Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

DenHaagFC schreef:

ADO Den Haag gaat Europees!
Voorafgaand aan het interlandweekend half november, speelt ADO Den Haag een oefenwedstrijd tegen Derby County. De Engelse club uit de Championship komt op bezoek op donderdagavond 12 november om 19.30 uur.
Vanaf aanstaande zaterdag gaat de kaartverkoop voor deze Europese confrontatie met 'The Rams' van start. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Fanshop in het stadion van ADO Den Haag, via Ticketbox en internetverkoop, en bij de Primerawinkel in de Theresiastraat (nummer 53). Kaarten kosten voor de Haaglandentribune 7 euro en voor de Aad Mansveld Tribune 5 euro. Het stadion is geopend vanaf 18.00 uur.

(Wie via Ticketbox of internet bestelt, betaalt 1,90 euro fee bovenop de reguliere prijs, dus 6,90 euro en 8,90 euro)
 

Ik ben er bij! Men staat op plaats 19 met 14 punten. Als ik zo de namen van de selectie lees ken ik er werkelijk niemand van.

0
Dinsdag 27 oktober 2009 om 18:25 uur

Aad

Bert schreef:

Maar dit systeem deugt niet. Het is raar dat een eredivisieclub de nadelen krijgt. Degradatieplek wordt nr 17 plus eventuele puntenaftrek. En de eerste divisie het voordeel extra promotie plaats. Dat klopt van geen kant.

 

Puntenaftrek is sowieso raar. Laat RKC gewoon tot de winterstop spelen althans zodanig dat ze tegen iedere club een keer hebben gespeeld. Daar moet de KNVB dan maar voor opdraaien met dat noodfonds. Diezelfde KNVB heeft de tranfers van RKC vd zomer nog goedgekeurd dus mogen ze in Zeist het probleem ook oplossen.

 

Voortaan beter toezicht houden en niet de problemen bij de clubs neerleggen die er niets mee te maken hebben.

 

Dat idee van die halve competitie van RKC is zo gek nog niet.

Dan is er wel het uit- en thuis voor of nadeel maar dat is te verwaarlozen.

Wel speelt natuurlijk dat de selectie van RKC dan super gemotiveerd is in de resterende wedstrijden. Ze willen immers graag in het betaald voetbal aktief blijven.

 

Overigens: Er waren van de zomer in de shout een aantal schreeuwers die onze leiding verweten niets te doen op het transferfront terwijl RKC en Vitesse maar spelers contracteerden.

Nou jullie zien waar dat toe leidt.

Ons ben zuunig maar nog wel in leven.

0
Dinsdag 27 oktober 2009 om 18:07 uur

Ooievaar

ADO supporter Leidschenveen schreef:

De actie van Soltani in de tweede helft langs de zijlijn was om te huilen, maar die actie was zoooo superslecht, dat ik gewoon stond te lachen. Zet twee kleppen op zijn ogen en doe het hek open, dan kan ie op Duindigt gaan draven. Zo onthutsend slecht, niet normaal. En mijnheer heeft zijn aanbieding van ADO geweigerd.....  Pfff, de stoom komt uit mijn oren !

Waarom wil men dan dat hij z'n contract verlengt. Met dit soort type spelers maak je alleen maar stappen achteruit. Gisteren ruim 14.000 verwachtingsvolle mensen op de tribunes, die weer met een kater het stadion verlieten. Die zie je voorlopig niet meer terug.

 

Laat de leiding zich eens bezighouden met het versterken van de selectie, dat betaalt zich dubbel en dwars uit. Knapen als Ceulenaer, Leonardo en zelfs Caraciolo heb je meer aan dan deze jupiler speler. Dus geen contractverlenging maar afscheid nemen van Soltani. Wil je omhoog dan moet je daar ook wel het materiaal voor hebben.

 

En als de trainer dan - met name in de thuiswedstrijden - dan ook nog met een logische opstelling en tactiek komt dan moet er toch meer in het vat zitten dan vier thuisnederlagen op zes beurten.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 14:29 uur

toma

Jensen schreef:

Gisteravond was ook ook weer teleurgesteld in onze "harde" supporters op midden.

Ze hebben inmiddels de nodige privileges gekregen zoals in het midden"zitten". Ik verwacht dan ook als minimale tegenprestatie dat ze onze club van begin tot eind aanmoedigen/aansporen. Met de hoop dat de rest dan meedoet.

Maar zij moeten de spil daarin zijn. Maar nee hoor. Veel te weinig naar mijn idee.

En de k... hebben ze ook weer uit de kast gehaald.

