Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

ADO500

DEHAAGSEHYENA00 schreef:

Maicosuel Reginaldo de Matos is een 22-jarige Braziliaanse aanvaller. Hij komt over van Botafogo in zijn geboorteland en tekent voor liefst vijf jaar, tot medio 2014. In Hoffenheim komt hij in de personen van Carlos Eduardo, Luiz Gustavo en Wellington en Fabricio Dornellas vier landgenoten tegen. 

IK HAD EEN HALF JAAR GELEDEN OVER DIE JONGEN DAT ZE HEM MESTEN HALEN ADODENHAAG!

DOM VAN ZE DAT ZE DAT NEIT GEDAAN HEBBEN ZEG!

ps. Site is geupdate met knoppernieuws:P
Oud nieuws maar toch.....verrasing voor dalijk komt er groot nieuws over mogelijke transfer op mijn site...Doe lekker alsof die shoutbox net zoals hier is:P
Het is anders maarja....is nog beetje dood op mijn shoutbox dus lul lekker die geruchten erop los bij mijn site!
Bedankt voor de mensen die er al waren en de complimenten....die site is niet tijdelijk wil eht echt groter gaan maken en net als deze site!
Elke dag 2 updates van nieuws enzo;)
www.070denhaag070.webklik.nl

MvG DeHaagseHyena
Een fansite is zo goed als de betrouwbaarheid van zijn nieuws. Op deze site en op de website www.fcdenhaagforum.nl zitten een aantal insiders die regelmatig goed nieuws posten. Als je alleen maar onzinberichten en vooral onzinnige geruchten plaatst ben ik bang dat je website weinig succesvol zal worden. Dan ben je één van de velen.

Bovendien kan je op andere sites best een keer vermelden dat je een nieuwe website gestart bent maar er steeds over "brullen" wordt al gauw irritant en is ook wel heel erg goedkoop.

Anyhow, ik wens je veel succes toe (gemeend). Maar voordat je net zo groot bent als de reeds gevestigde fansites heb je nog een hele lange weg te gaan.
0
Donderdag 28 mei 2009 om 12:44 uur

Marcellino

scheveningen huilt schreef:

oude liefde roest dus wel, bedankt Martin!
Jongens we moeten het niet groter maken dan het is jol komt uit scheveningen en laten we eerlijk zijn scheveningers moeten weinig weten van de stad den haag tuurlijk komen veel supporters uit scheveningen maar het grootste gedeelte moet niets van ado den haag weten laat jol lekker gaan we weten in ieder geval een ding en dat is dat hij nooit meer iets bij den haag gaat doen
0
Dinsdag 26 mei 2009 om 18:05 uur

Vincent

die zien we ook nooit meer terug :_))

Nick Coster heeft een nieuw tweejarig contract verdiend bij
FC Dordrecht. De 23-jarige middenvelder kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag.

Waar Coster bij ADO weinig aan spelen toekwam in het eerste elftal, is hij in Dordrecht een vaste waarde. Trainer Gert Kruys gaf hem speeltijd tijdens 35 van de 38 competitiewedstrijden van
De Schapenkoppen
0
Dinsdag 26 mei 2009 om 17:12 uur

Den Haag For Life

Ajax heeft vijfjarig contract klaarliggen voor Jol
26/05/2009 09:27

Ajax heeft zich officieel bij Hamburger SV gemeld voor de overname van Martin Jol. De Amsterdamse club wil de 53-jarige trainer voor vijf jaar vastleggen.

Jol heeft in Hamburg nog een contract tot medio 2010, maar staat niet onwelwillend tegenover een vertrek. De coach botste recent met de clubleiding van HSV over het aankoopbeleid en is daarnaast teleurgesteld dat zijn huidige verbintenis nog niet is verlengd.

De komst van Jol naar Ajax, hangt af van de bereidwilligheid van Hamburger SV de trainer af te staan. Beide clubs moeten het nog eens worden over een afkoopsom. Jol zelf heeft al een eerste gesprek met Ajax achter de rug.

