Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: selectie

Haagse Roel

FC Groningen ziet Nordstrand terugkeren
FC Groningen-trainer Ron Jans heeft voor de uitwedstrijd bij ADO Den Haag weer de beschikking over Morten Nordstrand. Serhat Koç behoort daardoor niet tot de wedstrijdselectie.

Nordstrand kampte de afgelopen maand met vermoeidheidsverschijnselen, maar is inmiddels wedstrijdfit. Door zijn klachten moest hij zijn thuisdebuut nog even uitstellen. "Het was erg jammer dat ik afgelopen zondag niet in Euroborg kon spelen. Ik had me echt verheugd op mijn debuut voor eigen publiek. Maar dat zal dus nog even moeten wachten", zegt de aankoop op de site van zijn werkgever.

Jans ziet ook Tom Hiariej langzaam terugkomen. De verdediger traint volop mee met de selectie, maar het duel in Den Haag komt nog te vroeg. Hiariej zal komende maandag eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloften.

De oefenmeester reist met vertrouwen af naar Zuid-Holland. Groningen heeft de weg naar boven ingezet en presteert bovendien altijd goed in Den Haag. "We hebben daar de laatste jaren redelijk goede papieren. De laatste jaren is ADO aan het bouwen aan een positief imago. Ik heb ook wel iets met de stad, omdat mijn vader er is geboren. Raymond Atteveld heeft er een team staan dat met power en overtuigend kan spelen. Echter is het nu de vraag hoe zij omgaan met drie opeenvolgende nederlagen."

"Het kan een boeiend potje worden, want bij onze ploeg zit er ook echt iets aan te komen. Maar dat is nog wel een beetje wankel. Het laatste uur bij Utrecht is een voorbeeld, zoals het kan lopen. Als we morgen winnen, hebben we toch vier van de laatste vijf duels gewonnen. En mogelijk staan we dan zelfs in het linkerrijtje. Er is nog een heel groot peloton in de Eredivisie. Als je niet oppast, word je zomaar gelost. Wij proberen uiteraard weer dichterbij de kopgroep te komen", aldus Jans, die niet kan beschikken over Petter Andersson. De Zweed was op de weg terug, maar raakte maandag opnieuw zwaar geblesseerd.


Ik mag die Jans wel, maar morgen ff niet:P. Wordt tijd dat we tegen Groningen weer eens die punten in eigen huis houden. Draait DH eindelijk eens behoorlijk graait bijna iedereen punten, nr 16 staat maar 3 puntjes weg.
 

0
Vrijdag 2 oktober 2009 om 16:52 uur

Kees

Jurriƫn schreef:

In plaats van die gasten uit de jouwen voordat ze er staan mag je ze ook wel us aanmoedigen, verdomme man wat een jodenpubliek hebben wij soms....

 

Ze komen er allebei wel, zit genoeg talent in, ze zijn beide in de jonge 20 en ze zijn nu al afgeschreven?

v. Hese al een aantal goeie verdedigende slidings zien maken en is ook aanvallend met zijn voorzetten sterk, maakt soms een slippertje ja.. maar dat doet Kum evengoed.

 

Ik neem Verhoek als voorbeeld, die wordt nu ook pas toegezongen..

sommige spelers hebben het, sommige krijgen het

maar eigenlijk hoort elke speler gesteund te worden.

COME ON DEN HAAG!

Tuurlijk moet je achter je ploeg staan en je spelers niet uitjouwen. Heb je helemaal gelijk in. Van Hese komt er denk ik wel en over Pique is het moeilijk oordelen.

 

Maar het probleem zit bij Wetzel en overige verantwoordelijken die een selectie het seizoen insturen die niet in balans is. Dat zien we allemaal en dat had hij zeker moeten zien.

 

Om nu bij Atteveld en de ploeg de druk op te voeten om minimaal twaalfde te worden slaat dus helemaal nergens op.

 

Overigens worden de jonkies inclusief Ignacio en Vicento geforceerd "gebracht" wat niet bijster goed is voor hun ontwikkeling.

 

0
Zaterdag 26 september 2009 om 17:06 uur

Johannes

Je mag toch aannemen dat Wetzel en zijn mensen nu al druk aan het scouten zijn om straks in december de zwakke plekken in de selectie te versterken? Links- en rechtsback en als er nog wat kan dan ook een extra spits - of Caraciolo terughalen.

 

Trouwens, als het W woord dan toch gevallen is: in de spelersbeoordelingen staan in de top 11 aar liefst 7 spelers die er onder Wetzel bij zijn gekomen. Een klein beetje vertrouwen moeten we dus echt houden!

0
Zaterdag 26 september 2009 om 13:34 uur

Ooievaar

<FCDH> schreef:

net op tv west horvath wil bij tekenen kum en ammi doen niet mee zondag maar de blessure van ammi lijkt toch mee te vallen en hoop tegen gronningen weer erbij te zijn?

Dat is goed nieuws, Horvath vind ik een goede verdediger en die nog een goal kan maken ook, en het zou zonder meer een goede zaak zijn als de blessure van Ammi mee zou vallen althans dat hij tegen Groningen weer mee zou kunnen doen.

 

We moeten met name thuis t.o.v.  vorig seizoen eens wat meer punten gaan halen, ook dat dat zou de loop er meer inbrengen.

 

Zondag de schade zo veel mogelijk zien te beperken dus zeker geen kaartenlast verzamelen, want met deze smalle selectie hebben we iedereen hard nodig.

 

Pleit er niet voor om als makke schapen over het veld heen te hobbelen, maar wel de mouwen opstropen tot de oksels, en strijden voor een goed resultaat maar niet ten koste van schorsingen.

