doen we niets onder voor een NEC, NAC of Vitesse!

Beste 8800insideoutside0088

Daarom zeg ik elk jaar 4 plaatsen stijgen ds dit jaar 14e geworden....daarboven zaten nog sparta,willem 2,vitesse en NEC en die moeten we voorbij met 4 plaatsen stijgen dit jaar dus komt goed..trouwens mensen zeikte altijd dat er te weinig haagse jongens in spelen maar Oost west thuis best is ook een haagenees dus om hem ERBIJ te hebben is goed voor de sfeer in de groep en er komt nog een grote transfer geloof me, ik heb ook zo mijn bronnen maar maak die hier nooit openbaar:P
Nogmaals ik heb ook goede bronnen BINNEN ADODENHAAG....

Komt allemaal goed en aan het eind van de week worden die eerste nieuwe spelers gepresenteerd!

Met Vriendelijke Groeten DeHaagseHyena
0
Donderdag 11 juni 2009 om 12:11 uur

Bert

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Ik kan me ook niet voorstellen dat ouders er moeilijk over doen als ze voor hun kind 5 euris moeten betalen ipv 3,50. Maar ik kan niet in iemand anders zijn portemonnee kijken. De inkomsten van de club moeten omhoog en ik vind 3,50 ook veel te laag.

Welnee joh daar doen die ouders helemaal niet moeilijk over. 

Die voetbalgekke ouders nemen allemaal 5 kinderen mee in hun auto. Spreek uit eigen ervaring.

De ouders die thuisblijven hebben een rustig avondje. Of dat 3,- 5,- of 6,50 kost zal denk ik weinig uitmaken

Vaak worden die kaartjes ook nog door de verenigingen betaald. 
0
Woensdag 10 juni 2009 om 22:57 uur

Advertentie

Den Haag For Life

super fc denhaag schreef:

ik denk trouwens dat denhaag het geld van elia en bodde achter de hand wil houden. en evt. in de winterstop als het nodig is nog versterkingen bij gaat halen.
Ze zijn nog niet verkocht. Er valt dan weinig achter te houden.
0
Dinsdag 9 juni 2009 om 21:26 uur

Den Haag For Life

ADO Den Haag jaagt op Oper

DEN HAAG - ADO Den Haag jaagt op Andres Oper. De 31-jarige aanvaller die woensdagavond met Estland tegen Turkije speelt, heeft bij Roda JC een aflopend contract en kan dus transfervrij worden overgenomen door de Haagse voetbalclub.

Andres Oper. FOTO PRO SHOTS
Oper speelde vier jaar voor de Limburgse club en zou deze zomer aanvankelijk naar Iraklis Saloniki verkassen. Bij de Griekse subtopper leek de Est een contract te tekenen voor twee jaar, maar financiën dwarsbomen de overgang vooralsnog. Nu heeft ADO Den Haag zijn pijlen gericht op Oper die dit seizoen in Kerkrade (2-0) de score opende tegen de Hagenaars. Overigens onderzoekt ook Roda JC nog of het Oper voor de club kan behouden.

Mochten ADO Den Haag en Oper er niet uitkomen, dan is Jason Oost (26) het alternatief voor de Residentieclub. De geboren Hagenaar mag vanwege de degradatie van De Graafschap transfervrij vertrekken uit Doetinchem. De aanvaller speelde bij de `Superboeren` dertig duels waarin hij vijfmaal scoorde.
In Den Haag waar de bomen nog altijd niet tot in de hemel groeien, zoekt ADO vooral spelers met een transfervrije status. De club die Fabio Caracciolo verhuurt (aan FC Den Bosch) en Rick Hoogendorp geen nieuw contract gaf, zoekt een extra aanvaller naast Powel, Milic, Soltani, Verhoek en (eventueel) Cornelisse. Richard Knopper is vanwege gescheurde kruisbanden tot de winterstop uitgeschakeld.

Ook Ahmed Ammi (kniepees), Santy Hulst en Mitchell Piqué (beiden middenvoetsbeentje) bivakkeren nog in de lappenmand. Het kwartet werd de voorbije weken geopereerd. Van Knopper staat vast dat hij de competitiestart, in het weekeinde van 31 juli, 1, 2 augustus, mist. De vraag is echter ook of de andere drie de competitieouverture halen.

