Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

the mouse

Goedmorgen gasten,

 

Ben er een tijdje niet geweest, maar het verbaasd me om de negativiteit van sommige shouters!

Begin van de comp. hebben we mooie en goede resultaten gehaald,

door sterk compact en als collectief te voetballen,

Momenteel is het zeker niet best het collectieve spel is het er "even" niet meer.

 

Maar weet wel dat dit zeker terug gaat komen, langzaam aan komen er spelers terug van de blessures( Kum, Pique, Rankovic, Knopper)

Hierdoor word de selectie sterker en ook zeker een stuk breder.

Waardoor ik er van overtuigd ben dat alles langzaam aan en toch vrij snel weer in orde gaat komen en wij zeker 4 teams onderons gaan houden.

0
Zondag 8 november 2009 om 10:01 uur

Solar

Haagse Roel schreef:

Dooie boel hier.....Zal  weer eens een vette discussie uitlokken :

 

Wetzel bij EL : Doelstelling is minimaal 12e plek, we doen het dus goed........hhaahahahaaha. Voetbal is de laatste weken niet om aan te zien en we verdwijnen zo in een rap tempo naar een stevige 17e plek. Denk wel dat we RKC nog onder ons kunnen houden.

 

Onze vleugelspitsen krijgen een nieuw , ja je leest het goed, contract aangeboden. Hoe haal je het als TD in je hoofd om deze op Jupilernivo acterende figuren een nieuw contract aan te bieden ???

Tja ik denk dat we ook naar onze eigen selectie moeten kijken. We hebben aan het begin van de competitie een aantal top wedstrijden gespeeld. Waar is die spirit gebleven? Waarom kan dat nu niet meer en een paar maanden geleden wel??

 

Heerenveen, NEC, FC Groningen. Allemaal onnodig verlies. Er zijn maar weinig clubs die echt presteren. Wat speelt er in die koppies van die spelers?  

 

Ben het overigens met Roel eens dat we er verstandig aan doen om deze spelers geen nieuw contract aan te bieden. We wilden toch omhoog??

 

Aan de andere kant kan ik me ook voorstellen dat Wetzel ze voor de breedte wilt behouden en daar door lagere (dan de huidige) contracten heeft aangeboden. Kan ik het niet oneens met hem zijn.

0
Vrijdag 6 november 2009 om 16:13 uur

g

dirk schreef:

Mee eens dat het onverstandig was Caracciolo uit te lenen. Heeft er bij Den Bosch al aardig wat ingeschopt. Maar toch heb ik mijn twijfels. Zag hem laatst spelen in de bekerwedstrijd tegen Feyenoord en heeft vrijwel geen bal geraakt. Fabio laadt zo wel de verdenking op zich een typische Jupiler League-spits te zijn, al word ik door hem graag van het tegendeel overtuigd.

Ik denk dat Fabio te vroeg voor de leeuwen is gegooid. Geef hem dit jaar maar lekker om het gevoel terug te krijgen, en neem hem volgend seizoen gewoon op in de selectie. Jupiler is anders dan Ere, maar ik denk dat hij het, met de juiste begeleiding, wel aan kan.

 

En het kwaliteitsverschil tussen Den Bosch en Feyenoord is behoorlijk groot. Dat maak je als eenzame spits nooit goed.

0
Vrijdag 6 november 2009 om 14:17 uur

Ooievaar

Bert schreef:

Ooieveer=Ooievaar was gewoon een typefout.

Ja joh is goed.

 

Het 2e promoveert al drie jaar om dan weer steevast te degraderen. Niet iets om trots op te zijn, het 2e moet natuurlijk altijd eredivisie spelen.

 

Niet elke jeugdspeler kan je een contract aanbieden, maar het is zorgellijk dat de A1 en B1 zeer zwak presteren, de scouting is niet in goede handen om me zwak uit te drukken. Als je niet de middelen hebt om aankopen te doen die je beter maken, dan zou ik zwaar inzetten op de jeugdopeiding en scouting, en die zijn niet in goede handen.

 

De club zit in de bovenste regionen wat betreft personeel wat er rondloopt. Waarom zo veel? Waar leidt het toe? Het is in ieder geval wèl een flinke hap uit je begroting, heeft nog niet geleid tot een stadionnaam, daar kan je ze toch onderhand wel op afrekenen.

