Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

hjfff

Waarom Poepon?

Hij is ook allesbehalve een kopsterke, balvaste grote spits.
Dit zochten we toch juist?!
0
Maandag 15 augustus 2011 om 19:58 uur

<FCDH>

Frans schreef:


Beste shouters,

Vanavond bijeenkomst complete Raad van Commissarissen van
ADO Den Haag.....

Vanavond 3 mensen van ADO Den Haag aanwezig om in Nijmegen
Raymond Zomer te bekijken.....

Waarschijnlijk zal Keller de eerste versterking zijn als het
financieel haalbaar is qua salaris, voordeel is wel dat hij transfervrij
mag vertrekken bij Xamax Neuchatel in Zwitserland.

Niet duidelijk (bij mij) op het moment is of we 1 of 2 verdedigers gaan
halen.

Dmitri Bulykin vooralsnog te duur, zijn meerdere spitsen in beeld
op het moment, waaronder Rydell Poepon van de Graafschap,
nadeel nog een 2 jaar doorlopend contract......

Groeten Frans
Poepon is geen slechte spits frans gaat ado nog een groter bod doen op buly?
0
Maandag 15 augustus 2011 om 19:44 uur

Tommy

Ooievaar schreef:

Vrienden even er tussen uit geweest wegens grote drukte prive en zakelijk. Kees en Bert hartelijk dank voor jullie belangstelling. Wordt zeer gewaardeerd.

Nu terug naar de dlub. Het staat er wat mi betreft niet zo florisant voor. De reden is een gebrek aan sturing en daadkrach in het bestuur, of wat er voor doorgaat omdat alle macht bij v.d. Kallen licht, wat ik slecht vond, vindt en blijf vinden.

De seizoensstart is weer helemaal naar de vaantjes door een gebrek aan slagkracht en visie. Steyn valt weinig kwalijk te nemen maar ik ben bang dat men beter een paar jaartjes had kunnen wachten met hem.

Nu is het voor die jongen redden wat er te redden valt. En is het niet fair om hem de schuld te gevan van een rammelend elftal. Want dat doet het rammelen aan alle kanten. Ook ingegeven door aanhoudende onrust van spelers die willen vertrekken of flirten met een vertrek.

Bij dit bestuur zit totaal geen know how, en het vorig seizoen zat alle kennis en kunde bij v.d. Brom. Onbetrouwbare man maar een hele goede trainer.

Dit bestuur heeft er weer een voor gekozen om voor een dubbeltje op de eerste rij te gaan zitten, en met heeft verzuimd om nu eens echt door te pakken.

Uiteraard kan je daar die Manders niet de schuld van geven, die man had helemaal niets in te brengen omdat alle macht bij 1 man ligt. Nogmaals dat moet je als club helemaal niet willen.

Je had nu moeten doorpakken en kan het niet maken om weer -vertrouwd- om plek 15 te gaan figureren, daarmee stoot je de mensen tege het hoofd, zeker diegenen die na het prachtige afgelopen seizoen nu een scc hebben gehaald, die raak je gewoon kwijt.

Er wordt totaal geen beleid gevoerd, dat is jammer te noemen erg jammer zelfs. En ergerijk. Ik las de vergelijking met Twente, wat mij betrft gaat die vlieger niet op. Daar werd toen wel degelijk beleid gemaakt, hier komt men niet verder dan vage intervieuws in de vi.

Voorlopig staan we er matig voor, dat had niet nodig geweest.
Kijk een naar Heracles die met minder middelen een uitstekend - management-team plus trainer hebben staan. Daar wordt wel degelijk een goed doordacht beleid gevoerd.

Hier wordt het weer derderangs nivo, Keller? daar heb je toch geen reet aan!

De scouting is blijkbaar met v.d. Brom vertrokken. Die jongens die zijn gehaald zijn goede voetballers in een draaiend elftal in te pasen maar niet nu natuurlijk.

Ik laat me graag positief verrassen maar we zijn op alle fronten een stuk zwakker geworden.

Er is totaal geen voetbal know how aanwezig, daar ga je een dure prijs voor betalen. De club had moeten doorpakken als je al helemaal ondersteboven wordt gespeeld door een verzwakt Groningen en wordt afgedroogd door een stel pseudo griekse schaapherders op een vakantie eiland dan moet je daar niet Steyn of Manders de schuld van geven, maar mag je aan Kallen vragen? Wanneer komen er eens mensen met kennis van zaken aan de bak.

Op deze manier wordt de doelstelling niet degraderen. Is dat triest of niet?







en hoe wil jij spelers kopen zonder geld dan??
waarom denk je dat er zoveel buitenspelers rondlopen bij den haag?
omdat ze ervan uitgingen dat die verhoek met zn grote bek wel naar engeland zou vertrekken, dan had je 2,5 miljoen gehad en had je een spits aankunnen trekken.

Keller en/of zomer zijn voor den haag wel aanwinsten want dat betekent ervaring die je nu niet heb.
En verder was de doelstelling afgelopen jaar niet degraderen en die wil jij een seizoen later omzetten in de eerste 5 ofzo??