Trainer Raymond Atteveld hoopt zijn selectie vóór de start van het nieuwe seizoen op orde te hebben. "Anders krijg je weer zo`n kermis tijdens de voorbereiding," aldus de oefenmeester. De oefencampagne van de Hagenaars begint op maandag 22 juni met de eerste training.

Atteveld kan nog niet zeggen of ADO Den Haag vervangers haalt voor de voorlopig afwezige links- en rechtsback. Robin Faber, afgelopen seizoen de rechtsback bij de reserves en ook mee op de trip naar Suriname, vertrekt in ieder geval bij ADO Den Haag.

Op links heeft de club talent Kai van Hese, die Piqué afgelopen jaargang met wisselend succes verving. Van Hese neemt momenteel met het Nederlands beloftenteam deel aan het internationale toernooi in het Franse Toulon, maar speelde daar nog geen minuut.

Op rechts werden achter Ammi Chris Kum en Joel Tillema uitgeprobeerd, maar zouden ook Danny Buijs en Aleksandar Rankovic kunnen spelen. Voor het hart van de defensie gaat Atteveld er vanuit dat Csaba Horváth bij ADO Den Haag blijft.

ADO Den Haag heeft zich nog amper geroerd op de transfermarkt. Alleen Ricky van den Bergh die transfervrij overkomt van Heracles Almelo en Raily Ignacio (Westlandia), zijn nieuw in de selectie van Raymond Atteveld die wel een handvol talenten liet doorstromen.

Atteveld laat weten Pascal Bosschaart een (nieuwe) kans te geven. Zijn voorganger André Wetzel was niet geporteerd van de Rotterdammer, die volgens Wetzel een mentaliteitsprobleem heeft. In Suriname nog gaf Wetzel een waarschuwing af. "Lukt het dit jaar niet dan is zijn loopbaan voorbij," stelde de technisch directeur zelfs.

Bij Atteveld begint Bosschaart met een schone lei: "Pascal speelde in Suriname ook, maar die wedstrijden werden in andere omstandigheden gespeeld en zijn geen graadmeter."

Voor Levi Schwiebbe is er weinig hoop bij ADO Den Haag. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar, maar kan op weinig speelminuten rekenen. "Hem is te kennen gegeven dat het erg moeilijk wordt bij ADO Den Haag.
We zijn bezig met hem om een oplossing te vinden," aldus Atteveld. De 22-jarige Schwiebbe werd het tweede deel van het vorige seizoen verhuurd aan Haarlem waar hij negen keer in actie kwam.
0
Dinsdag 9 juni 2009 om 19:57 uur

Edwin

FC Den Haag! schreef:

Haha dus omdat een regering zegt dat je iets wel of niet mag is het goed of fout?

Kan nog leuk worden als ene G. Wilders straks aan de macht komt! In dat geval moet er blijkbaar van ons "allen" een hoop veranderen en zijn hele andere zaken goed of fout!

Dat heeft dus niets met de regering te maken, maar met ons eigen goed fatsoen! We hebben hopelijk allemaal van onze ouders geleerd wat goed en fout is. Dat heet ook wel `normen en waarden`.

Misschien moet je eens in Cuba (om een niet te extreem voorbeeld te nemen) gaan kijken. Daar maakt de regering voor een groot deel uit wat je wel en niet mag, zelfs wat je denkt. Denk na voor je onze Nederlandse wetgeving onder uit haalt. Het kan veel erger en regels zijn blijkbaar een noodzakelijk kwaad om sommige mensen te weerhouden het leven voor anderen te verzieken. Samenleven heet dat!

Ook G. Wilders kan niet veel veranderen, zelfs al zou hij per ongeluk minister-president worden. Grote bek, weinig inhoud en maar één stopwoordje waar te veel mensen met open ogen intrappen.
0
Dinsdag 9 juni 2009 om 19:46 uur

Nu online

ruudje, Ronaldo, Kees, zuiderwijk, wiegah070, Vakkie-G en 145 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4