 

Ik heb geen vertrouwen in Wetzel de man raaskalt maar raak met z'n 12e plek en z'n geflirt met VVV spelers heeft hij daar aandelen in of zo?

 

Ik begin me zorgen te maken over de gang van zaken, ik zie totaal geen progressie, integendeel. Wil je een 2e ring en dat willen we toch? dan moet je met name thuis wat meer vermaak gaan bieden. Nogmaals: pas één pot gewonnen thuis, daar doe je niet mee aan klantenbinding. Atteveld ben ik zeker de laatste weken niet kapot van, maar zonder hem waren we nog veel verder van huis geweest. Aan hem ligt het natuurlijk niet. Hij heeft deze selectie niet samengesteld.

 

Voor de negende begroting hebben we een verdomd matige en smalle selectie. Dat geeft - mij althans - te denken. Dus alle reden om de kat de bel aan te binden.

 

0
Woensdag 4 november 2009 om 22:21 uur

JD

Zodra het mogelijk is, moet dit de basiself worden (4-4-2):

 

doel: Zwinkels (of Waterman)

achter: Ammi (of versterking in winterstop), Derijck, Kum, M. Pique (of versterking in winterstop)

midden: Buijs, Rankovic (punt naar achter), Knopper en Van Hese (is een middenvelder met een aardige voorzet van links)

voor: Ignacio en Hulst (snel en scorend vermogen)

 

Jammer:

- dat Atteveld het in Horvath ziet zitten (deze week een 2 in de VI)

- dat Soltani en Verhoek een contractverlenging is aangeboden

- dat Milic geen basketballer is geworden (onze verlosser is hij zeker niet)

- dat Waterman niet het hele seizoen speelt (anders had hij bij de WK-selectie gezeten)

- dat wij zo veel Jupilervoetballers in de selectie hebben die op eredivisieniveau door de mand vallen en niet in staat zijn de bal met 3x overspelen in de ploeg te houden

- jammer dus dat de selectie zo in onbelans is, waardoor je bij schorsingen (dat feest gaat nu pas goed beginnen) en blessures (Den Haag scoort wel heel hoog!?) niet in staat bent een volwaardige ploeg op de been te brengen

- jammer dat de technische staf hierop voor aanvang van het seizoen onvoldoende heeft geanticipeerd en wij nu met de gebakken peren zitten

- jammer dat we nu zijn veroordeeld tot ordinair degradatievoetbal

- jammer dat onze TD met zijn hoofd in de wolken loopt en denkt dat we stapjes gaan maken (ik kan die woorden niet meer horen) en op weg zijn naar de 12e plaats)

- jammer dat V.d. Kallen niet publiekelijk verklaart dat hij op 1 december a.s. gewoon zijn contractuele verplichtingen nakomt en 3 miljoen betaalt (onrust voorkomen)

- jammer dat de sfeer in het stadion steeds matter wordt

- jammer dat ik dit kwijt moest

en

- jammer dat jullie denken dat ik niet goed snik ben

 

Open je ogen!!

- dat KPN voor het schaatsen heeft gekozen

 

0
Woensdag 4 november 2009 om 21:53 uur

Advertentie

Ooievaar

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Vleugels willen meer geld
ADO Den Haag heeft met Wesley Verhoek en Karim Soltani nog geen akkoord kunnen bereiekn over de verlenging van hun contracten. Beide spelers zijn niet tevreden over het aanbod.
Lees het nieuwsbericht

Die jongens zijn beide niet geschikt voor de eredivisie, tekenend dat we het hier blijkbaar wèl mee moeten doen. Af en toe aardig maar overall brengen ze beide veel te weinig. Milic - natuurlijk geen grote voetballer - maar heeft het natuurlijk nog moeilijker als hij afhankelijk is van die kreukelaars. Contractverlening getuigt van mismanagement. Het aanstellen van deze TD trouwens ook, babbelzieke ijdeltuit die ook nu weer de pers opzoekt om z'n eigen falen te verdoezelen.

