Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

ado-kenner

smalle selectie

 

topscorder vorig jaar nog geblesseerd

 

caraciollo die volgens jullie goed kan zijn maar geen steun kreeg.

Millic heeft meer gescoord maar krijgt toch ook bijna geen steun van de zijkanten dus hetzelfde verhaal.

 

veel jongelingen die zich teveel willen bewijzen waardoor ze fouten gaan maken en oudjes die niet snel genoeg zijn en geen leiderschap geven. en eerste divisionist en hoofdklasse spelers als reserve em keeper die vorig week goed deed maar dat waarschijnlijk niet meer doet

 

de trainer die volgens sommige onder druk wordt gezet door TD en staff

 

en te weinig geld om aankopen te doen (goede)

 

is dit de formule voor degradatie of hoop ik het ongelijke te krijgen. Alleen als iedereen terugkomt minder gele en rode kaarten scoort en langer dan 10 wedstrijden blessurevrij te zijn kunnen we nog best goed eindigen 12-15 plek

 

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 21:07 uur

marcellino

supporter-noord schreef:

We missen vandaag Zwinkels, Rankovic, Knopper, vd Bergh, Buijs en Caracciolo.

Als straks iedereen weer beter is heeeeel snel 4-4-2 gaan spelen, wat ik al eerder zei. Je hebt dan zoveel goeie middenvelders, daar moet je gebruik van maken en dan gewoon Milic en Caracciolo voorin. Ranko achterin ipv Horvath. Weg met die buitenspelers, je hebt er geen reet aan. Hoevaak heeft Milic in al die wedstrijden een goeie voorzet gehad van Soltani en Verhoek. Kan me het bijna niet herinneren.

oooohhh ja want op buijs en ricky na voetballen de andere spelers die jij op noemt de hele competitie al mee.

 

Laten we nu eens ophouden met het benoemen wie er niet bij zijn want veel van de spelers die jij op noemt waren voor het sluiten van de transfermarkt al geblesseerd.

 

Dat we het met de spelers die we hebben goed hebben gedaan is ook zo.

 

alleen zijn de laatste vier a vijf wedstrijden bedroevig en dan bedoel ik nog en eens hoe den haag voetbald maar je ziet wel dat de andere ploegen onders ons beter gaan voetballen en dat wij eigenlijk niet meer beter kunnen en terug zakken.

 

Maar gebeurde dat vorig jaar ook niet en riepen we daarom niet in koor dat deze selectie te smal is om wat te betekenen nou het bewijs is nu geleveerd.

 

niks ten nadele van de spelers want die hebben het goed gedaan maar je komt met deze ploeg gewoon tekort.

 

en daar veranderd knopperd ,rankovic en zwinkels niets aan.

 

eerst scorende spitsen halen en twee goede backs en dan praten we verder

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:50 uur

Kees

<FCDH> schreef:

dit is geloof ik de eerste keer dat ik je wetzel zie afvallen? maar je heb wel gelijk ik blijf zeggen die man is een goeie om sponsors en zo binnen te halen maar totaal ongeschikt als TD ze zeggen wel eens je selecteerd spelers naar je eigen karakter?dat doet wetzel namelijk ook je moet KILLERS als spelers binnen halen en geen bv hese met alle respect maarja wetzel zag het ook niet zitten in cor lems want die vond ie niet beschaafd genoeg dat zeg toch genoeg?

Dat is zeker scherp van je dat je dat opvalt over Wetzel. Ik ben en blijf een voorstander van Wetzel maar ik heb er ongelooflijk de pest er over in als hij Atteveld de druk van de twaalfde plaats oplegt terwijl hij vorig seizoen op het moment dat hij wegging vijftiende stond. Alleen Ricky was er toen niet bij.

 

Ik probeer het zo zuiver mogelijk te benaderen en vind ook dat selectie niet in balans is en dat is Wetzel als td ook verwijtbaar.

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:48 uur

GroenGeel

Kees schreef:

Wie zijn er allemaal niet bij: 1 Zwinkels,2 M. Pique,3 Rankovic, 4Knopper,5 Buijs, 6Van der Berg, 7Kum en 8 Soltani (gepasseerd maar nog ingevallen). Dat is een aardig rijtje! Of vergeet ik er nog één?

 

Volgende week komt Bosschaart daar nog bij.

 

Maar het zal zo blijven omdaat Derijck, Immers, Horvath, VD Bergh en Buijs kaarten blijven pakken, zal er dus steeds één geschorst zijn.

 

Dat zijn geen excuses, iedere ploeg heeft daar last van.

