Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Kees

rien1 schreef:

Okey, bedankt Kees. Ik ga straks eens kijken wie inderdaad de minste punten heeft. Eigenlijk is het niet helemaal sportief, omdat Noorwegen 2 wedstrijden minder heeft gespeeld dan alle andere landen.

 

 Maar goed, hebben wij gelukkig geen last (meer) van.

Dus krijgen we de 8 beste nr 2, (4 wedstrijden) die (waarschijnlijk) later geloot worden.  

Ik kan mij nu ook iets herrineren van NL-SCH van jaren geleden. Toen eindigde NL dacht ik ook op nr2. Achter welk land weet ik niet meer. 

Nee, dat Noorwegen twee wedstrijden minder heeft gespeeld maakt niet uit. Men kijkt naar het aantal behaalde punten tegen nummer 1,3 en 4. De wedstrijden tegen de nummer vijf en 6 uit de desbetreffende poules tellen niet mee.

 

Dat landenvoetbal vind ik echt helemaal niets. Stel je voor dat een speler van ons in het Nederlands elftal speelt. Ado betaalt hem en die speler raakt ook nog eens geblesseerd. De spelers uit de top spelen daarnaast ook nog eens in de Europa cup etc.

 

Niet voor niets zijn er tegenwoordig zoveel spelers geblesseerd. Daarnaast hebben de "grote" ploegen een selectie van 26 man of meer terwijl de nummers 12 t/m 26 van die selectie makkelijk in de desbetreffende eredivisie kunnen spelen. Zo werk je dus ook de nivellering van het voetbal in de hand.

 

De nummer 12 t/m 26 van PSV zou in de regel bijna altijd een basisplaats bij ons hebben.

0
Zondag 11 oktober 2009 om 13:22 uur

Ooievaar

Ik denk dat Ricky een hele bruikbare speler is voor ons. Het is een feit dat die jongen heel graag wil, in tegenstelling tot Marcellino ken ik Ricky niet persoonlijk. Maar ik denk dat Ricky een gevoelige inborst heeft, en het m.i. averechts werkt om die jongen in de pers af te branden zoals gedaan door 'het licht', natuurlijk was het dom dat hij die kaarten pakte, maar dat hoeft niet op z'on belachelijk wijze in de pers uitgemeten te worden door iemand die zelf als trainer hopeloos gefaald heeft. Waarschijnlijk zit er blijkbaar een stuk frustratie wat in dit geval op Ricky afgewenteld dient te worden.

 

De methode Aadje in dit geval uitgevoerd door Atteveld die werkt natuurlijk niet bij iedereen, Ricky lijkt me zoals gezegd iemand die wat gevoeliger is, en kan het me levendig voorstellen als je afgebrand wordt ten overstaan van je collega's dat je dat als kleinerend en vernederend ervaart. Met als resultaat dat elk plezier verdwijnt als sneeuw voor de zon.

 

Een knaap als Ricky moet je af en toe een aai over de bol geven, en laten blijken dat je het in hem ziet zitten, dan betaald zich dat echt wel terug, daar ben ik van overtuigd. Ondanks het feit dat ik Knopper waardevoller acht voor het team, zou ik het ontzettend jammer vinden als Ricky door deze toestanden zou verdwijnen, die jongen voegt toch wel degelijk iets toe. Of moeten we de protegé van ' het licht' dan opstellen Resodihardjo.

 

We hebben al z'on krappe selectie, dus op deze knullige wijze een creatieve middenvelder verliezen is doodzonde. Ik heb Atteveld hoog zitten, en hij heeft ballen, maar als ik Marcelino moet geloven - en waarom niet? - slaat Atteveld hier de plank behoorlijk mis.

 

Maar Atteveld zit opgescheept met een TD, die het moeilijk kan velen dat hij geen trainer meer is, maar zich wel als zodanig gedraagt wat dus tot spanningen leidt. Aanleiding voor de laatste uitbarsting was dat 'het licht' met alle geweld Kai van Hese wil laten spelen. Hoeft verder geen betoog dat dit weinig gelukkig heeft uitpakt(...)

