Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

Aad

Van de officiele ADO-site:

Wordt u gebeld door Gino Coutinho?

11-05-12

Komende week maken supporters die hun Seizoen Club Card van ADO Den Haag voor 1 mei 2012 hebben opgezegd, kans te worden gebeld door spelers van de selectie, trainers of directieleden van ADO Den Haag. Mede op initiatief van de spelers is na het afgelopen moeilijke seizoen besloten om zelf de telefoon te pakken en de opzeggers te bellen.

Het doel is te polsen waarom deze supporters hebben opgezegd en of zij misschien toch nog over te halen zijn om volgend seizoen de spelers weer te steunen en opnieuw een plaats in het Kyocera stadion te nemen. Wie dus de komende week aan de andere kant van de lijn hoort: `Met Gino Coutinho`, het zal dit keer wel eens heel goed de echte Gino Coutinho kunnen zijn in plaats van een vriend of kennis die een grapje met u uithaalt!

Dan hebben er heel wat opzeggingen plaats gevonden en heerst er toch paniek.
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 20:08 uur

Thijs

teeg28 schreef:

hoorde en zat net ook te lezen dat nec in de markt is voor buly en nog meer clubs pffffffffffff zijn we weer te laat ???????? of gaan ze vol voor die amateur van servette die een half meier salaris vraagt
Ik moet echt stoppen met lezen hier! Iedereen zit elkaar gek te maken hier!
buly komt, buly komt niet, nieuwe speler die niet nieuw is maar zeg niet wie, Kees joepiedepoepie maar zeg niet waarom, boymans wel, boymans niet aaaaaarrgggghhhh
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 19:47 uur

Beest

RicoFCDH1 schreef:

Tuurlijk wel. De spelers zijn de mensen die de trainer dagelijks zien, niet van der kallen.
en precies daarom

waarom heeft van der kallen hun advies nodig is een zakenman die kijtk alleen naar de kosten baten en de daarmee behaalde resultaten denk echt niet dat ie ook maar iets geeft om hun mening het zijn tenslotte zn werknemers en niet zijn gelijken kan het ook helemaal mis hebben hoor laat me graag verbeteren
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 16:16 uur

FC Den Haag!

jajoh schreef:

en dat is inderdaad het probleem. Als hij nou 1 keer had toegegeven dat hij het niet tactisch had aangepakt etc. Maar hij is van zijn eigen kunnen overtuigd. Is niet erg, maar alleen als je open staat voor positieve kritiek en daar heb ik zo mijn twijfels bij.
Dat is niet helemaal juist, hij heeft aangegeven zelf ook wel fouten gemaakt te hebben. Dat hij verder wel vertrouwen heeft in zijn eigen kunnen als trainer lijkt me logsich.

En hij staat ook echt wel open voor kritiek. Waarom zit hij anders elke dag met Lex Schoenmaker en vraagt hij daarbij zelf uitdrukkelijk om adviezen. Zo begreep ik dat hij daarover ook met Wim van Hanegem en Dick Advocaat spreekt.
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 14:55 uur

Haagse_Aad

Kees schreef:

Exact, en mensen de gelegenheid geven zich te ontwikkelen. Let maar op; Steijn heeft enorm geleerd en komt hier nog veel sterker uit.
Steijn heeft zelf niet het idee dat hij dingen fout heeft gedaan (zijn eigen woorden), dus heeft ie waarschijnlijk ook niks geleerd en gaat ie het volgend jaar gewoon op dezelfde manier doen, want waarom zou hij wat veranderen?
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 14:43 uur

Zuiderparker

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Tsja, het ADO Bestuur is hier zeker debet aan echter M. Steijn is en blijft de smoezenkoning van Den Haag en de A1 jeugd zullen we onder zijn toenmalige leiding hier maar buiten beschouwing laten....
Hulde voor dit fantastische bestuurlijke besluit (mocht de berichtgeving indien kloppen) verder wens ik Maurice het allerbeste toe voor het aankomende voetbalseizoen. Dat hij de ploeg maar goed kan motiveren om het beste uit zichzelf te halen, komop Maurice je kan het.... NOT!!!
Jammer maar helaas, hij blijft .....Inderdaad is de A1 er helemaal niet op vooruitgegaan, nu voor 2e seizoen 1 divisie lager, terwijl ze tot 6,7 wk gelden nog bovenaan stonden // 2e team is net niet gedegradeerd, zal volgend jaar wel gebeuren...// ADOamatuers hebben het prima gedaan, sinds Wim v Laar het overnam, als dank mag hij weg...

