Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

haagse-Dick

ADO-trainer Steijn: We moeten winnen van Heerenveen

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn realiseert zich maar al te goed dat een overwinning in het inhaalduel met SC Heerenveen bijna noodzakelijk is. ‘De concurrentie gaat nu ook punten pakken. Daardoor komt alles dichter bij elkaar’, aldus Steijn.

ADO Den Haag haalt woensdagavond om 18.45 uur de afgelaste thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen in. De Friese ploeg kent een sterk seizoen en staat momenteel zevende in de Eredivisie.

‘Heerenveen is een ploeg die uitstekend speelt de laatste weken. Het is voetballend een uitstekende ploeg’, analyseert Steijn de komende tegenstander. ‘Zij hebben ook Finnbogason terug in de ploeg. Er is Heerenveen veel aangelegen om de bovenste plekken te gaan veiligstellen.’

Steijn mist tegen SC Heerenveen Tom Beugelsdijk en Michiel Kramer (beide geschorst). Ook kan hij niet beschikken over de geblesseerde Danny Holla, Kevin Jansen en Robert Zwinkels. ‘Voorin keert Gouriye terug in de ploeg en op het middenvelder gaat Van Haaren spelen’, aldus Steijn.

Wanneer ADO Den Haag woensdagavond van SC Heerenveen wint kan de Haagse ploeg de gevarenzone verlaten. SC Heerenveen kan bij winst naar de vierde plek in de Eredivisie stijgen.

bron omroepwest
0
Dinsdag 3 december 2013 om 16:05 uur

supporter-noord

D.H.zuid-west schreef:

Persoonlijk zou ik morgen in een 4-4-2 opstelling spelen, door de geblesseerde spelers en schorsingen zou het er bij mij zo uitzien:

Coutinho

Verdediging:
Malone - Beugelsdijk - Zuiverloon - Supi

Middenveld
Gouriye - v. Haaren - Alberg - Meijers

Aanval
Gehrt - v. Duinen

Mocht Holla weer hersteld zijn dan Holla erin en Gouriye eruit.

Ben benieuwd wat Steijn ervan gaat maken en zo te lezen gaan we toch weer Wormgoor en Cabral zien
hahaha, dat doet die amateur trainer van ons niet hoor. Die blijft gewoon volharden in dat 4-3-3. Je word straks gewoon weer weggecounterd.
Het word tijd dat de supporters het voor het zeggen krijgen.
Gehrt natuurlijk op het middenveld waar hij hoort en Tira ernaast.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 12:50 uur

yesyes

slash070 schreef:

Het bestuur heeft waarschijnlijk het hele technische beleid aan Steijn opgehangen terwijl hij daar totaal geen ervaring in heeft. ook tactisch is Steijn geen eredivisie nivo. Het is vanuit de club naar buiten heel erg rustig, en bij geen enkele andere club worden deze resultaten door supporters geaccepteerd. Het lijkt wel of er totale berusting heerst van ze zoeken het maar uit en volgende wedstrijd ga ik niet meer. De club doet er goed aan juist nu in te grijpen en zich profesioneel op te stellen. Dit kunnen ze gewoon niet maken tegenover supporters die wel met hun hart en ziel de club al een leven lang volgen.
Je zegt het al zelf. Bij geen enkele andere club worden deze resultaten geaccepteerd. Wat hebben wij dan te eisen ? als wij ons als makke lammetjes opstellen. Heel de club is ziek en iedereen is monddood gemaakt. 2 supportersgroepen uit elkaar getrokken, 0,0 sfeer in het stadion. Ik vind het niet raar dat niemand er meer zin in heeft. Als er nou nog eens een beetje leuk gevoetbald werd dan kon je het nog over je hart krijgen.

Vooral die eigenwijze supporters op vak G die het vertikken om op middennoord te staan dat is nog het ergste van alles. Als je weer een leuk sfeertje in het stadion wil zal je toch eens stappen moeten gaan nemen. En nu helemaal nu de resultaten zo tegenvallen. Voor je het weet is het te laat en glijden we weer langzaam af naar de jupiler league. Kan je dan trots op jezelf zijn. Misschien een goed moment voor verandering als Jol onze nieuwe trainer wordt Wat zou dat een positieve invloed hebben op alles en iedereen daar ben ik echt van overtuigd.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 10:57 uur

Kees

<FCDH> schreef:

En Kees wat vind jij van het feit dat Martin jol onze nieuwe trainer gaat worden?:-)