 

Wellicht is het een optie als Buijs eens als aanvoerder met Atteveld gaat praten, en de zaak dan gesust kan worden. Heb zelf de indruk dat Ricky zich zelf te veel druk heeft opgelegd, plus het feit dat die jongen zich niet welkom voelt met alle narigheid vandien, dat is jammer, en niet nodig. 

 

0
Zaterdag 10 oktober 2009 om 00:32 uur

g

Johannes schreef:

Dat doet me er wel aan denken, ik heb de laatste wedstrijd Storky niet gezien jongens. Moeten we ons zorgen maken? Het zal toch niet de Arnhemse schimmelziekte zijn?

Atteveld wilde hem toevoegen de selectie voor een charme-offensief, maar dat mocht niet van Wetzel, dus is-ie naar zijn nest gestuurd ;)

0
Vrijdag 9 oktober 2009 om 14:06 uur

Midden-Oost

Vincent schreef:

Ik kan natuurlijk niet in andermans portemonnee kijken en ik vind 50 euro ook veel geld (afhankelijk waar ik het aan uitgeef:_)) Daarnaast zit ik ook nog met reiskosten ,dus zal maar niet uitrekenen wat een bezoekje ado mij kost.

 

Anderzijds willen we als club hogerop, maar daar geen stuiver meer voor willen betalen..

Ik heb ter vergelijk even naar prijzen real madrid gegoogled..

goedkoopste kaartje 120,00!!!

 

http://www.madridticket.com/entradas.php?codevento=92

CATEGORY 1 PLUSmore info 205

BuyCATEGORY 2more info 170

BuyCATEGORY 3more info 150

BuyCATEGORY 4more info 120 €

 

De vraag is dus: willen we met ado hogerop en hoeveel zijn we daarvoor bereid te betalen?

Belachelijke prijzen daar in Madrd maar eerlijk is eerlijk. Ik zou het er graag voor over hebben als we met die selectie thuis spelen tegen Ajax.

0
Maandag 5 oktober 2009 om 13:58 uur

edgar

 

 

Assistent Advocaat bekijkt ADO-speler Derijck
Timothy Derijck mag zich mogelijk opmaken voor een plekje in de selectie van de Belgische nationale ploeg. De ADO Den Haag-verdediger werd afgelopen weekend gescout door de technische staf van de Rode Duivels.


Namens België nam Bert van Lingen, assistent van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat, plaats op de tribune tijdens het duel tussen ADO Den Haag en FC Groningen. Volgens Het Nieuwsblad deed Van Lingen dit om de verrichtingen van Derijck van dichtbij in de gaten te houden.

De verdediger, die sinds afgelopen seizoen uitkomt voor de Residentie-club, staat op de nominatie om een plekje in de selectie van de Rode Duivels te verwerven. De 22-jarige verdediger is in Den Haag verzekerd van een basisplek, nadat hij afgelopen seizoen de overstap van Feyenoord maakte. In totaal kwam hij dit seizoen al negen keer
in actie

0
Maandag 5 oktober 2009 om 11:27 uur

Ooievaar

Ik vind het boven verwachting gaan. Ga er maar aanstaan: Zwinkels, Knopper, Ranco, Pique langdurig er niet bij. Met de reservekeepers louter kommer en kwel, en dan genoegen moeten nemen met een keeper van het team VVCS(...) Maar dan wel negen gespeeld en elf punten, dat had - ik althans -  niet voor mogelijk gehouden.

 

De enigste aankoop is een transfervrije speler. En in een later stadium Barry Dittewig, wat een voltreffer blijkt te zijn. Ik zie geen enkele reden om die jongen te wisselen. Het is geen Ton Thie, maar dat zijn Zwinkels en die anderen ook niet, Dittewig is rustig, betrouwbaar en heeft een goede trap.

