Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

rien1

Thijs schreef:

Bulykin die boymans en mike verder kan opleiden zodat zij over twee jaar als bulykin vertrekt als top aanvallers achter blijven.....
Zou eigenlijk nog een goede zet zijn ook. Boymans is ook nog maar iets van 21?? En wat Mike betreft. Ik weet niet waarom, maar ik zie Mike een goede spits worden bij/voor ons.

Alleen zie ik ze Boymans niet voor 5 ton halen om als 2e spits meest op de bank te fungeren. En ook Bulykin zal niet voor niks komen.
0
Donderdag 3 mei 2012 om 22:00 uur

oodh

Thijs schreef:

Tja ik zie toch ook genoeg goede dingen gebeuren rond de club.
Zon goetzee jongen die heel open en benaderbaar is, kennis van zaken heeft en een netwerk. Een Allach die eerder niet wilde komen maar nu wellicht wel, spelers halen aan het begin van de transferperiode ipv aan het begin van de 2e competitiehelft.
Namen van spelers noemen is mooi maar ze zijn er nog niet, wat wel positief is, het zijn namen waar we beter van worden en dus is de categorie spelers waarin er gezocht wordt een betere.
Ook kijken naar financieel haalbare en mogelijke rendement verbeter spelers (die jongen van Almere en wormgoor)
Al met al niet slecht! Kutseizoen gehad? Ja! Teleurstellend? Ja! Mogelijkheden en aanknopingspunten voor volgend seizoen? Ik denk het wel!
Natuurlijk is het nu niet te voorspellen wat er gaat gebeuren niet positief en niet negatief.
Geef me eens een goede reden waarom bijvoorbeeld Sno, Holla, De Ridder, Hoessen hierheen zouden komen? Jij denkt dus dat we daar aantrekkelijk voor zouden zijn?
0
Donderdag 3 mei 2012 om 18:27 uur

FFL

Belachelijk 3 wedstrijden en nog belachelijker die reacties hier al weken op Visser.
Vond Visser (met Coutinho uiteraard) nog 1 van de minst slechte gisteren.
Zondag waarschijnlijk Rado in de basis, prima, maar dan zal wel blijken waarom Visser er al weken in staat.
0
Donderdag 3 mei 2012 om 16:31 uur

Thijs

Als jullie het allemaal zo kut, klote en waardeloos vinden en volgend seizoen ook weer niks wordt met deze trainer en dit bestuur, waarom gaan jullie dan nog? Masochisme?
Ik kruip in niemands hol en moet mezelf weer herhalen omdat lezen blijkbaar erg moeilijk is:
Laat steijn nou eerst maar eens met een volledig eigen elftal met een normale voorbereiding zichzelf bewijzen.
Ik ben ook niet happy de peppy met de 15e plek maar realiteitszin leert dat zonder sterkhouders je elftal in elkaar zakt. Ook heeft brom er blijkbaar uitgeknepen wat erin zat en in een uitgeknepen citroen zit geen sap alleen maar bittere schil.
Kun je blijven janken op een shoutboxje dat het allemaal anders moet en beter kon en kan, de beste stuurlui staan aan wal....
0
Donderdag 3 mei 2012 om 14:24 uur

Haagse_Aad

miq72 schreef:

Over het gros van de shouters hier blijf ik me verbazen !!!
De hoofdschuldige van dit klote seizoen is natuurlijk Maurice Steijn niet .
Tuurlijk heeft hij ook fouten gemaakt en niet alles goed gedaan maar word gvd allemaal nou eens wakker .
Voor het eerst in 20 jaar hadden we vorig jaar een hele goede ploeg staan die nog voor jaren minimaal in de subtop van Nederland zou kunnen spelen .
Ook gingen we voor het eerst in ruim 20 jaar europa in .
Bulykin ,Derijck ,Kubik ,Verhoek en Bijv Pique behouden voor de club had pak m beet 2.5 miljoen gekost aan Kubik 7 ton transfergeld ,Bulykin 8 ton salaris en aan Verhoek en Derijck een flink hoger salaris .
Waren bijv.Derijck en Verhoek bij Ado gebleven zal het tegenargument van de meesten hier zijn .
Ja natuurlijk ,Als Ado had doorgepakt en de groepsfase van de El had bereikt waren deze jongens uiteraard gebleven .
Een ander tegenargument wat ik al vele malen heb gehoord hier is dat er geen geld is en was .
Buiten dat je stadion iedere week uitverkocht was geweest ,extra inkomsten van de El en plek op de ranglijst waren ook de merchendiseverkoop en de sponsorgelden veel hoger geweest .
Maar veel belangrijker nog ipv bovengenoemd scenario hebbeen de wijze heren besloten om Luksik te kopen voor 3 ton plus 3 ton salaris.Horvath voor 5 ton en 3 ton salaris .Dat is al ff snel 1.4 miljoen .
Tel daarbij op de salarissen van Morec ,Mulders ,De vogel ,Hocher ,Johny verhoek en Bijv.Smolarek en je komt makkelijk aan de 2.5 miljoen die je had moeten investeren om bij de subtop van Nederland te spelen .

Dit is niet de schuld van Maurice Steijn maar van een stelletje hersenlozen die hoewel goed bedoeld geen enkele kennis van zaken hebben.

Een jaar nadat we eindelijk met zijn allen apetrots konden zijn op ons cluppie zijn we weer terug bij af en mogen we blij zijn dat we gisteravond niet met dubbele cijfers hebben verloren .


Er zit heus wel wat in je verhaal.. maar zijn wel veel "als dit dan dat" punten..

