Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

Kees

Het gehele bericht uit de ad/hc:

dinsdag 09 juni 2009
ADO Den Haag jaagt op Oper
Door DENNIS JANSEN

DEN HAAG - ADO Den Haag jaagt op Andres Oper. De 31-jarige aanvaller die woensdagavond met Estland tegen Turkije speelt, heeft bij Roda JC een aflopend contract en kan dus transfervrij worden overgenomen door de Haagse voetbalclub.

Andres Oper. FOTO PRO SHOTS
Oper speelde vier jaar voor de Limburgse club en zou deze zomer aanvankelijk naar Iraklis Saloniki verkassen. Bij de Griekse subtopper leek de Est een contract te tekenen voor twee jaar, maar financiën dwarsbomen de overgang vooralsnog. Nu heeft ADO Den Haag zijn pijlen gericht op Oper die dit seizoen in Kerkrade (2-0) de score opende tegen de Hagenaars. Overigens onderzoekt ook Roda JC nog of het Oper voor de club kan behouden.

Mochten ADO Den Haag en Oper er niet uitkomen, dan is Jason Oost (26) het alternatief voor de Residentieclub. De geboren Hagenaar mag vanwege de degradatie van De Graafschap transfervrij vertrekken uit Doetinchem. De aanvaller speelde bij de `Superboeren` dertig duels waarin hij vijfmaal scoorde.
In Den Haag waar de bomen nog altijd niet tot in de hemel groeien, zoekt ADO vooral spelers met een transfervrije status. De club die Fabio Caracciolo verhuurt (aan FC Den Bosch) en Rick Hoogendorp geen nieuw contract gaf, zoekt een extra aanvaller naast Powel, Milic, Soltani, Verhoek en (eventueel) Cornelisse. Richard Knopper is vanwege gescheurde kruisbanden tot de winterstop uitgeschakeld.

Ook Ahmed Ammi (kniepees), Santy Hulst en Mitchell Piqué (beiden middenvoetsbeentje) bivakkeren nog in de lappenmand. Het kwartet werd de voorbije weken geopereerd. Van Knopper staat vast dat hij de competitiestart, in het weekeinde van 31 juli, 1, 2 augustus, mist. De vraag is echter ook of de andere drie de competitieouverture halen.

Trainer Raymond Atteveld hoopt zijn selectie vóór de start van het nieuwe seizoen op orde te hebben. "Anders krijg je weer zo`n kermis tijdens de voorbereiding," aldus de oefenmeester. De oefencampagne van de Hagenaars begint op maandag 22 juni met de eerste training.

Atteveld kan nog niet zeggen of ADO Den Haag vervangers haalt voor de voorlopig afwezige links- en rechtsback. Robin Faber, afgelopen seizoen de rechtsback bij de reserves en ook mee op de trip naar Suriname, vertrekt in ieder geval bij ADO Den Haag.

Op links heeft de club talent Kai van Hese, die Piqué afgelopen jaargang met wisselend succes verving. Van Hese neemt momenteel met het Nederlands beloftenteam deel aan het internationale toernooi in het Franse Toulon, maar speelde daar nog geen minuut.

Op rechts werden achter Ammi Chris Kum en Joel Tillema uitgeprobeerd, maar zouden ook Danny Buijs en Aleksandar Rankovic kunnen spelen. Voor het hart van de defensie gaat Atteveld er vanuit dat Csaba Horváth bij ADO Den Haag blijft.

ADO Den Haag heeft zich nog amper geroerd op de transfermarkt. Alleen Ricky van den Bergh die transfervrij overkomt van Heracles Almelo en Raily Ignacio (Westlandia), zijn nieuw in de selectie van Raymond Atteveld die wel een handvol talenten liet doorstromen.

Atteveld laat weten Pascal Bosschaart een (nieuwe) kans te geven. Zijn voorganger André Wetzel was niet geporteerd van de Rotterdammer, die volgens Wetzel een mentaliteitsprobleem heeft. In Suriname nog gaf Wetzel een waarschuwing af. "Lukt het dit jaar niet dan is zijn loopbaan voorbij," stelde de technisch directeur zelfs.

Bij Atteveld begint Bosschaart met een schone lei: "Pascal speelde in Suriname ook, maar die wedstrijden werden in andere omstandigheden gespeeld en zijn geen graadmeter."

