Club Achter de Duinen

Advertentie

Volg Cadd op X

Volg Cadd op X

Voorspellingen-ranking

Voorspellingen-ranking

ADO-statistieken

ADO-statistieken

Inloggen

Naam / e-mail:
Wachtwoord:

Welkom in de shoutbox, gast

Tag: waarom

BLEISWIJK-1

Club Achter de Duinen schreef:

Nieuwsbericht op Club Achter de Duinen:

Sno kan ook naar ADO
ADO Den Haag heeft zich aangesloten bij het rijtje van clubs die azen op de komst van Evander Sno. De speler wil snel bekend maken waar zijn toekomst ligt.
Lees het nieuwsbericht
Evander Sno is een winnaar - en zeldzaam loyaal bovendien
1-2-12 - 08:46

In de zomer van 2008 zag ik Evander Sno een maand lang iedere dag. Meestal droeg hij een belachelijk grote koptelefoon - en anders stond hij wel de Gearriveerde Vedette uit te hangen op een trainingsveld in China. Nooit zag ik een arrogantere, luiere, ongeïnteresseerdere, ergerlijkere voetballer dan Evander Sno op de Olympische Spelen van Peking.

Een paar jaar geleden schreef ik een lullig stukje over Evander Sno. Dat was best onaardig van mij, en weergaloos proza was het nou ook weer niet, maar enfin. Op zich had ik wel een punt, al zeg ik het zelf.

Dat zat zo. In de zomer van 2008 zag ik Evander Sno een maand lang iedere dag. Meestal droeg hij een belachelijk grote koptelefoon - en anders stond hij wel de Gearriveerde Vedette uit te hangen op een trainingsveld in China. Nooit zag ik een arrogantere, luiere, ongeïnteresseerdere, ergerlijkere voetballer dan Evander Sno op de Olympische Spelen van Peking.

Toen Evander in de kwartfinale als opdracht meekreeg om de Argentijn Juan Roman Riquelme te bespelen, deed hij - doelbewust - exact het tegenovergestelde. Steeds als Riquelme aan de bal kwam, stond Evander ergens aan de overkant van het veld zijn haar te kammen, wachtend tot de bal zijn richting op waaide. En toen Foppe de Haan hem in de rust vroeg waarom hij zo opzichtig het teamplan boycotte, zei Evander zoiets als: `Daarom.`

(Een paar weken later, en ik verzin dit niet, besloot Ajax om Evander Sno te kopen. Voor de zekerheid gaven ze hem een contract voor drie jaar.)

Maar nu het goede nieuws, want de ouwe koeien zijn wel uit de sloot zo onderhand: Evander Sno blijft bij RKC.

Ja, dat is nieuws, want FC Utrecht wilde hem vlak voor de transferdeadline overnemen voor een mooi bedrag. Evander kon zijn salaris zo ongeveer verzevendubbelen in de Galgenwaard, maar hij deed het niet.

Uit loyaliteit met de club die zijn carrière redde, blijft Evander Sno in Waalwijk. Een principekwestie, zo las ik gisteren in het Brabants Dagblad. Evander Sno vond dat hij het niet kon maken te vertrekken bij de club die hem bijna letterlijk van de grond opraapte. Een club die wél in hem geloofde.

Voor wie het vergeten was; niemand durfde het afgelopen zomer aan om Sno een contract te geven, na zijn dramatische hartstilstand bij Jong Ajax. Een te groot medisch en vooral financieel risico, luidde steeds opnieuw het oordeel. Slechts RKC had de ballen om Sno weer te laten voetballen, tegen een heel bescheiden salaris.

De voetballer besloot het er op te wagen bij de minst glamoureuze club van Nederland. In het afgelopen halfjaar speelde Sno meestal prima en soms zelfs heel erg goed, dienstbaar sleurend op het middenveld, als bewijs dat het vertrouwen van RKC gegrond was. Het verwende jongetje van weleer is een volwassen prof geworden. Een winnaar.

