Nee, dat weet ik bijna zeker van niet. Waarschijnlijk is er vandaag overleg met de zogenaamde driehoek of rechthoek of schuine hoek.
Zaterdag 18 oktober 2008 om 12:41 uur

DH

Volendam kan zo`n 100 supporters meenemen en komt met vier man. De pers en spelersvrouwen-tribune zit ook niet vol, net zoal de eretribune en een deel van de hoek aan de kant van de Aad Mansveldtribune, die alleen via via verkocht wordt.
Dan heb je een gat van 3.000 man. Maar voor de vrije vakken was dan toch geen kaart meer verkrijgbaar.

Voor het eerst dat we winnen met dagkaartverkoop de afgelopen jaren verloren we steeds na een draak van een wedstrijd als het een keertje vol zat. Dus misschien komen er een hoop van die 12.000 weer terug.

En gooi dat happy crowd control systeem er mogen uit en vervang het door simpele tournicats. Al hielp het wel toen ze het voorste poortje niet meer dichtededen.
0
Zaterdag 18 oktober 2008 om 12:07 uur

friuli

Den Haag For Life schreef:

Op adofansforum werd een enquete gehouden. De meerderheid stemde voor een nieuw stadion in het Forepark. Zeker vergeten.
hahahah sorry hoor maar hier moet ik effe om lachen!

Want als er zo n enquete er was geweest dan had zeker de meerderheid voor een nieuw stadion in het zuiderpark gekozen!

Mischien jij niet om je daar nu ergens zelf om de hoek woont in een nieuwbouwwijk maar ga nu geen leugens verspreiden van dat de meerderheid voor het forepark was.
0
Dinsdag 7 oktober 2008 om 23:41 uur

Den Haag For Life

marcellino schreef:

beste Dirk.

Je zegt het goed we hebben moeten wachten na az en sparta met kritiek,waarom dat zo is,je ziet den haag de eerste twee wedstrijden vrij en aanvallend voetballen en met passie,tegen de graafschap speelde ze al behoudender en tegen utrecht was het redelijk maar ook niet zoals de eerste twee wedstrijden,vandaag tegen groningen was dramatisch je kan verliezen en het verlies had ik ook in gecalculeerd maar de manier hoe is veel zegend.

totaal geen vechtlust en geen passie niet vooruit durven voetballen,de achterhoede veel te onzeker aan de bal en in de tweede helft een miric die als het aan mij licht de laatste wedstrijd voor den haag heeft gevoetbald.

Neemt echter niet weg dat de eerste goal van groningen niet goed gekeurd had mogen worden vanwege duwen met twee handen in de rug.

We hebben met elkaar geroepen dat we het niet erg vinden als den haag meer verliest dan wint als het maar wel met aanvallend voetbal en met passie gaat en dat laatste ontbreekt er de laatste drie wedstrijden aan (utrecht in wat mindere maten).

Vandaag was gewoon dramatisch een kans en totaal geen intentie om naar voren te voetbalen.

Ik hoop een ding dat wetzel over twee weken tegen volendam wel durft aanvallend te voetballen anders vrees ik dat we weer in de hoek komen waar de klappen vallen en dat hebben we dan aan ons zelf te danken.

blijven en durven voetballen dat is de sleutel.

Nog meer onzin te melden (zoals altijd)?
0
Zondag 5 oktober 2008 om 15:41 uur

marcellino

dirk schreef:

Je hebt 5 wedstrijden moeten wachten op het geschikte moment, maar zie je dan eindelijk je kans schoon. Je had ook na de 2-5 tegen Sparta en de 3-0 tegen AZ zo bijdehand moeten wezen om met deze goedkope reactie te komen. Inderdaad hebbenz e er vandaag niet veel van gebakken, maar Wegenreef heeft Groningen met die eerste goal wel in het zadel geholpen. Andersson hing in de nek van Ammi.

Woensdag, 17 september 2008, 10:50

De aanklager betaald voetbal is tevergeefs in beroep gegaan tegen de vrijspraak van Aleksandar Rankovic. De verdediger van ADO Den Haag werd in eerste instantie voor vier wedstrijden geschorst door de tuchtcommissie van de KNVB.

SUPER!!!!!!

Daar nam ADO Den Haag geen genoegen mee. Met televisiebeelden vanuit een andere hoek kon de club aantonen dat Rankovic niet met gestrekt been inkwam op Karim Touzani, in het duel met Sparta.