Voor Levi Schwiebbe is er weinig hoop bij ADO Den Haag. De middenvelder heeft nog een contract voor een jaar, maar kan op weinig speelminuten rekenen. "Hem is te kennen gegeven dat het erg moeilijk wordt bij ADO Den Haag.
We zijn bezig met hem om een oplossing te vinden," aldus Atteveld. De 22-jarige Schwiebbe werd het tweede deel van het vorige seizoen verhuurd aan Haarlem waar hij negen keer in actie kwam.


0
Dinsdag 9 juni 2009 om 19:23 uur

Bert

Vincent schreef:

woon in vlissingen..
onverharde wegen, trekschuit uit de vaart.. je kent het wel ;_))
Wat dat aangaat doet dat dorp van mij weinig onder voor die uithoek waar jij woont.

Heb je de A20 nog kunnen vinden of sloeg de navigatie op tilt?
0
Maandag 8 juni 2009 om 20:31 uur

Mike

Rome schreef:

Graaf Willem een bollenclub?
Je wilt niet weten hoe groot de clubs ten noorden van onze gemeentegrens zijn.
Het had maar weinig gespeeld of Katwijk (ca 25 km van Den Haag) had 3 hoofdklasseclubs gehad als Rijnvogels een beslissingswedstrijd had gewonnen. 
Veel grote Haagse clubs zijn momenteel groot omdat ze een fusieclub zijn. (Forum, Haaglandia, SVC`08)
Ik wil wel eens zien of die over 10 jaar nog zo groot zijn. Daarnaast is het momenteel erg in om jeugdspelers bij elkaar weg te roven (men weet wel wie er bedoeld worden......)
Ik vind het veel knapper als een club een lange geschiedenis heeft, ook nog eens een eigen identiteit heeft en als gezond en sportief bekend staat.
0
Zondag 7 juni 2009 om 20:05 uur

;(

sk schreef:

                          zwinkels

ammi         kum      derijck        pique
                           
                       rankovic

buijs                                          immers
                        vd bergh

               kolk                   millic
te weinig creatieve spelers, wil het zo wel eens zien


                          zwinkels  
                       
                       kum         derijck           

 ammi                                                      pique                
                        buis          rankovice

                     
             knopper                            vd bergh             
                      
                            kolk        bousabon
0
Zaterdag 6 juni 2009 om 23:51 uur

pfffffff

Kees schreef:

Dat denk je toch zelf niet. ADO Den Haag verdient hier eveneens stevig aan. In het stadioncontract is nl. een passage opgenomen dat ADO het stadion voor maximaal 12 evenementen op jaarbasis mag onderverhuren.

We verdienen wel degelijk aan dit concert qua onderverhuur. Daarnaast zijn er nog de revenuen m.b.t. catering/naamsbekendheid/fanshop-artikelen en ga zo maar door. Indirect verdienen we daar ook nog eens stevig aan.
Als de organisatoren melden dat het een proef is waar ADO voorlopig nog niets aan verdient dan zullen zij het wel weten. Het enige waar ADO mogelijk aan kan verdienen is de catering zelfs dat is niet zeker omdat de catering is uitbesteed en niet in eigen beheer. Recette concertkaarten en bobokaarten gaat toch wel degelijk naar KANE. Van de recette wordt KANE betaald wordt de crew en beveiliging betaald. Blijft zeer weinig over voor ADO.
0
Zaterdag 6 juni 2009 om 21:46 uur

Frans

<FCDH> schreef:

frans en janusz als jullie nou elke avond om 20:00 ff een UPDATE geeft dan zijn er ook minder onzin geruchten om over te discusseren;)

@ FCDH

Ik heb al gevraagd of Alberto (GGH) het 20.00 uur nieuws vanaf Curacao wil uitzenden met het laatste nieuws over ADO Den Haag....

Hij heeft helaas iets te weinig budget.....

Jij bent een van de die-hards van CADD !!
ga zo door, want we hebben allemaal dezelfde
passie : ADO Den Haag !

Groeten Frans
0
Vrijdag 5 juni 2009 om 16:24 uur

DEHAAGSEHYENA00

Kaos schreef:

Waar basseer jij hadouir op dan..