Bron Alessandro
Met alle respect voor wie dan ook maar ik zie Jol bij ons geen trainer worden. Wel mogelijk Technisch Directeur en dat juich ik meer dan toe. Heeeeeeeeel graag zelfs.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 10:12 uur

<FCDH>

Kees schreef:

Je hebt gelijk, sorry. Ik las net de site van tv/west en daar staat het fout vermeld neem ik aan. ADO fans geeft je ook gelijk.
En Kees wat vind jij van het feit dat Martin jol onze nieuwe trainer gaat worden?:-)

Bron Alessandro
0
Dinsdag 3 december 2013 om 09:59 uur

haagse-Dick

Steijn: `Bij Rekik heb ik geen aanklager gehoord`

Dat Michiel Kramer zondag rood had moeten krijgen voor zijn actie tegen Ajax-doelman Jasper Cillessen, dat zal ADO-trainer Maurice Steijn niet ontkennen. Maar het zit de coach desondanks wel dwars dat de aanklager van de KNVB een vooronderzoek begint naar de elleboog.


`Die actie van Kramer was absoluut een rode kaart`, meent Steijn. `Ik zeg al jaren dat het gek is dat een gele kaart normaal gesproken niet teruggedraaid kan worden als het eigenlijk rood had moeten zijn. Maar pas die regels dan aan het begin van het seizoen aan.`

De trainer signaleert bovendien een zekere mate van willekeur in de besluiten in Zeist: `Ik kan me een doodschop met twee benen vooruit van PSV`er Karim Rekik herinneren, waar hij ook geel voor kreeg in plaats van rood. Toen heb ik geen aanklager gehoord. Misschien het verschil tussen een topclub en ADO?`

Kramer erkende zondag zelf ook dat hij rood had moeten krijgen. De 25-jarige aanvaller dacht goed weg te komen omdat de regels voorschrijven dat een gegeven gele kaart niet teruggedraaid kan worden. Voetbalbond KNVB maakt nu echter een uitzondering.

0
Dinsdag 3 december 2013 om 09:31 uur

wdr

Haagse Roel schreef:

Martin Jol , tuurlijk een hagenees , so what...alsof we daar beter van worden.
Heb mijn twijfels, leunt veel te veel op aankopen doen. Eigen jeugd krijgt uverhaupt weinig kans. Was , bij Fulham ook een vaak gehoorde klacht. Heeft al jaren weinig tot niets gepresteerd. Hij zou wat kunnen neerzetten , op grond van zijn verleden , maar ik heb mijn twijfels.

Brandts wordt hier afgebrandt om zijn defensieve speelwijze, als je daardoor 4e staat lult niemand meer daarover, lijkt mij overigens zeer wenselijk wanneer de defensie eerst een onder de loep wordt genomen.

Als je het over "Haagse bluf" hebt, dus altijd van eigen kracht uitgaan zou ik een Amsterdammer nemen.........Co ...........prima vent.

Maar goed, al die mooie verhalen gooi ik voorlopig maar in de roddelrubriek.
Tsja twijfels. Zoals ik eerder al zei, Jol is niet perfect, hij heeft mindere kanten net zoals de meeste trainers. Maar we hebben nu een trainer die niet van eredivisie niveau is en ons vermoedelijk naar de jupiler gaat leiden. Jol is voor eredivisie begrippen een hele goede trainer, zeker niet minder dan Jans en hij heeft veel meer ervaring op hoog niveau. Hij is met Tottenham twee keer vijfde geworden in de premier league, zeker destijds de sterkste competitie van de wereld. Dan ben je wel een goede trainer hoor. Wij hebben nu weinig te eisen, we hebben een incompetente trainer en zijn in grote degradatiezorgen. Dan zouden we de here op onze blote knietjes moeten danken als zo`n trainer als Jol tijd voor ons maakt.

Brandts en Co mogen ook komen van mij.