Naast het bereiken van een persoonlijk akkoord praat Jol ook met Ajax over de verdere invulling van de technische staf. De nieuwe hoofdcoach heeft waarschijnlijk weinig te zeggen over wie zijn assistenten worden. Volgens het rapport-Coronel wil Ajax breken met de gewoonte van nieuwe hoofdtrainers om hun eigen staf mee te nemen. HR

vi.nl
0
Dinsdag 26 mei 2009 om 09:54 uur

Bert

Ooievaar schreef:

Ieder z`n meug, en ik weet het is pas 25 mei, maar ik ben persoonlijk absoluut niet geïnteresseerd - tenzij ik bij de verkeerde club zit - of de trainer van de nummer 5 van Duitsland, wel of niet naar de nummer 3 van onze competitie gaat, of dat niet doet. 

Vind het pesoonlijk vele malen interessanter om te weten of Elia snel verkocht wordt, en daardoor - wellicht - onze transfercaroussel gaat draaien. 

Hoe eerder we ons versterken, hoe liever het me is. 

De club zit nu in Suriname, hopelijk wordt daar een samenwerkingsverband opgezet, schijnt wel aardig wat talent vandaan te komen(...)
Joh als die van 020 naar ons komt staan we weer met zijn allen te klappen.

Successen vergoeden veel zo niet alles.

Van pricipes hebben ze binnen de voetballerij weinig kaas gegeten. Gaat ook om veel te grote bedragen cq belangen.

Alleen Lex gaat nog voor geen 10 miljoen naar 020. Dat is dan een van de weinige. 
0
Maandag 25 mei 2009 om 23:30 uur

Advertentie

Bert

dit word hem en niet meer aan sleutelen schreef:

                          zwinkels

     ammi         derijck      kum         pique

                        rankovic
buijs                                             immers
         
                         vd bergh
      
   soltani   [ kolk ]               milic
Alleen maar Kolk erbij? Dat is te weinig. 
Er moeten zeker nog 3 tot 5 spelers erbij. Die minimaal gelijkwaardig zijn aan de huidige basisspelers. Liever heb ik nog dat ze kwaliteit toevoegen.
 
Vergeet niet dat we Knopper ook een poos kwijt zijn. Ricky vd Berg erbij is dus nogeens een uitbreiding van de al te kleine selectie.

Koevermans, Luijcks, Lens, Meric terug en Gentenaar erbij dan begint het ergens op te lijken  
0
Maandag 25 mei 2009 om 19:35 uur

<FCDH>

jammer me cluppie verloren laten we het er maar op houden dat het een lang seizoen is geweest;)

Goede tweede helft blijft onbeloond
ADO Den Haag heeft de wedstrijd tegen het Surinaams nationale elftal niet weten te winnen. In een goed gevuld en sfeervol André Kamperveenstadion stond er na negentig minuten 2-1 op het scorebord.
Tijdens de warming up werden de spelers getrakteerd op een welkome tropische regenbui, later in de tweede helft zouden de sluizen nog een keer open gaan. Nieuwbakken aanvoerder Danny Buijs won voor de tweede keer deze week de toss, het Wilhelmus werd zelfs twee keer gedraaid, de aftrap van de vice-president was mooi, een volle hoofdtribune, alles zag er goed uit voor een mooie voetbalavond. Dat werd het ook, alleen het eindresultaat was niet zoals gewild en zoals elke sporter hadden de spelers van ADO Den Haag daar de balen van.



Het spektakel van Internationaal Voetbal, zoals de stadionspeaker deze oefenwedstrijden steeds betitelde, werd pittig. Het Surinaams elftal speelde een stuk kalmer dan WBC, speelde meer de bal rond op zoek naar de vrijlopende man. Die vond het uiteindelijk onverwacht door een foutje van Timothy Derijck op het moeilijk bespeelbare veld de bal verloor en zich gedwongen zag de doorgelopen tegenstander te stoppen. De gegeven penalty werd door Marlon Felter benut.