 

Selectie is na RKC gewoon de zwakste

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:45 uur

Kees

jajoh schreef:

kan iemand mij vertellen wat er in godsnaam aan de hand is???? Wat is er de afgelopen 3 weken gebeurd waardoor er opeens zo kut gespeeld word. iedereen loopt erbij als een zoutzak (op Pique na!). Ik irriteer me het meest aan Milic. Het word steeds duidelijker dat die gozer helemaal, maar ook echt helemaal niets kan. Waarom niet Ignacio erin gooien? Zeker toen het nog 2-0 stond, want we spelen, net als vorige week, letterlijk zonder spits. Als dit de spiraal is waar we inzitten word het weer een lekker wekelijks frusteeravondje FC den haag. Die eerste helft van vandaag was gewoon te beschamend voor woorden, een belediging voor de meegereisde supporters.... Kneuzen zijn, stuk voor stuk. Kotsmisselijk word ik er momenteel ff van.

Vind ik gelul van je om deze spelers zo af te vallen met kneuzen etc.

 

We hebben gewoon een te smalle selectie en dat breekt je op. Vandaag zijn er acht spelers om diverse redenen niet bij en dat is niet op te vangen. Eerder moet je de beschuldigende vinger naar Wetzel wijzen die een selecite het seizoen in laat gaan die niet in balans is.

 

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:32 uur

Kees

Waar ik doodziek van word is dat de druk door Wetzel op Atteveld en de ploeg wordt gelegd om voor de twaalfde plaats te gaan.

 

We hebben zo'n smalle selectie en, met alle respect, moeten we nu zelfs op Schwiebbe terugvallen als basisspeler. Levi mocht vertrekken, werd tussentijds verhuurd aan Haarlem waar hij ook niet uitblonk, en is nu basisspeler.

 

De kracht van de selectie is totaal verkeerd ingeschat en de balans is helemaal zoek.

 

Van Pique en Ammi was bekend dat ze moeite zouden hebben om op tijd fit te zijn.

 

In het centrum van de aanval hebben we alleen Milic (die ook nog een slepende blessure had) en Ignacio die net van de amateurs kwam.

0
Zaterdag 31 oktober 2009 om 20:13 uur

Advertentie

Kees

Van Hese en Piqué in Oranje
In navolging van de selectie van Charlton Vicento voor Oranje onder 19, is ADO Den Haag weer twee jeugdinternationals rijker. Talenten Lorenzo Piqué en Kai van Hese zijn wederom door de bondscoach van het Nederlandse beloftenelftal, Hans Schrijver, voorlopig geselecteerd voor een oefenwedstrijd op vrijdag 13 november tegen een combinatie-elftal van eerste en tweede elftalspelers van Bayern München. De definitieve selectie wordt vrijdag 6 november bekend gemaakt.
De vriendschappelijke ontmoeting vindt plaats op de trainingsaccommodatie van Bayern München en begint om 14.00 uur.
 

Over 5 jaar zijn we hofleverancier van het grote oranje!

0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 18:03 uur

Kees

hjfff schreef:

Ben vanmiddag naar de trainign geweest en was negatief verrast.

Buijs geschorst, dat wisten we.

 

Maar geen Kum en vd Bergh morgen!! Beide geblesseerd geraakt op de training de afgelopen week. Kum de bekende hamstrings en Ricky heeft last van de achillespees dacht ik te horen.

 

De opstelling was zo;

 

                     Ditewig

 

Ammi     Derijck      Horvath     L. Pique

 

         Schwiebbe       Bosschaart

                     Immers

 

    Verhoek       Milic       Vicento

Dat is zwaar klote nieuws. Ach, zonder me gelijk te willen halen, gaf ik vanaf mei/juni al aan dat onze selectie veels en veels te smal is. Ik werd toen door enkele weggehoond!

0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 18:02 uur

Haagse Roel

García mag vertrekken bij FC Groningen
Gonzalo García mag op zoek naar een nieuwe werkgever. De aanvaller van FC Groningen heeft van de club te horen gekregen dat hij in de winterstop uit mag zien naar een andere club.


"We hebben er met elkaar over gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat we wel met elkaar overweg kunnen, maar niet bij elkaar passen. Dan is het beter om uit elkaar te gaan", zegt trainer Ron Jans op de officiële website van de Groningers.

"Overigens zal Gonzalo tot de winterstop gewoon deel uitmaken van de eerste selectie. Dat hij deze keer (voor het duel met AZ van zaterdag, red.) niet bij de selectie zit, hoeft niet te betekenen dat we geen beroep meer op hem zullen doen."

Garcia staat sinds de zomer van 2008 onder contract bij FC Groningen. Die club nam hem toen over van Heracles Almelo. In totaal kwam de middenvelder tot 32 competitieduels namens de club, waarin hij vier keer het net vond.

Naast Heracles en FC Groningen kwam de voormalig jeugdspeler van Real Madrid in Nederland ook al uit voor AGOVV en sc Heerenveen.


Prachtige voetballer die jongen, zou hem graag bij ons zien....nadeel is dat ook hij volgens mij niet veel scoort............

0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 16:30 uur

Club Achter de Duinen

Nieuw gerucht van scheveninger op Club Achter de Duinen:

sergio verdient een contract en zit bij de selectie tegen psv


Beoordeel het gerucht op betrouwbaarheid
0
Vrijdag 30 oktober 2009 om 07:54 uur

Nu online

wiegah070, zuiderwijk en 269 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4