Verder komt bij mij de vraag op vind jij Steijn wel een goeie trainer?

Ook met minder materiaal kan je een goeie trainer zijn.. maar dat blijkt Steijn dus niet te zijn..
Er zit nu het seizoen erop zit nog steeds totaal geen lijn in.. er is geen enkele speler kwalitatief beter geworden dit seizoen (wel slechter).

Ik zie gewoon echt niet waarom Steijn een goeie trainer voior ADO zou zijn en waarom hij het vertrouwen krijgt om aan het nieuwe seizoen te mogen beginnen..

Let maar op volgend jaar verliezen we de eerste drie wedstrijden en loop je vanaf het begin van het seizoen achter de feiten aan..
Kunnen we weer een jaar weggooien..
0
Donderdag 3 mei 2012 om 14:04 uur

Bolluhboeah

B1905 schreef:

Las net dat ze het vorig jaar ook deden. Ach half dh is voor Ajax dus ik kijk er niet van op.
En dat is ook de reden waarom ik 020 het licht in de ogen niet gun. Als een zwart gat zuigt het geld en aanhang weg uit deze regio. Nou hoeven die haagse gloryhunters niet perse naar ADO toe, maar we kunnen wel een grotere fan base gebruiken. Veel sponsors zijn dan bereid om bij ADO in te stappen.

Maar nu is, en blijft het, een vicieuze cirkel. Hopen maar dat het vliegtuig van 020 tijdens een van hun cl wedstrijden neerstort. Ja! Ik weet het. Je mag niemand de dood toewensen, maar... misschien heb ik hulp nodig.
0
Donderdag 3 mei 2012 om 13:19 uur

BLEISWIJK-1

DHFC070 schreef:

Iedere speler die in de media aan DH wordt gekoppeld is er een teveel. Daarmee kun je alleen maar slapende honden wakker maken of het moet een onderhandelingstechniek zijn om te prijs omlaag te krijgen maar dat is bijna nooit effectief. Beter is als er pas iets naar buiten komt als het voor de volle 100% rond is.

En spelers als Sno en Hoessen hebben al zoveel betere opties dat dat bij voorbaat al kansloos is.
Daar heb ik ook over nagedacht. Waarom doen ze dat? Ik kom niet verder dan dat het spelers lekker maken is.

Als jij spelers als Sno, Hoesen, Boymans, Alberg, Holla etc leest wordt je ook enthousiast. Misschien is dat de insteek. Dat ze zien dat ADO druk bezig is met een nieuw elftal en dat er bij ADO wat te gebeuren staat. Op deze manier proberen ze misschien spelers over de streep te trekken. Laten we eerlijk zijn, we hoeven het niet op basis van ons spel en klassering te proberen!

0
Donderdag 3 mei 2012 om 10:38 uur

Advertentie

Aad

Allemaal gefeliciteerd ( ) met het lijfsbehoud .....

Ik waag het drukke weken met flinke discussies op deze box te voorspellen, want ik denk dat nu het deksel van de beerput afgaat.

Er moeten redenen zijn waarom spelers als Immers, Toornstra en Rado ongeintresseerd over het veld lopen. Waarom Ami dusciplinair wordt gestraft omdat hij bonje krijgt met Steijn. Waarom spelers zo gemakkelijk geblesseerd zijn en waarom er op het veld wordt afgereageerd op de enkels van een tegenstander.

Cmplimenten voor 1 man: Coutinho, die ondanks alle gekloot om hem heen een zeer goed seizoen achter de rug heeft. Voor mij de speler van het jaar met een klein achtje.
0
Donderdag 3 mei 2012 om 08:28 uur

070

waarom spelen we in het uittenue? herinner me dat we psv uit vaak in het groengeel speelden...
0
Woensdag 2 mei 2012 om 20:12 uur

BLEISWIJK-1

Nee, dit is lekker als je woensdag de wedstrijd van het seizoen moet spelen!

De Graafschap-verdediger Fränkel voor vijftien dagen in de gevangenis
Door Bart_Klasens | 01 Mei 2012 om 12:33 | Bron: Omroep Gelderland |

De Graafschap zal het de komende twee laatste wedstrijden van dit seizoen in de Eredivisie zonder Purrel Fränkel moeten doen. De verdediger zit namelijk in de gevangenis, zo heeft hij laten weten aan de clubleiding van De Graafschap.

Fränkel heeft dinsdag telefonisch contact opgenomen met trainer Richard Roelofsen. De 35-jarige verdediger heeft toen laten weten dat hij nog veertien dagen in hechtenis moet zitten. Na dit contact tussen speler en trainer heeft De Graafschap nog geprobeerd om Fränkel op vrije voeten te krijgen, maar dat is niet gelukt, zo heeft een woordvoerder van de club laten weten.

De club uit Doetinchem weet niet waarom de reserve-aanvoerder in de gevangenis zit. Fränkel kwam eerder al eens in opspraak nadat hij een maand werd geschorst. Hij kreeg die schorsing omdat hij een joint had gerookt.

De Surinamer mist door zijn celstraf de wedstrijden met Excelsior (woensdag) en ADO Den Haag (zondag). Voor De Graafschap belangrijke duels in strijd om handhaving in de Eredivisie. De ploeg staat momenteel zeventiende met twee punten meer dan Excelsior. Als De Graafschap zeventiende wordt, dan moet het deelnemen aan de play-offs voor promotie/degradatie.
0
Dinsdag 1 mei 2012 om 13:15 uur

Nu online

Advocado, 070FCDH070, wiegah070 en 91 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4