Een op het oog onschuldige situatie leverde even later weer een strafschop op. Felter zag Coutinho (door een flinke bloeduitstorting in zijn knie kwam Zwinkels niet in actie en zat good old René Stam weer eens op de bank als resdervekeeper) goed de hoek ingaan en schoot hem net langs hem en ook langs de paal. De 2-0 viel uiteindelijk wel, uit een makkelijk gegeven vrije trap. Het doelpunt was er niet minder mooi om, Giovanni Drenthe schoot de bal van een meter of twintig ongrijpbaar binnen.



In de tweede helft liet ADO Den Haag zien hoe veel beter het kan voetballen en combineren. De goal van Timothy Derijck was een beloning voor een behoorlijk aantal gecreëerde kansen. De rode kaart voor Karim Soltani, die al geel had toen hij tegen de scheidsrechter vertelde dat de begane overtreding op Lex Immers toch wel wat ver ging, maakte zelfs niet eens heel veel verschil. Ook met tien man bleef de ploeg van Raymond Atteveld drukken. In meerdere scrimmages viel de bal uiteindelijk alleen net niet goed, waardoor de goede tweede helft niet werd beloond met een verdiend punt.



De persconferentie na afloop leverde weer mooie taferelen op. Er werden cadeaus uitgewisseld, dankwoorden uitgesproken en André Wetzel, door de gespreksleider tot grote hilariteit consequent aangesproken als meneer Zwetzel, sprak de hoop uit dat de band met de Surinaamse Voetbalbond niet beperkt blijft tot deze trip, maar zich verder zal continueren. Over de wedstrijd waren Raymond Atteveld en Danny Buijs het eens: `Alle respect voor dit Surinaamse team dat negentig minuten lang vol passie en strijd heeft gespeeld. Wij hebben over twee duels twee goede helften gespeeld en dat is te weinig om hier meer uit te halen.`

Karakteristiek
Surinaams elftal - ADO Den Haag 2-1 (2-0)
19. Felter 1-0, 36. Drenthe 2-0, 63. Derijck 2-1
Rode kaart: Soltani
Opstelling ADO Den Haag: Coutinho; Faber (29. De Geer), Kum, Derijck, Teixeira; Buijs, Cornelisse (59. Immers), Bosschaart; Verhoek, Powel, Soltani


0
Maandag 25 mei 2009 om 08:50 uur

piet

Feyenoord zou overwegen Nicky Hofs te ruilen voor Vitesse-doelman Piet Velthuizen. Beide clubs hebben weinig geld te besteden en daarom teruggrijpen naar ouderwetse ruilhandel.

Feyenoorder Hofs wordt dit seizoen al verhuurd aan Vitesse en de Arnhemmers willen de middenvelder graag definitief overnemen. Feyenoord is op haar beurt op zoek naar een doelman en zou Piet Velthuizen graag naar Rotterdam zien komen, zo weet RTV Rijnmond. Feyenoord zou verder doelman Erwin Mulder, dit seizoen onder de lat bij Excelsior, graag willen verhuren aan Vitesse.

Marc van Hintum, technisch directeur bij Vitesse, ontkent dat over een dergelijke constructie wordt nagedacht. Van Hintum bevestigde wel dat Vitesse Hofs definitief wil overnemen, maar ontkende dat een ruil met Velthuizen in de maak is.
0
Maandag 25 mei 2009 om 05:12 uur

'Atteveld zat als bok op de haverkist'

Door DENNIS JANSEN

PARAMARIBO - In Hotel Residence Inn in Suriname heeft André Wetzel al een duik genomen in het zwembad. Een drankje op het sfeerrijke terras ook. Zelfs de ligstoel om te zonnen werd in gebruik genomen.

„Hier kan ik al lekker genieten, maar helemaal tot rust kom ik na deze ADO-trip. Dan komt mijn gezin over naar Suriname en blijven we hier nog twee extra weken. Dan zal mijn telefoon wat vaker uitstaan. Dat is vakantie. Heb ik wel verdiend, vind je ook niet?”

