Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Reswek

Max schreef:

Ik heb het je gisteren ook al gevraagd, maar waarom actie? Is Ricky groter dan de club?

Laat ze elkaar lekker onderling afknallen en we zien wel weer wat de volgende opstelling wordt.

waarom actie vraag je?

 

omdat ik en vele andere met mij zulke trieste actie's van AW en RA niet zomaar pikken zoals we dat in het verleden ook niet hebben gedaan.... denhaag is altid de club van de supporters geweest en als de selectie ons weken in de steek laat dan gaan wij op de training verhaal halen... en dat moet nu ook maar weer eens gebeuren, want de meeste van jullie brave korfballertjes vinden ricky maar een stuk ongeluk maar er zal na de uitzending van vandaag veel meer onrust uitbreken..... spelers aan de oren, prive zaken erbij halen in de rust van de wedstrijd tegen heerenveen( dat gaat dus over Danny Buijs die een hele moeilijke tijd heeft gehad met zijn vrouw) nou sorry als je dat soort zaken aanhaalt in de rust van de wedstrijd waar iedereen bijzit dan spoor je niet... op deze manier gaat de club kapot omdat de selectie zo weer uit elkaar valt, Wetzel beweert dat de spelerscommisie het met hem eens is enz nou onizn, ricky is heel populair bij de selectie, jongen die altijd lacht en in is voor een geintje en veel vrienden heeft in het veld en bij de club...... echt als t aan mij ligt komt er een Adelaar 2 scenario, toen is het ons ook gelukt maar ik heb t nu gehad met AW en RA...... soltani linkshalf laat me niet lachen man!!!!!!!

0
Maandag 9 november 2009 om 23:18 uur

JS

Kees schreef:

 

Ricky v/d Berg voor een week door Atteveld naar huis gestuurd.

 

Vanmiddag om 15.00 uur is er overleg tussen Wetzel en zijn zaakwaarnemer ( Smit).

Vrees dat we hem niet meer terugzien. er speelt gewoon veel meer binnen de selectie ook met Atteveld. je kan mij niet vertellen dat je Yuri en Ricky zomaar op de bank laat en dan Schwiebbe en Soltani dan op het middenveld zet. Daar moet een reden voor zijn of je bent gewoon rijp voor Parnassia.

 

Bij mij zou Ricky altijd spelen. Ik snap goed dat die jongen zwaar gefrustreerd is. Z'n actie praat ik echter ook niet goed, want hij moet z'n voeten laten spreken. Hij weet gewoon dat als ie iets doet hij gelijk rood krijgt, waar een ander er wellicht met geel vanaf komt. gister was wel terecht rood.

Anyway, bestuur is gewoon drama. Geen volwaardige scouting, geen competente trainer, kwalitaitief zeer matige selectie en bovendien te smal en bestuursleden die in het sprookjesbos leven, want die dingen roepen over linkerrijtje.

0
Maandag 9 november 2009 om 13:07 uur

Aad

Kots en kostmisselijk wordt ik van de figuren op deze shout die het gedrag van de spelers en vooral van de zogenaamde supporters goedpraten.

Die hebben geen enkel realiteitsbesef en zouden eens moeten stoppen met blowen en snuifen. Dan ga je de zaken weer eens in hun juiste perspectief zien.

 

Al eerder schreef ik dat ik denk dat de sfeer binnen selectie en club op een of andere manier verpest is. Dat heeft op de diverse spelers invloed. Een paar (Horvath, Amni en Derijck) spelen ver onder hun kunnen, die speelden in het begin van het seizoen namelijk heel behoorlijk (zie het spelersklassement), andere worden tot ordinaire schoppers en een trainer (Atteveld) draait volkomen door. Gisteren een opstelling die van elke realiteit gespeend was.

Ik ben bang dat er direct een dekseltje van een doofpot afgaat en het dan heel hard gaat stinken. Jammer, we waren op de goede weg. Maar zowel op voetbal- als supportersgebied zijn we weer minimaal 5 jaar achteruit.

0
Maandag 9 november 2009 om 08:33 uur

Johannes

Met het uitdelen van zwarte pieten nog even met terugwerkende kacht aandacht voor Wetzel en consorten: iedereen kon zien aankomen dat de selectie te smal was, met name op de backposities en in de spits. Van PSV verlies je 9 van de 10 keer en met blessures kan je pech hebben, maar als je met Schwiebbe, Van Hese moet spelen en je hebt een half jeugdelftal op de bank zitten... Wetzel kan weer bonuspunten verdienen door in de winterstop te gaan shoppen en door Soltani snel te laten gaan. Mooie goal, dat wel, maar wat een kutwedstrijden speelt die de laatste tijd. ZOnder alternatief voor Milic zijn we die jongen ook in rap tempo aan het slopen trouwens, de eerste 'supporters' keren zich nu al tegen hem op de tribune. O O Den Haag...

