Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

oodh

Kees schreef:

Volgens mij stonden we afgelopen zondag nog samen bij Henk dus jij moet zeker weten hoe ver mijn schaduw reikt.

Nu serieus: tuurlijk zie ik dat Steijn veel tekortkomingen heeft en eindverantwoordelijk is voor veel zaken zoals Höcher, Vogel en ga zo maar door. Heb ik een paar maanden ook stevig over geshout. Heb ook direct in juni geschreven dat ik een assistent nooit eindverantwoordelijke zou maken. Werkt eenvoudigweg niet in dit verziekte voetbalwereldje.

Echter reageer ik steeds meer op shouts waarbij Steijn zonder onderbouwde mening onderuit gehaald wordt. Vind ik niet terecht en niets is makkelijker dan enkel maar afgeven.
Vandaar dat ik ook Immers verdedig. Veel shouts over Steijn en Immers slaan gewoon nergens op. En bovendien verdienen zij dat ook niet.

Ik heb het gevoel dat sommigen een ware kruistocht tegen die twee zijn begonnen. Kan er bij mij niet in en zal ik noooooooit aan meedoen.




Er zijn er ook een hoop die, zeker als we het over Steijn hebben, prima kunnen onderbouwen waarom hij het niet goed heeft gedaan.
0
Woensdag 9 mei 2012 om 15:53 uur

oodh

Haagse_Aad schreef:

Denk dat ze hem eerder iets van Technisch Manager maken.. met weinig taken en bevoegdheden..
Ik geloof er niets van. Volgens mij zit Steijn er volgend jaar gewoon. Waarom mag hij anders zijn verlanglijstje inleveren en wordt daar werk van gemaakt? Toch niet wanneer er een andere trainer zou komen?
0
Woensdag 9 mei 2012 om 15:04 uur

B1905

janjazz37 schreef:

Is wel de stijl van VDK.
Geen boodschap aan historie
Ik weet wel dat een hoop hier een anti vdk zijn maar ik denk toch niet dat hij (vdk) hiervan de schuldige is. Steijn aan de andeRe wel. Ik denk dat Steijn hier de knoop doorhakte. Hij wilde niet met tovert door. Waarom? Misschien wilde Steijn ook zo`n wijf als die van Chelsea in zijn staf toevoegen.
0
Woensdag 9 mei 2012 om 14:13 uur

BLEISWIJK-1

Een oudere supporter schreef:

Ik werd al bang toen ik gisteren het zinnetje in dat korte stukje in het AD zag over het vertrek van Govert. `Dat het in goed overleg met de club was`...als je dat leest weet je al dat hij eruit gegooid is.
Belachelijk, hij was juist enorm met zijn conditie bezig de laatste jaren en is vorig jaar ook op dieet gegaan omdat hij zelf vond dat hij te dik werd en zijn conditie op peil wilde houden.
Misschien ben ik de enige die dit vind maar ik heb hier niet zoveel moeite met zijn ontslag. Waarom moeten ze dan wachten met deze beslissing? Als de achterliggende gedachte echt is dat ze willen verjongen, dan is het beslismoment nooit leuk. Ook niet als hij 65 jaar is.

Alleen vind ik niet dat hij financieel in de problemen mag komen. Ik denk dat 15% bovenop je WW een redelijke regeling is. Vergelijkbaar met de kantonrechtelijke formule. Maar laten we eerlijk zijn. Hij is masseur en zal echt nog wel wat bij kunnen verdienen. Ik zie het dan ook echt niet gebeuren dat hij een financieel gat valt.

En ik weet dat ik nu misschien de hoon over mij zal krijgen. Maar dit is het leven anno 2012. Ik heb er zelf ook mee te maken gehad!
0
Woensdag 9 mei 2012 om 13:25 uur

treb72

Haagse_Aad schreef:

Geintje joh treb.. maar bij deze toch nog even mijn welgemeende excuses..

Maar je snapt toch wel dat je heel veel mensen blij maakte met je shout over Bulykin en dat er daarom zoveel over geshout word..