Op steenworpafstand van het hotel kolkt de 480 kilometer lange Suriname Rivier. Auto’s op de nabijgekegen Anton Dragtenweg razen voorbij en de meeste spelers van ADO Den Haag verpozen bij of in het zwembad. De selectie geniet van een vrije middag, waar André Wetzel terugblikt op het voorbije voetbalseizoen. Daarin splitste hij vier wedstrijden voor het einde zijn dubbelfunctie op, bleef zelf technisch directeur en zette Raymond Atteveld als trainer voor de groep.

ADO blijft eredivisionist. In hoeverre is dat uw kunstje?
„Je hoort je mij niet zeggen dat ADO erin is gebleven door mij. Ik heb een hekel aan trainers die de eer naar zichzelf toetrekken. ADO is een proces van wij geweest: de raad, de directie, de technische staf, de spelers zelf en de supporters natuurlijk. Het is een proces geweest dat maart vorig jaar is begonnen met veel saneren en doorselecteren. Met een zoektocht naar betaalbare spelers. Spelers ook die we net misliepen.”

Heeft u een voorbeeld?
„Kees Luijkx. Hem wilden we in de winterstop halen. Maar toen ging hij net weer spelen bij AZ.”

Is hij nog steeds een optie?
„Misschien. Hetzelfde geldt voor Santi Kolk: we zijn niet meer in de positie om een transfersom te kunnen betalen. Of laat ik zeggen: willen betalen. We moeten verstandig met geld omgaan. Wat dat betreft hebben wij het goed gedaan: er staat een eredivisiewaardig elftal. En dat voor maar zes ton. Exclusief de salarissen dan, want die zijn natuurlijk wel omhooggegaan.”

Zes ton. Minus het geld van Daryl Janmaat die voor zo’n 1,8 miljoen euro door Heerenveen werd gekocht.
„Ik ga niet in op bedragen, maar de verkoop van Janmaat heeft ons heel erg vooruit geholpen. Dat kan straks met Eljero Elia gebeuren en zelfs de verkoop van Ferrie Bodde ligt in het verschiet.”

Bij het doorverkopen van Bodde krijgt de club de helft voor zijn transfersom, bij Elia twintig procent. Voor welk bedrag gaat Elia weg bij FC Twente, denkt u?
„Veertien, vijftien miljoen.”

U wacht dus nog even met het aantrekken van een nieuwe spits en keeper?
„Nou, nee. Ga eens naar een autodealer die weet dat je net de Staatsloterij hebt gewonnen? Dan rekent hij net even meer. Voor spelers geldt hetzelfde. Ze kosten je veel meer als clubs weten dat je geld hebt.”

Uw voorganger Wiljan Vloet zag het helemaal zitten in spelers als Stoffels, El Kadi en Levi Schwiebbe.
„Dat zijn geen slechte spelers voor de eerste divisie. Vind ik ook van Ekrem Kahya, Robin Faber en Tim De Meersman. Zij zijn gehaald voor de eerste divisie. Het was aanvankelijk ook de bedoeling dat we voor een plek bij de eerste vijf zouden gaan voetballen. In de eerste divisie. Voor Soltani geldt hetzelfde. Haalden we voor niks, zijn salaris was niet schokkend, maar kijk eens hoe hij in de eredivisie heeft gepresteerd. Dan ben je toch spekkoper?”

Heeft u met Fabio Caracciolo gegokt en verloren?
„Wat heet verliezen? Zijn transfersom (naar verluidt 175.000 euro) was niet zo hoog en Fabio kostte niet veel aan salaris. Je moet het zo zien. Er waren op dat moment twee winkels: een eredivisiewinkel en een tweedehandskoopjeszaak. Wij hadden alleen geld voor die laatste. Pas in de winterstop konden wij naar de eredivisiewinkel voor Danny Buijs, Timothy Derijck en Berry Powel. Buijs en Derijck hebben het uitstekend gedaan. Powel heeft te weinig goals gemaakt, al was die ene tegen De Graafschap een heel belangrijke.”

