Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: spits

marcellino

pajam schreef:

Lex Immers, hoop dat je meeleest;

ALS JE OP DEZE MANIER BIJ ONS WEGGAAT, HOEF JE WAT MIJ BETREFT NOOIT MEER TERUG TE KOMEN!

gatverdamme! Van een medesupporter verwacht je dit gewoon niet.

bah, me zondag al verpest, voordat we met aan halve elftal in Euroborg motte spelen
wat een ophef allemaal.

spelers zijn niet te houden.
omdat de kans dat je nog zo een seizoen draait 10% is
nu bulykin niet haalbaar is ,kubik en dereijck al zijn vertrokken en er geen geld is om gelijkwaardige spelers te halen.

kiesen andere spelers eieren voor hun geld en ik geef ze een ongelijk

voor de club kan ik het begrijpen zo gezond mogelijk worden en in anger termijn denken.

maar dat mag je toch van spelers niet verwachten daarvoor is hun cariere gewoon tekort.
ik denk dat de spelers echt wel een afspraak met elkaar hebben gemaakt om te blijven mits iedereen zou blijven.

nu dat niet het geval is kan je ze toch niets kwalijk nemen,stel dat je degradatie voetbal gaat spelen(waat niet te hopen is) staan de clubs dan nog steeds in de rij voor verhoek en immers.

laten we eerlijk zijn verhoek heeft een top seizoen gedraaid omdat het hele elftal top was en zeer positief was ingesteld,maar we kunnen ook een verhoek die als het even niet draait loopt te mekkeren en geen bal raakt
de kans dat we volgend jaar meer verliesen dan winnen is gewoon groot en je wet gelijk hoe verhoek zich gaat opstellen.
komt ook nog eens bij dat verhoek nu zijn kans kan grijpen om meer te gaan verdienen,en laten we ophouden over heimwee hij heeft gewoon een telefoontje gehad uit twente dat mocht ruiz vertrekken hij eerste gegadigde is.

immers van vredenburch naar ado binnen 3 jaar een held ,die met werklust en inzicht heeft berijkt waar hij nu staat ,door het succes van ado krijgt hij de kans om bij feijenoord een goed salaris te verdien ,ook hij weet dat met het vertek van al twee dragende spelers en waarschijnlijk ook het vertrek van verhoek het elftal zwakker wordt
deze jongen kiest eieren voor zijn geld en kan je hem dat kwalijk nemen.

wij als supporters begrijpen niet waarom bulykin niet te halen was,ook het bestuur weet dat er mensen bezig zijn om een stichting op te zetten om en groot gedeelte van de kosten te betalen maar vooralsnog durven ze geen risico daar in te nemen,ik vraag mij af of dat ook wel denbedoeling is of doen ze dit om ons te laten geloven dat ze er alles aan gedaan hebben.

ook het aanbieden van spelers door ado zelf is toch raar te noemen
nu weer verhoek we werken nog steeds mee aan een vertrek.
dan is er toch meer aan de hand.

voor de club telt waarschijnlijk de financiele kant veel zwaarder dan het sportieve en dat is gedeeltelijk te begrijpen.

wat ik niet begrijp is dat iedereen kan zien dat succes bij ado veel deuren opend er komen meer supporters er zijn geen rellen er komen meer sponsors(al twijfeld zeker 40% om in zee te gaan met ado en wacht nog een jaar om te kijken of den haag geen eendagsvlieg is met alle gevolgen van dien)

iedereen is in hozana en iedereen denkt ook dat de rellen en spreekkoren verleden tijd zijn nou geloof mij als we dalijk voor de 4 onderste plaatsen strijden zijn we wee terug bij af.
en dan vraag ik mij af of spelers,toeschouwers nog steeds in staat zijn om zich hier over heen te zetten
want dit maken we al dertig jaar mee met mooie beloften en weinig daden,wat de toekomst brengt weet niemand het heden is belangrijk en die zegt dat je met het vertrek van bulykin en dereiick nog steeds een goed elftal hebt om niet te degraderen ,wil je verder groeien zou je een scorende spits moeten halen en verder niemand meer weg doen

gezond zijn is leuk maar als dat rellen en minder sponsors en toeschouwers opleverd heb je er ook niets aan







0
Zondag 14 augustus 2011 om 10:48 uur

pmc

Transfer Bulykin naar Baku is "voorbarig"
Het management van Dmitri Bulykin heeft bevestigd dat Inter Baku interesse toont in de spits. Een mogelijke overgang wordt voorlopig wel nog "voorbarig" genoemd. (HLN
0
Zondag 14 augustus 2011 om 10:31 uur

;)

Kees schreef:

Ik krijg hier toch echt een héél apart gevoel van binnen van.

Nogmaals kan ik me goed voorstellen dat die jongen hogerop wil maar dan ga je niet de avond voor je eigen wedstrijd in De Kuip zitten.