Ik wil er ook weer niet al te stichtelijk en moralistisch over doen, of sentimenteel, maar de afgeketste transfer van Evander Sno was het fijnste transfernieuws van gisteren.

Zeg nou zelf; een voetballer die loyaliteit belangrijker vindt dan een zak met geld, of een net iets groter stadion. Waar vind je die nog?

Alleen al voor Evander Sno hoop ik dat RKC glorieus tiende wordt dit jaar.

0
Dinsdag 1 mei 2012 om 10:05 uur

miq72

teeg28 schreef:

ik ben benieuwd welke naam er als links back morge gennoemd word ik zou het echt niet weten maar weet wel dat ze gewoon buly moeten halen voor in de spits in plaats van boymans want die kennen ze toch niet kopen en zou alberg halen en hoessen maar denk dat dat alemaal wel weer niet haalbaar zou zijn zoals gewoonlijk .

opstelling volgens seizoen

couthino

ammi omeruo horvath/wormgoor ???????

alberg rado meiers

hoessen bulykin vicento


bank
leeuwin
chery
supi
zwinkels
van duinen
elbers
visser
tihouna
tano

trainer van hanegem

assistent fraser

ps zou HOLLA VERGETEN maar die kan ook op het middeveld voor 1 van de 3 en zou toch een visje uitgooie om derijck te huren .met dit elftal speel je gewoon voor plek 7 tot 10

DUS VD KALLEN LEES JE MEE ???????????????????????????????

COME ON THE HAGUE

Enkele opmerkingen over je opstelling

Achterin kan ik aardig met je meegaan .

Op het middenveld wil ik met Rado beginnen .Ik heb de discussie Rado/Visser grotendeels aan mij voorbij laten gaan maar niet alleen in de wedstrijden maar ook op de trainingen laat Rado helaas zien dat de koek bij hem een beetje op is en dan druk ik me heel voorzichtig uit .Alberg is een hele goeie net als Hoessen trouwens maar zullen onhaalbaar voor ons zijn net als Bulykin .Holla is daarentegen wel een optie .

Waarom in godsnaam van Hanegem als trainer .Natuurlijk heeft deze man verstand van voetbal maar heeft bij Urecht zijn helemaal technische staf bedrogen en is ondertussen rijp voor het bejaardentehuis .Ik begrijp op enkele punten best de kritiek op Steijn maar laten we nou niet deze onbetrouwbare grappenmaker als trainer willen .

Voor de rest denk ik dat we een beetje reeel moeten zijn over onze club hier op de box .Enkele maanden geleden las ik van velen hier dat we weer kans op de play offs maakten dit jaar met dit hele matige elftal en jij gaat nu roepen dat we tussen plaats 7 /10 gaan eindigen met een elftal waarin Horvath ,Wormgoor en Vicento spelen .We werden 7e met een elfal waarin Derijck ,Kum ,Immers .Toornstra ,Verhoek ,Bulykin ,Kubik en een goede Rado speelden .Hoe jammer ook zo een elftal krijgen we snel meer .

Laten we de komende jaren nu maar eerst eens zorgen dat we niet in degradatienood komen en de jeugd weer op het hoogste niveau krijgen .Ook zou het niet onverstandig zijn om als er interesse in een speler is dit intern te houden tot de speler ook daadwerkelijk heeft getekend !!! Er zijn de afgelopen weken en maanden weer veel te veel slapende honden wakker gemaakt .
0
Dinsdag 1 mei 2012 om 03:24 uur

ADODENHAAG

Waarom moeten we opeens per se een linksback hebben, Supusepa doet het heel aardig??
0
Maandag 30 april 2012 om 23:45 uur