Met veel bombarie werd Bodan Milic gepresenteerd. Dat zou dé spits van ADO worden. Pas in de laatste twee wedstrijden stond hij in de basis.
„En gingen er meteen geluiden op dat Raymond Atteveld het wel en ik niet zou zien zitten in Milic. Klinkklare onzin. Ik heb enorm geïnvesteerd in die jongen. Ik heb hem vertrouwen en aandacht gegeven. Voor de winterstop moest hij er staan. Dat is drie, vier maanden later geworden.”

Hebt u ergens spijt van?
„Dat ik in februari niet heb doorgezet en mijn gevoel heb gevolgd. Ik vond dat ik niet meer honderd procent op die groep zat. De trainer van FC Twente zei het laatst heel treffend. Een spelersgroep is net een duif. Als je te hard knijpt, maak je ’m dood. Laat je ’m los, dan vliegt-ie weg. En ik moest die duif met één hand vast houden.”

De dubbelfunctie technisch directeur/trainer was te zwaar, maar de raad van commissarissen zei: U blijft trainer én uithangbord van ADO Den Haag.
„Dat werd mede ingegeven door de overwinning op De Graafschap. Niet voor niets had ik daarvoor een mini-trainingskamp in Kijkduin belegd. Ook voor mezelf. Zodat ik me helemaal op de groep kon focussen. Wat gebeurt er? Winnen we met tien man van De Graafschap. Toen dacht ik zelf ook: misschien gaat het eigenlijk ook wel. In samenwerking met de RvC heb ik toen besloten de dubbelfunctie toch te handhaven.”

Tot u vier duels voor het einde toch Raymond Atteveld haalde. Wat heeft hij toegevoegd wat u niet meer kon?
„Hij kon als een bok op de haverkist zitten.”

Kunt u een voorbeeld geven dat u dat niet meer kon?
„Je wilt om half negen een training voorbereiden met je technische en medische staf. Om tien voor negen gaat de telefoon voor een belangrijke transfer. Daar móet je mee aan de slag anders verlies je ’s middags misschien die speler. Dat kost tijd, waardoor je een uur te laat en half voorbereid aan de training begint. Dan doe je je staf en spelers tekort.”

Heeft u spijt dat u Bosschaart en Teixeira uit de selectie hebt gezet?
„Welnee. Dat zou ik zo weer doen. Het ging niet om Tex, het ging om de spelersgroep. Die moest een signaal krijgen. Dat het scherper moest. Dat we geen remmers konden gebruiken. Ik geef je op een briefje: als Pascal niet uit een ander vaatje tapt, gebeurt het over twee maanden weer. Pascal doet nu zijn best, ik gun het hem ook, want dit is zijn laatste seizoen. Lukt dat niet, dan is zijn loopbaan voorbij.”

U wilt in het nieuwe seizoen een keeper en een aanvaller. Een centrumspits of een aanvaller op de flanken?
„Ik neig om te zeggen: centrumspits. Voor de zijkanten hebben we Soltani, Cornelisse kan er spelen en Verhoek is de laatste twee maanden goed bezig. In potentie heeft hij alles om een goede buitenspeler te worden.”

Hoe vaak zal hij dat niet gehoord of gelezen hebben, in potentie?
„Hij zal zijn de belofte het komende seizoen moeten inlossen. Ook zijn contract loopt af. Dus hij heeft alle reden.”

Wat is volgend seizoen de doelstelling?
„Twaalfde worden.”
0
Zondag 24 mei 2009 om 17:57 uur

ADO500

Wetzel : volgend jaar twaalfde

De technisch directeur blikt terug en kijkt vooruit.