 

Mocht het resultaat desondanks toch tegenvallen, - volgens mij hebben we daar in de hele historie twee keer gewonnen-  dan zal ik daar niet in de war van raken.

 

Met tien uit acht sta je er nog steeds erg goed op!!!

 

De beleidsbepalers zou ik richting winterstop wel willen meegeven om wat minder met zichzelf ingenomen te zijn, en wat meer activiteiten te ontplooien opdat Atteveld wat meer te kiezen heeft. Maar ook hij kan geen ijzer met handen breken.

 

Minimaal 12e plek en een 2e ring prachtig mooi, maar daar dien je dan wél het materiaal voor te hebben. Met de huidige selectie ben je op overlevingstocht, dus past vooral bescheidenheid.

 

 

0
Vrijdag 25 september 2009 om 18:15 uur

northy

hjfff schreef:

Kum doet niet mee tegen de joden.

Hij heeft buikgriep en is erg verzwakt. In een week is hij 3kg afgevallen.

 

Milic wel gewoon fit.

Ranko en Knopper staan al op het veld met loopoefeningen.

Alle 4 de keepers trainden vandaag volledig mee met de partij en afwerkoefeningen.

Zo heb je geen keeper,en zo heb je toch een aardig stel onder lat staan.

Goed dat ranko ook weer op het veld loopt,net zoals richard natuurlijk.

Goed voor de selectie dat hij in de breedte groeit.

0
Vrijdag 25 september 2009 om 15:06 uur

ado-kenner

http://feyenoord.nieuwslog.nl/article/feyenoord_86977/Mulder_in_voorlopige_selectie_Nederlands_Beloftenelftal.html?www

 

van hese en pique geslecteerd voor oranje beloftenelftal

0
Vrijdag 25 september 2009 om 15:01 uur

Midden-Oost

langepino schreef:

we kunnen er nu toch nix meer aan veranderen!!!!!we kunnen ze beter een beetje blijven steunen in deze tid!!!!kom op den haag!!VOETBALLEN!!!!!!!!!!!!

We hebben geen stuiver en dus een smalle selectie. Het wordt weer een jaartje tandenvlees bijten. Vooralsnog staan we er geweldig voor. Toch wordt dit jaar beter dan vorig jaar.

0
Donderdag 24 september 2009 om 22:07 uur

Advertentie

Kees

Boggel schreef:

Eigenlijk is het wel leuk om die opstelling voor zondag in elkaar te knutselen!

 

Kum   Derijck  Horvath   Boschaart

 

       Buijs   Ricky Immers

 

    Verhoek   Milic     Soltani

 

Dit is de sterkste opstelling in mijn ogen.

 

Kum kan makkelijk op rechts en Bosschaart heeft vaak genoeg op links gespeeld...

 

Mee eens mannen??

Is inderdaad niet verkeerd echter vraag ik me af of Kum op tijd fit is.

 

Deze discussie over de opstelling hadden we al een paar maanden geleden voorspeld. Selectie totaal niet in balans en de schorsingen komen er binnenkort ook aan. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat deze situatie mogelijk is. Een hele dikke onvoldoende voor de technische staf.

0
Donderdag 24 september 2009 om 21:59 uur

Ooievaar

Haagse Roel schreef:

Ha die Bert, die beker kan me gestolen worden, zover zijn we nog niet dat we dat er ff bijdoen. Zorgelijk, lees zeer zorgelijk is wel dat we M. Pique en Ammi de komende maand( en ?) kwijt zijn. zie mijn shouts hiervoor over onze jonkies L. Pique en Hese. Daarnaast dreigen  schorsingen voor Derijck , Horvath en Kum nog meer ellende te veroorzaken. Kosten/Baten verhaal komt je ongetwijfeld bekend voor .......

Hoi Roel.

 

Mij wel. Daarom moeten we die tien punten koesteren die we hebben, want de selectie is te smal en onevenwichtig opgebouwd bovendien. Wat nu interessant is is de vraag: hoe lossen we dit zo goed mogelijk op?  

0
Donderdag 24 september 2009 om 18:08 uur

Midden-Oost

Haagse Roel schreef:

Wil die Wetzel discussie weer niet aanhalen, maar ik snap er werkelijk niets van dat je voor het begin v/h seizoen niet ziet dat er problemen ontstaan op de backposities. ers

Zelfs wij , shouters hebben dit probleem geconstateerd . M. Pique speelt meer niet dan wel, Ammi  zo is gebleken is ook niet bepaald een type van IJzer en als vervangers heb je L. Pique en Hese. Deze laatste twee , met name Hese , zijn vorig seizoen al regelmatig voor de leeuwen gegooid en hebben gefaald.....lullig voor die jongens maar meer dan middenmoot Jupiler nivo  is het niet. Nogmaals , ik heb geen inzicht wie heeft besloten niet te investeren...Kallen, Wetzel ??? neem  toch aan dat Atteveld heeft aangegeven dat deze backs niet eredisiewaardig zijn. Er moet wat gebeuren anders gaat dit veel punten kosten .....................

Het zal allemaal wel met de centjes te maken hebben. Wat ik wel raar vind is dat we ca. 30 selectiespelers hebben waarvan de meerderheid absoluut niet eredivisie waardig is. Stel dat een selectie samen van 22 volwaardige spelers. Liever kwaliteit dan kwantiteit. Net wat je zegt Roel, bij elke blessure of schorsing krijgen we een probleem. De tegenstanders weten dat uiteraard ook.

0
Donderdag 24 september 2009 om 17:05 uur

Nu online

malle eppie, Vakkie-G en 301 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4