TONH

waarom is het nou weer raar als er mensen zijn die zeggen dat iemand weg moet of beter kan gaan?
dat gebeurd volgens mij niet alleen in het voetbal al eeuwen maar in de gehele wereld.
ach we hebben bij ado wel eens een trainer de schrik op het lijf gejaagd weten we toch nog wel he?
t ging direct beter.
maurice heeft zijn kans gehad en missgegokt
(ja hij gokt wel eens, en probeerd wel eens wat he?)
jammer dat aad de mos niet kan of wil,..veel ervaring en kennis.
0
Maandag 30 april 2012 om 18:34 uur

erwin

BLEISWIJK-1 schreef:

Wel even realistisch blijven. v.Aanholt komt hier niet naar toe. En ze zijn bezig met een rechtsbuiten en gaan daarom helemaal geen 4-4-2 spelen.

van aanholt huren van chelsea waarom niet ? anders van peppen
en welke rechtsbuiten
0
Maandag 30 april 2012 om 17:08 uur

Advertentie

Moi

D.H.zuid-west schreef:

Moeten we notabene Ajax bedanken woensdag voor ons lijfsbehoud
waarom niet?
en wie weet laten ze de Rus weggaan....
0
Maandag 30 april 2012 om 15:44 uur

HB

DaveDH schreef:

Ik ben er ook geen lid van omdat ik gewoon objectief naar de feiten kijkt, en ja ook Steijn heeft zelf fouten gemaakt en waarom die Ali steeds opstelt snap ik ook niet, en ik vind ook niet dat hij zich achter her argument van het zijn mijn spelers niet kan verschuilen omdat hij nu eenmaal zelf te kennen heeft gegeven het samen met Judas die spelers te hebben gehaald.

Maar als je kijkt met het povere materiaal (Immers heeft geen zin, Toornstra is het hele seizoen al bagger, je hebt een heleboel doelpunten ingeleverd en daar is niets voor terug gekomen) dat niet eens gemotiveerd is als ze moeten voetballen als ze tegen een topper (Fey thuis) en zichzelf veilig kunnen spelen, daarbij genomen de nog slechtere spelers op de bank en een schorsingen/blessuregolf dan heeft hij het redelijk gedaan... iig goeg genoeg om te blijven... zelfs Judas had niet meer uit deze kut selectie kunnen halen... dat zijn gewoon de feiten waar ik me op baseer en als ik dan alles afweeg en weet in welke trainersvijver DH moet vissen voor vervanging dan wordt ik daar ook niet vrolijk van, dus kan die van mij gewoon blijven...

Het moet wel beter volgend seizoen, maar dat zal die zelf ook wel door hebben, zeker als je kijkt naar de namen die ze willen gaan halen voor het nieuwe seizoen.

Misschien zou je je eens af moeten vragen waarom het elftal niet draait/gemotiveert is?

Beter met wormgoor, de back van almere city,en een hoofdklasser?
0
Maandag 30 april 2012 om 11:05 uur

DaveDH

Kees schreef:

En hij heeft een enorm groot bestuur met wel tientallen leden. Ben ik blij dat ik er geen deel vanuit maak.

Steijn houdt ons rechtstreeks in de ere. Misschien kan dat wel als een verdienste gezien worden met het huidige povere materiaal. Had Steijn een spits gehad die er zo`n 12 tot 14 inlegt en je had zo maar 5 plaatsen hoger gestaan.
Ik ben er ook geen lid van omdat ik gewoon objectief naar de feiten kijkt, en ja ook Steijn heeft zelf fouten gemaakt en waarom die Ali steeds opstelt snap ik ook niet, en ik vind ook niet dat hij zich achter her argument van het zijn mijn spelers niet kan verschuilen omdat hij nu eenmaal zelf te kennen heeft gegeven het samen met Judas die spelers te hebben gehaald.