In Hotel Residence Inn in Suriname heeft André Wetzel al een duik genomen in het zwembad. Een drankje op het sfeerrijke terras ook. Zelfs de ligstoel om te zonnen werd in gebruik genomen. “Hier kan ik lekker genieten, maar helemaal tot rust kom ik na deze ADO-trip. Dan komt mijn gezin over naar Suriname en blijven we hier nog twee extra weken. Dan zal mijn telefoon wat vaker uitstaan. Dat is vakantie. Heb ik wel verdiend, vind je ook niet?”

Op steenworp afstand van het hotel kolkt de 480 kilometer lange Suriname rivier. Auto’s op de nabijgelegen Anton Dragtenweg razen voorbij en de meeste spelers van ADP Den haag verpozen bij of in het zwembad. De selectie geniet van een vrije middag, waar André Wetzel terugblikt op het voorbije voetbalseizoen. Daarbij splitste hij vier wedstrijden voor het einde zijn dubbelfunctie op, bleef zelf technisch directeur en zette Raymond Atteveld als trainer voor de groep.

ADO blijft eredivisionist. In hoeverre is dat uw kunstje?
“Je hoort mij niet zeggen dat ADO erin is gebleven door mij. Ik heb een hekel aan trainers die de eer naar zichzelf toetrekken. ADO is een proces van wij geweest : de RvC, directie, technische staf, spelers en de supporters natuurlijk. Het is een proces geweest dat maart vorig jaar is begonnen met veel saneren en doorselecteren. Met een zoektocht naar betaalbare spelers. Spelers ook die we net misliepen.”

Heeft u een voorbeeld?
“Kees Luijckx. Hem wilden we in de winterstop halen. Maar toen ging hij net weer spelen bij AZ.”

Is hij nog steeds een optie?
“Misschien. Hetzelfde geldt voor Santi Kolk : we zijn niet meer in de positie om een transfersom te kunnen betalen. Of laat ik zeggen : willen betalen. We moeten verstandig met geld omgaan. Wat dat betreft hebben wij het goed gedaan : er staat een eredivisiewaardig elftal. En dat voor maar zes ton. Exclusief de salarissen dan, want die zijn natuurlijk wel omhoog gegaan.”

Zes ton. Minus het geld van Daryl Janmaat die voor zo’n 1,8 miljoen euro door Heerenveen werd gekocht.
“Ik ga niet in op bedragen, maar de verkoop van Janmaat heeft ons heel erg vooruit geholpen. dat kan straks met Eljero Elia gebeuren en zelfs de verkoop van Ferrie Bodde ligt in het verschiet.”

Bij het doorverkopen van Bodde krijgt de club de helft voor zijn transfersom, bij Elia twintig procent. Voor welk bedrag gaat Elia weg bij FC Twente, denkt u?
“Veertien, vijftien miljoen.”

U wacht dus nog even met het aantrekken van een nieuwe spits en keeper?
Nou nee, Ga eens naar een autodealer die weet dat je net de staatsloterij hebt gewonnen? Dan rekent hij net even meer. Voor spelers geldt hetzelfde. Ze kosten je veel meer als clubs weten dat je geld hebt.”

U voorganger Wiljan Vloet zag het helemaal zitten in spelers als Stoffels, El Kadi en Levi Schwiebbe.
“Dat zijn geen slechte spelers voor de eerste divisie. Vind ik ook van Ekrem Kahya, Robin Faber en Tim de Meersman. Zij zijn gehaald voor de eerste divisie. Het was aanvankelijk ook de bedoeling dat we voor een plek bij de eerste vijf zouden gaan voetballen. In de eerste divisie. Voor Soltani geldt hetzelfde. Haalden we voor niks, zijn salaris wa niet schokkend, maar kijk eens hoe hij in de eredivisie heeft gepresteerd. Dan ben je toch een spekkoper?”