Ik ben dit jaar teleurgesteld in de daadkracht en het oordeelvermogen van het bestuur en reken voorlopig helemaal niet op de komst van een nieuwe trainer totdat het een voldongen feit is. Voorlopig blijf ik optimistisch dat het goed gaat komen, nog geen zin om te gaan wanhopen.
0
Dinsdag 3 december 2013 om 09:14 uur

pajam

R.E. schreef:

Ook dit is een rode(!!) draad in het trainerschap van Steijn: hij krijgt het niet voor elkaar om zijn spelers op een positieve manier op scherp te zetten, want steeds weer ontbreekt de discipline om onnodige kaarten te vermijden (denk bijvoorbeeld, naast vele andere voorbeelden, aan de talloze kaarten van Holla en de rode kaarten van vorig jaar van Chery en Vicento). Soms zijn rode kaarten "nodig", maar bij ADO gaat het vrijwel altijd om domme, onnodige en (laten we eerlijk zijn) onbeschofte overtredingen. Ook dit kost veel punten.
Nog even iets anders: na het kwalitatief dramatische vorige seizoen, dat wonder boven wonder op de ranglijst nog aardig eindigde, ging het dit seizoen natuurlijk al fout in de allereerste wedstrijd van dit seizoen: Steijn was na de 2-3 thuisnederlaag tegen PSV best tevreden en gaf daarmee zijn spelers een totaal verkeerd signaal af. In plaats daarvan had hij de teugels natuurlijk juist enorm moeten aantrekken. Niet voor niets heeft PSV daarna geen enkele uitwedstrijd meer gewonnen!
volledig waar

Jol als trainer is voor beide partijen een logische keus, is naar mijn mening de enige redding, weg van degradatie.

Jol heeft seizoenen lang bij RKC laten zien van vrij weinig een behoorlijke team te kunnen bouwen, dat is hij niet opeens verleerd!
Het is naar Nederlandse maatstaven nog steeds een toptrainer.
0
Maandag 2 december 2013 om 21:06 uur

Advertentie

BLEISWIJK-1

Ik zie Martin Jol nog zo als voetballer vanuit Engeland terugkeren naar ADO. Vanaf dat moment gingen we weer omhoog.

De trainer Jol gaat hetzelfde te weeg brengen. Bij mij geen twijfel. Nu maar hopen dat vd.Kallen echt de overtuigingskracht heeft om hem binnen te halen.
0
Maandag 2 december 2013 om 19:37 uur

yesyes

slash070 schreef:

Nee, dat zou totaal respectlous zijn. Steijn krijgt het niet voor elkaar om de selectie wekelijks met passie en inzet te laten spelen, of een taktiek toe te passen wat werkt,maar hij presteert denk ik wel naar zijn vermogen. Helaas is dat niet op eredivisie nivo.Maar hij doet het wel met heel zijn hart, met de mens Steijn is niks mis mee.
Niemand heeft ooit commentaar op de persoon Steijn gehad. Ik gun hem ook het allerbeste. Maar een goede trainer is het gewoon niet. Velen wisten dit al bij zijn aanstelling. Juist omdat er niks aan de persoon Steijn is aan te merken is ook gelijk de reden waarom hij nog steeds trainer is. Ieder ander persoon was al met pek en veren het stadion uitgejaagd.

Ik heb het al aan meerdere mensen voor het seizoen voorspelt dat als hij trainer blijft we dit jaar play-offs voor degradatie gaan spelen. Ik begrijp niet dat er door het bestuur niet wordt ingegrepen. Straks is het laat en zakken we in een héél diep gat. Wanneer wordt iedereen nou eens wakker. Ongelofelijk wat er in zeer korte tijd met deze club is gebeurd. We zijn al bijna op het punt gekomen dat het bijna niemand meer interesseert of we nou verliezen. Ik merk in ieder geval aan mezelf dat het mij bijna niks meer doet als we weer achterstaan. Dat is toch eigenlijk te gek voor woorden ? En ik denk , weet het wel zeker, dat ik niet de enige ben.
0
Maandag 2 december 2013 om 19:12 uur

Nu online

morley, Nees en 425 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Jari Vlak Daryl van Mieghem Juho Kilo

Laatste wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Telstar
1-1
20 september 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Jong FC Utrecht
27 september 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 FC Den Bosch 7 - 16
2 Excelsior 7 - 14
3 Helmond Sp. 7 - 14
4 Jong PSV 7 - 11
5 FC Eindhoven 7 - 11
6 Graafschap 7 - 11
7 Telstar 7 - 11
8 Jong AZ 7 - 11
9 FC Volendam 7 - 10
10 Jong Ajax 7 - 9
11 FC Dordrecht 7 - 9
12 Roda JC 7 - 9
13 FC Emmen 7 - 8
14 SC Cambuur 7 - 7
15 ADO Den Haag 7 - 7
16 TOP Oss 7 - 7
17 MVV Maastr. 7 - 6
18 VVV-Venlo 7 - 5
19 Vitesse -6 7 - 4
20 Jong Utrecht 7 - 2