 

Voorin ontberen we inderdaad een afmaker, maar volgens mij is elke club op zoek naar een scorende spits. Daarom moet de club veel meer inzetten op de scouting, daar valt echt een wereld te winnen.

 

Stadion moet inderdaad voller, maar als je het vermaak blijft bieden wat we met name de tweede helft te zien kregen, dan komt dat wel goed.

 

Als we ons eerst een zouden richten op het niveau Groningen, dan zouden we al een heel eind op streek zijn. Die mensen hebben een prima organisatie staan, een geweldig scoutingapparaat, een mooi stadion wat bijna altijd vol zit. Enigste minpunt vind ik dat er haast geen nederlanders in de basis hebben staan, laat staan jongens uit de regio, wat bij ons gelukkig wel het geval is.

 

Nogmaals: ik tel m'n zegeningen. We spelen herkenbaar voetbal, en de resultaten zijn - naar mijn smaak althans - heel behoorlijk te noemen, want we lopen echt niet over van kwaliteit. De vergelijking maken met Utrecht maken gaat wat mij betreft behoorlijk mank. Die inveseren eventjes 5,5 miljoen om de selectie te versterken, daar zitten gemiddeld 20,000 man en hebben sponsoren met hele diepe zakken, Phanos en Van Seumeren. Al blijf ik van mening dat je als club het beste je eigen broek dient op te houden en niet afhankelijk bent van de grollen van een geldschieter.

 

Maar wij hebben nog niet eens de naam van ons stadion uitgevent(...)

 

Ben gisteren met een goed gevoel het stadion uitgehobbeld, het spel geeft vertrouwen voor de toekomst. Zeker als de ziekenboeg leegstroomt.

 

Op deze wijze zie ik ons wel een ploeg of 4 à 5 onder ons houden, en dat zou een prima prestatie zijn, meer verwachten is naar mijn smaak niet realistisch. Regeren is vooruitzien, maar volgend jaar moet de lat hoger komen te liggen, dan komt die tweede ring op termijn dan ook wel in zicht.

 

 

 

 

 

0
Zondag 4 oktober 2009 om 12:16 uur

ADO supporter Leidschenveen

Ik ben benieuwd hoe het gaat aflopen met Bossie. Natuurlijk speelt hij goed nu, maar hij is wel een van de grootverdieners in de selectie. Hij heeft zijn contract nog getekend in de goede oude tijd toen de salarissen veel te hoog waren voor dit soort spelers. AW is niet zo gecharmeerd van hem, als hij wil blijven, zal hij denk ik wel salaris moeten inleveren.

0
Zondag 4 oktober 2009 om 11:44 uur

Advertentie

Martin

Bij ADO Den Haag keert Christiaan Kum terug in de selectie. De 24-jarige verdediger ontbrak afgelopen weekend in het duel bij Ajax vanwege griep. Ahmed Ammi herstelt goed van zijn hamstringblessure, maar het duel met FC Groningen komt nog te vroeg voor hem.

 

Bron: Eredivisie.nl

 

Laten we inderdaad hopen op kloteweer, dan werkt de normale taktiek van groningen niet meer.

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 15:13 uur

jajoh

wordt een spannend avondje..... als alles tegen zit staan we opeens weer 14e! En met al die geblesseerde en kwakkenlende spelers word het best lastig. Gelukkig hierna ff rust en hopelijk daarna weer een complete fitte selectie..

 

COME ON THE HAGUE!!

0
Zaterdag 3 oktober 2009 om 14:23 uur

Bert

Kees schreef:

Mag ik ook ff: Zwinkels, Waterman, Rankovic, Knopper, Pique, Kum, Ammi en Buijs allen geblesseerd of ziek. Het zit niet bepaald mee!

Is niet belangrijk Kees het gaat vanvond over tv kastjes.

 

 

Is verdomme Buijs geblesseerd en nou??????????

 

Notabene tegen ze oude club. Selectie is en blijft te smal. Zal toch echt iets in de winterstop moeten gebeuren.

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 21:03 uur

Nu online

wiegah070 en 287 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4