Midden "noord" laat je vaker gelden! Zonder k... graag

Midden Noord is Midden Noord niet meer, als de dames thuis spelen is de aanhang fanatieker. Maarja die spelen ook iets slimmer dan die dombo's van gisteravond. Bij Atteveld zit er ook een stekkertje los met zo'n opstelling. Volgens mij heeft die geeneens een stekker meer. Ammi op rechts hoe verzin je het in godsnaam. dan op de persconferentie zeggen ze hebben oliedom gespeeld, helemaal waar maar je eigen opstelling was mogelijk nog dommer. De Rijck denkt geloof ik dat ie Fransz Beckenbauer is met dat opkomen alleen der Kaiser verloor nooit de bal maar onze Belgische vriend gister wel 4 keer. Zo dat is er weer uit verder nog iets, eh nee alhoewel ik hoop dat de hele selectie net zo'n K.U.T. zondag heeft als ik

0
Zondag 25 oktober 2009 om 12:38 uur

DeHaagseHyena

ADO supporter Leidschenveen schreef:

Poeh wat een pot gisteren zeg, als ADO supporter heb ik gisteravond toen ik thuis kwam er flink de ziekte in gehad, de neutrale supporter moet genoten hebben. Ik vond het gisteren overduidelijk dat we op het middenveld onder de voet werden gelopen omdat we met de punt naar voren speelden. Zeker in de omschakeling waren we helemaal weg. Schrijnend vond ik het om te zien dat Buijs ver in de tweede helft op een gegeven moment in de sprint zijn tegenstander niet meer kon bijhouden en gewoon opgaf.

Soltani een drama gisteren, ik weet echter geen alternatief. En die jongen durft een nieuw aangeboden contract te weigeren. Als Wetzel bij deze jongen het presteert om de bieding te verhogen, mag ie van mij ophoepelen. Vicento werd gisteren helemaal uit de wedstrijd gespeeld door die donkere linksback, Slijngard. Die was echt goed ! Gisteren viel Milic ook door de mand. Ik begin me er steeds meer aan te irriteren dat Caraco nooit een echte kans heeft gehad, hij is veel en veel balvaster dan Milic, ongelooflijk hoe simpel hij de bal af en toe gisteren kwijt raakte.

 

Barry Ditewig de schlemiel van de avond door die fout bij het derde doelpunt, doodzonde, want die jongen heeft ons in de rest van de wedstrijd ons een paar keer in de race gehouden door een paar fantastische reddingen. Ik neem het hem niet kwalijk.

We hebben kansen genoeg gehad gisteren, dat geeft me hoop, maar op het middenveld klopt het van geen kant.

 

Lorenzo Pique deed het best weer goed gisteren. Tegen Heerenveen zullen we echt uit een ander vaatje moeten tappen, anders gaan we de kuikenbak in.

Snappen jullie het niet?

 

Sparta is conditioneel veel verder als ons en met die snelle jonge spelers kunnen we niet op....kk hypocrieten en bijv. ditewig de schuld geven terwijl die ff 10 keer zijn goal schoon houdt....anders kan je met 5-0 de rust in gaan....dat de supporters allemaal in de 90e minuut naar voren willen voetballen gaan de spelers als eeen gek naar voren en wisselt atteveld pique (verdediger) voor swiebbe (verdedigende middevelder) bewaar de rust en neem na zo'n wedstrijd genoeg met een punt....zonder de vaste 4 achterinr en de vaste 3 midden hebben we nog nooit gewonne dit seizoen....alleen met onze vaste achterhoede......met kk dwerg links achter kregen we altijd minimaal 1 goal tegen en met de veste 4 achterin soms de 0 houden?

 

Je zal zien deze lage derby wedstrijden hebben we de laatste 2 jaar niks gewonne....roda thuis 1-1 en uit 2-0......willem 2 thuis 0-1 en uit 3-3......sparta uit 2-5 en thuis 1-2........graafschap uit 2-0 en thuis 1-0....volendam 1-0 en 2-0......4 gewonne lage derby's vorig seizoen van de 10 wedstrijden waarrrrrvan 5 thuis......drasmatisch gewoon....ik richt me op na de winterrrrrstop met de volle selectie....kijk maar op het speelschema daarin krijgen we na de winterstop willem 2,roda,vvv,rkc,nec,vitesse nog thuis......als je 4 van 6 wint al 12 punten tegen concurrenten...

 

 

D.H.H

0
Zondag 25 oktober 2009 om 10:06 uur

Advertentie

Haagse Roel

Kees schreef:

Tuurlijk heeft Powel gefaald maar anderzijds beter iets dan niets. Je hebt als Milic geblesseerd raakt helemaal niets achter de hand. Ik wil Powel tezamen met Caraco nog weleens zien in een tweespitsensysteem.

 

Met onze ploeg moeten we thuis sowieso 442 spelen. Dat heeft het nu toch wel bewezen na Twente,Nac,Utrecht en Sparta te verliezen.

 

Keer op keer liepen we in het mes en gaven enorm veel kansen weg.

 

Op de vleugels is het gewoon weinig tot niets, Vicento is te licht en Verhoek ( nog) te wisselvallig. Soltani snel afscheid van nemen ....Zie meer in Caraco en Milic dan Powel /Caraco

 

Zie op Eredivisie Live het eea voorbij komen en vindt dat heracles onder Verbeek toch wel opmerkelijk presteren hoor....6e met 17 pnt. Als je die selectie bekijkt springt er niemand uit maar het collectief is prima.