 

We hebben de 9e begroting, daar mag je toch wel wat meer voor verwachten. In de jeugdopleiding zit het blijkbaar ook niet, de A1 en B1 presteren dramatisch. Het 2e schopt geen krant van tafel af en het 1e heeft welgeteld één thuis overwining behaald. Alle reden dus om de zaak eens kritisch onder de loep te nemen. Deze selectie is volstrekt niet in balans, met alle gevolgen van dien.

 

Het personeelsbestand is topzwaar, dat gaat ten kostte van het spelersbudget. Lopen nog steeds veel te veel directeuren die geen moer presteren dus daar valt de nodige winst te behalen door daar eens flink in te snijden.

 

Degradatie ben ik niet bang voor, maar het wordt toch onderhand wel eens tijd om eens een keertje niet onderin te bungelen, want daar wordt ik onderhand toch wel strontziek van, met z'on begroting doe je toch een aantal zaken ernstig verkeerd.

Dus donder eenrst maar eens de familie Wetzel eruit, dan is ook het gevaar geweken dat die Wotte weer in beeld komt.

0
Woensdag 4 november 2009 om 21:18 uur

Aad

rien1 schreef:

Nee, dat klopt natuurlijk. Maar ik kan me niet voorstellen dat Horvath (en in mindere mate Dereijk) er geen zin in heeft, of denkt  "laat maar waaien".

 

Maar ik begrijp ook niet wat er aan de hand is. Ik zag thuis wel de herhaling en met name Horvath die gigantisch liep te balen na de wedstrijd. Maar het is niet alleen Horvath maar ook Dereicjk. En dan natuurlijk ook die domme Bosschaert die een schop geeft terwijl die Heerenveen-speler naar (nota bene) de zijlijn  loopt.

 

 Toch heb ik wel de hoop dat als Kum achterin terug is, en dan Buijs en vd Bergh er weer zijn, dat het dan toch wel weer beter gaat.

Ik maak me ook zorgen om de voorste linie, want Milic is de enige centrumspits en ik denk dat we toch echt nog iemand daar nodig hebben.

Ik heb het al eerder geschreven: Ik denk dat de sfeer binnen de selectie door een of ander voorval behoorlijk verziekt is.

De onderlinge communicatie in het veld is nihil en in plaats van elkaar te steunen na een blunder(tje) zijn er boze blikken en gebaren.

Oorzaak ?????????? Wie het (denkt te) we(e)t(en) mag het zeggen.

0
Zondag 1 november 2009 om 17:33 uur

Kees

ER IS EEN BEETJE ONWEER IN DE TENT AAN HET ONTSTAAN. DIT ZIJN TOCH WEL HARDE UITSPRAKEN!!!

 

Raymond Atteveld wil nakoming van afspraak over versterking
01 november 2009 om 09:41

Na een reeks van drie overwinningen, zit ADO Den Haag momenteel in een mindere fase. Trainer Raymond Atteveld wil dan ook dat er tijdens de winterstop versterking bijkomt. ‘Dat is de afspraak die ik heb gemaakt.’

tekst: Rob Blankenstein

ADO Den Haag-trainer Raymond Atteveld heeft altijd gezegd, dat de twaalfde plaats niet reëel is. Ook heeft hij meerdere malen verkondigd, dat hij zijn selectie graag zou versterken. ‘Eén en ander heeft met elkaar te maken’, legt Atteveld aan HaaglandenVoetbal.nl uit. ‘Het is een simpel verhaal. Als je besluit weinig tot niets te halen - en we hebben één transfervrije jongen (Ricky van der Bergh - red.) opgehaald - en je voor de rest weet dat je een aantal spelers mist door cruciale blessures en je gaat dan roepen dat de twaalfde plek reëel is, dan denk ik dat je het spelletje niet zo goed begrijpt!’

tevreden
Straks komen spelers als Aleksandar Rankovic en Richard Knopper weer terug. Gaat Atteveld zich er desondanks hard voor maken dat er versterking komt tijdens de winterstop? Hij: ‘Je bent als trainer erg blij met Rankovic en Knopper die terugkomen en vergeet Mitchel Piqué niet met op dit moment ook nog Kum en Van Hese die we missen. Dus al met al missen wij nog wel wat, dus als die terugkomen dan ben je erg tevreden, maar wij hebben Powel ook nog laten gaan dus dat geld moet gewoon beschikbaar zijn om ons te versterken in de winterstop.’

vuist

Raymond Atteveld gaat dus ‘met de vuist op tafel slaan’ om verstering af te dwingen. ‘Daar ben ik al vrij duidelijk over geweest, je werkt op basis van afspraken en dat is de afspraak die ik gemaakt heb. Dus die moet nagekomen worden en daar ga ik ook vanuit!’, aldus Atteveld.