Heeft u met Fabio caracciolo gegokt en verloren?
“Wat heet verliezen? zijn transfersom (naar verluid 175.000 euro) was niet zo hoog en Fabio kostte niet veel aan salaris. Je moet het zo zien. Er waren op dat moment twee winkels : een eredivisiewinkel en een tweedehandskoopjeszaak. Wij hadden alleen geld voor die laatste. Pas in de winterstp konden wij naar de eredivisiewinkel voor Danny Buys, Timothy Derijck en Berry Powel. Buys en Derrijck hebben het uitstekend gedaan. Powel heeft te weinig goals gemaakt, al was die ene tegen De Graafschap een heel belangrijke.”

Met veel bombarie werd Bogdan Milic gepresenteerd. dat zou dé spits van ADO worden. Pas in de laatste twee wedstrijden stond hij in de basis.
“En gingen er meteen geluiden op dat Raymond Atteveld het wel en ik niet zouden zien zitten in Milic. klinkklare onzin. Ik heb enorm geïnvesteerd in die jongen. Ik heb hem vertrouwen en aandacht gegeven. voor de winterstop moest hij er staan. Dat is drie, vier maanden later geworden.”

Hebt u ergens spijt van?
“Dat ik in februari niet heb doorgezet en mijn gevoel heb gevolgd. Ik vond dat ik niet meer honderd procent op die groep zat. De trainer van FC Twente zei het laatste heel treffend. een spelersgroep is net een duif. Als je te hard knijpt, maak je ‘m dood. Laat je ;m los, dan vliegt-ie weg. En ik koest die duif met één hand vasthouden.”

De dubbelfunctie technisch directeur/trainer was te zwaar, maar de raad van commissarissen zei : U blijft trainer en uithangbord van ADO Den Haag.
“Dat werd mede ingegeven door de overwinning op De Graafschap. Niet voor niets had ik daarvoor een mini-trainingskamp in Kijkduin belegd. Ook voor mezelf. Zodat ik me helemaal op de groep kon focussen. Wat gebeurt er? Winnen we met tien man van De Graafschap. Toen dacht ik zelf ook : misschien gaat het eigenlijk ook wel. In samenwerking met de RvC heb ik toen besloten de dubbelfunctie toch te handhaven.”

Tot u vier duels voor het einde toch Raymond Atteveld haalde. Wat heeft hij toegevoegd wat u niet meer kon?
“Hij kon als een bok op de haverkist zitten.”

Kunt u een voorbeeld geven dat u dat niet meer kon?
“Je wilt om half negen een training voorbereiden met je technische en medische staf. Om tien voor negen gaat de telefoon voor een belangrijke transfer. daar móet je mee aan de slag anders verlies je ’s middags misschien die speler. Dat kost tijd, waardoor je een uur te laat en half voorbereid aan de training begint. dan doe je je staf en spelers tekort.”

Heeft u spijt dat u Bosschaart en Teixeira uit de selectie hebt gezet?
“Welnee. dat zou ik zo weer doen. Het ging niet om Tex, het ging om de spelersgroep. Die moesten een signaal krijgen. Dat het scherper moest. dat we geen remmers konden gebruiken. Ik geef je op een briefje : als pascal niet uit een ander vaatje tapt, gebeurt het over twee maanden weer. Pascal doet nu zijn best, ik gun het hem ook, want dit is zijn laatste seizoen. Lukt het niet, dan is zijn loopbaan voorbij.”

U wilt in het nieuwe seizoen een keeper en een aanvaller. Een centrumspits of een aanvaller op de flanken?
“Ik neig om te zeggen : centrumspits. Voor de zijkanten hebben we Soltani, Cornelisse kan er spelen en Verhoek is de laatste twee maanden goed bezig. In potentie heeft hij alles om een goede buitenspeler te worden.”

Hoe vaak zal hij dat niet gehoord of gelezen hebben, ’in potentie’?
“Hij zal zijn belofte het komende seizoen moeten inlossen. Ook zijn contract loopt af. Dus hij heeft alle reden.”

Wat is volgend seizoen de doelstelling?
“Twaalfde worden.” 


Note : artikel is integraal overgetyppt uit het AD van zaterdag 23 mei.
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 15:02 uur

Nu online

wiegah070, Franky, Kees, poemba, Aad en 82 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4