Ondanks dat Van der Kallen overkomt als iemand die er stevig de wind onder heeft gebeuren er vreemde dingen bij ons. Van der Brom, Verhoek, Immers, Derijck die niet tegen Groningen speelt en het nodige dat wij niet weten.
Zal deze foto van vanavond zijn , kan toch niet waar zijn.Verleden week ook vreemde uitspraken van lex.Het elftal heeft mij nodig op het middenveld, zonder mijn colega`s tekort tedoen. Nee l*l we hadden je in de spits nodig,,,,,,,,,, En nu dit voor groningen uit. Lekker die ooievaar uit zijn rug snijden en verkopen MZZZZL LEX en bedankt voor alles.Met dat vieze gefleurd met die kut ploeg uit 010.Mijn droom club, hoe krijg je het uit je strot als haagenees
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 23:13 uur

jajoh

rien1 schreef:

Treb is nog steeds on-line, maar reageert er niet op
Ja treb72, reageer eens :-)
Hopelijk is het morgen een kwestie van overleven en hebben we volgende week tegen psv opeens een volwaardig elftal staan. En met volwaardig bedoel ik een elftal met wat meer ervaren spelers.
Bulykin zou mooi zijn, maar elke andere balvaste spits is ook welkom..

Dat feyenoord loopt trouwens wel aardig te ballen....
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 22:15 uur

M&M

Denk persoonlijk dat een verlies van Immers door de huidige selectie goed op te vangen is. Voor Dereijk die een sleutelpoditie in het elftal had zie ik meer problemen. Ado geeft behoefte aan een leider, een ervaren kracht die in de spelersgroep respect afdwingt.

Grootste prioriteit lijkt me de koop/huur van een balvaste spits en dus een centrale verdediger. Hoe te betalen? Inkomdten transfers en verhuur van aabtal spelers die duidelijk nog niet rijp/ervaren genoeg zijn. Bij goed presteren in jupilerleague volgend seizoen terughalen. Niet goed genoeg? Verkopen met clausule bij doorverkoop (just in case)

Het is nu doorpakken en gewoknweg doorselecteren, zit voldoende potentie in spelersgroep. Met twee gerichte aankopen blijven we minimaal gelijk met vorig seizoen... Laten we niet vergeten.. Er is ak goed geshopt, menig eredivisieteam had graag onze talentenpool willen hebben..
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 21:58 uur

BLEISWIJK-1

jamesjones schreef:

Gaat er denk ik om, van wat is er morgen anders in opstelling morgen ivm dat er iets rommelt bij ADO. En enige wat ik zou kunnen bedenken is dan Immers zijn positie. Want Verhoek doet toch al niet mee.....
Dan nog kan je daar niks aan ophangen. Het zou kunnen dat hij toch nog een vertrek wil forceren. Maar het zou net zo goed kunnen zijn, dat hij gepasseerd wordt omdat hij niet in de spits wil spelen!
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 20:53 uur

<FCDH>

Tommy schreef:

kijk fcdh,

het verschil is in mijn ogen zo het makkelijkst neer te zetten.
Den haag wil omhoog met stapjes en in een paar jaar.

Derijck is nu klaar voor de top en wil niet langer wachten en daar heeft ie groot gelijk in. Hij is er namelijk als enige van den haag nu ook klaar voor.

Laten we het maar positief inzien den haag is weer 800.000 rijker en minder schuld nu maar hopen dat de andere blijven en er een spits komt en hopen op plek bij de eerste 10
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 18:22 uur

Advertentie

ernie&bert

Midden-Oost schreef:

Klopt, ze hebben écht alles geprobeerd maar Derijck wou gewoon weg. We mogen gewoon blij zijn dat we nu nog 7 ton cashen en nog 2 weken de tijd hebben om een spits te halen. Kan ADO en VDK nergens van beschuldigen. Nu hopen dat de rest wel echt blijft !!!
een spits??

wat dacht je van een vervanger voor derijck
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 17:17 uur

Midden-Oost

Leidschenveen schreef:

Ze zijn in december al begonnen met Derijck. Anderhalf jaar voor het aflopen van z`n contract! Dat is niet echt op het laatste moment te noemen.
Klopt, ze hebben écht alles geprobeerd maar Derijck wou gewoon weg. We mogen gewoon blij zijn dat we nu nog 7 ton cashen en nog 2 weken de tijd hebben om een spits te halen. Kan ADO en VDK nergens van beschuldigen. Nu hopen dat de rest wel echt blijft !!!
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:36 uur

Midden-Oost

Eindelijk duidelijkheid, iedereen blij denk ik. ADO kan gelukkig toch zo nog 7 ton vangen want anders hadden we straks niks gehad, logische verkkop dus.

Nu maar hopen dat we nog een goede spits kunnen halen das prio nr 1. Achterin kunnen we het e.e.a. wel opvangen met Kum, Leeuwin, Beugelsdijk, Toko, Susu, Ammi en Luksik. Nu maar hopen dat de rest wl intact blijft anders kunnen we bovenin rechterrijtje ook wel schudden en wordt het gewoon weer ouderwets 12-15e stek.
0
Zaterdag 13 augustus 2011 om 16:34 uur

Nu online

zuiderwijk, Haagsekoerd en 162 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4