Maar als je kijkt met het povere materiaal (Immers heeft geen zin, Toornstra is het hele seizoen al bagger, je hebt een heleboel doelpunten ingeleverd en daar is niets voor terug gekomen) dat niet eens gemotiveerd is als ze moeten voetballen als ze tegen een topper (Fey thuis) en zichzelf veilig kunnen spelen, daarbij genomen de nog slechtere spelers op de bank en een schorsingen/blessuregolf dan heeft hij het redelijk gedaan... iig goeg genoeg om te blijven... zelfs Judas had niet meer uit deze kut selectie kunnen halen... dat zijn gewoon de feiten waar ik me op baseer en als ik dan alles afweeg en weet in welke trainersvijver DH moet vissen voor vervanging dan wordt ik daar ook niet vrolijk van, dus kan die van mij gewoon blijven...

Het moet wel beter volgend seizoen, maar dat zal die zelf ook wel door hebben, zeker als je kijkt naar de namen die ze willen gaan halen voor het nieuwe seizoen.

0
Maandag 30 april 2012 om 11:00 uur

Haagse Roel

janjazz37 schreef:

Dacht je nou heus dat Steijn iets te maken had met het aantrekken van
Lalko? Of met Smolarek en Omeruo?

Mocht waarschijnlijk alleen maar ja zeggen.
Net zoals iedereen alleen maar ja mag zeggen, Peppi & Kokki bepalen ........1e doelstelling : het mag niets kosten. Waarom denk je dat ze Steijn aan hebben gesteld, de beste man is al blij dat ie een BVO in de eredivisie mag coachen.....daadwerkelijke inmenging van ervaren clubmensen als De Mos, Jol , Advocaat wordt "publiekelijk"zogenaamd gewaardeerd maar niet gebruikt..........want dat kost een paar centen.

0
Maandag 30 april 2012 om 00:39 uur

Thijs

Heb even gekeken naar dat studio voetbal maar Aad zegt zelf geen "functie. " te willen omdat hij zijn vrijheid niet wil verliezen en vervolgens dat hij denkt dat deze adviseursrol op niks uitloopt.
Wat hij ook zegt is dat er mensen zijn die denken verstand te hebben An voetbal.
Nou Aad allereerst bedankt voor het wederom belachelijk maken van onze club bij studio neus!
Ten tweede als je dan denkt dat het niks is waarom trompetter je dan overal dat je een adviseursrol bij ADO vervult?
En als laatste gaan die mensen zonder voetbalverstand wel over de centjes.

Oh ja en klop jezelf vooral nog een keer op de borst dat je een speler hebt aangedragen die later oranje heeft gehaald dat zal de marktwaarde om volgende keer weer te komen laten groeien, of is dat alleen je eigen ego?
0
Maandag 30 april 2012 om 00:25 uur

Nu online

Advocado, 070FCDH070, wiegah070, zuiderwijk en 74 gasten.

Zoek in shoutbox

Naam:
Tekst:
Vanaf datum: Verwijder datum Kies een datum
Tot en met datum: Verwijder datum Kies een datum

Spelersklassement

De top3:
Juho Kilo Daryl van Mieghem Alex Schalk

Laatste wedstrijd

Logo TOP Oss Logo ADO Den Haag
1-5
4 oktober 2024

Volgende wedstrijd

Logo ADO Den Haag Logo Roda JC
18 oktober 2024 om 20:00 uur
Bingoal Stadion

Advertentie

Keuken Kampioen Divisie

1 Den Bosch + 9 - 18
2 Helmond Sp. 9 - 18
3 Excelsior 9 - 17
4 Graafschap 9 - 15
5 FC Eindhoven 9 - 15
6 FC Dordrecht 9 - 15
7 FC Volendam 9 - 13
8 Telstar 9 - 13
9 Roda JC 9 - 13
10 FC Emmen 9 - 12
11 Jong PSV 9 - 11
12 Jong AZ 9 - 11
13 ADO Den Haag 9 - 11
14 Jong Ajax 9 - 10
15 SC Cambuur 9 - 10
16 MVV Maastr. 9 - 8
17 VVV-Venlo 9 - 8
18 TOP Oss 9 - 8
19 Vitesse -6 9 - 4
20 Jong Utrecht 9 - 4