Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: weinig

jajoh

<FCDH> schreef:

Caracciolo op huurbasis naar FC Den Bosch
Spits Fabio Caracciolo speelt komend seizoen voor FC Den Bosch. De Moerasdraken huren de 24-jarige Belg van ADO Den Haag, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam het afgelopen jaar. In de residentiestad ligt Caracciolo nog tot medio 2011 vast.
Fabio Caracciolo
Er waren meerdere clubs geïnteresseerd in Caracciolo. Naast Den Bosch toonden ook RKC Waalwijk en Helmond Sport belangstelling. De oud-speler van onder meer MVV en FC Eindhoven koos uiteindelijk voor de Bosschenaren.

"Met meerdere BVO`s heb ik ook een gesprek gehad, maar het gevoel bij FC Den Bosch was meteen goed," zegt Caracciolo in een officiële persverklaring. "Ik heb prettig gesproken met manager voetbalzaken Fred van der Hoorn en met de nieuwe trainer/coach Marc Brys heb ik eerder bij FC Eindhoven plezierig samengewerkt."

heel verstandig om die jongen te verhuren en niet meteen voor weinig te verkopen! lekker laten spelen en als ie het daar goed doet weer terughalen als dat nodig is! Mooi he, nu worden spelers van ons gehuurd
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 10:38 uur

<FCDH>

ADO Den Haag speelt gelijk tijdens feestje
Het André Kamperveenstadion stond vrijdagavond volledig in het teken van een voetbalfeestje. De eettentjes buiten het stadion, de swingende band, alles was gericht op vertier. De wedstrijd leverde dat zeker ook op, met als resultaat een 1-1 eindstand.

In twee typisch Zuid-Amerikaanse busjes reisde de selectie af naar het stadion. Het uitladen van de spullen leverde weinig problemen op, dat kon gewoon door de openstaande ramen. Eenmaal in het stadion werd iedereen gegrepen door de aanstekelijke muziek. Niet alleen het publiek stond heen en weer te wiegen, ook verzorger Govert de Kramer toonde zijn ritmegevoel, net als een aantal spelers.



De warming up werd door beide ploegen in hetzelfde shirt gedaan, een speciaal shirt van Surinam Airways. De band droeg datzelfde kledingstuk en toonde zich ook net zo soepel als de spelers. ‘Heb je even voor mij’ van Frans Bauer klonk nog nooit zo swingend, de bijpassende danspasjes werden ook perfect uitgevoerd.

Na de nodige plichtplegingen was de wedstrijd amper begonnen of ADO Den Haag nam de voorsprong via een vrije trap van Berry Powel. Een droomstart tegen een ploeg met veel snelheid en vooral veel lucht om aan te blijven zetten in de warmte. Danny Buijs verwoordde het na afloop heel duidelijk: ‘Het leek wel of onze tegenstanders op de brommer waren, ze bleven gaan.’



Dat blijven gaan werd ook gevoed door de knappe gelijkmaker die WBC in de tweede helft aan wist te tekenen, het gaf de landskampioen vleugels. Toeschouwers als Stanley Franker en de Surinaamse bondscoach zagen ADO Den Haag proberen te temporiseren, tegen een ploeg die constant in de vijfde versnelling wilde spelen. De 1-1 eindstand stond eigenlijk bijna afzijdig van de slotconclusie van Raymond Atteveld; ‘een erg leerzame en mooie ervaring om wedstrijden als deze te mogen spelen.’



Karakteristiek
WBC – ADO Den Haag 1-1 (0-1)
3. Berry Powel 0-1, 60. Regilio Kemper 1-1
Opstelling ADO Den Haag: Zwinkels (46. Coutinho), Faber, Derijck, Kum, Teixeira; Buijs, Bosschaart (74. De Geer), Immers (70. Resodihardjo); Soltani (46. Hulst), Powel, Verhoek (46. Cornelisse)





<< Terug
0
Zaterdag 23 mei 2009 om 09:32 uur

Yo

FC Den Haag! schreef:

Powel is in de winterstop voor 2,5 jaar gehaald en heeft nu dus nog een contract voor 2 jaar!
Vreemd genoeg heb ik vertrouwen in Powel.
Iedere spits heeft een slecht jaar in zijn carriere. Kijk de cijfers er maar op na of het nou Demouge, Huntelaar of Van Basten is!
Vergeet ook niet dat de eerste seisoenshelf hij weinig gespeeld heeft. Daarnaast heeft hij weinig bruikbare ballen gehad.