Doordat de vrijspraak van de Serviër gehandhaafd blijft, kan hij komend weekend met de koploper van de Eredivisie gewoon in actie komen tegen De Graafschap.
0
Woensdag 17 september 2008 om 11:13 uur

Nieuwe column van Dennis Drooglever op Club Achter de Duinen:

Wind waait uit goede hoek
Wat een geweldig begin van de competitie voor ADO Den Haag. Na welgeteld 31 jaar eindelijk de eerste competitiewedstrijd in de eredivisie winnend afgesloten.
Lees de column
0
Zondag 31 augustus 2008 om 18:59 uur

JB

<FCDH> schreef:

vermeer kunnen we alleen huren denk ik?ik denk wel dat vermeer nog net ff beter is als waterman?
Vermeer is nog veel beter dan Waterman. Vermeer is een echte keeper, Waterman een van de beste tegenhouders in Nederland. Keepen gaat namelijk niet om ballen tegenhouden, zoals bijv. Stekelenburg en Velthuizen doen, maar om het voorkomen dat er op je goal geschoten wordt. Hoef je namelijk ook niet mooi te duiken. Maar als die bal er dan toch een keer langs komt, dan moet je er staan. En het liefst gewoon met allebei je voeten op de grond, zodat je het spel, als het kan, direct kan verplaatsen. Ballen tegenhouden kunnen er heel veel en die worden, vanwege hun spectaculaire duiken, ook vaak hoog gewaardeerd door de media en trainers met een veldspeler verleden. Keepen kunnen er maar heel weinig, al heeft Nederland hierin wel de toekomst. Vermeer, Vorm en "onze" Tim Krul zijn echte keepers, die volwaardig de handschoen van Van der Sar over kunnen nemen. Natuurlijk zal er wel eens een lullig ogend doelpunt vallen. Maar dat heeft juist te maken met het organiseren en anticiperen. En die ene lullig ogende goal is het gevolg van 99 ballen die niet op het doel geschoten. De tegenhouders duiken er van die 99, die bij hun dus wel op het doel geschoten worden, er 75 schitterend uit de hoek. Laten ze per saldo er toch 24 meer door.
0
Vrijdag 22 augustus 2008 om 20:52 uur

<FCDH>

Vrouwen ADO DH openen met gelijkspel
ADO Den Haag Vrouwen opende de Eredivisie dit seizoen met een uitwedstrijd bij nieuwkomer Roda JC. Na een 2-1 achterstand bij de rust wist de ploeg van Sarina Wiegman, vol met jeugdige talenten, toch een punt binnen te slepen.
De Haagse ploeg opende de wedstrijd geweldig, met een snel doelpunt in de derde minuut. De keeper van Roda JC kwam uit, maar trapte de bal tegen een eigen verdediger aan. De bal viel voor Elise Tak, die de bal wist te controleren en vanuit een moeilijke hoek te scoren. Binnen een minuut stond de gelijkmaker echter op het bord. De aanval van Roda leek afgefloten te moeten worden vanwege buitenspel, maar mocht door. Miranda Valkenberg kon de rebound die terug kwam van keeper Barbara Lorsheijd intikken.

ADO liet zich niet uit het veld slaan, in de achttiende minuut kwam Jill Wilmot zelfs alleen voor een lege goal. Zij miste helaas. Roda JC werd gedurende de eerste helft steeds feller en dit resulteerde in een voorsprong. Shirley Kocacinar haalde uit vanaf 35 meter en de bal vloog erin doordat Barbara Lorsheijd net te ver voor de goal stond. Waar ADO de stootkracht voorin miste om kansen af te maken, zorgde deze Kocacinar met haar dominante aanwezigheid voor veel gevaar.

Na rust herpakte ADO zich volledig. De nog maar 15 jaar oude Lisanne Grimberg was dichtbij een doelpunt met een achterwaartse kopbal, maar raakte de lat. Met nog een half uur te spelen moest Roda zelfs een bal van de lijn halen. Ook een afstandsschot van Renate Jansen kon de Limburgse keeper net niet verschalken.

In de 67e minuut schrok heel ADO op toen het muziekje van Roda dat bij een goal gedraaid wordt door het stadion, gevuld met bijna 2000 toeschouwers, klonk. De bal van Stephanie Harmsen was echter net voorlangs gegaan en ADO was nog in de race. In de negentigste minuut kwam de ploeg langszij. Sheila van den Bulk wist te scoren uit een corner van Jeanine van Dalen. ADO zette in de lange blessuretijd nog aan, maar het bleef bij een gelijkspel.

De ploeg van Sarina Wiegman speelde nog niet zoals vorig jaar, maar er stonden vanavond dan ook nogal wat nieuwkomers in het veld. En aanvoerder Karin Legemate moest worden gemist. Hoe talentvol de jonkies ook zijn, een wedstrijd in de Eredivisie dragen is nog volledig nieuw. ADO herpakte zich donderdagavond goed en toonde aan dat er nog veel rek zit in deze groep. Ook werd duidelijk dat nieuwkomer Roda JC absoluut geen gek figuur gaat slaan met deze ploeg.