WAAROM hebben ze bij ADO toch zo veel vertrouwen in die Wilfred v Leeuwen? Had lekker Edwin grunholz erbij gehaald !!

Wat oodh al schreef; Fraser, wat voegt hij toe? Was in zijn tijd als speler een prima verdediger, maar kan het blijkbaar niet overbrengen aan mn de MOElandstumperds. Vroeg me (vroegah) ook altijd al af wat de toegevoegde waarde was v Rene Stam als keeperstrainer toen Dorus de Vries (met zijn grote bek) onder de lat stond. Elke hoge bal of corner was paniek in de tent !! Nooit begrepen.
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 14:31 uur

DaveDH

miq72 schreef:

Nee joh ,er zijn er bij die weten niet ophouden en komen nu met als we straks 3 keer verliezen dit en als we weer 15e worden enz enz .
En hetzelfde riedeltje wat hier de laatste dagen al honderden keren voorbij is gekomen herhalen ze nog ff een paar keer .
En een onelinertje hier en daar ,dat weet je toch Dave .
Maar ja joh ,laat lekker gaan .
En als het tegen zit krijg je nog een kneusje hier of een stumpertje daar naar je hoofd maar om dat soort figuren kan ik alleen maar lachen .
Moet jij ook doen en lekker je eigen mening hier blijven shouten !!!!
Maar helaas geld een eigen mening shouten hier niet voor iedereen op box .
Ja maar voor mij is de discussie niet meer relevant, hij blijft and thats it...

Je kunt wel 100x beargumenteren waarom het geen goede zet is om Steijn nu weg te doen maar men wil toch niets van je aannemen, zij vinden dat het allemaal zijn schuld is (ook al ontkennen ze dat) en dat zijn kop moet rollen....

Prima toch?

Ik heb een andere visie die heb ik tot vervelens toe verdedigd en daar ga ik nu mee stoppen, ik ga me klaar maken om het ze straks allemaal eens flink in te wrijven als we gelijk hebben, niets is vermakelijker dan te roepen "dat heb ik je toch altijd al gezegd"
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 14:30 uur

Haagse_Aad

015 schreef:

Tel mij daar maar bij op. Iedereen speculeert er weer lekker op los, leuk, doe ik mee. Winterstop staan we linkerrijtje, mits er wat fatsoenlijks gehaald wordt.
Winterstop staan we bovenaan... mits Messi gehaald wordt...

Wat een onzin zeg... het vertrouwen in deze trainer is totaal nergens op gebaseerd..
Als de competitie ``e``en ronde langer had geduurd speelden we nu nacompetitie..
Maar goed, kritiek op Steijn mag niet want het is een jongen uit Den Haag en als je daar kritiek op hebt ben je geen echte supporter..

Enige reden waarom Van der Kallen Steijn laat zitten is omdat het de goedkoopste oplossing is.. althans voor nu... uiteindelijk zal in dit geval blijekn dat goedkoop duurkoop is..
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 14:20 uur

Advertentie

Haagse_Aad

miq72 schreef:

Vandaag is het een feit !!
Eindelijk een goede beslissing van Kallen Co.
Nu de volgende goede beslissing en dat is zo snel mogelijk Buly binnenhalen en Immers verkopen aan Vitesse .
Nog ff en het word nog wat .
Ik snap je vertrouwen in Steijn nog steeds niet maar we gaan het zien.. hoop dat ie me zal verbazen en het team goed kan laten draaien.. ik zie alleen echt geen aanknopingspunten waarom het hem nu wel zal lukken.. na slechte prestatie bij de A1 en afgelopen seizoen als hoofdcoach..
0
Vrijdag 11 mei 2012 om 13:51 uur

DaveDH

Beest schreef:

en als het een kopie wordt van dit seizoen ???
Het ligt er aan wat ze binnenhalen natuurlijk, met deze groep gaat dat idd niet gebeuren, mag je blij wezen als je NC ontloopt zoals dit seizoen... Maar als er een paar echte versterkingen bij komen zoals Hola en een goede spits... ja waarom niet... in de eredivisie heb je maar 3 goede spelers en 8 waterdragers nodig om mee te doen voor EL voetbal...

0
Vrijdag 11 mei 2012 om 13:02 uur

Nu online

wiegah070, Franky, Kees, poemba, Aad en 83 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4