Ik hoop ook dat hij goed begint aan de competitie en zijn kans pakt. Hopelijk krijgt hij nog de kans en steun van pobliek.
0
Vrijdag 22 mei 2009 om 14:44 uur

yo

`Van Gaal mengt zich in strijd om Elia`
De losgebarsten strijd om Eljero Elia wordt almaar heviger. Na de interesse van een waslijst aan Engelse clubs en concrete belangstelling van Ajax en Hamburger SV, aast nu ook Bayern München op de aanvaller van FC Twente.

Dat meldt SkySports. De nieuwe trainer Louis van Gaal is volgens het Engelse medium een groot fan van de balvirtuoos. De oefenmeester zou bereid zijn een bod op Elia te plaatsen.

Maar Bayern is niet de enige club die de naam van Elia heeft omcirkeld in de scoutingsrapporten. Tijdens de bekerfinale tegen sc Heerenveen waren Manchester City, Tottenham Hotspur, Everton, Arsenal en Aston Villa aanwezig in De Kuip.

Bovendien zijn Ajax en Hamburger SV de aanvaller nog niet vergeten. De Amsterdammers lijken met het mislopen van de Champions League echter weinig kans te maken. Volgens Bild zijn de kansen voor HSV groter. De Duitse boulevardkrant wist zelfs met zekerheid te melden dat Elia naar Hamburg trekt, maar dat werd snel naar het rijk der fabelen verwezen.

0
Vrijdag 22 mei 2009 om 08:37 uur

edgar

Danny Koe schreef:

Dan komt Sibon naar Den Haag.
Voornaam: Gerald
Achternaam: Sibon
Geboortedatum: 19-04-1974
Geboorteplaats: Emmen,
Nederland
Nationaliteit: Nederland

Sibon

PASPOORTseizoen club wedstrijden doelpunten competitie
1993/94 FC Twente 3 0 Eredivisie
1994/95 VVV 30 20 Eerste divisie
1995/96 VVV 23 14 Eerste divisie
1996/97 Roda JC 34 13 Eredivisie
1997/98 Ajax 13 2 Eredivisie
1998/99 Ajax 11 2 Eredivisie
1999/00 Sheffield Wednesday 28 5 Premiership
2000/01 Sheffield Wednesday 41 13
2001/02 Sheffield Wednesday 35 12
2002/03 Sheffield Wednesday 25 6
2002/03 SC Heerenveen 13 4 Eredivisie
2003/04 SC Heerenveen 25 15 Eredivisie
2004/05 PSV 19 6 Eredivisie
2005/06 PSV 2 0 Eredivisie
2006/07 PSV 0 0 Eredivisie
2006/07 1. FC Nürnberg 10 0 Bundesliga
2007/08 SC Heerenveen 34 13 Eredivisie
2008/09 SC Heerenveen 25 2 Eredivisie
Totalen: 371 127

Sibon is TE oud en scoort TE weinig én waarschijnlijk TE duur.......
0
Woensdag 20 mei 2009 om 16:33 uur

Vincent

<FCDH> schreef:

FORTUNA SITTERD IS FAILLIET KNVB HAALT STEKKER ERUIT

hier het gastenboek
http://www.fortuna-online.nl/
misschien kunnen we dan linford voor weinig overnemen.... of speelt ie daar niet meer :-))

0
Dinsdag 19 mei 2009 om 19:08 uur

super fc denhaag

Bert schreef:

Zo is dat Rien ja ja WE ARE STAYING UP.