© HaaglandenVoetbal.nl (TR Media)


 

0
Zondag 1 november 2009 om 11:03 uur

hjfff

Mr. FC DEN HAAG schreef:

Ik ben niet lam geslagen, maar ik heb geen zin meer om

onnodige woorden aan dit amateurzooitje vuil te maken.

Laat staan dat sommige shouters hier nog wel eventjes denken dat we weer makkelijk een wedstrijd gaan winnen.

Mocht dit onverwijlt toch gebeuren dan is dat een wonder op zicht want dit is echt iets structureels en daar zal geen speler (wie dan ook) iets aan kunnen of willen veranderen.

Ik ben echter ook zeer nieuwsgierig hoe deze ADO-soap zal aflopen en zal onze hoofdrolspeler (Atteveld) nog een troef in handen hebben.... wordt vervolgd.

Kum, Rankovic, Knopper, vd Bergh en Buijs bij je selectie scheelt toch wel een keekie he.

 

 

Vergeet je dat ff niet..

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 22:41 uur

Ooievaar

Tja jammer maar helaas. Bijna iedereen - ik ook dus, want ik had ook een tweetje - vergeet dat Heerenveen erg goed materiaal heeft. Dus is het eigenlijk logisch dat je daar de bietenbrug opgaat. ADO is de laatste weken niet in goede doen maar dat lijkt me duidelijk.

 

We hebben een te smalle selectie en als daarvan een aantal spelers niet aanwezig zijn om wat voor reden dan ook dan is het eigenlijk alleen maar hopen.

 

ADO moet zich richten op de plek net boven de streep, plek 15 want meer zit er niet in. Zodra we denken dat we zo goed zijn dan gaat het onherroepelijk mis. We moeten de mouwen opstropen en gaan als de brandweer en vechten voor elke bal, anders verliezen we van alles en iedereen.

 

Dus wat minder lulverhalen over een 12e plek, terwijl diegene dit dat heeft gezegd zelf hopeloos gefaald heeft, en werd weggepromoveerd. Laat die man eens wat verder kijken dan z'n venlose neus lang is, want ergens anders kijkt hij blijkbaar niet.

 

Wat minder lullen over hogere begrotingen, maar wat uiteindelijk dus uitmondt in minder spelersbudget. Dat is gewoon pure volksverlakkerij geweest. We zitten de komende week met PSV voor de deur in november en hebben welgeteld één keertje gewonnen, wellicht dat dat de beleidsbepalers eens in overweging willen nemen.

 

Atteveld lijkt me de laatste weken ook niet in goede doen laat dat duidelijk zijn, maar om éénzijdig bij hem de schuld te leggen lijkt met vrij onzinnig. Met het paard van schillenboer win je nu éénmaal geen concours hipique de selectie is te smal en sommigen hebben blijkbaar de pijngrens van een weekdier. Met name die M. Piqué maakt het van eieren, lijkt wel of hij op een mijn i.pv. een sproeier is gestapt. Te zot voor woorden.

 

Ik heb niet de illusie dat er in de winterstop schokkende zaken op stapel staan, dus ga ik er maar vanuit dat er geen versterking in aantocht is.

 

Blijf er op hameren dat het een zegen is als Knopper weer fit op het veld staat, hij maakt wèl het verschil.

 

Aan de andere kant zijn we echt niet zo slecht als we de laatste weken acteren, maar moeten we gewoon realistisch zijn en mikken op een plek boven de streep. Dat kan je dus niet van progressie spreken.

 

Of je daar komend seizoen meer scc's gaat afzetten is weer een heel andere discussie.

 

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 21:39 uur

Nu online

wiegah070 en 273 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4