En ik snap op mijn beurt wel dat jij toen je die sms kreeg er echt zeker van was dat ie kwam, anders zou je dat niet zo shouten..
Aad

Het siert je dat je excuses aanbied, ik verlaat de box heus niet door dit geintje.Maar ik heb er ook al idd paar keer naast gezeten.

Zal ik maar gelijk het e.e.a toelichten.

Vlak voor mijn post kreeg ik een sms van een zeer betrouwbare bron ( van wie hij het had vermeld ik niet hier) in dit Smsje stond letterlijk.

Bulykin keert vlg seizoen terug bij Ado.

Toen ik terugbelde kreeg ik idd de bevestiging dat hij vlg seizoen terugkeert, waarom het nu nog niet bekend cq rond is weet ik op dit moment niet.

En idd had ik vorige week de primeur vermeld omtrent Boymans, maar ( los vh het feit dat ook nu az niet wil) gaat Ado toch liever voor Buly ( meer scc , etcetc) ze zijn dus op het laatste moment van gedachte veranderd omtrent Boymans.

Dus nogmaals ik weet oprecht niet waarom het of nog niet bekend is of zo lang duurt , maar ik heb in eerdere shouts gezworen en gezegd me kop eraf. En tuurlijk kan het per minuut anders zijn.

Maar ik blijf erbij: Buly speelt vlg seizoen bij ons.

0
Woensdag 9 mei 2012 om 11:42 uur

Advertentie

Max

Scheveningen schreef:

Waarom stopt deze topper?
Ik weet niet waarom hij stopt, maar heb er nooit zo`n goed gevoel bij als stille krachten die er al jaren zijn plotseling via de achterdeur vertrekken. Niet eens een bloemetje van Ad Planken op de middenstip..
0
Dinsdag 8 mei 2012 om 23:15 uur

Scheveningen

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Govert de Kramer stop bij ADO
Na twaalf seizoenen sprintjes trekken en spelers oplappen, komt er een einde aan het tijdperk Govert de Kramer. De verzorger vertrekt bij ADO Den Haag.
Lees het nieuwsbericht
Waarom stopt deze topper?
0
Dinsdag 8 mei 2012 om 22:47 uur

Beest

super fc denhaag schreef:

heeft toch weinig zin. denk je dat ze naar ons luisteren??? dan had steijn al weggeweest.
over steijn dan niet

er zijn dit jaar omenadebij 5500 scc verkocht daarvan kun je denk ik rond de 3000 man bereiken via twitter facebook cadd en andere digitale kanalen als je nou die handtekeningen verzameling door tweeen deelt
je neemt de scc houders met een klein vragenlijstje houdt u uw scc zo ja waarom zo niet ......
aan het eind van de rit zou de komst van buly het een en ander veranderen ??
eventuele pols zou u door de komst van buly evt. een scc aanvragen al krijg je maar 500 van die verhaaltjes dat moet toch bij ado een keer bij het managemant terecht komen ??

je kan ook zoals hier onder genoemd een standaar mailtje maken die op fb twit north enz enz plaatsen waar je aangeeft dat je wil dat buly komt

ik vind het wel wat ze lkkr spammen hopen dat ze mischien net dat beetje verder willen gaan als er wat word georganiseerd onder suporters
0
Dinsdag 8 mei 2012 om 19:05 uur

pmc

miq72 schreef:

Kan je dit niet ff naar Ado mailen of twitterren en is het sowieso geen idee om Ado over de streep te halen en alle suppoters op te roepen om via internet Ado op te roepen om Buly terug te halen !!!!!!!!!!!
Waarom dan???? heb hier gelezen dat het voor 100% zeker was dat hij ging komen of moet ik nog even snel naar Hans Anders??
0
Dinsdag 8 mei 2012 om 16:52 uur

BLEISWIJK-1

Richard schreef:

Op het ogenblik mogen we blij zij dat er nog spelers voor ado willen spelen na zo`n bagger jaar. Demouge is een klasse beter als die koekebakkers die er nu in lopen
Waarom zou Demouge in hemelsnaam naar ADO willen?

Het is geen sportieve verbetering en meer geld gaat hij dan ook niet verdienen. Vergeet Demouge maar.
0
Dinsdag 8 mei 2012 om 16:25 uur

Nu online

Michiel en 131 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4