Ik wil ook bij de 1e 5 spelen met den haag, maar wel als dat inhoud dat we het ook kunnen betalen.

trouwens dit team kan leuk voetballen dat zag je gister ook met vlagen alleen mis je wat ervaring en vooral wat rust achterin

Ik vind jou shouts over het algemeen heel goed, maar dit ben ik niet met je eens.
0
Maandag 15 augustus 2011 om 19:13 uur

<FCDH>

dirk schreef:

Matavs scoorde gisteren inderdaad een hattrick, maar zelden zal een spits ook zoveel medewerking hebben gehad als van onze centrale verdediging. De voorzetten hoefde Matavs er bij wijze van spreken alleen maar in te pissen. Mocht hij alsnog naar Napoli vertrekken, dan kan hij in de Italiaanse competitie op zeker op meer tegenstand rekenen. Om wereldspits in Nederland te blijven kan Matavs dan beter bij Groningen blijven of naar het met gemeentesteun overeind geholpen PSV vertrekken.
Gronningen houd deze spits nooit? toch vind ik het knap van gronningen dat ze telkens zeer goeie spelers halen voor weinig en met flinke winst verkopen
0
Maandag 15 augustus 2011 om 15:22 uur

dirk

<FCDH> schreef:

Nou ik vind het een wereld spits hij is nog beter dan bulykin denk ik?
Matavs scoorde gisteren inderdaad een hattrick, maar zelden zal een spits ook zoveel medewerking hebben gehad als van onze centrale verdediging. De voorzetten hoefde Matavs er bij wijze van spreken alleen maar in te pissen. Mocht hij alsnog naar Napoli vertrekken, dan kan hij in de Italiaanse competitie op zeker op meer tegenstand rekenen. Om wereldspits in Nederland te blijven kan Matavs dan beter bij Groningen blijven of naar het met gemeentesteun overeind geholpen PSV vertrekken.
0
Maandag 15 augustus 2011 om 15:03 uur

<FCDH>

super fc denhaag schreef:

Hij kon al naar napoli, maar die vonden hem al te duur. Dus ik denk dat maar weinig ploegen 7 miljoen over hebben voor matavs.
Nou ik vind het een wereld spits hij is nog beter dan bulykin denk ik?
0
Maandag 15 augustus 2011 om 14:58 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Ik den k niet dat dat de conclusie is .Anderlecht laat de prijs straks beetj e bij beetje zakken tot bijv.een psv of Ajax zullen toehappen ,maar zoals ik al vermeldde is dat voor Ado nog steeds een onhaalbare kaart .
Maar bij Ajax of PSV wordt hij 2e spits. Terwijl hij bij ADO elke week in de basis staat. Ik denk dat hij dit toch liever wil.

Bovendien gaan PSV en Ajax ook niet meer dan een miljoen betalen voor Bulykin. En waarom ga je er vanuit dat Ajax en PSV nog geen spits hebben als Anderlecht de prijs laat zakken? Als PSV Matavz koopt. Zijn die gewoon al voorzien!
0
Maandag 15 augustus 2011 om 14:51 uur

BLEISWIJK-1

miq72 schreef:

Dat vind ik ook heel erg jmmr ,maar anderlecht vraagt 2.5 miljoen euro voor een speler die geen enkele restwaarde heeft .Daarnaast wil Bulykin wel in salaris zakken voor Ado van 1.2 miljoen naar 8 ton .

Stel nou dat Anderlecht de prijs laat zakken tot pak m beet 1.5 miljoen ,dan nog kan Ado dit niet betalen .Ado was bereid om een voor ado begrippen riant slaris aan te bieden ,maar dat komt bij lange na nog niet aan de 8 ton .Iedereen die een beetje helder nadenkt begrijpt dat Bulykin voor Ado onhaalbaar is .Ook Psv en Ajax hebben serieze interesse maar vinden de eisen van Anderlecht en Bulykin belachelijk .
Sorry Miq, maar hier ga ik niet in mee!

Zolang er geen andere spits aangetrokken is, blijft Dimitry een optie. Het is al duidelijk dat er wat mensen garant staan voor het salaris van Bulykin. Frans heeft dit een paar weken geleden al aangegeven. Het probleem zit hem echter in de transfersom. Blijft deze zo hoog dan zal hij niet naar ADO komen. Mocht Anderlecht nog zakken richting een miljoen. Dan heeft ADO ook gewoon weer een kans.

Daarom, tot de tijd dat ADO geen andere spits heeft aangetrokken blijft Bulykin gewoon een optie!!!
0
Maandag 15 augustus 2011 om 14:46 uur

BLEISWIJK-1

Kees schreef:

Velen mekkeren dat we geen spelers gekocht hebben. Maar je kunt toch pas een vervanger voor Derijck halen nadat hij verkocht is. Zelfde geldt voor de centrumspits. Er is een ultieme poging (voor ADO begrippen) gedaan om Bulykin te halen.

Ik hoop niet dat Bhar alsnog gehaald wordt. Dan word ik echt gek. HJFF gaat direct emigreren denk ik!
Sterker nog. Volgens mij heeft Derijck nog niet eens getekend bij PSV. Als ADO nu een verdediger aantrekt, neemt het gewoon een risico!!!

Ik heb er nog alle vertrouwen in! Kijk nog maar eens goed terug waarneer Bulykin, Rado en Leeuwin vorig jaar voor het eerst met ons meespeelde. Waren we ook al 2 tot 3 wedstrijden onderweg.

Wat de aankopen betreft. Voor de verdediging zal het waarschijnlijk wel om Zomer of Keller gaan. Daar tegen over staat, dat als Bulykin of Vennegoor niet de nieuwe spits worden. Wie dan wel? Om de achterban rustig te houden moeten ze niet met Bhar, Hemmen of Boussaboun komen!
0
Maandag 15 augustus 2011 om 13:19 uur

Richard

den_haag_070 schreef:

op www.adodenhaag.nl staat presentje voor van der kallen plus een foto zijn die 2 mannen ook van cadd? die er bij staan ben benieuwd?
Links staat Rafael Transportowicz aanvallende linksbenige middenvelder Rechts staat Marek ICTnowski kopsterke spits, beide hebben contract getekend voor 2 jaar met optie van nog een jaar
0
Maandag 15 augustus 2011 om 12:46 uur

Nu online

Vakkie-G en 107 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4