Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

michel

haagse-Dick schreef:

De koek is op, vanavond waarschijnlijk al anti steijn protesten en pro jol!!
Bij het eerste tegendoelpunt zal het denk los gaan en komen de protesten op gang. Dit is niet meer te houden en mocht ie alsnog blijven tja dan is hij in zijn eentje verantwoordelijk voor het leeglopen van het stadion. Straks komt er bijna niemand meer, ook hier hoor je personen al zeggen dat ze niet meer gaan. Leeg stadion STEIJN BEDANKT
Jol komt echt niet. Hij wil z`n hele familie meenemen en dat kan Den Haag niet betalen. Voor eens en altijd Jol komt echt niet. Steijn wel z`n laatste dagen als trainer. Hij blijft gewoon TD en Fraser vervangt hem. Ik denk dat er intern doorgeschoven gaat worden Kayha staat hoog op het lijstje als assistent trainer. Vermoeden hoor en nergens op gebaseerd
0
Woensdag 4 december 2013 om 16:17 uur

Bleek

haagse-Dick schreef:

ADO went moeilijk aan kunstgras

video
Ik word toch zo verschrikkelijk moe van die walgelijke vent met ze tot nu toe is het alleen maar nadelig..

Er is maar 1 ding wat tot nu toe alleen maar nadelig is geweest en dat is het aanstellen van Steijn bij de club. Heeft zowel als jeugd- als hoofdtrainer alles vergriept!

Hoop dat er zo snel mogelijk een einde komt aan het tijdperk van de slechtste trainer in de geschiedenis van onze club!

0
Woensdag 4 december 2013 om 15:25 uur

<FCDH>

ADODENHAAG schreef:

Neem aan dat Steijn na de winterstop gewoon weg is. Krediet is gewoon verspeeld en dat inspiratieloze voetbal zijn we zat..
Het duurd niet lang meer voor steijn de resultaten zijn niet goed de overwinningen te weinig vergeleken met de nederlagen we staan bijna laaste de meeste supporters zijn er zo goed als klaar mee supporters blijven uit het stadion dat kun je niet meer af doen met een verkoop praatje

Nu maar hopen dat Alessandro geen verkoop praatje hier heb neer gezet dat Martin jol de nieuwe trainer word in de winterstop anders mag ie van mij ook weg blijven hier
0
Woensdag 4 december 2013 om 11:39 uur

slash070

Nou, jong geleerd oud gedaan zullen we maar zeggen pfff.

ad.nl

Het idee van Juventus om kinderen toe te laten tot de tribunes die afgelopen zondag bij wijze van straf leeg moesten blijven, heeft nogal verkeerd uitgepakt.
De club uit Turijn moest vanwege spreekkoren in eerdere wedstrijden het duel tegen Udinese zonder de harde kern op de tribunes achter de doelen spelen. De kinderen die hen vervingen volgden echter `doodleuk` het voorbeeld van de gebruikelijke aanhang.

Wegens verwensingen aan het adres van doelman Zeljko Brkic van Udinese moet Juventus 5000 euro boete betalen. Iedere keer dat Brkic een doeltrap nam kreeg hij de hoon van het jeugdige publiek over zich heen. `Ik wilde daar al iets van zeggen na de wedstrijd, maar heb me er maar stil over gehouden. Ik wilde het vuurtje niet verder aanwakkeren`, aldus trainer Francesco Guidolin van Udinese. `Dit hoort niet in een prachtig stadion als dat van Juve.`
0
Woensdag 4 december 2013 om 10:46 uur

Bert

D.H.zuid-west schreef:

Thanks Bert,

Je mag er een paar missen en dan nog is het goedkoper om een scc te hebben. Jij en ik kunnen het toch niet laten om te gaan dus dat geld haal je er wel uit. Ben er morgen wel bij.... maar of dat nu zo`n feest is weet ik nog zo net niet.



Eigenlijk ben ik nog niet bij gekomen van de wedstrijd tegen Ajax.

De gelatenheid qua sfeer op de tribunes is tekenend. Zelden zo`n slappe Ado Ajax meegemaakt. Zelfs geen protest van de spelers bij die handsbal van Duarte.