0
Maandag 9 november 2009 om 00:44 uur

Kees

Zo de meeste hebben hun frustraties van zich afgeschreven.

 

Laten we realistisch zijn:

 

- deze selectie komt tegen een dergelijk PSV altijd tekort

- deze selectie presteert naar behoren als ze rond plaats 

  veertien/vijftien eindigen

- Wetzel zadelt Atteveld met een probleem op als hij steeds weer

  over plaats 12 raaskalt

- Wetzel probeert gewoon met zijn babbels verdere imagoschade

   te voorkomen. Er waren toch spreekkoren. Niet goed te praten

   maar vanuit de emotie kon ik ze een beetje begrijpen. Twente-

   Ajax werd niet stilgelegd!

- Atteveld heeft als tacticus ook niet zijn sterkste periode.

0
Zondag 8 november 2009 om 20:12 uur

Advertentie

JS

Luinge was zwaar klote vandaag, het elftal was nog slechter en Atteveld loopt met z'n grote mond te brallen over dat iedereen zn mannetje moet pakken in de 16, waar hij gelijk in heeft, maar ik hoor hem niks zeggen over die kloteopstelling die hij neerzet vandaag! Als je al geen middenvelders over hebt zet je toch vd bergh er meteen in en ga je niet Soltani die al tijden niet voldoet op het middenveld zetten. Zoiets kan je tegen Derby County uitproberen, maar niet tegen PSV. Wat een afslachting vandaag. Ben benieuwd wie er volgende week moeten staan, want de selectie wordt wel erg smal nu!

0
Zondag 8 november 2009 om 19:53 uur

Ooievaar

GroenGeel schreef:

Het antwoord is heel simpel.

 

We worden al jaren aan het lijntje gehouden, we gaan dit, we gaan dat.

Als we dan bij gods gratie een keer 10 uit 6 halen, gaan we er nog in geloven ook.

Om er vervolgens weer een dodelijke 2 uit 7 overheen te krijgen.

Iedereen wordt er gewoon doodziek van dat we alleen maar voor degradatie vechten

Met het paard van de schillenboer win je geen concours hipique. Het is niet de schuld van Luinge hoe slecht hij ook vloot maar ook met 13 man hadden we kansloos verloren, het is ook niet de schuld van het publiek, die wordt jaar in jaar uit in de maling genomen. En ondanks de falende taktiek is het ook niet de schuld van Atteveld, zelfs een korfballer heeft in de gaten dat je met dit elftal geen potten breekt.

 

Het is puur de schuld van nulliteiten als Wetzel 12e plek, met een gemankeerde selectie met de beste spelers langdurig in de lappenmand.  Jagersma met z'n lulverhalen over een hogere begroting, maar die vergeet er gemakshalve wel bij te zeggen dat de uitgaven gedaan in het seizoen er voor!!!!! bij de aankopen van Buijs en Derijck al in de cijfers verdisconteerd zijn.

 

Verkeerde figuren zonder enige kennis van zaken, op sleutelposities als hoofd scouting, hoofd opleidingen.

 

Maar gelukkig deze nulliteiten hebben de schuldige weer gevonden, want dat is namelijk het publiek. Die babbelzieke ijdeltuiten presteren zelf echt helemaal totaal geen éne klote. Geven het éne na het ander lulverhaal af, gebaseerd op louter drijfzand. Prachtig stadion, rijden een miljoen mensen per dag langs, maar nog geen stadionnaam. Chapeau. Oh ja de kredietcrises(...) Die was blijkbaar in den haag al jaren geleden begonnen, en is in deze dreven blijkbaar een neverending story, laat me niet lachen.

 

Hier is maar een woord voor van toepassing. En dat is wanbeleid. Met deze kreukelaars aan het roer is het niets en wordt het helemaal niets. Het amateurisme viert weer hoogtij.

 

Gek hè dat je onvrede krijgt op deze manier. Goh wat zal het stormlopen op de scc's straks. Het stadion is eredivisiewaadig, het management en die kakineuze flapdrol van een Wetzel, zeer zeker niet. Let maar op, die zal niet rusten voordat hij Mark Wotte heeft binnen gehaald.

