Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

slash070

Kijk, het kan morgen in ieder geval niet aan een jetlag liggen

omroepwest.nl

DEN HAAG - ADO Den Haag vertrekt zaterdag al naar Groningen. De Haagse ploeg speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de Euroborg tegen FC Groningen.
De ploeg van trainer Maurice Steijn werkt zaterdagmiddag nog een training af op Haagse bodem. Daarna stapt het team in de bus om de reis naar het noorden te maken.
0
Zaterdag 7 december 2013 om 17:48 uur

wdr

"De ploeg en steijn kan niets aan deze rangschikking doen het geluk zit ook niet mee. Maar het is geen top team en dan weet jw dat de weegschaal ook de verkeerde kant uit kan vallen en je Zo maar kan degraderen."

Marcellino, deze denkwijze leidt ons alleen maar slaapwandelend de juup in. Dan kunnen we Steijn lekker laten zitten en achteraf zeggen: Tja Steijn en de ploeg hebben alles goed gedaan. Het team was gewoon niet top en het zat ook zo tegen.

Nee, Steijn is geen capabele trainer, hij maakt geen eenheid van het team, hij zet de poppetjes niet op de juiste plaats, hij inspireert het team onvoldoende tot eenheid en vechtlust, hij komt steeds met excuses buiten zichzelf waarom het niet draait, en supporters als jij verzinnen ook steeds excuses voor hem! Verder mag jij je mening hebben, respect, maar ik zie het echt 100% anders dan jij. De gebeurtenissen van de komende maanden zullen uitwijzen of jij of ik gelijk heb. Wat mij betreft draagt Steijn (en ook VdKallen, door het blijven aanhouden van Steijn) de belangrijkste verantwoordelijkheid voor de slechte resultaten. Dit team is kwalitatief goed genoeg voor de 11e plaats. Het komt er echter absoluut niet uit, en dat is de schuld van de spelers maar ook van Steijn die niet het potentieel uit zijn ploeg kan halen, al 2 en een half jaar niet.

0
Zaterdag 7 december 2013 om 11:53 uur

derput

1905 schreef:

Wasr baseer jij dit allemaal op?
haagse dick vroeg mijn mening, hij inventariseert de enkele shouters die niet tegen de trainer zijn. Natuurlijk nergens op gebaseerds, dit is een shoutbox. Gelul in de ruimte. altijd makkelijk als je zelf niet verantwoordelijk of aansprakelijk bent
0
Vrijdag 6 december 2013 om 19:04 uur

derput

Dennis72 schreef:

Ben geen pro steijn en het zijn Steijn aankopen, maar met een lege portemonnee is het moeilijk kopen
Even een ander geluid hier. Waarom ben je pro steijn??? Nou hierom....
Verkoopt de club prima naar buiten toe
Ik heb de indruk dat de man werkelijk het belang van Ado dient
Hij houd vast aan een 4 3 3 systeem
geeft zijn spelers vertrouwen
Mensen als de Mos, Advocaat, van Hanegem steunen hem.
Heeft belangstelling voor iedereen en alles rondom de club dus ook de jeugd
En natuurlijk zie ik niet alle trainingen en spreek ik de man niet dagelijks. Maar je trainer de laan uitsturen is makkelijk en slap als je onderaan staat.
Ik neem aan dat je iets van een visie/beleid hebt aan t begin van het seizoen.

0
Vrijdag 6 december 2013 om 18:01 uur

slash070

<FCDH> schreef:

Ik zeg niet dat ado500 zomaar iets verteld ik vind het alleen gek dat de club Frans verbied hier is te posten of we het nou van de media horen of er een nieuwe speler kom of van Frans? Dus die jongen heb niks verkeerd gedaan
Zou wel kunnen als hij bij bepaalde besprekingen aanwezig is of daar een kennis heeft zitten die het weer aan hem verteld, de club leest de forums ook wel denk ik. Maar dan neemt hij toch gewoon aan andere naam hier op de shout. Ben benieuwd hoe het zit met de trainer(jol, of andere gigant) en die stofwolk speler wat hij noemde
0
Vrijdag 6 december 2013 om 14:00 uur

Aad

<FCDH> schreef:

De gemeente den haag wil dat ADO meer eigen vermogen krijgt meer bezuinigingen doorvoerde en in cat 3 van de KNVB komt

Bron adofans
Met andere woorden:

Wij geven een veto op het ontslag van Steijn en het binnenhalen van een nieuwe (duurdere) trainer.

Niet geheel toevallig dat dit nu wordt gezegd.
0
Vrijdag 6 december 2013 om 12:49 uur

Advertentie

wdr

Midden-Oost schreef:

Ik vind Steijn een prima kerel. Ik zou graag een Jol en/of ervaren TD erbij willen zien. Ik gun iig Steijn het allerbeste. Ik ga niet hopen dat ze bij Groningen verliezen. Wat ik Steijn wel aanreken is een dramatisch aankoop beleid, ook het vasthouden aan zijn miskopen (Cabral, Ninos, Malone) is tenenkrommend.