Volgend jaar kunnen we bij goede prestaties iedere 14 dagen een uitverkocht huis tegemoet zien.
je merkt trouwens ook dat vaders hun kinderen weer meenemen. en ouderen komen ook weer regelmatig. dat komt denk ik dat er geen of weinig rottig heid gebeurd. iedereen is het eens dat het de enigste weg omhoog is. denk ook dat iedereen de juppiler ligue zat is. en het nieuwe stadion heeft er natuurlijk ook zijn steentje ertoe bijgedragen.
0
Maandag 18 mei 2009 om 00:14 uur

fcdh sassem

Kees schreef:

Het oefenprogramma zal wel vanaf 3 juli starten. De eerste training begint naar ik meen op 22 juni.

Binnekort zal wel op de officiële site een vooraankondiging van het "mogelijke" uittenue staan.

Ik hoop dat alsnog in het nieuwe seizoen en waardig afscheid van Meric genomen wordt. Indertijd werd het wel aangekondigd. Wat heb ik van die jongen genoten.

Meric was in inderdaad een speler waar ik ook ongelooflijk van heb genoten. Er lopen in de eredivisie maar weinig spelers met zo`n goede individuele actie rond. Ik had hem graag eens samen met Milic zien spelen. Wetzel heeft hem veel te makkelijk laten gaan omdat hij het gewoon niet in hem zag zitten. Volgens mij baalde wetzel ontzettend dat Meric was uitgegroeid tot publiekslieveling.  Had samen met Buijs een goed duo geweest aan de rechterkant. Van mij mag hij vandaag nog terugkomen.

0
Zondag 17 mei 2009 om 12:46 uur

Advertentie

JB

<FCDH> schreef:

klinkt gek maar is die keeper van volendam niks voor ons?zo slechte keeper is dat echt niet hoor?
Dat is wel degelijk een slechte keeper.
Eentje van het type tegenhouder.
Zoals er jammer genoeg heel veel zijn, maar die gewaardeerd worden omdat het er spectaculair uitziet.
Wel eens in slomo gekeken hoe hij nog weet te duiken bij een bal die recht op hem af komt?
En zoals hier al eerder opgemerkt over Waterman is ook hij niet echt een rustgevende factor achterin.

Betere keepers dan Zwinkels zijn er op dit moment maar heel weinig en al helemaal niet betaalbaar.

Zolang Vermeer, Vorm, Krul, Romero, Gomes of vd Sar niet haalbaar zijn ;-p, moet er gezocht worden naar een tweede keeper.
De Vries misschien als die inderdaad beschikbaar is.
0
Zaterdag 16 mei 2009 om 19:29 uur

Den Haag For Life

Hmmmzz schreef:

-Keeper is echt een must
-links en rechtsback zal wel moeten eigenlijk maar je kan ook bijv: bosschaart weer eens de kans geven als pique geblesseerd is of Kum op rechts zetten als ammi geblesseerd is.
-Centrale verdediger die ben jij nog vergeten
-vervanger voor knopper hebben we al ! (v/d Bergh)
-Vleugelaanvaller idd ook een must
-centrum spits idem dito, ik heb toch niet echt vertrouwen in Milic alleen als breekijzer zou ik hem gebruiken.. daarbij Powel komt duidelijk tekort en Carraciolo ook nog niet echt veel laten zien maar die heeft zeker wel talent

keeper,centrale verdediger, vleugelaanvaller, spits   4 echt belangrijke versterkingen. Daar kom je wel een heel eind mee ! En dan in de winterstop misschien idd een rechts of een linksback kopen als er wat geld vrij is. Zo zou ik beleid voeren :)
Overdreven zeg. Wetzel en Atteveld willen maar 2 versterkingen. Ze gaan ook selectie inkrimpen. Het heeft dan weinig zin om een blik vol spelers te halen.
0
Zaterdag 16 mei 2009 om 15:26 uur

Nu online

wiegah070, Franky, Kees, poemba, Aad en 101 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4