0
Zondag 25 oktober 2009 om 00:10 uur

Ooievaar

Helaas helaas. Alle bespiegelingen over linkerrijtje kunnen de prullenbak in. Vanavond wederom een thuisnederlaag geleden, en deze vond ik zeer verdiend. ADO was totaal vleugellam, Soltani heb je gewoon geen klote aan, de man komt nog geen molshoop voorbij. Zijn contract verlengen is lachwekkend.  Ook op de andere vleugel was het armoe troef.

 

Het middenveld werd volkomen overlopen, en liep letterlijk achter de feiten aan, waardoor de verdediging onder veel te veel druk kwam te staan met alle gevolgen vandien. Eervolle vermelding m.i. voor Lorenzo Piqué, die vond ik erg overtuigend spelen.

 

Uiteraard was de scheidsrechter een drama, maar ADO heeft deze nederlaag totaal aan zichzelf te wijten.

 

Wat mij grote zorgen baart - afgezien van de te smalle selectie - is het feit wat sympomatisch is dat we thuis veel te weinig vermaak bieden. Thuisnederlaag nummero 4 na Nac, Utrecht, Twente en nu dan Sparta.

 

Denk dat we het er allemaal wel mee eens zullen zijn dat de toegansprijzen aan de pittiige kant zijn, en als je er dan vier op zes verliest, dan kun je die tweede ring wel op je buik schrijven natuurlijk.

 

Uiteraard was de scheidsrechter brandhout, heeft hij ons bestolen, maar thuis bakken we er bitter weinig van. Dat is zorgelijk.  Vrees dat er niet geïnvesteerd gaat worden, dus is het wederom handhaven wat de klok slaat. En dat is ook zorgelijk te noemen want ook dat zal de run op -scc-kaarten er niet inbrengen(...)

 

0
Zaterdag 24 oktober 2009 om 22:05 uur

kojak1

Kees schreef:

Het is onvoorstelbaar hoe dicht alles bij elkaar is op de ranglijst. Ben benieuwd hoe lang dat zo blijft. Onze concurrenten, Heracles, Sparta en VVV pakken iedere keer weer de punten.

vvv pakte ook maar een punt hoor kees en die speelden thuis.ik vond de eerste helft van ons goed,tweede een stukkie minder,dus blij met een puntje mag wel.en dan mopperen sommige op ditewig,maar ons doelpunt hoor je niemand over babos.zaterdag lekker vol bakkie,sparta ook vandaag de nodige mazzel gehad vind ik,dus is te doen.we draaien tot nog toe een lekker seizoen vind ik.en nog geen zeven nederlagen op een rij zoals vorig jaar.nog een paar qweken dan is de selectie weer compleet zei knopper op el.en moet wel zeggen dat we een ijzersterke verdediging hebben hoor met kum op links.kan alleen nog maar beter.

0
Zondag 18 oktober 2009 om 20:29 uur

Kees

RicoFCDH schreef:

Ben ook benieuwd hoe Vicento et gaat doen.

Ach Vicento zal er denk ik wel komen. Het is alleen jammer dat bij ons de selectie zo smal is dat je dit soort spelers al geforceerd moet laten mee doen. Mooier is voor die jongen om in te vallen bij een zekere voorsprong.

0
Zondag 18 oktober 2009 om 14:17 uur

Kees

Van de officiële site:

 

Saidi Ntibazonkiza zorgde een aantal dagen voor aanvang van het seizoen voor een ware soap in Nijmegen. De 22-jarige speler uit Burundi was niet tevreden met zijn salaris en eiste dat zijn contract zou worden opgewaardeerd voordat hij weer een wedstrijd zou spelen voor de trots uit Gelderland. Sinds begin Oktober is Saidi weer terug in Nijmegen en traint en speelt hij mee met Jong N.E.C.. N.E.C. trainer Dwight Lodewegens kan aanstaande zondag geen beroep doen op Bas Sibum en Mark Otten. Ook Lasse Schöne zal niet inzetbaar zijn, begin september raakte de Deense middenvelder zwaar geblesseerd aan zijn knie. Het is nog maar de vraag of Ron de Groot zondag op de bank kan plaatsnemen. Afgelopen maandag werd de assistent-trainer onwel. Door adequaat optreden van de medische staf van N.E.C. werd erger voorkomen.

Bij ADO Den Haag zal naar verwachting Christian Kum terugkeren in de Haagse selectie. Afgelopen maandag deed Kum een hele wedstrijd mee met de beloftes in de verloren uitwedstrijd tegen Jong FC Groningen
 

Over Ammi wordt nog niet geschreven.

0
Vrijdag 16 oktober 2009 om 18:14 uur

Nu online

wiegah070 en 290 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4