@Kaos

Die jongen kan aardig voetballen maar heeft te weinig mensen om zich heen die zijn mentaliteit hebben en het grappige is dat ik toen Buijs zijn eerste wedstrijden speelde voor Adodenhaag heb gezien dat hij zich uitsprak over dat de mentaliteit op het veld veranderd moest worden en hij nam de leiding en sindsdien speelt ADO veel agressiever en daarom is buijs zo belangrijk en daarom denk ik dat hadouir ook zo`n mannetje als buijs is.....daar basseer ik het op, je hoeft het niet met me eens te zijn...ieder zijn mening...

Met Vriendelijke Groet DeHaagseHyena

0
Vrijdag 5 juni 2009 om 13:22 uur

JB

Rico schreef:

En ik denk dat Wetzel en Atteveld een goeie jonge keeper willen, omdat Zwinkels er mischien te makkelijk over gaat denken dat hij toch wel in de basis staat. dat motiveert keepers nog net iets meer
Zwinkels is een echte keeper.
Die hoef je niet te motiveren met een concurrent.
Een echte keeper heeft namelijk altijd een wedstrijd in de wedstrijd en daarin is de bal zijn tegenstander.

Een keeper speelt liever 0-0 dan dat hij met 14-1 wint, want dan heeft hij dus van de bal verloren.

Let maar op: Zwinkels is onze Waterreus. 
Het maakte Waterreus ook niet uit welke "grote" keepers PSV allemaal haalde, uiteindelijk was hij het iedere keer weer die onder de lat stond.

En nogmaals: als keeper zijn er in de eredivisie maar heel weinig waarvoor Zwinkels een stapje terug zou moeten doen. Alleen Vorm, Vermeer en Romero.
En Tim Krul, maar ja, die schijnt nu vol voor een basisplaats bij Newcastle te gaan.
De rest is absoluut niet beter. 
Het ziet er hooguit spectaculairder uit bij tegenhouders als Verhoeven, Ten Rouwelaar, Velthuizen en al die andere duikelaars.
Maar punten voor duiken krijg je echt alleen bij het schoonspringen.
In het voetbal gaat het er om dat die bal niet tussen de palen gaat.
Keepen gaat daarom voor een belangrijk deel om het voorkomen dat de bal richting het doel komt.
Zoals Cruijff al zei: "je moet schieten om te scoren".
Maar dan omgekeerd: als er niet geschoten wordt kan er ook niet gescoord worden.
En als die bal dan toch nog komt moet je als keeper dusdanig anticiperen dat je de bal met zo min mogelijk risico, dus zo simpel mogelijk, dus bij voorkeur gewoon met 2 voeten aan de grond en je lichaam achter de bal, verwerkt.
Nadeel voor een echte keeper is dat het er dan nogal simpel uitziet. \"\"

Een keeper die in 1 wedstrijd 3 van 4 ballen tegenhoudt door ze te vangen omdat "ze recht op hem afkomen" presteert dus (meestal) veel beter dan een keeper die 10 van 12 ballen uit zijn goal duikt met 2 intikkertjes en 6 corners tot gevolg.
Al ziet dat laatste er beter uit in de samenvatting en voor de gemiddelde sportjournalist ;-)
0
Vrijdag 5 juni 2009 om 12:10 uur

Advertentie

Ooievaar

Gaat allemaal goed komen. Die mening ben ik ook toegedaan. Liever dat de club achter de schermen druk in de weer is, dan vroeg aankopen presenteren waar je weinig tot niets aan hebt. Zit persoonlijk niet op aankopen als Tim Bakens te wachten.

Hopelijk wordt Elia snel getransfereerd, kan er denk ik eerder tot zaken doen worden overgegaan.

 

Namen noemen is leuk, maar als het feest niet doorgaat levert dat alleen maar teleurstellingen op.

0
Vrijdag 5 juni 2009 om 10:21 uur

Frans


Beste shouters,

Even een reactie op alle quote`s :

Er is momenteel weinig nieuws te melden.
ADO Den Haag is druk in de weer om eruit te
komen met Feyenoord inzake keeper Mulder.

Veel contacten maar nog niets om naar buiten te brengen, geruchten zat maar daar schieten we
niets mee op.

Gaat allemaal goed komen !
Genieten jullie ook van je vakantie want het is zo weer 22 juni !

Groeten Frans
0
Vrijdag 5 juni 2009 om 10:00 uur

Nu online

BigMac, Jurriƫn, Franky, Lellow, wiegah070 en 194 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4