 

 

 

0
Zondag 8 november 2009 om 19:51 uur

Leiden

<FCDH> schreef:

gewoon versterking in de winterstop ik heb nog steeds verstrouwen maar op deze manier gaat het wel fout natuurlijk?

Als iedereen fit is, dan hebben we zeker een eredivisiewaardig elftal. De selectie is alleen te smal.

Belangrijker is dat wij van de clubs 'onderaan' zo ongeveer de enige zijn die financieel gezond zijn. Alle andere clubs om ons heen, hebben echt geen geld om zich te versterken in de winterstop. Als wij 2 versterkingen krijgen, dan moet die 15e plek toch minimaal zijn. Ik blijf daar in geloven (vooral omdat ik  over andere scenario's niet wil nadenken...)

0
Zondag 8 november 2009 om 18:18 uur

Leiden

Kees schreef:

Hoe vreemd het ook klinkt maar met dit scenario heeft Van der Kallen best gerekend. 

 

Als gezondmaker van grote bedrijven weet je , dat als het lukt, het geruime tijd goed tot veel beter dan naar verwachting gaat en je dan weer een korte stevige terugval krijgt met alle gevolgen vandien.

 

Een gezond gemaakt bedrijf richt zich dan weer op en komt er zelfs nog sterker uit.

 

 

Ik bewonder je positivisme. Ik hoop dat je gelijk hebt!

Misschien gaat na deze wedstrijd wel de bezem door de selectie en staan de gasten op die echt willen werken (vandaag heb ik sommigen wel goed zien presteren, tegen de klippen op). Eén ding: slechter dan dit zooitje vandaag is onmogelijk...

0
Zondag 8 november 2009 om 18:01 uur

Ooievaar

Opstelling en instelling deugde van geen kant. Natuurlijk mag je van PSV verliezen, maar ga dan strijdend ten onder, en dan bedoel ik niet om een hoop kaarten te pakken.

 

Inderdaad was de scheidsrechter dramatisch, maar wij ook. We moeten de mouwen tot de oksels opstropen om aan de punten te komen. Gelukkig is de competitie over de hele linie waardeloos, dus maak ik me niet al te veel zorgen. Maar de knop zal wel omgedraaid moeten worden. Ook Atteveld deelt in de malaise, hij moet gewoon tegen dit soort ploegen veel behoudender spelen, zeker als je niet zo lekker in je vel zit, moet je terugvallen op zekerheden. Dus 4-4-2 of 4-5-1 maar niet met teveel aanvallende intenties. Dat is vragen om moeilijkheden.

 

We moeten ons gewoon richten op plek 14/15 meer zit er gewoon niet in, tenzij er nu eens wèl een kwaliteitsinjectie komt. Maar dat durf ik te betwijfelen.

 

Met dit wanbeleid creër je onrust, met alle gevolgen vandien(...)

Zoals gewoonlijk worden we door RvC, Wetzel en v.d. Kallen vergast op de mooiste verhalen, maar zitten we ook dit seizoen weer tegen een elftal aan te kijken wat als plafond handhaving heeft, dat is nog eens progressie maken.

 

Wil het echt wat woorden dan zal er doorgeselecteerd moeten worden, en afscheid genomen dienen te worden van nutteloze krachten als vd. Bergh - altijd wat, zelden wat goeds-, Soltani, Verhoek, en deze TD, die het voor elkaar krijgt om met dit budget z'on jupiler niveau selectie samen te stellen, maar vrolijk rondtoetert dat je hiermee minimaal notabene 12e dient te woorden. En jupiler spelers als Verhoek en Soltani nog langer wil vastleggen ook.

 

Atteveld daar valt inderdaad het nodige van te zeggen, gaf voor het seizoen al aan dat handhaving het hoogst haalbare is. Realiteitsbesef kan ik hem niet ontzeggen. Zou de leiding - of wat daarvoor doorgaat - ook eens moeten hebben, dat zou een hoop ellende schelen.

 

Atteveld faalt de laatste tijd opzichtig, maar om hem de schuld te geven van deze malaise getuigt van ernstige kortzichtigheid. Maar ben bang dat hij de zwarte piet krijgt toegeschoven. Deze selectie komt behoorlijk tekort, dat is het probleem en met name voorin.

 

 

 

 

 

0
Zondag 8 november 2009 om 17:18 uur

Nu online

wiegah070 en 282 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4