MvdK reken ik aan dat hij niet heeft doorgepakt naar VdB. Hij had met VdB en Bulykin zijn poot moeten stijf houden. Toen die 2 weg waren was het over en sluiten. We hadden toen echt de kans om door te groeien. Ook het niet aantrekken van een TD is een grote fout. MvdK is een 2e Ringel, een beetje pappen en nathouden en 0,0 ambitie. Ze begrijpen alleen niet dat niemand daar hier in haaglanden geen zin meer in heeft en al helemaal niet voor die prijzen.
VdK heeft ons gered, zonder hem was ADO er niet meer. VdB en Buly waren niet te behouden. Steijn aanstellen als trainer was een gok die verkeerd is uitgepakt. Had natuurlijk ook goed kunnen gaan, dat kan je van tevoren niet voorspellen. Brom was ook niet bewezen in de eredivisie, dat pakte perfect uit.

Kallen`s grootste fout daar is hij wat mij betreft nu mee bezig, namelijk het blijven aanhouden van Steijn ondanks de vreselijke resultaten en dito spel. Gevaarlijk voor het voortbestaan van de club. Als ADO degradeert, is het vermoedelijk snel over.
0
Vrijdag 6 december 2013 om 10:51 uur

Edwin

gillah schreef:

Ik heb hier de vraag gezien wie er nog supporters zijn van Steyn en waarom. Nu heb ik een vraag voor degenen die anti-Van der Kallen zijn. Wanneer werd de club sinds halverwege de jaren `80 tot nu beter geleid dan nu?
Dé Stoop was misschien nog erger alleen hij probeerde tussendoor de supporters zoet te houden met allerlei populaire dingen. Vervolgens schopte hij een prima trainer de deur uit om een echte kneus neer te zetten.
0
Vrijdag 6 december 2013 om 10:42 uur

tim_b

... ik heb geen seizoenkaart meer, en ga maar heel af en toe een wedstrijdje pakken puur vanwege weinig tijd door gezinssituatie, en financieel niet meer haalbaar is voor mij..ik woon niet in den haag... ben ik dan een mindere supporter/fan?
Mijn liefde/passie voor den haag zal voor altijd bestaan, wie er ook trainer is, hoe slecht ze ook draaien en hoeveel invloeden van andere rare supporters er hier ook in mijn woonplaats zitten (als bijna enige ado supporter
Sterker nog, als ik momenteel het gras van den haag zou mogen betreden zou ik met mijn 2 afgescheurde kruisbanden nog meer inzet tonen dan wie dan ook.,en dat zonder er een cent voor te krijgen lol
Jammer dat er onder de supporters er ook zo vaak strijd gaande is als gevolg van mindere tijden bij ADO.
Zijn we deze mindere tijden na al die jaren nu nog niet gewend?
Ik ben benieuwd in welk hokje ik nu geplaatst wordt na zon berichtje



0
Vrijdag 6 december 2013 om 10:41 uur

Midden-Oost

BLEISWIJK-1 schreef:

Wie geeft advies. Ik heb al een hele lange tijd een SCC. Ga ook nog steeds met grote regelmaat naar het stadion. Ik zit zelf nu echter in een splagaat. Ik vind namelijk dat het bestuur (lees: vd Kallen, Beijersbergen etc.) de club kapot laten gaan door Steyn NIET te ontslaan.

Nu vind ik het echter hypocriet om te blijven gaan, terwijl ik mij helemaal niet kan vinden in het aanblijven van Steyn. Als je deze mening hebt ben je dan juist WEL of NIET een supporter door te blijven gaan?

Het spreekuur is geopend!
Hebben ze bij ADO een klantenservice ? Anders stuur je een brief waarin je e.e.a uiteenzet. Misschien helpt het ook door je hoofd leeg te maken door dingen op te schrijven. Volgens mij pest je jezelf door niet te gaan. Stuur dan een klachtenbrief.

V.w.b. MS : eigenlijk is het natuurlijk onwijs jammer dat het niet lukt. Het idee voor een soort van Haagse Ferguson is natuurlijk prachtig. We hebben alleen de verkeerde man aangetrokken.

MS heeft bewezen van aankopen geen verstand te hebben dus heb je m.i. een TD nodig (Jol?). Als trainer krijgt hij een zesje, ik kan hem nooit betrappen op een geniale zet maar vind hem wel weer erg eerlijk.

Probleem ligt ook bij MvdK. De club is gered maar verder gebeurt er weer niks. Als je hogerop wil moet er geïnvesteerd worden. Een beruchte shouter zij vroeger altijd dat de kosten voor de baat uitgaan en zo is het. We zijn gered om weer degradatievoetbal te mogen spelen.
0
Vrijdag 6 december 2013 om 10:36 uur

Nu online

Superjantje en 189 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2