Zelfs toen we subtop eerste divisie speelden en dat was al in het Forepark was de sfeer fanatieker. En dat met een man of 5000 in het stadion. Dat was onder die Vloet die nou zelf de een na de andere trainer eruit flikkert bij Sparta. Met zijn trouwe hondenogen zoals de snor dat altijd zo mooi zegt. Toch vond ik dat geen verkeerde trainer.

Laten we maar hopen op de drie punten.
0
Woensdag 4 december 2013 om 06:21 uur

Bert

1905 schreef:

Wat verwacht ja anders met een oud 020 voorzitter als voorzitter
De spelers van Ado en hun trainer hadden beter protest kunnen gaan maken tegen de zuivere handsbal die er is gemaakt door Ajax in het strafschopgebied. De snor verbaasde zich er ook al over. Toen stond het 0-2.

Had je de welbekende anschlusstreffer kunnen maken.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 22:22 uur

Club Achter de Duinen

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Gouriye in basis tegen sc Heerenveen
Het inhaalduel tegen Heerenveen biedt Ninos Gouriye een kans om het ongelijk van zijn trainer te bewijzen.
Lees het nieuwsbericht
0
Dinsdag 3 december 2013 om 21:45 uur

<FCDH>

haagse-Dick schreef:

Misschien de lokale damclub
Sparta zoek nog een trainer
0
Dinsdag 3 december 2013 om 17:31 uur

Advertentie

haagse-Dick

<FCDH> schreef:

Als hij ze salaris gewoon hou wel we leven in crisis tijd dan kiest ie eieren voor ze geld
Denk dat steijn zich daar te goed voor voelt,

14 oktober 2013
Maurice Steijn ziet in Martin Jol of Dick Advocaat een versterking voor ADO Den Haag in elke rol, maar als assistent-trainer zou hij bij de club niet onder hen willen werken.

Met de magere competitiestart van ADO circuleerde in het geruchtencircuit vooral de naam van Jol als eventuele opvolger van Steijn.

Wat er van klopt is onduidelijk, maar de huidige coach van ADO zei bij Omroep West dat hij zowel Jol als Advocaat ziet zitten als zij een functie van technisch directeur of technisch manager zouden bekleden en hij zelf de `banktrainer` en de `veldtrainer` blijft. ,,Dat is geen enkel probleem.``

Steijn zou met hen bij een andere club wél de rol van assistent kunnen vervullen. Maar niet bij ADO Den Haag omdat dit voor hem binnen die organisatie een stap terug zou betekenen, zo gaf hij aan.

Overigens heeft Steijn weer wat lucht na de prima overwinning op Vitesse. Hij betwijfelt of een andere trainer met zijn leeftijd, kaliber en achtergrond het deze seizoenstart beter zou hebben gedaan met de groep. Misschien wel een door de wol geverfde topcoach, liet hij doorschemeren.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 17:02 uur

Madmax

Gouriye en Van Haaren dus.

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn realiseert zich maar al te goed dat een overwinning in het inhaalduel met SC Heerenveen bijna noodzakelijk is. ‘De concurrentie gaat nu ook punten pakken. Daardoor komt alles dichter bij elkaar’, aldus Steijn.
ADO Den Haag haalt woensdagavond om 18.45 uur de afgelaste thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen in. De Friese ploeg kent een sterk seizoen en staat momenteel zevende in de Eredivisie.

‘Heerenveen is een ploeg die uitstekend speelt de laatste weken. Het is voetballend een uitstekende ploeg’, analyseert Steijn de komende tegenstander. ‘Zij hebben ook Finnbogason terug in de ploeg. Er is Heerenveen veel aangelegen om de bovenste plekken te gaan veiligstellen.’

Steijn mist tegen SC Heerenveen Tom Beugelsdijk en Michiel Kramer (beide geschorst). Ook kan hij niet beschikken over de geblesseerde Danny Holla, Kevin Jansen en Robert Zwinkels. ‘Voorin keert Gouriye terug in de ploeg en op het middenvelder gaat Van Haaren spelen’, aldus Steijn.

Wanneer ADO Den Haag woensdagavond van SC Heerenveen wint kan de Haagse ploeg de gevarenzone verlaten. SC Heerenveen kan bij winst naar de vierde plek in de Eredivisie stijgen.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 16:06 uur

Nu online

morley en 438 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2